Gość: GRZES GRZES IP: *.play-internet.pl 01.03.15, 22:25 Dlaczego Dudu i Celeban maja odjęte punkty za strate 3 bramek(-2pkt)zawsze odejmowano tylko jednemu z drużyny a u mnie oboje mają za to samo????Proszę o odpowiedź.z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marwi Re: Ujemne punkty IP: *.static.betamed.3s.pl 02.03.15, 11:01 dobre :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryk Re: Ujemne punkty IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.15, 12:00 ...ktoś Cię oszukał Grzesiu ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZES GRZES Re: Ujemne punkty IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 02.03.15, 20:45 Nie no ale powaznie dlaczego tak jest ktos wie ???? www.wygrajlige.sport.pl/team/my niech ktos mi odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Ujemne punkty 02.03.15, 23:14 @GRZES GRZES: zawsze odejmowano wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZES GRZES Re: Ujemne punkty IP: *.play-internet.pl 04.03.15, 00:50 To dlaczego nie odjęto też M.Paxiao skoro odejmuje się wszystkim w drużynie,naprawdę czegoś tutaj nie rozumiem kiedyś odejmowało się tylko jednemu piłkarzowi z drużyny jeżeli np.miało się trzech ze Śląsk a teraz odjęto mi dwóm piłkarzom a dlaczego nie trzem proszę o odpowiedź.z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Ujemne punkty 04.03.15, 08:26 @GRZES GRZES: proszę zapoznaj się z punktacją: wygrajlige.sport.pl/faq Nigdy nie odejmowano tylko jednemu piłkarzowi. Chyba, że - z Twojej wypowiedzi może to wynikać - miałeś 2 napastników i 1 obrońcę. Wtedy rzeczywiście odejmowano tylko obrońcy, ale o tym jest w zasadach: wygrajlige.sport.pl/faq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Ujemne punkty IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.15, 21:53 Jedne z lepszych tematów. Osobiście przyznałbym Oskara dla kogoś kto gra drugi (chyba) raz i do tej pory nie zauważył w jaki sposób punktują obrońcy.:brawo: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZES GRZES Re: Ujemne punkty IP: *.play-internet.pl 04.03.15, 22:49 Ali nie kozacz tak bo co Ci z tego-gwiazdorem nie zostaniesz a ja po prostu pytam i to w dodatku nie Ciebie.Dziękuję za odpowiedz ludziom z Wygraj ligę(nigdy nie zagłebiałem sie jak są przyznawane punkty tylko czekałem jak będą mi same przeliczone.Jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Ujemne punkty IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.15, 14:12 Grzesiu ja Ci dziękuję za miłą zabawę czytając Twoje pytania i tłumaczenia ( choć samo pytanie to było jeszcze ok) i proponuję aby przyznać Ci Oskara a Ty tutaj agresywnie do mnie. Co propozycja aby nagradzać takie osoby jak Ty ma do kozaczenia. Rozumiem że nie zgłębiasz się zasadniczo w wiele rzeczy. Dlatego też proponuję. zapoznać się ze znaczeniem słowa, które użyłeś. sjp.pl/kozaczy%E6 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś