Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

I po Michniewiczu??

17.09.04, 21:34
    Lech przegrywa z Craxą 0:2, na zdrowy rozum po 6 porażce z rzędu powinien
    polecieć trener ale wątpie czy to jest rozwiązanie... Bo kto po nim? Wójcik?
    Samą motywacją to można wygrać kilka pojedyńczych spotkań a nie walczyć o
    czołówke a takie są chyba ambicje Kolejorza... Ehh aż żal patrzeć:/
    Obserwuj wątek
      • Gość: MaciejK Re: I po Michniewiczu?? IP: *.man.poznan.pl 18.09.04, 14:41
        Michniewicz musi zostać, licze tez że wytrzyma to psychicznie i nie zrezygnuje
        sam. Przewietrzyć to trzeba szatnie i główki skórokopów. W 2 miesiące nie
        zapomnieli jak się gra. Osiągnelismy dno teraz musi być lepiej, gorzej nie
        może ?
        PZDR
        • Gość: Miki Re: I po Michniewiczu?? IP: *.aster.pl 18.09.04, 14:50

Mnie się wydaje, że będzie lepiej. Piłkarze Lecha musza się pozbierać. Choć
          fakt faktem, w poprzednim sezonie Świt Nowy Dwór przegrywał mecz za meczem, a
          gdy zatrudniono Wójcika, było już lepiej. Sporo zwycięstw i niewiele brakowało
          a Świt utrzymał by się w I lidze.
          Nic nie ujmuję umiejętnościom trenerskim Wójcika, ale nie uważam, aby
          zwolnienie Michniewicza było rozwiązaniem. Michniewicz wie, jak dotrzeć do
          zawodników zwłaszcza w trudnym momencie. Tak było w poprzednim sezonie, gdy
          zatrudniono Michniewicza. Wiedział co z tym wszystkim zrobić, czego dowodem
          były postępy w lidze i zdobycie Pucharu UEFA. A teraz całe nieszczęście Lech,
          jeśli idzie o wyniki zaczęło się od tego, że odpadli w Pucharze UEFA. Po tym
          nie mogli sie otrząsnąć, ale ja sądzę, że ten sam Lech, który zdobył Puchar
          POlski pokonując moją Legię, ma charakter i będzie wygrywał mecze. A dzięki
          temu bedzie ciekawiej w rozgrywkach ligowych, bo nam kibicom chyba o to chodzi.

Kibic Legii pozdrawia kibiców Lecha oraz kibiców pozostałych polskich drużyn
          piłkarskich.
          • Gość: Bonhart Re: I po Michniewiczu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 19:15
            >Wiedział co z tym wszystkim zrobić, czego dowodem
            > były postępy w lidze i zdobycie Pucharu UEFA.

O zesz kurde... Chyba mnie zahibernowano ;)
          • fle_xx Re: I po Michniewiczu?? 18.09.04, 20:24
            Gość portalu: Miki napisał(a):
            > i zdobycie Pucharu UEFA.
            A tak wogóle chciałem zauważyć że Terek zremisował w Moskwie z solidną Bazyleą
            1:1, a kolejnego gola zdobył Andriej Fiedkow, więc odpadnięcie Lecha
            kompromitacją bym nie nazwał. Michniewicz potrafi dotrzeć do zawodników to
            prawda, oby ta sytuacja go nie przerosła. Chociaż może Lech powinien spróbować
            model sprzed 12 lat kiedy młodemu Andrzejowi Strugarkowi (co sie z nim dzieje
            tak wogóle??) pomagał doświadczony Jerzy Kopa. Ehh oby do meczu z Legią
            Kolejorz się pozbierał:/
            • Gość: Miki Re: I po Michniewiczu?? IP: *.aster.pl 22.09.04, 23:39

O sorry, macie rację i macie prawo się ze mnie śmiać. Oczywiście miałem na
              myśli zdobycie Pucharu Polski ( dwumecz z Legią ).
              Sorry za pomyłkę.

Pozdrawiam kibiców.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka