Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

.....no i sobie pokopalismy....... po raz kolejny

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 19:43
    dzieki wszytskim, z ktorymi mialem dzisiaj przyjemnosc pokopac sobie. ludzie cwiczcie kondyche
    polowa ucieka po godZinie gry! nie po to zjezdzamy sie z claego poznania zeby pograc godzine!!(ja
    mieszkam 100m od boiska...:-))) pozdrowienia. jak widac mlodosc i wsparcie doswiadczonym
    zawodnikiem przynosi sukces...pzdr
    maciejx///
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sergio Re: .....no i sobie pokopalismy....... po raz kolejny IP: *.echostar.pl 11.04.02, 20:10
        Dzisiaj przynajmniej była bardziej wyrównana gra, przez co było ciekawiej;
        jeszcze raz przepraszam twojego kolegę za mój faul taktyczny; czy pojawia się
        tu na forum? niech się odezwie jeśli tak; też mieszkam w pobliżu ale z drugiej
        strony (Solna) a to boisko to moje byłe szkolne :-))
        Pluto daj znać czy jedziesz jutro!
        dzięki wszystkim za grę, partnerom i przeciwnikom, i spotykamy się za tydzień;
        jak chłopakom pokończą się sesje to wystąpimy w szerszym składzie i będziemy
        mogli zrealizować nasze ligowe plany; już teraz proponujcie kto będzie prezesem
        FZPN (Forumowy Związek Piłki Nożnej) - nie musi być rudy ani siwy ;-)))
        • Gość: canemuto Re: .....no i sobie pokopalismy....... po raz kolejny IP: *.icpnet.pl 11.04.02, 21:29
          a ja ciagle nie wiem z kim gralem... znam sergia i pluto (przeciwna druzyna),
          znalem moich kumpli;))) ale pozostali? prosze o nicki i krotkie
          charakterystyki:))) dodam tylko, ze ja - cane muto - to ten sapiacy jak
          lokomotywa po 20 min. gry, czerwone getry czerwone spodenki i szara bluza:)))
          np. dwoch kolegow zjawilo sie troche pozniej - jeden gral z nami od poczatku
          drugi jak sklady sie zmniejszyly (szczegolnie ten pierwszy wymiatal mile dla
          oka). pozdro.

PS dlaczego byla nas tak malo??? ja zjawilem sie z 3 kumplami, a i tak bylo
          nas razem 10!!! oby szlo ku lepszemu:)
          • Gość: Sergio Re: .....no i sobie pokopalismy....... po raz kolejny IP: *.echostar.pl 11.04.02, 21:35
            canemuto i pluto zmiana planów - wyjazd już o 16.30; mecz zaczyna się o 19.00 a
            trzeba się stawić tam wcześniej, bo szykuje się komplet widzów
            • Gość: maciejx Re: .....no i sobie pokopalismy....... po raz kolejny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 22:20
              aa myslalem, ze mam najblizej,... mieszkam na cichej, po przeciwnej stornie.. ale mniejsza o to. moj
              kupel raczej nie pojawia sie na forun ale go przy okazji przeprosze. a krotka charakterystyka?.? yyy -
              w zeszlym tygodniu biegalem jako jedyny w koszulce lecha, w zeszlym tygodniu tez brutalnie
              sfaulowalem lokiego.. t. dzisiaj - yy nie wiem co zrobilem szczegolnego ale mialem kilka dobrych akcji
              z moim kumplem - jedrasem brutalnie sfaulowanym przez sergia. to tyle.
              jeszcez raz dzieki wszystkim i do przyszlego tygodnia.
              pluto - powodzenia na sprawdzianie z polaka :-))))
              maciejx
              • Gość: apcio Re: .....no i sobie pokopalismy....... po raz kolejny IP: *.icpnet.pl 12.04.02, 10:29
                No wiec ja to ten co strzelil dwie bramki i wpuscil z 6 (jak nie wiecej) :P a
                tak na powaznie to bylem razem z sergio, pluto i maciejemx i biegalem w
                niebieskich spodenkach i czarnej koszulce :) Pozdro i do nest czwartku (a
                wczesniej oczywiscie soboty i wtorku)
            • Gość: maciejx Re: .....no i sobie pokopalismy....... po raz kolejny IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 22:21
              z ciakawosci - panowie jaki mecz????
              • Gość: Loki Re: .....no i sobie pokopalismy....... po raz kolejny IP: *.echostar.pl 11.04.02, 22:25
                -sorki panowie,że wybyłem przed czasem ale jechałem na........mecz
                -pewnikiem chodzi o Amica-Legia
                • Gość: canemuto DO SERGIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 11.04.02, 22:38
                  no niestety... jutro jednak nie jade i nie o kaszanke tu chodzi... pamietasz
                  tych kolesi ktorzy grali z wami zanim sie zjawilem??? otoz to moi homies
                  (ekipa z sasiedztwa) no i jeden z nich organizuje jutro impreze, ur.
                  (imieniny??? hmmm... kto wie?;) no i zostalem zaproszony. wypada mi przyjsc bo
                  przez ostanie pol roku regularnie opuszczalem wszystkie imprezy uliczne
                  (uliczne...hmmm - niefortunny przymiotnik). jeszcze raz sorry za "bicie piany"
                  i, miejmy nadzieje - do soboty pod pregierzem (swoja droga - konia z rzedem
                  temu kto sie tam dostanie:))) pozdro FC E-Lech!!!
                  • Gość: Sergio Re: DO SERGIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 11.04.02, 22:53
                    w takim razie jedno lub dwa wolne miejsca mam w samochodzie; jutro ok. 16.30
                    ruszam do Wronek
                    • Gość: Sergio Re: DO SERGIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 11.04.02, 22:55
                      nie, jednak mam tylko jedno wolne miejsce - jeszcze muszę rezerwować jedno dla
                      Pluta
                      • Gość: Sergio Re: DO SERGIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 11.04.02, 23:04
                        zapomniałem się jeszcze przedstawić. Jestem Sergio, grałem w białej koszulce i
                        niebieskich spodenkach. Strzeliłem bramkę głową i brutalnie sfaulowałem
                        Jędrasa; udało mi się też zrobić szpagat w walce o piłkę; z przodu mało
                        widoczny, raczej destrukcja i dzielenie piłką - bogaty dorobek co? ;-)))
                    • andy02 Re: DO SERGIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.04.02, 23:15
                      Nie wiem czy masz juz bilety, ale moga z tym byc problemy. Z moich informacji
                      wynika, ze pod koniec dzisiejszej przedsprzedazy byly dostepne juz tylko bilety
                      na male trybuny po drugiej stronie boiska. Maja jeszcze rzucic do sprzedazy
                      troche biletow przed meczem, ale to juz jest ryzyko.

Takze sie wybieram do Wronek, wiec moze sie zobaczymy :-)).
                      • Gość: Sergio Re: DO SERGIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 12.04.02, 08:53
                        jedziemy z plutem i moimi znajomymi, ale nie wiem jak ciebie znaleźć - nigdy
                        się raczej nie widzieliśmy, chyba że z czwartkowego grania a ja przeoczyłem.
                        • andy02 Re: DO SERGIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.02, 11:47
                          Spox, ja znam Ciebie i Pluto. Jak Was dojrze we Wronkach, to sie zobaczymy :-).
          • misza01 Re: .....no i sobie pokopalismy....... po raz kolejny 12.04.02, 10:11
            Gość portalu: canemuto napisał(a):

> a ja ciagle nie wiem z kim gralem... znam sergia i pluto (przeciwna druzyna),
            > znalem moich kumpli;))) ale pozostali? prosze o nicki i krotkie
            > charakterystyki:))) dodam tylko, ze ja - cane muto - to ten sapiacy jak
            > lokomotywa po 20 min. gry, czerwone getry czerwone spodenki i szara bluza:)))
            > np. dwoch kolegow zjawilo sie troche pozniej - jeden gral z nami od poczatku
            > drugi jak sklady sie zmniejszyly (szczegolnie ten pierwszy wymiatal mile dla
            > oka). pozdro.
            >
            > PS dlaczego byla nas tak malo??? ja zjawilem sie z 3 kumplami, a i tak bylo
            > nas razem 10!!! oby szlo ku lepszemu:)

W przyszłym tygodniu już będę. Niestety choroba wyłączyła mnie na trzy tygodnie.
            W następny czwartek będę, bo pomysł Sergio z ligą jest niezły
      • Gość: apcio Re: .....no i sobie pokopalismy....... po raz kolejny IP: *.icpnet.pl 12.04.02, 10:33
        Ja to ten ktory strzleil 2 bramki i wpuscil chyba z 6 (jak nei wiecej) ale tak
        na powaznie to bylem w druzynie z mackiemx sergio i pluto i biegalem w
        niebieskich spodenkach i czarnej koszulce. Pozdrow i do zobaczenia za tydzien w
        czwartek a wczesniej w sobote i we wtorek oczywiscie :)
        • Gość: canemuto slaba kondycha? wypraszam sobie;))) IP: *.icpnet.pl 12.04.02, 14:38
          nastepnym razem urzadzimy sobie chyba jakas mala prezentacje, bo ja ciagle nie
          moge sie polapac:)

i przy okazji - insynuacje o naszej (mojej!!!) slabej kondycji to jawna
          potwarz. po prostu... no tego... no bo... Z TYLU WIECEJ WIDAC;)))!!! pozdro:)
      • Gość: Luck Re: .....no i sobie pokopaliście.. po raz kolejny IP: *.klik.pl 12.04.02, 16:29
        Wg mojego chirurga nie pobiegam sobie zbyt szybko (wakacje?!) Dzięki za
        życzenia -przydadzą się. Co do ludzi którzy biegali a których nie znacie -
        pewnie był mój brat (przyjechał charakterystycznym GAZ-em w kolorze bliżej nie
        określonym) choć z powodu trudności ruchowych nie widziałem się z nim i nie mam
        pewności czy był. Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia tomorrow na święcie.
      • Gość: Luck Re: ...no i sobie pokopaliście.....po raz kolejny IP: *.klik.pl 12.04.02, 16:43
        Dzięki za życzenia , wg mojego chirurga zbyt szybko sobie nie pobiegam (może w
        wakacje?!) Co do obecnych nieznajomych to z pewnością był obecny mój brat -po
        prostu Leszek (rozpoznawalny po wielokolorowym samochodzie rosyjskiej
        produkcji) Pluto powinien go znać.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka