Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hamilton zachowa medal

IP: 81.219.117.* 23.09.04, 20:20
    do końca nie wiadomow ilu % ta metoda się myli, co pokazały IO A poz. B neg.
    więc jaka pewność, że i tym razem się nie pomylono,
    Obserwuj wątek
      • Gość: Zakaew bo to hamerykanin gdyby to byl Rosjanin stracilby IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 23.09.04, 20:47
        medal
      • Gość: jinx Re: Hamilton zachowa medal IP: 128.95.25.* 23.09.04, 21:26
        ty zakladasz jego niewinnosc. ja natomiast uwazam ze to w Atenach mogli sie
        pomylic, bo jakby nie bylo moglo to zadzialac w dwie strony. mimo wszystko
        jestem zalalmany postepujacym syfem jaki ogarnia sport. coraz mniej
        przyjemnosci z ogladania gwiazd sportu. w zeszly weekend popatrzylem sobie na
        mecz 14 latkow w pilke nozna i sprawa byla zupelnie przyjemna, bo widzialem w
        nich zdrowa chec wygrania, a nie wygrania za wszelka cene.
        pozdrawiam
      • Gość: cyg@nek Niewinny kiejby ta lelija! IP: *.enformatic.pl 23.09.04, 21:34
        Nie wolno zabierać mu złotego medalu. On jest jak klub AS Roma: trochę winny,
        ale przecież to taki zasłużony sportowiec. Nie można go porównywać do
        słowiańskiego barachła.
      • Gość: Pan Tygrys Re: Hamilton zachowa medal IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:03
        Po:
        1. On pochodzi z United States of Anabolic i to już wiele wyjaśnia.
        2. Jeździł w grupie z Kokstrongiem i to wyjaśnia wszystko.
        Kiedyś w końcu wyjdzie jaki to z Kokstronga był wielki mistrz "koksiarstwa".
        Mam nadzieje że wkurwie pare osób tym co napisałem i pozdrawiam ich serdecznie.
        • Gość: rozsmieszony Re: Hamilton zachowa medal IP: *.acedsl.com 24.09.04, 01:35
          Nie wkur**sz tylko rozsmieszysz. Kto w kolarstwie sie nie szprycuje ma sily na
          dojazd do startu :) Pamietam Twoj nick , to ty tak uparcie broniles tego rudego
          wielkiego Niemca . Co to sie niby nie koksuje a co go pare lat temu zlapali na
          dopingu . Urlich mu na imie ? Taki podrzedny kolarzyna . :)
          :)
          • Gość: marog6~ Armstrong IP: 213.199.253.* 24.09.04, 07:31
            Jeźśdzi już który rok i jakos nie wykryli w jego organizmie niczego złego, a
            jeśli chodzi o te strzykawki, to wiadomo że każdy sportowiec musi
            przymowac witaminy zeby przeżył cały odcinek
            Ullricha złapano na amfetaminie chyba
      • Gość: gosc Re: Hamilton zachowa medal IP: *.physio.unr.edu 24.09.04, 11:01
        Masz chlopie szczescie ze jestes Amerykaninem...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka