Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Włodarczyk na stosie..

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 10:50
    2 mecze i 5 tys franków szwajcarskiech. Z uderzenie zawodnika w trakcie walki
    o piłke. Chyba tym z UEFA rozum odebrało. Czy teraz każdego będa tak karać???
    pzdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Cyfra Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.g.pppool.de 24.09.04, 11:20
        Yeti z Polski tak no chyba ze jest sie Wlochem to wtedy przewinienie jest
        mniejsze......
        • Gość: yeti Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 11:23
          Jestem ciekaw czy oni te kary uzaleznieja od zarobków zawodnika. BTW ile dostał
          Totti za oplucie rywala???Wiesz może?
          • Gość: Cyfra Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.g.pppool.de 24.09.04, 11:34
            Nie nie wiem.W kazdym razie my nalezymy do tej drugiej kategorii ktora sie kaze.
            I trzeba cos z tym zrobic.Nie wiem czy Boniek by nie mial w uefa wiekszy sile
            przebicia niz Listkiewicz ?
            • Gość: yeti Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 11:42
              Boniek na pewno. Jest o trzy nieba lepszym kandydatem na szefa zwiazku od
              Lolka. Poza tym Lolek stosuje ta samą politykę. W Polsce tez są równi i
              równiejsi. Przypomina awanture po meczu Craxy i kary nałozone przez PZPN za
              krytykowanie sędziego w zeszłym sezonie. Po meczu Polonii w tym roku jakoś ich
              nie było. pzdr.
              • Gość: Cyfra Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.g.pppool.de 24.09.04, 12:18
                Poza tym Boniek jest dobrym menagerem i nie da sobie w kasze dmuchac.Prezes
                zwiazku musi miec jaja ....
                Mysle ze wybranie Bonka na trenera kadry to byl chytry plan Listka zeby sie
                pozbyc konkurencji...
                • Gość: meficzek Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.04, 20:50
                  az takiej przebieglosci to ty od niego nie wymagaj...
                  • Gość: mmm Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.cs.ucr.edu 25.09.04, 01:06
                    Nie wiem czy mozna tego od niego wymagac, czy nie, ale juz w momencie wyboru
                    Bonka na selekcjonera czesto sie mowilo o tym, ze Listek pozbywa sie konkurenta.
                    • Gość: mmm Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.cs.ucr.edu 25.09.04, 01:08
                      Z drugiej strony, Boniek szybko zrezygnowal. Moze zobaczyl, ze z tej maki nie
                      bedzie chleba i postanowil dac sobie jak najwiecej czasu na poprawienie
                      wizerunku... do wyborow jeszcze troche czasu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka