Gość: yeti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 10:50 2 mecze i 5 tys franków szwajcarskiech. Z uderzenie zawodnika w trakcie walki o piłke. Chyba tym z UEFA rozum odebrało. Czy teraz każdego będa tak karać??? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cyfra Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.g.pppool.de 24.09.04, 11:20 Yeti z Polski tak no chyba ze jest sie Wlochem to wtedy przewinienie jest mniejsze...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 11:23 Jestem ciekaw czy oni te kary uzaleznieja od zarobków zawodnika. BTW ile dostał Totti za oplucie rywala???Wiesz może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.g.pppool.de 24.09.04, 11:34 Nie nie wiem.W kazdym razie my nalezymy do tej drugiej kategorii ktora sie kaze. I trzeba cos z tym zrobic.Nie wiem czy Boniek by nie mial w uefa wiekszy sile przebicia niz Listkiewicz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 11:42 Boniek na pewno. Jest o trzy nieba lepszym kandydatem na szefa zwiazku od Lolka. Poza tym Lolek stosuje ta samą politykę. W Polsce tez są równi i równiejsi. Przypomina awanture po meczu Craxy i kary nałozone przez PZPN za krytykowanie sędziego w zeszłym sezonie. Po meczu Polonii w tym roku jakoś ich nie było. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.g.pppool.de 24.09.04, 12:18 Poza tym Boniek jest dobrym menagerem i nie da sobie w kasze dmuchac.Prezes zwiazku musi miec jaja .... Mysle ze wybranie Bonka na trenera kadry to byl chytry plan Listka zeby sie pozbyc konkurencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meficzek Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.04, 20:50 az takiej przebieglosci to ty od niego nie wymagaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.cs.ucr.edu 25.09.04, 01:06 Nie wiem czy mozna tego od niego wymagac, czy nie, ale juz w momencie wyboru Bonka na selekcjonera czesto sie mowilo o tym, ze Listek pozbywa sie konkurenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Włodarczyk na stosie.. IP: *.cs.ucr.edu 25.09.04, 01:08 Z drugiej strony, Boniek szybko zrezygnowal. Moze zobaczyl, ze z tej maki nie bedzie chleba i postanowil dac sobie jak najwiecej czasu na poprawienie wizerunku... do wyborow jeszcze troche czasu Odpowiedz Link Zgłoś