Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brygada Pick-nicki - mitomani:)))

IP: *.icpnet.pl 14.04.02, 19:03
    no i co jest Panowie. Co z Waszymi deklaracjami wielkich baletów. Wymiękliście
    w przedbiegach po paru kielichach. Camaretto gdzieś zniknął ???? Kolej
    zdegustowany - nie dziwię się. Jedynie wynalzek Edissona dał radę i walczył do
    końca w Rockendrollerze. Ubawiłem się po pachy widząc tańczącego ~~~~Żarówkę:)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: GOGO P-ń Re: Brygada Pick-nicki - mitomani:))) IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 15.04.02, 11:53
        No wiesz przychodzi taka godzina że picniki muszą iśc spać, zwłaszcza wobec
        braku szybkich i jednogłośnych decyzji co dalej robić.
        • cromm Re: Brygada Pick-nicki - mitomani:))) 15.04.02, 14:48
          He,he kto się bawił ten się bawił.....ale fakt sam poszedłem do kumpli wobec
          braku zdecydowania co niektórych.......
      • Gość: plastic Re: Brygada Pick-nicki - mitomani:))) IP: *.icpnet.pl 15.04.02, 17:51
        ja dobijalem sie w tawernie na szantkach ;) jak wyszedlem w nocy na stry to juz
        prawie nikogo nie bylo( tylko pare osob przy pregiezu wrzeszczalo :)) wiec
        udalem sie do 24h i plac wolnsci...
        • Gość: Luck Re: Brygada Pick-nicki - mitomani:))) IP: *.klik.pl 15.04.02, 17:57
          Gość portalu: plastic napisał(a):
          > udalem sie do 24h i plac wolnsci...
          Słyszałwm że na Placu działo się coś niedobrego!? Prawda?
          • Gość: plastic Re: Brygada Pick-nicki - mitomani:))) IP: *.icpnet.pl 15.04.02, 18:35
            Gość portalu: Luck napisał(a):

> Gość portalu: plastic napisał(a):
            > > udalem sie do 24h i plac wolnsci...
            > Słyszałwm że na Placu działo się coś niedobrego!? Prawda?

gdy ja tam bylem nie dzialo sie nic.... a bylem ok. 2 do ???? ;)
            • Gość: kolej Re: Brygada Pick-nicki - mitomani:))) IP: *.stacje.agora.pl 15.04.02, 18:52
              Panie Guerra, rzeczywisciem odpadl, troche z Pana winy - wdales się Pan w dluga dyskusje z jakimis
              przygodnymi znajomymi czy warto kibicowac sportowi i w ogole piłce - no, nie... na tym poziomie to nie będziemy
              rozmawiać... ;-)
              A powaznie - jako nieczesty uczestnik biesiad Wiary Lecha ze smutkiem obsorwuje male zgranie i zintegrowanie
              towarzystwa... Chęci do spiewania też nietęgie...
              • cromm Re: Brygada Pick-nicki - mitomani:))) 16.04.02, 12:45
                Do śpiewania to tęgie,oj tęgie.....mówię za siebie oczywiście.....
                Co do reszty to masz racje.....każdy poszedł w swoją stronę
                Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka