gawronka 09.10.04, 20:05 Wielki mecz rozpoczął się :))) Idę trzymać kciuki za... sama nie wiem kogo :)) PS. Czy Ronnie ma gdzieś zakontraktowane, że wszystkie jego mecze sędziuje Michaela?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: BAMMMMMM! 09.10.04, 20:58 kurna, dlaczego nie można oglądać tego półfinału live tylko jakichś dziwnych kopaczy francuskich? Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: BAMMMMMM! 09.10.04, 21:00 ja poki co nie moge sie z tego otrzasnac...probuje ogladac Polska-Austria ale tu poziom znacznie nizszy!!!gdzie sa jakies wyniki na zywo?? mam grype i chyba nie wytrwam do tej nieszczesnej nocnej godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: BAMMMMMM! 09.10.04, 21:02 www.wheelsinmotion.net/Default.asp poszukaj z lewej strony link "live scoreboard" Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: BAMMMMMM! 09.10.04, 21:09 dzieki serdeczne...uratowales moj spokojny sen!chociaz pewnie i tak budzik mi zadzwoni o 00.45:) takiego spotkania "na szczycie" nie mozna przespac...nawet jak nie jest na zywo..a tak swoja droga to pierwszy raz w mojej snnokerowej karierze kibica nie wiem komu zycze finalu.. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: BAMMMMMM! 09.10.04, 21:12 teraz juz nie rozumiem :( najpierw wszystkie "zakochane" kibicują Ronnie'mu a jak już gra z jakims mydłkiem, to nie wiedzą komu kibicować! kibicuj Hunterowi, postawiłem na jego zwycięstwo :D Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: BAMMMMMM! 09.10.04, 21:17 dementuje...ja nie jestem w nikim zakochana:)(moze i nie ma sie czym chwalic) ale jesli chodzi o snookera to stanowczo staram sie nie uzalezniac mojej sympatii od urokliwych buziek graczy..chociaz czasami ciezko:)a biorac pod uwage fakt ze graja teraz dwie najurokliwsze buziulki to problem moze byc..ale w podziekowaniu za ten link-go Paul!!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
snookerfanka ... 09.10.04, 21:11 Jestem wkurzona na to, co się dzisiaj porobiło w tym Eurosporcie. Tylko 1h na żywo?!?!?!?!?!? Ale ja powiedzieli Komentatorzy:"Piłka nożna ma swoje prawa i dzisiaj ucierpi na tym snooker" (od dziś nie lubie piłki nożnej:P). Niech tylko Myśliweczek sie postara, bo chcę zobaczyć go w jutrzejszym finale. Nie żebym miała coś do Ronniego, ale skoro doszło już do takiego pojedynku, to moim faworytem jest zdecydowanie Paul. Odpowiedz Link Zgłoś
snookerfanka Re: ... 09.10.04, 21:47 Miałam nie patrzeć na wyniki i oglądnąć dopiero o 1.00, ale niestety nie udało mi się wytrzymać w tym postanowieniu. I co widzę- mój Hunterek przegrywa!!! No dalej Paul, postaraj się!!! Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
mara.jade Re: ... 09.10.04, 22:05 Też jestem wkurzona na Eurosport za te numery z przerywaniem takiego ekstyrującego meczyku i to w połowie! To, że fani snookera nie zachowują się jak dresiarze, nie znaczy, że można ich traktować "per noga"!!! Mamy prawo do oglądania Pawełka i Ronnie'go na żywo! Trzymam kciuki z całych sił za Snookiereczka i nie mogę sie powstrzymać by sprawdzać wynik w Internecie. Właśnie jest 3 do 2 dla bruneta. Pozdrowienia dla wszystkich czekających na nocną relację i dla Panów Komentatorów! Odpowiedz Link Zgłoś
snookerfanka Re: ... 09.10.04, 22:44 Jezu, jeszcze tylko 2 frame'y dla Ronniego i Pawełek idzie do domu... Nie przeżyję tego. Takie coś w dniu, kiedy akurat mam dostep do Eurosportu z polskim komentarzem. To się nazywa mieć pecha:(. P.S. Hunter, masz to wygrać, ale już!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mara.jade Re: ... 09.10.04, 23:03 Paweł sprężaj się, bo będę miała przechlapaną noc! Wprawdzie mogę sobie zaaplikować podwójną ilość pluszowych misiów do łóżka, ale w razie (tfu, tfu odpukać) porażki nawet i to nie pomoże. Snookiereczku nie pozwól by zwyciężyła CIEMNA strona mocy Ronnie'go! Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: ... 09.10.04, 23:07 no i koniec...wlasciwie poczatek-finalu :)szkoda blondyna... Odpowiedz Link Zgłoś
mara.jade Re: ... 09.10.04, 23:12 No to kuchnia pozamiatane... to ja idę sobie do moich misiów popłakać. Byle do następnych zawodów. Dla mnie Pawełek i tak jest najlepszy. Wierzę, że już niedługo zobaczę jak zostanie Mistrzem. P.S. Może to dlatego, że Planu B nie zabrał ze sobą? Bez dopingu nie wyjdzie nic... jak spiewał kiedyś pewien zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
snookerfanka Re: ... 09.10.04, 23:13 Kurcze, a takie miałam nadzieje... A tu po ptokach teraz (a raczej po kulkach:)). Chlip, chlip. Pooglądam sobie o 1.00, a potem sobie popłaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
snookerfanka Re: ... 09.10.04, 23:17 No oczywiście, że Pawełek i tak zawsze będzie najlepszy!!! To nie ulega najmniejszej wątpliwości. Pozdrowienia dla wszystkich fanów Hunterka. Łączę się z Wami w bólu :). Odpowiedz Link Zgłoś
snookerfanka Re: ... 09.10.04, 23:19 I jeszcze jedno- jak na złość będę trzymać jurto kciuki za McCullocha. A co!?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
magyar-lengyel Re: ... 10.10.04, 15:45 snookerfanka napisała: > No oczywiście, że Pawełek i tak zawsze będzie najlepszy!!! To nie ulega > najmniejszej wątpliwości. > Pozdrowienia dla wszystkich fanów Hunterka. Łączę się z Wami w bólu :). Bedzie, jak lepsi od niego przestana grac :P Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Hej snookerfaneczko 09.10.04, 23:20 Słyszałaś pozdrowienia dla Sebastiana podczas transmisji - ładne prawda ;) Zgadnij kto w tym maczał palce :))))))))))))))) Nie martw się - Ronnie jest i tak the best Odpowiedz Link Zgłoś
snookerfanka Re: Hej snookerfaneczko 09.10.04, 23:24 Widzę Dorotko, że chyba mnie skądś znasz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Hej snookerfaneczko 09.10.04, 23:57 snookerfanka napisała: > Widzę Dorotko, że chyba mnie skądś znasz...:) A znam znam ...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
snookerfanka Re: Hej snookerfaneczko 10.10.04, 00:02 Myslałam, że będzie na tym forum troche więcej osób, skoro chyba większość czeka na retransmisję z pojedynku O'Sullivan-Hunter. A tu widzę same pustki... Jeszcze godzinka, nie mam co robić, jeśli tam gdzieś jesteście to zagadajcie coś :). Odpowiedz Link Zgłoś
snookerfanka Re: Hej snookerfaneczko 10.10.04, 00:16 To o której to się w końcu zaczyna? Komentatorzy mówili, że o 00.45, ale na ekranie była notka, że o 1.00. Nic mi nie szkodzi sprawdzić, ale tak sie tylko pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Hej snookerfaneczko 10.10.04, 00:18 chyba raczej o 0:45.. ile razy w tygodniu napisane było, że transmisja zaczyna się np o 21, a zaczynala sie 10-15 min wczesniej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: BAMMMMMM! 10.10.04, 09:38 no i nie wyszlo...szczesliwie jakos wytrzymalam do tej 0.45 i pelna nadzieji na emocje zgasilam swiatelko i zaczelam podziwiac..po ok 7 min zasnelam:)to przez ta grype...jak bylo?jak wrazenia?Ronnie wygral "miazdzaco", czy Pawelek nie mial sie czego wstydzic? Odpowiedz Link Zgłoś
mackal21 Re: BAMMMMMM! 10.10.04, 10:37 Raczej O'Sullivan wygrał zdecydowanie.Ani przez chwile nie był zagrożony. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Re: BAMMMMMM! 10.10.04, 11:13 powiedzmy ze Ronnie spuscil bęcki Hunterowi. i tyle. a dzisiaj pewnie zdeklasuje McCule. Odpowiedz Link Zgłoś
snookerfanka Re: BAMMMMMM! 10.10.04, 11:36 Ja niestety też nie oglądnełam i poszłam w końcu spać, czego bardzo żałuję. No cóż, nic na to nie poradzę, że jestem wielkim spiochem :). Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: BAMMMMMM! 10.10.04, 11:41 stanowczo domagam sie powtorki"za dnia"...chociaz ostatnia partie.. Odpowiedz Link Zgłoś
snuki Re: BAMMMMMM! 10.10.04, 15:38 No i przegonił Ronnie Myśliweczka z lasu... Jakoś mnie to nie martwi wcale;-). Odpowiedz Link Zgłoś
angoul Re: BAMMMMMM! 11.10.04, 11:40 >>PS. Czy Ronnie ma gdzieś zakontraktowane, że wszystkie jego mecze sędziuje > Michaela?????? Może Michaela ma to zakontraktowane ;) ?? Odpowiedz Link Zgłoś