Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    09.10.04, 20:05
    Wielki mecz rozpoczął się :)))
    Idę trzymać kciuki za... sama nie wiem kogo :))

PS. Czy Ronnie ma gdzieś zakontraktowane, że wszystkie jego mecze sędziuje
    Michaela??????
    Obserwuj wątek
      • rigel Re: BAMMMMMM! 09.10.04, 20:58
        kurna, dlaczego nie można oglądać tego półfinału live tylko jakichś dziwnych
        kopaczy francuskich?
        • marth.stars Re: BAMMMMMM! 09.10.04, 21:00
          ja poki co nie moge sie z tego otrzasnac...probuje ogladac Polska-Austria ale
          tu poziom znacznie nizszy!!!gdzie sa jakies wyniki na zywo?? mam grype i chyba
          nie wytrwam do tej nieszczesnej nocnej godziny...
          • rigel Re: BAMMMMMM! 09.10.04, 21:02
            www.wheelsinmotion.net/Default.asp
            poszukaj z lewej strony link "live scoreboard"
            • marth.stars Re: BAMMMMMM! 09.10.04, 21:09
              dzieki serdeczne...uratowales moj spokojny sen!chociaz pewnie i tak budzik mi
              zadzwoni o 00.45:) takiego spotkania "na szczycie" nie mozna przespac...nawet
              jak nie jest na zywo..a tak swoja droga to pierwszy raz w mojej snnokerowej
              karierze kibica nie wiem komu zycze finalu..
              • rigel Re: BAMMMMMM! 09.10.04, 21:12
                teraz juz nie rozumiem :(
                najpierw wszystkie "zakochane" kibicują Ronnie'mu a jak już gra z jakims
                mydłkiem, to nie wiedzą komu kibicować!
                kibicuj Hunterowi, postawiłem na jego zwycięstwo :D
                • marth.stars Re: BAMMMMMM! 09.10.04, 21:17
                  dementuje...ja nie jestem w nikim zakochana:)(moze i nie ma sie czym chwalic)
                  ale jesli chodzi o snookera to stanowczo staram sie nie uzalezniac mojej
                  sympatii od urokliwych buziek graczy..chociaz czasami ciezko:)a biorac pod
                  uwage fakt ze graja teraz dwie najurokliwsze buziulki to problem moze byc..ale
                  w podziekowaniu za ten link-go Paul!!!!!!!!! :)
            • snookerfanka ... 09.10.04, 21:11
              Jestem wkurzona na to, co się dzisiaj porobiło w tym Eurosporcie. Tylko 1h na
              żywo?!?!?!?!?!? Ale ja powiedzieli Komentatorzy:"Piłka nożna ma swoje prawa i
              dzisiaj ucierpi na tym snooker" (od dziś nie lubie piłki nożnej:P).
              Niech tylko Myśliweczek sie postara, bo chcę zobaczyć go w jutrzejszym finale.
              Nie żebym miała coś do Ronniego, ale skoro doszło już do takiego pojedynku, to
              moim faworytem jest zdecydowanie Paul.
              • snookerfanka Re: ... 09.10.04, 21:47
                Miałam nie patrzeć na wyniki i oglądnąć dopiero o 1.00, ale niestety nie udało
                mi się wytrzymać w tym postanowieniu. I co widzę- mój Hunterek przegrywa!!! No
                dalej Paul, postaraj się!!! Proszę...
                • mara.jade Re: ... 09.10.04, 22:05
                  Też jestem wkurzona na Eurosport za te numery z przerywaniem takiego
                  ekstyrującego meczyku i to w połowie! To, że fani snookera nie zachowują się jak
                  dresiarze, nie znaczy, że można ich traktować "per noga"!!!
                  Mamy prawo do oglądania Pawełka i Ronnie'go na żywo!
                  Trzymam kciuki z całych sił za Snookiereczka i nie mogę sie powstrzymać by
                  sprawdzać wynik w Internecie. Właśnie jest 3 do 2 dla bruneta.
                  Pozdrowienia dla wszystkich czekających na nocną relację i dla Panów Komentatorów!
                  • snookerfanka Re: ... 09.10.04, 22:44
                    Jezu, jeszcze tylko 2 frame'y dla Ronniego i Pawełek idzie do domu... Nie
                    przeżyję tego. Takie coś w dniu, kiedy akurat mam dostep do Eurosportu z
                    polskim komentarzem. To się nazywa mieć pecha:(.

P.S. Hunter, masz to wygrać, ale już!!!
                    • snookerfanka Re: ... 09.10.04, 23:02
                      5:3...
                      Chyba się zabiję...
                    • mara.jade Re: ... 09.10.04, 23:03
                      Paweł sprężaj się, bo będę miała przechlapaną noc! Wprawdzie mogę sobie
                      zaaplikować podwójną ilość pluszowych misiów do łóżka, ale w razie (tfu, tfu
                      odpukać) porażki nawet i to nie pomoże.
                      Snookiereczku nie pozwól by zwyciężyła CIEMNA strona mocy Ronnie'go!
                      • marth.stars Re: ... 09.10.04, 23:07
                        no i koniec...wlasciwie poczatek-finalu :)szkoda blondyna...
                        • mara.jade Re: ... 09.10.04, 23:12
                          No to kuchnia pozamiatane... to ja idę sobie do moich misiów popłakać. Byle do
                          następnych zawodów. Dla mnie Pawełek i tak jest najlepszy. Wierzę, że już
                          niedługo zobaczę jak zostanie Mistrzem.
                          P.S. Może to dlatego, że Planu B nie zabrał ze sobą? Bez dopingu nie wyjdzie
                          nic... jak spiewał kiedyś pewien zespół.
                        • snookerfanka Re: ... 09.10.04, 23:13
                          Kurcze, a takie miałam nadzieje... A tu po ptokach teraz (a raczej po
                          kulkach:)). Chlip, chlip. Pooglądam sobie o 1.00, a potem sobie popłaczę.
                          • snookerfanka Re: ... 09.10.04, 23:17
                            No oczywiście, że Pawełek i tak zawsze będzie najlepszy!!! To nie ulega
                            najmniejszej wątpliwości.
                            Pozdrowienia dla wszystkich fanów Hunterka. Łączę się z Wami w bólu :).
                            • snookerfanka Re: ... 09.10.04, 23:19
                              I jeszcze jedno- jak na złość będę trzymać jurto kciuki za McCullocha. A
                              co!?! :)
                            • magyar-lengyel Re: ... 10.10.04, 15:45
                              snookerfanka napisała:

> No oczywiście, że Pawełek i tak zawsze będzie najlepszy!!! To nie ulega
                              > najmniejszej wątpliwości.
                              > Pozdrowienia dla wszystkich fanów Hunterka. Łączę się z Wami w bólu :).

Bedzie, jak lepsi od niego przestana grac :P
                          • dorota_snooker Hej snookerfaneczko 09.10.04, 23:20
                            Słyszałaś pozdrowienia dla Sebastiana podczas transmisji - ładne prawda ;)
                            Zgadnij kto w tym maczał palce :)))))))))))))))
                            Nie martw się - Ronnie jest i tak the best
                            • snookerfanka Re: Hej snookerfaneczko 09.10.04, 23:24
                              Widzę Dorotko, że chyba mnie skądś znasz...:)
                              • dorota_snooker Re: Hej snookerfaneczko 09.10.04, 23:57
                                snookerfanka napisała:

> Widzę Dorotko, że chyba mnie skądś znasz...:)

A znam znam ...... :)
                                • snookerfanka Re: Hej snookerfaneczko 10.10.04, 00:02
                                  Myslałam, że będzie na tym forum troche więcej osób, skoro chyba większość
                                  czeka na retransmisję z pojedynku O'Sullivan-Hunter. A tu widzę same pustki...
                                  Jeszcze godzinka, nie mam co robić, jeśli tam gdzieś jesteście to zagadajcie
                                  coś :).
                                  • karunaa Re: Hej snookerfaneczko 10.10.04, 00:11
                                    jeszcze 35 min ;)
                                    • snookerfanka Re: Hej snookerfaneczko 10.10.04, 00:16
                                      To o której to się w końcu zaczyna? Komentatorzy mówili, że o 00.45, ale na
                                      ekranie była notka, że o 1.00. Nic mi nie szkodzi sprawdzić, ale tak sie tylko
                                      pytam.
                                      • karunaa Re: Hej snookerfaneczko 10.10.04, 00:18
                                        chyba raczej o 0:45..
                                        ile razy w tygodniu napisane było, że transmisja zaczyna się np o 21,
                                        a zaczynala sie 10-15 min wczesniej ;))
      • marth.stars Re: BAMMMMMM! 10.10.04, 09:38
        no i nie wyszlo...szczesliwie jakos wytrzymalam do tej 0.45 i pelna nadzieji na
        emocje zgasilam swiatelko i zaczelam podziwiac..po ok 7 min zasnelam:)to przez
        ta grype...jak bylo?jak wrazenia?Ronnie wygral "miazdzaco", czy Pawelek nie
        mial sie czego wstydzic?
        • mackal21 Re: BAMMMMMM! 10.10.04, 10:37
          Raczej O'Sullivan wygrał zdecydowanie.Ani przez chwile nie był zagrożony.
        • blue.berry Re: BAMMMMMM! 10.10.04, 11:13
          powiedzmy ze Ronnie spuscil bęcki Hunterowi. i tyle. a dzisiaj pewnie
          zdeklasuje McCule.
          • snookerfanka Re: BAMMMMMM! 10.10.04, 11:36
            Ja niestety też nie oglądnełam i poszłam w końcu spać, czego bardzo żałuję.
            No cóż, nic na to nie poradzę, że jestem wielkim spiochem :).
      • marth.stars Re: BAMMMMMM! 10.10.04, 11:41
        stanowczo domagam sie powtorki"za dnia"...chociaz ostatnia partie..
      • snuki Re: BAMMMMMM! 10.10.04, 15:38
        No i przegonił Ronnie Myśliweczka z lasu... Jakoś mnie to nie martwi wcale;-).
      • angoul Re: BAMMMMMM! 11.10.04, 11:40
        >>PS. Czy Ronnie ma gdzieś zakontraktowane, że wszystkie jego mecze sędziuje
        > Michaela??????

Może Michaela ma to zakontraktowane ;) ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka