Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ten gówniarz, co to w TENISA podobno miał grać...

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.04, 14:16
    Ten brudny zawszony i w dodatku nie wiadomo z jakiego powodu zarozumiały
    szary gówniarz podwórkowy, co to miał niby w tenisa grać i jeszcze nadzieją
    być i "namieszać" w turnieju w Moskwie właśnie odpadł w II rundzie
    eliminacji, powtarzam eliminacji z rosjanką Ekateriną Makarovą - uwaga! - 534-
    tą w rankingu !!! 7-6, 6-4.
    HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
    HAAAAAAAAAAAAAA, HA, HA, HA, HAAAAAAaaaaaaaaaaa...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale
    jazda. Minę musiała mieć nie tęgą. Zabawa musiała być przednia w obozie
    polskim. Haaaaaaaaaaaaaaaaa, ha, ha, haaaaa..... Ale się bawiłem z tego
    wyniku... I to w dwóch setach. Nawet seta nie wyrwała zawodniczce z szóstej
    setki. Pięćset trzydziesta czwarta. W szóstej setce znajdują
    się "zawodniczki", które trochę z tatą rakietą poodbijały i trochę
    na "ścianie" poćwiczyły w co drugą niedzielę. HA, ha, ha... Żeby to był
    ranking męski, byłby wstyd nierzadki, ale tam są setki grających dobrze. Ale
    u świnek tenis wygląda tak, że światowa liga to pierwszych 8 miejsc. Druga
    dziesiątka to już klasa niżej, pierwsza 50-tka to trzy klasy niżej, a poniżej
    setki one ledwo rakietą w ogóle machają. Błędów jest więcej niż gry
    normalnej. Przejebała z 534-tą dziewczynką. Czyżby wreszcie powrót na swoje
    stare właściwe jej miejsce ? Tak jak mówiłem. Ona nie gra w tenisa, tylko
    wzlot miała chwilowy. To był jej szczyt, a teraz czas wracać na swoje
    miejsce, czyli do trzeciej setki. Gówniarz pier...ony, we łbie jej się
    zdążyło już naprzewracać; autografy powiedziała, że rozdawała... Komu ? Chyba
    niepełnosprawnym, nie ubliżając w niczym niepełnosprawnym. Jeszcze wiecie, co
    powiedziała dziennikarzom ? Żeby do niej per "pani" się zwracali... Ha,
    ha..... K..wa mocne. Gnój je8any osiemnastoletni, do szkoły łazi, jeszcze do
    matury smarkacz nie podchodził. Na szczęście to już koniec i powrót do
    trzeciej setki. A do 31-szej Magdy Grzybowskiej ją chcieli porównywać...
    Obserwuj wątek
      • bazyliszek4 spierd... ćwoku 10.10.04, 15:18
        ależ z ciebie burak i cham! masz jakieś kompleksy czy co? nie staje ci czy co?
        tenis to sport, w którym obowiązują pewne reguły zachowania. zarówno zawodników
        jak i kibiców. wracaj gnój przerzucać bo zaśmiecasz tylko to forum, ćwoku...
        • Gość: Globert Re: spierd... ćwoku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 00:16
          Sam spierd... śmieciv i brvdasie, gnój to ty i niech cie przerzvcają. Nie mam
          kompleksów, tylko niezłą zabawę, jak ktoś zarozvmiały, kto myśli, że jest
          lepszy od innych dostaje kvbeł zimnej wody na głowę i wraca na swoje wiejskie
          miejsce do swoich. Jak ktoś się wychyla i to potem dostaje, normalne. A
          gówniarz to jesteś ty. Ja nie jestem kibicem, przy okazji.
          • bazyliszek4 Re: spierd... ćwoku 11.10.04, 00:40
            Gość portalu: Globert napisał(a):

> jak ktoś zarozvmiały, kto myśli, że jest
            > lepszy od innych dostaje kvbeł zimnej wody na głowę i wraca na swoje wiejskie
            > miejsce do swoich.

więc co tu jeszcze robisz ćwoku?
            a kompleksy to masz na punkcie Domachowskiej ogromne - nikt normalny nie
            poświęca obcej osobie tyle miejsca i uwagi. wcale się zresztą nie dziwię - co
            ty osiągnąłeś w porównaniu z nią fajansiarzu?
            znalazł się, psia mać, wielki obrońca Grzybowskiej. ciekawe czy widziałeś
            chociaż jeden jej mecz na żywo? pewnie nie, bo nie jesteś kibicem. ja widziałem
            wiele, w przeciwieństwie do ciebie znam się na tenisie. i nie potrzebuje ona
            takich pojeb... jak ty, żeby jej bronili obrzucając błotem Domachowską. Magda
            obroni się bez twojej pomocy...
            • Gość: Globert Re: spierd... ćwoku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 08:39
              Ty pojebie pierdolony ty jesteś fajansiarzem brudasie jebany w dupę. Ciekawe,
              czy ty widziałeś k..wa chociaż jeden jej mecz na żywo... Gówno tam widziałeś, a
              nawet jeśli, to to jest też odpowiedź na pytanie co ty w ogóle widziałeś poza
              tym. NIC. Właśnie tak. Nic. Poza Grzybowską nie widziałeś nic, więc się nie
              wypowiadaj śmieciu i gówiarzu, bo gówno wiesz i na gównie się znasz. Grzybowską
              widział... też k..wa coś, aleś błysnął. Nic dziwnego, Sopot i Wrocław to
              wszystko zasrańcu co widziałeś. Sopot k..wa raz widział i pierdoli...
              Grzybowską raz widział i pierdoli... Jakie jeszcze "gwiazdy" widziałeś ? Olszę,
              Strączy ?? Spec tenisa się znalazł. Zobacz połowę tylu imprez na świecie, ile
              Ja to będziesz mógł otworzyć gębę, a do tego czasu milcz, bo poza Sopotem i
              ekranem swojego telewizora nie widziałeś nic. Ja byłem na dwóch kontynentach,
              widziałem WSZYSTKIE zawodniczki wielokrotnie, Sylwię Farinę znam, z Petrovą
              rozmawiałem, z Capriati zamieniłem trzy zdania, autografów poza Capriati i
              Henin nie biorę bo nie widzę w tym nic specjalnego. We Włoszech na Telecom
              Italia Masters byłem trzy razy, w Berlinie dwa, raz na US Open'99 i Wimbledonie
              2000 drugiegi tygodnia. Być może znalazłbym ci jakieś resztki biletów z
              niektórych. Mógłbyś sobie pooglądać i podniecać się. A ty jesteś dla Mnie małym
              pętającym się między nogami zesranym w gacie pojebem brudny łbie podwórkowy.
              Spier...laj stąd k..wa już. I błogosław dzień, w którym ci odpisałem, bo więcej
              taki się nie powtórzy. I zapytaj raczej, co ona osiągnęła w porównianiu ze Mną,
              bo Ja przede wszystkim troche więcej przeżyłem, mam wykształcenie i troche
              doświadczenia. Za chwilę jej gówniarskie tenisowe wybryki się skończą, wyląduje
              w zwykłym zyciu i zobaczymy, co zrobi. Ja mówię, że jeszcze wyląduje w sklepie
              z jeansami za 1000 mies.
              • bazyliszek4 Re: spierd... ćwoku 11.10.04, 10:50
                buahahahha...

ciekawe czy jak niby byłeś na tych wszystkich turniejach to też gębę darłeś i
                obrażałeś słabsze zawodniczki.

weź się lecz na nogi chłopcze, bo na głowę już za późno...
                • Gość: Globert Re: spierd... ćwoku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 13:25
                  Nie, świat zasługuje na minimum szacunku, szczególnie przy tenisie, ale taki
                  brudny wysraniec jak ty na niego nie zasługuje i nie potrzebuje. Ty sie lecz
                  kurwa i nie chce wiedzieć na co byle cie tu kurwa nie było obesrańcu
                  • Gość: sport.mlo.pl Re: spierd... ćwoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 13:41
                    Młoda osoba dopiero zaczyna grać w tenisa na wysokim poziomie i różne rzeczy
                    się mogą zdarzyć.
                  • bazyliszek4 Re: spierd... ćwoku 11.10.04, 13:43
                    nie używaj słowa szacunek fajansiarzu - pasuje do ciebie jak do świni siodło.

a teraz załóż dres, łap kij, weź pod pachę słownik wulgaryzmów i zasuwaj na
                    zawody. tam możesz pokazać swoją kulturę "bywalcu turniejów tenisowych". tylko
                    uważaj jak będziesz "rozmawiał" z Pietrową żeby ci się coś nie wymsknęło bo w
                    pysk dostaniesz...
                    • Gość: mahoney Re: spierd... ćwoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:09
                      bazyliszek po co ty z nim gadasz , przeciez to jakis dres :)
                      ma wychowanie i kulture osobista buhhahahaha i dlatego tak klnie
                      cikawe jak mnie obrazi ? heheh no bo przeciez mu sie sprzeciwilem ,
                      dobra nie robmy sobie jazdy z psychicznie chorych bo to nie ladnie :)
                      • bazyliszek4 Re: spierd... ćwoku 11.10.04, 14:20
                        Gość portalu: mahoney napisał(a):

> bazyliszek po co ty z nim gadasz , przeciez to jakis dres :)
                        > ma wychowanie i kulture osobista buhhahahaha i dlatego tak klnie
                        > cikawe jak mnie obrazi ? heheh no bo przeciez mu sie sprzeciwilem ,
                        > dobra nie robmy sobie jazdy z psychicznie chorych bo to nie ladnie :)

masz rację, już daję sobie spokój. rzeczywiście niepotrzebnie z tym prymitywem
                        się spierałem, ale cóż - taki już jestem niewychowany :)
                      • Gość: Globert Re: spierd... ćwoku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 14:26
                        Co, bo Ja żyję i mam za co być gdzie chcę od czasu do czasu i oglądać co
                        lubię ? Bo ty nie możesz to się złościsz ? Ja dres ? Nie. Za to ty typowy
                        polak. polaczek. Sam nie masz, to nie lubisz tych co mają tak ? No widzisz... i
                        kto jest głupim dresem ?
                    • Gość: Globert Re: spierd... ćwoku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 14:16
                      BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To że
                      jesteś wystraszonym małym fajansiarzem i zbierasz w pysk od każdego to twój
                      problem. Jeśli ciebie gnoją to twoja sprawa. Ty może rzeczywiście byś dostał.
                      Na odległość wygląda że zbierasz baty od świń. Podnóżku do bicia. Nie dość, że
                      śmieć brvdny i fajansiarz, to jeszcze taki pantoflarz. Bardzo dobrze, niech ci
                      wgnoją. Jak żeś śmieć, to tak cię będą traktować Jak dajesz sie bic nic
                      dziwnego że nawet świnie cie gnoją. Złap się sam za nogi i wyszoruj mordą kibel
                      fajansiarzu.
              • Gość: paranormal :) IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 17:54
                > bo Ja przede wszystkim troche więcej przeżyłem, mam wykształcenie i troche
                > doświadczenia.

Heh wyksztalcenie to chyba masz ale niepełne podstawowe- tam juz ludzi uczą
                kultury, a co do doświadczeń to radze poczytać netykiete
      • Gość: ? Re: Ten gówniarz, co to w TENISA podobno miał gra IP: 204.52.187.* 11.10.04, 14:06
        Jaki pierdolnięty gnój... chyba Domachowska mu kosza dała i się mały fiutek
        zezłościł.
        • Gość: Globert Re: Ten gówniarz, co to w TENISA podobno miał gra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 14:17
          Ty jesteś pierdolnięty gnój. W łeb ci mogę przypierdolić jak będziesz chciał.
          • Gość: ? Re: Ten gówniarz, co to w TENISA podobno miał gra IP: 204.52.187.* 11.10.04, 14:33
            Hehehe głupia kurewka siedzi na forum od wczoraj z niecierpliwością czekając na
            jakiś wpis, a potem intensywnie wali konia... hehehe
            • Gość: Globert Re: Ten gówniarz, co to w TENISA podobno miał gra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 16:18
              Słowo daję, że chciałbym ci odpisać, ale nie mogę bo sam nie wiesz czego
              chcesz. Nie zdziwiłbym się jeśli ta gówniara czekałaby na jakiś wpis o sobie,
              ale raczej konia walić nie będzie. Więc zdycyduj się o kim piszesz i po której
              jestes stronie bo pojebało ci się kompletnie.
          • Gość: Cyfra Re: Ten gówniarz, co to w TENISA podobno miał gra IP: *.g.pppool.de 11.10.04, 14:42
            Ten globert to kompletny cham dlaczego jego ordynarnych postow i ublizan nie
            skasuja????
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka