Gość: oGr IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.04.02, 10:54 kto byl na meczu niech zamieasci relacje z tego co dzialo sie pod koniec meczu,tzn chodzi mi o dymy ze strony zagłebia-bo kilka wersji juz slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: apcio Re: Co zdarzylo sie w Sosnowcu? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.04.02, 11:50 ja nie pamietam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee trzeba jeździć baranku... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.04.02, 12:01 to byś wszystko wiedział. viv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Home, sweet home.. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 13:01 7:15 zameldowalem sie w domu :) korzystajac z okazji (chociaz pewnie i tak tego nie przeczyta) olbrzymie garcias dla Pulpeta za to, ze zostal :) mamy duzy dlug wdziecznosci do splacenia,mam nadzieje, ze bedzie kiedys okazja... podziekowania naleza sie tez Sosnowiczanom za pomoc - szczegolnie dla kierowcy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: Home, sweet home.. IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 28.04.02, 13:27 Alchem Ty nasz herosie dobrze, że jesteś. Niczym się ni eprzejmuj wszystko bierzemy na siebie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: Home, sweet home.. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 13:33 Gość portalu: Alchem napisał(a): > 7:15 zameldowalem sie w domu :) > > korzystajac z okazji (chociaz pewnie i tak tego nie przeczyta) olbrzymie > garcias dla Pulpeta za to, ze zostal :) mamy duzy dlug wdziecznosci do > splacenia,mam nadzieje, ze bedzie kiedys okazja... > > podziekowania naleza sie tez Sosnowiczanom za pomoc - szczegolnie dla kierowcy > > pozdro Brakowalo mi Alechema w autobusie ..bo przeciez w droge powrotna nie mialem go przed soba...3m sie:) teraz nasza rola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Home, sweet home.. IP: *.futuro.pl 28.04.02, 16:00 Alchem żadnych kosztów mieć nie będziesz, więc tym się nie przjmuj. Taka prośba żebys nie rzucal na forum ksywkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: Home, sweet home.. IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 18:19 opsss... sorki :{ ale nie napisalem co sie dzialo... nie powtorzy sie... I promise :} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Royal_yf Re: Home, sweet home.. IP: *.sosnowiec.pl 29.04.02, 15:16 spoko ze dotarly te 3 osoby do domu i nie zostali trzymani 48, miedzy nami zgody nie ma ale w takich sprawach trzeba nawzajem sobie pomagac, ja niestety nie moglem jechac po lecha ale zadzownilem do kolesi wiec moze oni cos pomogli, dzieki za przyjazd i do zobaczenia szacunek ps. zrobicie jazde z psami sobie, odbijcie straty, zal mi tego mlodego ale takie sa uroki wyjazdow pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: Home, sweet home.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 16:49 alchem trzymaj sie to ja ci dałem tą...... no wiesz ....eee :)) zapomniałem :) sorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sargon Zdjecia z meczu IP: *.futuro.pl 29.04.02, 23:46 www.kolejorz.pyry.net P.S. Napinacee nie musisz koniecznie odpowiadac na moj post :> Odpowiedz Link Zgłoś