Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Orły Janasa: zespół czy ściema?

• Gość: oskar1488 Re: Orły Janasa: zespół czy ściema? IP: *.olnet.com.pl 19.11.04, 10:00
        STREJLAU TO WIĘKSZA PORAŻKA
      • Gość: oban Re: Orły Janasa: zespół czy ściema? IP: *.schenker.at / *.schenker.at 19.11.04, 10:14
        Nie koniecznie trzeba byc pesymista, wystarczy odrobina realizmu : chlopaki
        staraly sie jak mogly, chwala im za to, pkazali ze jak wypluwaja pluca to jednak
        jakos graja i cos im wychodzi, tyle ze po pierwsze wygladali mi na ´bardzo
        zmobilizowanych w faktycznie duzo zdrowiazostawili na murawie a to w kazdym
        meczu u nich nie mozliwe a Francuzi jakos tak na 100 % zmobilizowani jednak
        chyba nie byli, poza tym ta druzyna ma slabszy okres.
        Oczywscie nie mozna wymagac regularnych zwyciestw nad Francja, Anglia czy
        Barzylia bo to nie jest dla nas mozliwe, ale nasza reprezentacja jest jednak
        troche jak husaria , jak to powiedzial Hajto- raz chwala pod Chocimiem
        a raz tyly ... tez pod Chocimiem
        • Gość: giorgio Re: Orły Janasa: zespół czy ściema? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 10:37
          Eee tam takie gadanie! Mamy duzy kraj (oczywiscie jak na Europe) i duze
          mozliwosci tylko, ze Polacy to glupi narod i nie potrafi tego wszystkiego
          wykorzystac, przelozyc na sukces. Zaraz jak sie pojawia sukces pojawia sie
          zawisc i wszystko sie pieprzy. Za duzo u nas w Polsce skorumpowanych ludzi,
          kierujacych sie prywata (historia lubi sie powtarzac). Poza tym to tez dla nas
          charakterystyczne, nie potarfimy patrzec i myslec przyszlosciowo. Planowac i
          organizowac przemyslane dzialania, ktore by zaowocowaly w przyszlosci.
          I jeszcze jedno kto powiedzial ze Mila to najzdolniejszy polski mlody
          zawodnik???!!! To juz Madej jest od niego 100 razy lepszy tylko, ze jakos nikt
          mu szansy nie daje. I w ogole Janas nie daje szansy mlodym a powinien jednak
          konsekwentnie stawiac na pewna grupe i wprowadzac ich do gry w reperezentacji,
          bo bedzie tak jak z pokoleniem Juskowiaka czy Kowalczyka. Nikt na nich od razu
          nie postawil, tylko byly eksperymenty i caly potencjal tamtej reprezentacji
          olimpijskiej zostal roztrwoniony.
          Kibice wezmy sie za dzialaczy!
      • Gość: WOOD9MINowner SMUTNA wiadomość - nie przyjmuję już ofert kupna n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 10:37
        mam SMUTNĄ wiadomość - nie przyjmuję już ofert kupna na nagrania meczu z
        Drewniakiem.
        Wiedziony przeczuciem, że COŚ się wielkiego wydarzy UDAŁO mi się nagrać CAŁE 9
        minut występu tego geniusza futbolu. I NIE MYLIŁEM SIĘ - tak oto stałem się
        posiadaczem UNIKALNEGO nagrania, które stanowi niedościgniony wzór zachowania
        na boisku dla wszystkich piłkarzy i ich następnych pokoleń.
        Po zamieszczeniu oferty sprzedaży na Allegro zostałem zasypany gradem zamówień,
        a samo Allegro, aby uniknąć zablokowania giełdy stworzyło nowy serwis Woodegro
        poświęcony wyłącznie sprzedaży tego wyjątkowego nagrania.
        Cały świat oszalał na punkcie Drewniaka, na światowych giełdach zauważalny jest
        wzrost cen drewna, sprzedaż książki "Pinokio" przewyższyła całą sprzedaż
        Pottera, Mel Gibson kręci już film "Pinokio II", a Michael Goldenberg, który
        zabierał się już do opracowania piątego tomu przygód Harry'ego Pottera - "Harry
        Potter i Zakon Feniksa" porzucił ten bezsensowny pomysł i kręci "Pinokio III"
        i "Pinokio IV". Na całym świecie rodzice nazywają nowonarodzone maleństwa
        imieniem tego wesołego drewnianego chłopca(wyjątek stanowi Rosja - tam mają
        swego Buratino), jednak problemem są dziewczynki jak je nazwać ?? - feministki
        organizują z tego powodu głodówki, marsze i manifestacje. Tak oto małe 9
        minutowe nagranie może stać się przyczynkiem do powstania nowej Europy, jedynie
        konstytucja Europejska stała się już przestarzała - cóż europosłowie debatują
        jak tu uczcić TAKIE wydarzenie, czy umieszczenie w preambule eurokonstytucji
        JEGO IMIENIA wystarczy. Amerykanie proponuja nazwać nowoodkryty kontynent
        pochopnie nazywany Atlantydą po prostu WOODLANDIĄ.
        TAK, USMIECHNĘŁO SIĘ do mnie szczęście: mam to nagranie i na razie wstrzymałem
        sprzedaż - czekam jak zareaguje giełda w Nowym Jorku, Paryżu i Tokio -
        ustawiajcie się w kolejki - część akcji WOOD9MIN trafi też na polski rynek -
        powodzenia. Powiem w tajemnicy: ludzie wyprzedają akcje PKO i inne, aby zakupić
        WOOD9MIN - przebitka na starcie 9 krotna czyli 900%.
        Tak więc, gdy w przyszłości wasze wnuki zapytają: "dziadku, skąd on wziął tyle
        pieniędzy, dlaczego jest taki bogaty" odpowiecie ze smutkiem "wiedział kiedy
        nagrać 9 minut meczu, nagrał je i sprzedał nagranie z wielkim zyskiem, a ja
        tylko kupiłem 100 akcji i jak widzisz mieszkamy w tym pałacu, a mogłem kupić
        1000 i mielibyśmy własną wyspę".
        Obserwujcie więc następne mecze GREAT WOODOLIO a może i wam uda się nagrać
        unikalny materiał wysokiej klasy.
        Naprawdę "pierwszego miliona nie trzeba ukraść" :))

• Gość: ktoś_wczoraj "9 minut które wstrząsnęły światem" hehehe IP: 80.55.171.* 19.11.04, 10:56
      • Gość: Jack Fairy Re: Orły Janasa: zespół czy ściema? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 10:38
        A wołowina nie daje za wygraną i dalej sączy jad.
      • Gość: Stal Sanok Co robi PZPN dla polskiej pilki ? IP: *.net81-67-251.noos.fr 19.11.04, 10:38
        Wyjechalem z Polski 15 lat temu . Pracuje w regionie paryskim w jednym z klubow
        amatorskich.Bacznie obserwuje to co dzieje sie w polskiej pilce i ogarnia mnie
        czarna rozpacz.Na sukcesy Francuzi pracowali przez 40 lat a ich podstawa jest
        praca z mlodzieza czyli szkolenie masowe oraz szkolenie kadr czyli
        insruktorow ,trenerow , dzialaczy.Pilka od kilku lat wchodzi do szkol , tworzy
        sie klasy sportowe i to wszystko na poziomie klubow miejskich .
        Selekcja najbardziej zdolnej mlodziezy zaczyna sie juz w wiek 12 lat.Przecietny
        klub ma 500 pilkarzy i to juz od 6 roku zycia a w pilke w calym kraju gra 2
        miliony ludzi.
        W szkoleniu olbrzymi nacisk kladzie sie na technike co potem latwo dostrzec w
        meczu doroslych jak Zewlakow na lewej obronie przeklada sobie pilke na prawa
        noge.
        Zdaje sobie ze jest problem ekonomiczny ale to nie tlumaczy wszystkiego czego
        przykladem sa Czesi.
        PZPN mysli moze ze organizujac jakis jeden kurs w roku dla tak zwanej elity
        (Kuleszowka)zrobil swoje co do szkolenia kadr .A co panowie ze zwiazku na
        paradoks druzyn mlodziezowych w klubach I ,II ,III ligi.Sa kluby gdzie nie ma
        tych druzyn ,a szkolenie dzieci od szostego ²roku zycia to nie wiem czy
        gdziekolwiek istnieje.
        Mysle ze problemy finansowe nie tlumacza wszystkiego.Jest tez prawdopodobnie
        problem relacji miedzy ludzmi. Skoro czlonkowie zwiazku znaja takich ludzi jak
        Joahim Marx ,ktory jest szefem szkolenia w jednym z osrodkow szkoleniowych w
        federcji francuskiej , czy H.Kasperczak ktory jak wiadomo zna system francuski
        od podszewki ze nie wspomne o A.Szarmachu czy o naszym selekcjonerze
        reprezentacji ,a jakos nie widac by z tych znajomosci czerpano wzorce ,badz co
        badz od najlepszych ,to mozna sobie zadac pytanie czy im tak naprawde lezy
        dobro polskiej pilki na sercu ? A zeby ukryc swoja nieudolnosc panowie z
        centrali nadal beda sie podniecac sporadycznymi akcjami typu "pilkarska kadra
        czeka " a nie wezma sie do prawdziwej roboty.
        POLSKA MLODZIEZ POTRZEBUJE INNEJ ALTERNATYWY JAK BARY PIWNE ,BO TERAZ TAM
        WYSIADUJE ZAMIAST BIEGAC PO BOISKACH. TRZEBA JEJ DAC MOZLIWOSC ROZWOJU .PILKA W
        SZKOLACH , W KLUBACH OD JAK NAJMLODSZYCH LAT ,ALE NAJWAZNIEJSZE TO TRZEBA LUDZI
        KOMPETENTNYCH I Z PASJA ZEBY TEJ MLODZIERZY COS PRZEKAZAC.

DO ROBOTY PANOWIE Z PZPN !!!
        • Gość: Kosa Re: Co robi PZPN dla polskiej pilki ? IP: *.acn.waw.pl 19.11.04, 11:09
          Szkolenie młodzieży w systemie samofinansowania klubów to mżonka.
          W Warszawie dwa czołowe kluby(nie wiem jak mniejsze)nie przyjmą nikogo
          nawet utalentowanego młodziaka jeśli jego rodzice nie zapłacą ok.50 zł.
          miesięcznie(cena sprzed kilku lat). A przyjmą z tego samego powodu
          najgorszego patałacha. Kluby tak jak wszystko stały się firmą usługową.
          Pzdr.
        • Gość: p28 Re: Co robi PZPN dla polskiej pilki ? IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 19.11.04, 11:11
          Zgodzę się z przedmówcą. W Polsce nie ma nawet miejsca do gry w piłkę dla
          młodziezy. W klubach nie mogą grać np. dzieci poniżej 10 roku życia. Jak byłem
          dzieckiem wokół bloku w którym mieszkałem były trzy boiska i były non stop
          zajęte. Teraz jest jedna klatka wylana betonem i ogrodzona siatką. Rozmiary
          odpowiadają mniej więcej boisku do piłki ręcznej, w okolicach placów zabaw są
          tabliczki "zakaz gry w piłkę". W szkołach nie bardzo można grać, bo wszystko
          pozamykane woźny się czepia bo młodzi wszystko niszczą. Z jednej strony ma
          rację , ale gdzie Ci ludzie mają grać? W klubach nie mogą, w szkole nie mogą,
          na podwórku nie mogą, a w tv słyszę że wiecznie debatują, ale ludzie, którzy
          zarządzają tym wszystkim tkwią głęboko w starym systemie i niestety nic się nie
          zmieni. Nie wierzę nawet w to że totalny upadek coś zmieni bo zawsze zdarzy się
          jakiś mecz co wywoła euforię działaczy, zawsze będzie można wyciągnąć kasę z
          piłki bez względu na poziom (np. liga jest coraz bardziej beznadziejna a
          znalazła strategicznego sponsora; wszyscy zacierają ręce i jest ok, a potem....
          jakoś będzie, znajdzie się następny). Pasja jest potrzebna ale trzeba to
          poprzeć też wiedzą i wykształceniem, inaczej nic z tego nie będzie. Młodzi nie
          garną się do sportu, bo nikt im tego nie potrafi zaszczepić, nie potrafimy
          wykorzystać naszych nawet skromnych sukcesów do promocji sportu (np. Małysz
          jest i będzie a skoczni z prawdziwego zdarzenia nie ma i już chyba nie będzie).
          Piłki dotyczy to samo. Trzeba ją promować. Nieliczni, którzy grają, biegają po
          boiskach w koszulkach z nazwiskami Raul, Zidane itp. Chyba łatwiej się
          identyfikować z kimś "swoim". Ale do tego potrzebna jest promocja tych naszych
          rodzynków. Wystarczy zobaczyć się ilu dzieciaków biega w koszulkach hokejowych
          z nazwiskiem Czerkawski.
      • Gość: raff Re: Orły Janasa: zespół czy ściema? IP: 217.168.131.* 19.11.04, 11:12
        ...żeby tylko ponarzekać jak żle Panie Wołowski.Typowo polska "zaleta".
      • Gość: Poznan Game Arena Re: Orły Janasa: zespół czy ściema? IP: *.mtp.com.pl 19.11.04, 11:14
        JA rozumiem, ze trzeba pisac duzo o pilce bo kibicow jest najwiecej i
        najchetniej sie to czyta. ale ile mozna narzekac, plakac, lamentowac. juz
        wolalbym nawet jakis tekst o prokomie (mimo, ze kosza nie lubie za bardzo),
        albo o czyms innym. nic to analiza, nic to zwykly tekst. mnie ogolny klimat
        wokol "orlow janasa" (czy tylko mi ten tytul wydal sie z lekka ironiczny?)
        raczej potepiam.
        pozdrawiam
        www.pga2005.pl
      • Gość: chris troche optymizmu prosze! IP: *.kfunigraz.ac.at 19.11.04, 11:28
        mysle, ze nadeszla chwila, w ktorej mozna obdarzyc nasza reprezantacje odrobina
        zaufania. sam bylem bardzo negatywnie nastawiony na prace janasa i pzpn-u.
        janas zrozumial swoje bledy, skorygowal je, a na efekty nie musielismy dlugo
        czekac. dajmy mu spokojnie pracowac. natomiast nie dawajmy spokoju pzpn-owi !!!
        stan polskiej pilki jest zatrwazajacy i w prostej linii prowadzi do depresji. i
        faktycznie jezeli nie ma w polsce mlodych talentow to tylko dlatego, ze
        dziadki z pzpn-u "zadbali o to" w ostatnich kilku latach. czas na zmiany -
        ludzie w polsce - opamietajcie sie!
        ciesze sie jednak, ze nasza druzyna powoli zaczyna sie rozumiec. oczywiscie
        jest wiele mankamentow i przy kilku nazwiskach pojawia sie wielki znak
        zapytania (np. hajto- kapitan!!!??? kaluzny). wiem jednak, ze ciezka i wytrwala
        praca mozna zdzialac cuda. podoba mi sie tez, ze nasi zawodnicy potrafia
        przyznac sie do bledow.
        2-3 miesiace temu napisalem, ze odczekam z krytyka janasa i moja opinia
        podziele sie po wszystkich jesiennych spotkaniach.
        nie jestesmy druzyna z 1974 roku, a janas nie jest gorskim, jednak sa podstawy
        do optymizmu i wiary w to, ze uda nam sie awansowac na mistrzostwa swiata.
        TRZYMAM MOCNO KCIUKI !!!
        p.s.
        ktos wczesniej pisal o mauro cantoro. ja kilka miesiecy temu czytalem, ze on
        sam bylby zainteresowany gra w reprezentacji polski. mysle, ze to jest w chwili
        obecnej najlepszy lek na nasz bol glowy
        • Gość: Kosa Re: troche optymizmu prosze! IP: *.acn.waw.pl 19.11.04, 11:43
          Co Wy z tym Cantoro, jak patrzę na tabelę goli i asyst
          to faceta nawet w szerokiej czołówce nie ma, zresztą w
          Wiśle gra chyba defensywnego, to o takiego ma być ta
          szopka?
          Pzdr.
          • Gość: seven Re: troche optymizmu prosze! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 12:40
            cantoro nie jest od strzelania goli /chociaz lechowi ladnie strzelil:)/, ale to zajebisty defensywny
            pomocnik WYSZKOLONY TECHNICZNIE, wiec z miejsca zostawia w tyle kaluznego, lewandihno i
            kukielke (zreszta w klubie tez). wisla bez cantoro traci wiecej niz po zejsciu kazdego innego
            pilkarza.
      • Gość: BELIAL Re: Orły Janasa: zespół czy ściema? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:36
        Oczywiście ,że ściema.Identycznie było przed Koreą a jaka końcówka?
      • Gość: RUM Re: Orły Janasa: zespół czy ściema? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:04
        W mojej opini .. zaspól Janasa wynosi się ponad to co powinien
        reprezentować ... mjąc zaplecze w postaci lig jakie ma no i sędziów... którzy
        wypaczają.. i zniechęcają...
        ... krytykować ..;] potrafi każdy głupi... wytykć bęłdy też...
        Ale najważniejsza jest praca u podstaw i praca... i system .. który pracy nie
        zmarnuje...
      • Gość: stasiek Pamie dziennikarzu! Katharsis? słownik polecam!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:24
      • Gość: Stal Sanok Klimat wokol polskiej pilki. IP: *.net81-67-251.noos.fr 19.11.04, 13:14
        Wyzej pisalem o szkoleniu teraz dwa slowa o klimacie wokol polskiej pilki.
        Jakis czs temu nasz as Kowalczyk opisywal w TEMPIE jak to sie chlopcy bawili na
        zgrupowaniach kadry i jaki to on jest wielki zawodnik .Tylko co ten czlowiek
        zrobil po olimpiadzie w pilce ? Przeciez o Kowalczyku nikt po olimpiadzie na
        zachodzie nie slyszal ale jak widac media lubia ploty i takich ludzi promuja .
        A jakim samochodem pan jezdzi , a na jaki kolor zafarbuje pan sobie wlosy i
        inne duperele. Inny podobny rzypadek to Stasiu Trlecki i jego barwne
        wspomnienia.Te wszystkie "wazne pilkarskie informacje"sa na pierwszych stronach
        sportowych gazet i nie ma sie co dziwic ze potem taka tworczosc dziala mlodym
        na wyobraznie.No bo jak mistrz powie ze cala noc balangowal i na drugi dzien
        zrobil wynik to imponuje...
        Inny temat to sprzedawnie meczow .Jak gralem w Polsce to bylo kilku takich w
        naszej druzynie co sie niezle na tym dorobili . A jak mlodzi troche wiecej
        biegali to starzy dawali im po lbach.Teraz niewiele sie zmienilo . We Francji
        Bernrd Tapi poszedl siedziec za sprzedany mecz a w Polsce jak kilka lat temu
        zlapali pilkarzy z KSZO na goracym uczynku to sprawie ukrecono leb.Afera ze
        Szczakowianka tez nie jest jasna , a ostatnio Polar ? Podobno pilkarze Crakovii
        sa czysci...
        Inna sprawa to promocja polskiej pilki w Polsce.TVP pokazuje wyniki i jakies
        smieszne rozmowy po meczu. PZPN sprzedal prawa CANAL + ,ktory w Polsce ma 1000
        osob.Nie ma wiec nawet mozliwosci zobaczyc bramek .
        Na koniec problem pseudo kibicow, ktorym powinni sie zajac politycy.Ale to
        zwiazek powinien o to zadbac.
        Przeciez na mecz z dziecmi to strach isc.
        Mysle ze na zmiany nigdy nie jest za pozno i zeby zmienic cos na gorze to
        trzeba zaczac od wlasnego podworka.

• Gość: seba Re: Orły Janasa: zespół czy ściema? IP: 57.66.193.* 19.11.04, 14:16
        Szanowny Panie Wołkowski, kolejny felieton którym jestem zdegustowany. Razem z
        P.Stecem stanowicie parę marudnych tetryków jak w Muppet Show. Optymista a
        realista? To kibic jest optymistą lub pesymistą. A dobry dzienikarz powinien
        być realistą. Kibic nie myśli racjonalnie lecz emocjonalnie, a Pan piszę swoje
        felietony z punktu widzenia kibica a nie dzienikarza. Więcej wiedzy,
        obiektywizmu, realu! Jakby Pan nie wiedział to w środę grała 2 drużyna świata z
        26. A jaki padł wynik, a jaka była gra?
        A że stare drużyna - a kto z młodych może do niej dołączyć? Młodzi zdolni z
        Amici pokazują w Europie, że nauka kosztuje. Zespół jest i z tego należy się
        cieszyć. Zabrało to Janasowi więcej czasu niż Engelowi, ale pewno chciał
        bardziej pokombinować i poeksperymentować. Nie wyszło, to dobrze. Panie
        WOłkowski, ilu Polaków gra w Champions League? I jak w końcu Pan policzy to
        będzie wiedział dlaczego repa gra, jak gra. Pozdrawiam
      • Gość: Kuba Re: Orły Janasa: zespół czy ściema? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:22
        Panie Dariuszu oraz wszyscy inni dziennikarze!
        Nie martwcie się tym co będzie za kilka lat, bo i tak nie wy
        będziecie powoływać nowych piłkarzy do kadry. Trzeba się cieszyć
        tym co mamy teraz. Oczywiście wiem, że każdy by chciał aby nasza
        reprezentacja wygrywała po 5:0 z Francją, Brazylią, czy Anglią, ale
        trzeba też docenić takie sukcesy jak dotychczasowe zwycięstwa w el.MŚ.
        Nawet gdybyśmy zaszli do ćwierćfinału MŚ, to dla największych znawców
        piłki nożnej w Polsce, czyli dziennikarzy byłoby to mało. Gdybyśmy zdobyli
        mistrza to też by znaleźli jakieś negatywne strony gry naszej kadry. Dla
        Pana Wołowskiego i innych dziennikarzy nigdy nie będzie dobrze z kadrą.
        Za to my - prawdziwi kibice, zawsze będziemy z kadrą na dobre i na złe.
        Jak dla mnie mecz z Francją i wcześniejsze w eliminacjach pokazały, że
        jesteśmy na dobrej drodze do Niemiec, a co będzie później to już trenerzy
        (a nie dziennikarze!) będą się martwić po MŚ. Dlatego Panie Darku najlepiej
        Pan by zrobił pisząc o meczu Francja-Polska, sam wynik i składy, a resztę
        pozostawił dla siebie.
        Pozdrawiam wszystkich wiernych kibiców Polskiej reprezentacji! Do zobaczenia
        w Marcu w Warszawie!
      • Gość: ja@ Znowu odbija. IP: *.pool.mediaWays.net 19.11.04, 14:30
        Panom dziennikarzom znowu odbija. Sam fakt pracy w największej polskiej gazecie
        nie wystarczy żeby zostać szarą eminencją w polskim sporcie. A takie niestety
        ambicje mają panowie z GW. Mieszają, intrygują, spiskują i obrzucają błotem.I
        niestety nie ma to nic wspólnego z rzeczową krytyką. Bo do tego trzeba mieć
        kompetencje. Ile to już postaci sportowych sponiewierano na łamach GW- Engel,
        Tajner,Wspaniały, Janas, Hajto, Kałużny, Rasiak...I powtarzam jeszcze raz: to
        nie była żadna kompetentna krytyka.
        Wracając do piłki. Nie rozumiem co powinno się w polskiej piłce zawalić. Panowie
        dziennikarze myślą że dalej żyją w PRL, gdzie za jakąś dziedzine zycia odpowiada
        jedna instytucja.I wystarczy wymienić władze, zrobić czystki i wierzyć że teraz
        to ci nowi zrobią nam raj na ziemi. Guzik prawda.
        Dlaczego polska piłka jest słaba? A ilu młodych Polaków uprawia tą dyscypilnę?
        Jakie mają do tego warunki? PZPN, Liga to instytucje które organizują tylko
        wyczyn od pewnego poziomu. Jeżeli lokalne społecznośći nie stwarzają wyrunków do
        uprawiania sportu na poziomie podstawowym, nie będzie silnej piłki w Polsce. I
        nie pomoże żadne Katharsis, obojętnie ci miałoby to znaczyć( a tego nie wie
        pewnie sam pan Wołowski, bo nie napisał o co mu chodzi).
      • Gość: mati Re: Orły Janasa: zespół czy ściema? IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.04, 15:05
        nasz drurzyna jest wypaśna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        nikt nie ma prawa mówić że nasz team jest cienki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        przecierz prawie zremisowaliśmy z ANGLIĄ!!!!!!!!!!A wielki rooney nie był taki
        wielki!!!!!!!!!!!!!!!!trzeba też przypomnieć że niedawno co dostawaliśmy ze
        wszystkimi w tite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: as Re: Orły Janasa: zespół czy ściema? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 01:05
        a moze GW zasposorowala by jakis mlody zespol pilkarski zamiast utrzymywac
        redaktorow nieudacznikow, ktorzy tylko zla atmosfere kolo pilki robia. napewno
        bylby wiekszy z tego pozytek.ci redaktorzy to karierowicze ciesza sie
        potknieciem innych i staraja sie ich dobic-gdzie patriotyzm,szacunek,radosc z
        sukcesow-widze w tym prywatny interes.zyja cudzym nieszczesciem.
      • Gość: as "Biale orly grajcie bo macie w nas wsparcie"-kibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 02:01
        proponuje takie haslo dla naszych chlopcow i badzmy z nimi!co wy na to kibole?a
        mysliwy [selekcjoner]niech najlepszych do naszej reprezentacji uszczeli!
        poz.....
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka