Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trwa inauguracyjny konkurs PŚ w skokach

• Gość: placek HENIO KASPERCZAK IP: *.238.88.81.adsl.inetia.pl 27.11.04, 23:50
        www.petitiononline.com/henrkasp/petition.html - zagłosuj na tej stronie
        na naszego Wielkiego trenera Henryka Kasperczaka aby pozostał na swoim
        stanowisku - trenera Wisły Kraków. Jest już ok. 2900 wpisów - bądź następny!!!
      • Gość: rynio Re: Trwa inauguracyjny konkurs PŚ w skokach IP: *.chello.pl 28.11.04, 00:00
        Tylko proszę nie porównywać Adama do tego pedała Hannawalda.I co z tego,że
        kiedyś cos wygrywał jak teraz ta ciota musi leczyć się u psychiatry.
      • Gość: Cuth Re: Trwa inauguracyjny konkurs PŚ w skokach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:41
        I tak dobrze, ze 19. Ja sie będę cieszył jak będzie zawsze w pierwszej
        trzydziestce na co się raczej nie zanosi....
      • Gość: hm Małysz się skończył rok temu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:45
        w momencie kiedy uwierzył, że wywali polo tajnera i wszystko będzie dobrze.
        zapominał biedak, że trzeba jeszcze trenować a nie zajmować się tylko promocją
        kotłów loos
      • Gość: dr Ja na miejscu Tajnera miałbym satysfakcję... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 10:05
        • Gość: lala Re: Ja na miejscu Tajnera miałbym satysfakcję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:15
          ja to się zastanawiam czemu oni nie trenowali na większej skoczni, chyba
          wiedzieli gdzie są pierwsze zawody...
      • Gość: annikki Re: Trwa inauguracyjny konkurs PŚ w skokach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 11:11
        Ahonen jest najlepszy!!!!!!!!! Oby znowu zdobył kryształową kulę, to będę
        najszcęśliwszym człowiekiem na świecie tak jak w zeszłym roku!!!!!! Zawsze
        byłam najwierniejszą fanką Ahonena , nawet jak mu nie szło i nie czuję się
        zobowiązana kibicować jakiemuś gościowi tylko dlatego ,że przypadkiem urodził
        się na tej samej szerokości geograficznej co ja.
        • Gość: Matylda Re: Trwa inauguracyjny konkurs PŚ w skokach IP: *.dip.t-dialin.net 28.11.04, 11:46
          Gość portalu: annikki napisał(a):

> Ahonen jest najlepszy!!!!!!!!! Oby znowu zdobył kryształową kulę, to będę
          > najszcęśliwszym człowiekiem na świecie tak jak w zeszłym roku!!!!!!

Po dzisiejszym konkursie zamienisz tylko Ahonena na Morgensterna albo XY i też
          będzie fajnie. Grunt do dobre samopoczucie - zawsze przy Pierwszym. Tak trzymać!
      • Gość: kanagreg Ad-aM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:23
        Nie ma Ad-aMa grajcie na
        skisprungmanager.rtl.de/skisprung2004/willkommen.jsp
        • Gość: kanagreg Re: Ad-aM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:26
          skisprungmanager.rtl.de/skisprung2004/willkommen.jsp
      • Gość: sdddddddsafghjhgfd Re: Trwa inauguracyjny konkurs PŚ w skokach IP: *.crowley.pl 30.11.04, 19:40
        małysz to kapuera i wy zresztą
        też !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka