Gość: galgan IP: *.client.comcast.net 29.11.04, 19:25 a moze by tak pan dziennikarz napisal o jaka dyscypline sportu chodzi,a nie zeby sie trzeba bylo domyslac po wynikach czy jakims baskiecie liga popraw sie lobuzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trybol Re: Kowalczyk wyrzucony z Turowa IP: *.greenet.pl 29.11.04, 19:37 a ERA BASKET LIGA to co? wyplatanie koszykow wiklinowych na czas? niektorzy tylko by narzekali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIKERZ Re: Kowalczyk wyrzucony z Turowa IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 29.11.04, 19:52 ale wez tez pod uwage, ze nie kazdy wie co to "era basket liga" - podejrzewam, ze wiekszosci to sie kojarzy z koszykowka ale jak widac zawsze sie znajda tacy, ktorzy nie sa za bardzo rozgarnieci:) bez obrazy oczywiscie - nie chce nikogo tutaj obrazac. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Kowalczyk wyrzucony z Turowa IP: *.chello.pl 29.11.04, 20:06 uwaznie czytaj upierdliwy typie! ;P "Andrzej Kowalczyk nie jest już trenerem koszykarzy Turowa Zgorzelec!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrota do nieba Kowalczyk, Kijewski, Chudeusz... IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 29.11.04, 20:34 To są trenerzy nie na ekstraklasę. Nigdy nic nie osiągnęli a mają się za supertrenerów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: Kowalczyk, Kijewski, Chudeusz... IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 29.11.04, 21:07 ...no w czasach gdy ani W-wka ani Poznań nie mieli drużyny koszykówki Kowalczyk w nieduzym i biednym Ostrowie stworzył zespół , który zajął 3 miejsce w lidze. pokaz mi takiego drugiego? w zgorzelcu napewno to sie nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie rep ...a słowo stało się ciałem... IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 29.11.04, 20:53 teraz ciekawe czy chlopaki z Gerlitz sie rozkreca pod nowym dowodca czy okres przygotowawczy mieli tak spieprzony ze niewiele im juz pomoze teoretycznie miala tp byc 3-4 ekipa ligi a co wyjdzie? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywuss Re: ...a słowo stało się ciałem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:36 sloneczko-Goerlitz- tak to sie pisze! i dzieki za taki komplement :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie rep Re: ...a słowo stało się ciałem... IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 30.11.04, 00:11 upszi faktycznie lyterka mnnie sie umsknela przepraszam wszystkich mieszkancow Zgorzelca/Goerlitz ;) oddzdro i pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny rep do czlowieka podpisujacego sie ostrow kontynuacja IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 29.11.04, 20:58 przegladnij kasety z meczami z lat przed z i po ze Sretenoviczu porownaj zagrywki i styl gry zespolu i napisz prosze czy widzisz jakies podobienstwa 5 miejsce zajela druzyna - nawet jakby byl zupelnie tepy (a zakladam ze tak nie jest) to i tak czegos by sie w miedzyczasie od Sretenovica nauszyl ktory byl po prostu dobry zeby nie powiedziec bardzo dobry pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z ostrowa Re: do czlowieka podpisujacego sie ostrow kontynu IP: *.mip.pl / *.mip.pl 29.11.04, 22:32 Jak bys chciał wiedziec pasibrzuchu to Stalówka zajęła 3 miejsce jak Stretenovic już nie grał:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnnie rep gratulacje IP: *.me.emse.fr / 195.68.104.* 30.11.04, 00:06 to milo i sadzisz ze to bylo dzieki geniuszowi taktycznemu trenera mocnej pace czy temu ze Śląsk (o ile dobrze pamietam) sobie odpuścił mecze bo tym jak poplyneli w połówce mam nadzieje ze mnie zle nieodebrales nie krytykuje ostrowa ale wczoraj zacytowalem kumpla ktory gral troche u Kowala i mowil ze koles jest slabym trenerem ale mial szczescie przyjechaj jeden jugol, jeden murzyn ktośtam jeszcze (mniejsza o szczegoly) przywiezli po zagrywce ustawili ekipe i do boju gracze a nie geniusz taktyki boiskowej trener K. pozdrowionka dla Ostrowa zycze udanej walki o ligowy byt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shock JEDEN PRZEGRANY MECZ IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.11.04, 22:54 zaważył o karierze trenerskiej Kowala.Kasa,posada,autorytet wszystko przepadło, a i bezrobotnym trenerem chyba szybko nie przestanie być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiszny Re: Kowalczyk wyrzucony z Turowa IP: *.crowley.pl 30.11.04, 07:03 To żeś Jędruś k... odbudował autorytet:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maximov Re: Kowalczyk wyrzucony z Turowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.11.04, 08:32 tytułów nie czytamy? problemy z logiką? tekst był za trudny? bidulek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Kowalczyk wyrzucony z Turowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:23 Patrząc na to jak przygotował i prowadził reprezentację Polski w ostatnich meczach, to kibice z Turowa nie powinni być zmartwieni... :) LB PS. Panie trenerze, żeby odbudować autorytet trenerski, to najpierw trzeba go mieć. Odpowiedz Link Zgłoś