Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

no i się pokopalismy

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.02, 19:47
    dzisiajesza gra byla beznadziejna. mimo wszystkjo pozdrawiam wszystkich dzisiajeszych
    kopaczy.pomysl z liga jest zdecydowanie ciekawszy niz 4 druzyny i ciagle zmiany., do uslyszenia w tej
    sprawie

pzdr maciejx
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sergio Re: no i się pokopalismy IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 09.05.02, 20:40
        spoko, pracujemy nad tym. Nasz kapitanie el Toro Loki, mam dla ciebie
        propozycję naszego składu, ustosunkuj się do niego:
        Alchem (bramka)
        Daras
        Loki
        Misza
        Sergio
        Pluto
        Mały (wolny transfer)
        kolega Alchema, też grał w białej koszulce (alchem jak ma na imię?)
        Pluto, ten koleś co go raz przywiozłeś, może zagrać?
        i jeszcze jeden hit transferowy, o którym nie będę mówił aby konkurencja nas
        nie wyprzedziła hehe...
        razem 10-ciu zawodników; musi być więcej bo z frekwencją bywa na bakier.
        W tym roku będziemy walczyć o utrzymanie ale:
        "za rok, za dwa, Wiara Lecha mistrza ma!!!" :-)))
        • Gość: pluto Re: no i się pokopalismy IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.05.02, 21:03
          Gość portalu: Sergio napisał(a):

> > Pluto, ten koleś co go raz przywiozłeś, może zagrać?
          >
          adi z którym przyjezdzałlem samochodem czy wojtek który był ostatnio ( ten w
          korkach) ???
          • Gość: Sergio Re: no i się pokopalismy IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 09.05.02, 22:04
            Gość portalu: pluto napisał(a):

> Gość portalu: Sergio napisał(a):
            >
            > > > Pluto, ten koleś co go raz przywiozłeś, może zagrać?
            > >
            > adi z którym przyjezdzałlem samochodem czy wojtek który był ostatnio ( ten w
            > korkach) ???

zagrał raz w czerwonej koszulce, szatyn chyba - dobry był; może u nas zagrać?

• Gość: Alchem Re: no i się pokopalismy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 00:46
              ten ode mnie to Siwy

a tak przy okazji - proponuje zaczac zbierac deklaracje chetnych na przyszly
              tydzien od razu umowic sie na duze boisko :) to co dzisiaj sie dzialo...
              zreszta sami wiecie...

moze jakies propozycje boisk?

z okolic to mi do glowy przychodza dwa: jedno na terasie zalewowej Warty, a
              drugie ne przeciw wejscia do seminarium na Ostrowei tumskim (ale to sa tylko
              koncepcje)

pozdro
      • Gość: pluto Re: no i się pokopalismy IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.05.02, 21:30
        było nas duzo ale te muszki........ :((( nie do zniesienia!!!!
        pozdro dla tych którzy wytrwali
        • Gość: Serginho Re: no i się pokopalismy IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 09.05.02, 22:06
          Gość portalu: pluto napisał(a):

> było nas duzo ale te muszki........ :((( nie do zniesienia!!!!
          > pozdro dla tych którzy wytrwali

ja nie wytrwałem :( miałem obowiązki koleżeńskie, jak skończył się meczyk?
          pojechali z wami czy się wyrównało?
          Chciałem jakieś pyfko obalić ale ty w ogóle nie odbierasz telefonu, po co go masz?

• Gość: Loki Re: no i się pokopalismy IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 10.05.02, 01:20

Panie Sergio muszę przyznać, że skład mi się nawet podoba-myślę, że z takim
            składem możemy powalczyć o wyższe cele niż utrzymanie!
            A więc panowie nie ma co się obijać-trenujemu i wprowadzamy nowa jakość do
            gry!
            Pzdr
            • Gość: maciejx Re: no i się pokopalismy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 10:44
              No to widze sergio, ze mnie nie chcecie w zespole.... szkoda, tez jestem forumowiczem, a tu taka
              wyjebka..... czuje się niedowatrościowany...no ale wiadomo. Trzeba zrobic drugi zespol, żeby mogl
              Was ktos pokonac. I tym zespolem będzie mój dream team......
              Tylko jest jeszcze mala prosba. Arena - teraz do Ciebie - czy chesz dolaczyc do druzyny, która będzie
              gromila team sergia??? Bo u nas niesety brak bramkarzy wiec jeśli tylko masz chec uczestniczenia w
              tym projekcie to daj znac.
              Wszytskich jeszcze raz pozdrawiam i przepraszam tych, którzy byli wczoraj ze mna w zespole.

pzdr maciejx
              • Gość: arena Re: no i się pokopalismy IP: 2.3.STABLE* / 192.168.10.* 10.05.02, 12:13
                Gość portalu: maciejx napisał(a):

>Arena - teraz do Ciebie - czy chesz dolaczyc do druzyny, która będzie gromila
                team sergia??? Bo u nas niesety brak bramkarzy >wiec jeśli tylko masz ch
                > ec uczestniczenia w tym projekcie to daj znac.

Bardzo chetnie wezme udzial w tak ambitnym zadaniu o ile tylko zdrowie pozwoli.
                Dzis czuje sie fatalnie ale licze tylko ze jest to efekt tego ze gralem pierwszy
                raz od 26 maja 2001. Jesli zagram to mozesz liczyc na wzrost formy i nie bedzie
                moim jedynym atutem tylko to ze jestem drugim leszczem (sorry Alchem) ktoremu
                chce sie stac na bramce.
                Kto jeszcze bedzie w naszej druzynie?
              • Gość: Sergio Re: no i się pokopalismy IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 10.05.02, 16:42
                ej, nie że cię nie chcę; wiesz dobrze jaka była umowa; trzeba więcej zespołów
                żeby to miało sens a ty akurat posiadasz zgraną ekipę graczy; canemuto też jest
                z forum a u nas nie gra, tak jak ty montuje swój skład
      • Gość: Jankers Re: no i się pokopalismy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 10:56
        Muszki były w zdecydowanej przewadze! Jeszcze dzisiaj je odczuwam! A te 40
        minut czekania na nastepny mecz to było przekleństwo!
        • Gość: pluto Re: do sergia !!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.05.02, 18:02
          na piwko bym sie umówił ale zostawiłem komórke u starszej w samochodzie a ona
          wyjechała z poznania wiec byłem bezradny !!
          ale jutro po meczu to mozemy balowac do rana :)))
          • Gość: maciejx Re: do sergia !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 10:21
            no dobra sergio- rozumien. a arena- nasz zespol to : 2 kolesi, ktorzy byli z nami - jeden w koszulce
            borussi- pawle i jedras w koszulce repry japonii, pozniej koles z przeciwnej dtruzyny, ktory gral w
            koszulce espanyoly barcelona- piotr. no i ja (w koszulce lecha :-)))))
            pzdr i do czwatrku
            • Gość: Alchem Re: do sergia !!! IP: *.wmid.amu.edu.pl 11.05.02, 12:43
              skoro jest tylu chetnych to przeniesmy sie gdzies na trawiaste boisko :} bo,
              jak zapewne przyzna arena, ten rodzaj "murawy" ma zly wplyw na stan zdrowia
              leszczy ;)

pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka