Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konkursu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 12:48
    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Fan Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konkursu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 12:50
        I tak powinno być dalej ! Mam nadzieje że Małysz odzyska formę. Zyczę mu
        powodzenia
        • Gość: Dufus Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:00
          A ja wręcz przeciwnie mam nadzieję, że Ahonen podtrzyma swoją dobrą passę, a
          Małysz zakończy sezon poza pierwszą 10
          • Gość: macgyver Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.local.pl / 217.11.143.* 05.12.04, 13:21
            Ja również źle życzę Małyszowi. Mam nadzieję, że to już jego ostatni sezon i
            przestanie ośmieszać nas i przede wszystkim siebie na arenie międzynarodowej.
            • Gość: Jacek Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 14:42
              Pewno ci żal nieudaczniku, że Małysz w jeden sezon zarabia więcej niż ty przez całe życie, hehehe
              • Gość: Dufus Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 14:46
                Chyba nie wiesz co mówisz. Dysponuję taką gotówką, że mogę zafundowac Małyszowi
                samolot do dobrego fryzjera w Paryżu lub Rzymie i wynając dobrego nauczyciela
                retoryki
                • Gość: Polak Patriota [...] IP: *.aster.pl 05.12.04, 16:12
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • Gość: adas Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.arcor-ip.net 05.12.04, 16:47
                  > Chyba nie wiesz co mówisz. Dysponuję taką gotówką, że mogę zafundowac
                  > Małyszowi
                  > samolot do dobrego fryzjera w Paryżu lub Rzymie i wynając dobrego nauczyciela
                  > retoryki

Na Twoim miejscu wydałbym ją na dobrego psychologa, bo Twoje powyższe
                  wypowiedzi sugerują że masz ciężkie kompleksy.
                • Gość: Jacek Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:21
                  Ty dysponujesz gotówką ? Chyba jak sprzedasz złom nazbierany po śmietnikach, meneliku.
                  • Gość: Dufus Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:20
                    Menel cóż za inwencja. Życzę cymbale wielu negatywnych wrażeń z występów
                    Małysza, a szczególnie żeby się wreszcie połamał i to z lepszym skutkiem niż w
                    Salt Like City
                    • Gość: adas Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.arcor-ip.net 05.12.04, 22:50
                      > Menel cóż za inwencja. Życzę cymbale wielu negatywnych wrażeń z występów
                      > Małysza, a szczególnie żeby się wreszcie połamał i to z lepszym skutkiem niż
                      > w Salt Like City

Wówczas powiem: "Mi się nie udało - ale jemu też nie".
                      Nie ma to jak komuna mentalna.
                      • Gość: dufus Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 23:08
                        Przyznaję że sformułowanie komuna mentalna jest niezłe.
                        • Gość: Jasco Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: 213.199.217.* 06.12.04, 00:28
                          Jesli zyczysz osobie ktorej praktycznie nie znasz zeby sie polamala, nie majac
                          zadnego interesu w tym, to nie chcialbym cie spotkac na swojej drodze. Zapewne
                          wyznajesz prawde "po trupach do celu" karierowiczu. Lataj sobie tymi swoimi
                          samolocikami gdzie tylko dusza zapragnie, najlepiej jakbys juz nie wrocil, bo
                          tylko wprowadzasz ferment w polskim spoleczenstwie. Jak tak Cie irytuje osoba
                          Adama Malysza to przestan ogladac skoki i czytac artykuly i posty o nim, bo to
                          mija sie z celem. No chyba ze jestes masochista i lubisz sie tak karac:)
            • Gość: jerk Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.12.04, 00:09
              je...ne nieloty!
          • Gość: Andrzej Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.kochnet.tek.pl 05.12.04, 15:36
            Trzeba być naprawdę niezłym gnojem i prymitywem, żeby źle życzyć swojemu
            rodakowi. Skąd się tacy ludzie biorą? skąd w nich tyle zawiści. Za granicą mi
            mówili, że osobą, która może najbardziej zaszkodzić Polakowi jest drugi Polak.
            Dużo w tym prawdy. Ludzie typu Dufus już się nigdy nie zmienią to jest jakaś
            wada genetyczna, którą posiada niestety dużo Polaków.
            Andrzej
            • Gość: Michał Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 15:45
              Andrzejku, nie wiem czyś padł ofiarę propagandy, ale mam nadzieję, ze nie
              albowiem nie świadczyłoby to na Twoją korzyść. Jednakże dodać nalezy ks.
              Wyjścia 23,2 mówi: Nie łącz się z tłumem (...) a zeznajac w sądzie, nie stawaj
              po stronie tłumu. Dodałbym , jeszcze, że świadczy to o Tywojej niezbyt wielkiej
              inteligencji, albowiem nie zawsze należy kibicować rodakom. Np. czy będąc
              Niemcem kibicowałbyś Hitlerowi? Mam nadzieję, że odbierzesz to zapytanie, jako
              pytanie retoryczne i nie wejdziesz w bezsensowną polemikę.
              pozdrawiam:)
              • Gość: Andrzej Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.kochnet.tek.pl 05.12.04, 16:05
                Michale, porównywanie kibicowania Małyszowi z kibicowaniem Hitlerowi jest
                pozbawione sensu. Hitler nie był sportowcem, a Małysz politykiem a tym bardziej
                nazistą. Radził bym Ci, żebyś się zastanowił nad swoja inteligencją. Chyba masz
                racje, że polemika z Tobą jest bezsensowna.
                Pozdrawiam
                Andrzej
                • Gość: Michaś Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:15
                  ależ to był jedynie skrajny7 przykład, tego, ze nie trzeba i wręcz nei należy
                  kibicowac zawsze rodakom. Oczywiście, ze zestawienie Adama Małysza z Adolfem
                  Histlerem jest sensu pozbawione, jednakże widać wyraźnie, ze zdolnośc
                  interpretacji mojej wypowiedzi była dość kiepska.
              • Gość: Jacek Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:25
                Zawsze myślałem, że jako Polak naturalnym jest, że kibicuję polskim sportowcom - ty pewnie kibicujesz izraelskim.
                • Gość: Michał Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:06
                  Moze nie izraelskim, ale tym którzy coś prezentują
            • Gość: kara Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.164.246.254.Dial1.Denver1.Level3.net 05.12.04, 15:48
              Dobrze powiedziales sam jestem za granica i to prawda w ktorym kraju byles
              • Gość: Andrzej Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.kochnet.tek.pl 05.12.04, 16:19
                Byłem w kilku krajach i we wszystkich było podobnie. Ale uogólnianie byłoby
                dużym błędem. Najgorsze jest to, że chcesz pomóc drugiemu Polakowi a on w
                zamian chce cię oszukać. To niestety jest takie polskie cwaniactwo, które
                oszustwo, korupcje, złodziejstwo stawia ponad uczciwa pracę. Z zazdrością
                patrze na inne nacje, które sobie bardzo pomagaja i stanowia jedną rodzinę.
                Andrzej
                • Gość: 25 Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.5.14.vie.surfer.at 05.12.04, 22:04
                  Swiete slowa
        • Gość: Rumburak Małysz i Polo Tajner to dwa największe buraki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:05
          Z wielką satysfakcją przyjmuję do wiadomości niepowodzenia Małysza na skoczni
          • Gość: małyjan pierdnij jeszcze parę razy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 14:20
            nic więcej i tak ci się w życiu nie uda
            • Gość: Rumburak Re: pierdnij jeszcze parę razy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 14:31
              Co ty nie powiesz buraku. Żyj sobie w błogim zachwycie polskim "pseudo-sportem"
              i dołącz do grona tych, którzy postrzegają Krzynówka jako gracza lepszego od
              Becksa...
              • Gość: do rumburaka Re: pierdnij jeszcze parę razy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 14:40
                Moim zdaniem jesteś zwykłym nieudacznikiem - zakompleksionym, bezrobotnym grubasem.
                • Gość: Rumburak Re: pierdnij jeszcze parę razy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 14:44
                  Słuchaj koleżko. To ty popadłbyś w kompleksy gdybyś zobaczył z jaką piękną i
                  męską istotą konwersujesz.
                  • Gość: Jacek Re: pierdnij jeszcze parę razy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 21:28
                    W dodatku jesteś narcystycznym gejem - rzeczywiście masz poważne problemy ze swoją osobowością.
                    • Gość: Rumburak Re: pierdnij jeszcze parę razy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:30
                      Wydaje mi się, że grzeszysz jednak niewiedzą i brakiem taktu, skoro uważasz że
                      narcyz mógłby być gejem. Proponuję szczegółową analizę terminu narcyzm (odsyłam
                      m.in. do Słownika mitologii
                      • Gość: Jasco Re: pierdnij jeszcze parę razy... IP: 213.199.217.* 06.12.04, 00:22
                        Hahaha, smiac mi sie chce jak czytam te wasze wypowiedzi:) Szczegolnie madrosci
                        wypowiadane przez rumBURAKA:) Nie powiesz mi chyba ze osiagniecia Malysza
                        uwazasz za marne i niegodne polskiego sportu. Moze ostatnio nie idzie mu
                        najlepiej, ale tak jak w zyciu raz na wozie raz pod wozem. Caly czas nie mozna
                        utrzymywac sie w szyczycie formy,bo zaden ludzki organizm tego nie wytrzymalby.
                        Ale to jest ogolnie polska mentalnosc, jak komus sie wiedzie lepiej to trzeba go
                        zdeptac, bo z jakiej racji ta osoba ma miec wiecej niz ja. Pozdrawiam wszystkich
                        normalnych:)
              • Gość: małyjan Becks kojarzy mi się tylko z piwem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 15:14
                sportem(także polskim) interesuję się umiarkowanie
                to,co mnie naprawdę fascynuje to ludzka głupota
                • Gość: Rumburak Re: Becks kojarzy mi się tylko z piwem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 15:34
                  Cóż jak widać zasób pojęć i sloganów, które znasz jest niezwykle ubogi. Mnie
                  natomiast fascynuje uświadamianie ludzi ograniczonych, do których bez wątpienia
                  należysz.
      • Gość: weno Rozumiem pośpiech, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 12:52
        ... wypadałoby może dodać, że Małysz osiągnął 5 wynik kwalifikacji i miał 9,1
        pkt straty do prowadzącego Widhoelzla.
      • Gość: Belial Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.04, 12:57
        Adaś jak Adaś,swoje już zrobił.Na dzisiaj brakuje formy.Niepotrzebne tylko jest
        ględznie "fachowców".A to wiaterek boczny przeszkadzał,a to wiało z góry,to
        powietrze za gęste lub za rzadkie etc.etc.Innym jakoś ten sam wiaterek nie
        przeszkadza.
      • Gość: M Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 13:02
        A ja się tylko dziwię że 4-5 w kwalifikacjach jest 16-18 w konkursie.
        Czyżby psychika?
        I trzeba było zwalniać Blechaża i żołądzia ?
        • Gość: grzesio19 Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.aster.pl 05.12.04, 14:14
          on chyba skacze podobnie, po prostu inni sie w eliminacjach nie przykladaja
      • Gość: az Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 14:07
        odczepcie wy sie wszyscy od Małysza!!!! on juz duzo zrobil! to juz jego 5 czy 6
        sezon - jeszcze nikt tak dlugo (na takim poziomie) nie wytrzymal! ja mu zycze
        jak najlepiej, ale jak nie bedzie w czolowce, to sie przeciez nic nie stanie.
        nie rozumiem tych, ktorzy chca, zeby zrezygnowal - przeciez to jego praca... a
        do emerytury jeszcze daleko..
        • Gość: mikuś Re: Małysz i Skupień zakwalifikowali się do konku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 14:14
          Małysz skacze już pewnie z 10 sezon! Ale Ahonen skacze dłużej i całyczas jest w
          czołówce, w przeciwieńsktwie do Małysza, który miał parę dobrych sezonów. A
          jednak wydaje mi się, że jak na razie Małysz ma lepsze miejsce w historii tego
          sportu niż Ahonen.
          Małysz jest dobrym skoczkiem i jednym z niewielu dobrych sportowców w Polsce.
          Nie uważam, żeby kogoś ośmieszał, choć może jest dosyć zabawny. Jego
          osiągnięcia w skokach są, nie ma co ukrywać, wybitne. Powie to każdy, kto zna
          się na skokach (mówią to jego rywale). To jest sport, w którym bardzo trudno
          jest utrzymać się w czołówce przez długi czas. A jednak rozumiem niedosyt,
          każdy by chciał, żeby Małysz zawsze wygrywał.
          • Gość: Piotre Kurzajewski z TVP - przestań ... IP: *.telsten.com / 83.238.68.* 05.12.04, 14:31
            ... robić show wokół siebie, a zacznij być zawodowym dziennikarzem!!! Ciebie
            nie można ani słuchać, ani oglądać. Sposób rozmowy z gośćmi w studio nie ma
            nic wspólnego z dziennikarstwem, tylko promowaniem siebie. Wcale nie słuchasz,
            tylko cały czas pokazujesz ile wiesz i jaki wyluzowany jesteś. I jeszcze ta
            durna fryzura!!! Spadaj z wizji i daj innym się wykazać.
            • Gość: Rumburak Re: Kurzajewski z TVP - przestań ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:31
              W pełni się z tobą zgadzam, ów koles jest żenujący i beznadziejny
      • Gość: dr Panie Kutin! Gdzie ta drużyna???A poza tym IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.04, 14:56
        jak już bierzesz nasze pieniążki to bąź Pan grzeczny i racz wytłumaczyć
        dlaczego jest tak źle a nie wprowadzasz blokadę informacyjną.
        • Gość: Adam Machyszi Re: Panie Kutin! Gdzie ta drużyna???A poza tym IP: 217.188.229.* 05.12.04, 15:10
          A ja jem gyros i popijam Coca Cola. Zaraz odpale Playstation i bede gral w
          gigantyczna gre czyli Pro Evoltion Soccer 4. NIe zawsze mozna miec forme , ale
          Adas jeszcze i tak pooooooooolllllllllllllleeeeeeeeeccccccccciiiiiiii. Siemanko.
      • Gość: gromax brawo Adaś IP: *.aster.pl 05.12.04, 15:26
        jesteśmy z ciebie dumni. i trzymamy kciuki żeby było coraz lepiej.
        jestem Twoim wiernym kibicem. LEEEEEEĆ ADAŚ!
      • Gość: usa JUZ PIERWSZY IP: *.ipt.aol.com 05.12.04, 15:56
        oby tak dalej
      • Gość: chrepcio figurka BRAWO PANIE ADAMIE IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 05.12.04, 16:29
        Forma rosnie! Oby tak dalej
        • Gość: MM Re: BRAWO PANIE ADAMIE IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 05.12.04, 17:50
          Popieram! I mam nadzieje, że Adam jeszcze wiele pokaże!
      • Gość: madzik252 Skoki narciarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 16:34
        Skupień skupił się na ostatnim miejscu, za to Małysz pokazał dawna klasę-awans
        o 6 miejsc-moim zdaniem rewelacja!Oby tak dalej:)
      • Gość: co to ma byc ?! z innej beczki :ten koles prowadzacy kurzajewski IP: *.dzierzoniow.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 16:45
        co ten kolo ma na glowie? peruke ?
        fryzjer mu maszynka zajechal ? wyraz buntu wobec czegos ?

Facet obnosi to cos na lbie od olimpiady,czy tam nie ma stylisty jakiego w tej
        publicznej tv?

prosze o komentarze o przyczyny tego fryzu na glowie showmana -))
        • Gość: aabytakdalej Re: z innej beczki :ten koles prowadzacy kurzajew IP: *.system / *.system-net.pl 05.12.04, 22:07
          No proszę, sami fachowcy. Aż miło
          Ja tylko chciałem dorzucić słówko o trendach fryzjerskich...
          Ta fryzurka pana K. przypomina mi profil skoczni k-90...To pewnie dla tych co
          nie wiedzą, że pan K. profesjonalistą jest !
          Pozdrowienia dla wszystkich lubiących skoki.
      • Gość: dr No wielkie brawa dla bossa-zakwalifikował się do IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.04, 16:56
        konkursu.No,no
      • Gość: ats popieprzeni IP: *.3.14.vie.surfer.at 05.12.04, 17:31
        pan malysz jest juz mistrzem,i kazdy o tym wie .kiedys to ocenimy sami ,z
        perspektywy czasu.bylem w austrii,na jego skokach,on jest super.a ocena
        negatywna ..........dla was dupki co malysza krytykujecie. siedzisz przed
        kompem ipiszesz frajerze osrany bzdury .polskim kibicom i malyszowi naj.
        press wieden
        • Gość: Pablo Re: popieprzeni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:14
          Chciałbym tylko zwrócić uwagę, na pewną kwestię, a mianowicie na kreowanie
          Małysza na bohatera narodowego. Wystarczy prześledzić artykuły w prasie i
          posłuchać panów Kurzajewskiego i Szaranowicza, którzy skutecznie mogą obrzydzić
          przyjemność oglądania zawodów na skoczniach.
      • Gość: baxter ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:06
        czyzby nikt nie wiedzial co sie dzieje z Hannavaldem i Szmitem?????
      • Gość: ryczypisk a komu i co podał deszcz w Trondheim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 18:58
        Bo tak mnie to trochę ciekawi!
        • Gość: MAR Re: Adam Małysz - Mistrzem Świata - JEST - IP: 212.160.196.* 05.12.04, 19:28
          Pamiętajcie że dla Adama najważniejsze są Mistrzostwa Świata - Obersdorf -
          będzie bronił dwóch tytułów, więc forma ma przyjść troszkę póżniej. Ahonen to
          fajny gość, ale do sukcesów Adama Małysza to nawet się nie zbliży. TAKIE SĄ
          FAKTY. Normalni kibice o tym wiedzą i nie dyskutują z nienormalnymi.
          Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Adama Małysza.
          • Gość: Adam MAchyszi Re: Adam Małysz - Mistrzem Świata - JEST - IP: 217.188.229.* 05.12.04, 20:01
            Zgadzam sie z ta wypowiedzia. Adam trzymamy za Ciebie kciuki. Ja tez bylem na
            skokach. 2003 i 2002 w zakopanem i bylo wyrabiscie a ze nie mieszkam w polsce
            musialem bardzo dlugo jechac ale oplacalo sie. POzdrawiam wszystkich
            Malyszologow :)
      • Gość: gostek Do REDAKCJI AD-AM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:51
        Może wreszcie redakcja rzuci jakieś wiadomości na temat Ad-Am.
        Ostatni był 18.11 i szczegóły miały być wkrótce.
        I gdzie te sczegóły?
      • Gość: m. jest ok IP: *.chello.pl 05.12.04, 23:56
        z konkurus na konkurs widac poprawe, tak dalej Adam!
      • Gość: Aa AAAA IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 06.12.04, 00:10
        A pozostali nasi skoczkowie to juz sie nauczycili skakac czy jeszcze im czegos
        brakuje?
      • Gość: sm CO ZA CWANIAK TO PISAL? IP: 217.17.35.* 06.12.04, 08:25
        "Malysz skakal przecietnie"? Jak mozna to powiedziec o skoczku, ktory zajmuje
        miejsce w pierwszej pietnastce na piecdziesieciu skaczacych? Jesli Malysz skakal
        przecietnie, to ten dziennikarzyna pisze beznadziejnie.
      • Gość: Zosia z Kanady Malysz IP: *.sympatico.ca 07.12.04, 01:49
        Adam jest najlepszy. Jeszcze pokaze swoja klase!
        • Gość: rex Re: Malysz IP: *.client.comcast.net 07.12.04, 06:42
          Dreszcz czuje na mojej skorze, uwierzyc nie moge, ze taka liczba dyskutujacych
          wywodzi sie z kloaki i oni nazywaja sie moimi RODAKAMI! polacy to skandal.Banda
          nieudacznikow, karierowiczow, NIEUKOW!!!!!!!!!!!!!!!, czas skontrolowac swoje
          postepowanie i przywrocic godnosc nalezna cywilizowanemu czlowiekowi, czytaj
          Polakowi.Macie obowiazek sami dbac o swoje dobre imie, bo nikt za was tego nie
          zrobi. Co za motloch. Pozdrawiam wszystkich prawdziwych Kibicow, powodzenia i
          sukcesow dla pana Adama. Mala dygresja, wygrywa tylko JEDEN, a kandydatow jest
          wielu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka