Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Petycja - Zimoch zamiast Szpaqa

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.05.02, 21:33
    Pamiętacie mecz Broendby - Widzew o wejście do ligi mistrzów. Prawda, że może
    niezbyt dokładny, ale jak emocjonujący był wtedy komentarz Tomasza Zimocha
    (pamiętam, jak się pociłem). Denerwuje cię komentarz i ciągłe pomyłki Szpaqa?
    Nieprawdaż, że jego czas minął? Dołącz się do mojej petycji o zastąpieniu na
    MŚ Dariusza Szpakowskiego Tomaszem Zimochem. Ja polsratu oglądać nie zamierzam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kataryna Re: Petycja - Zimoch zamiast Szpaqa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 22:12
        tak, tak, tak!
      • Gość: Aga Re: Petycja - Zimoch zamiast Szpaqa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 07:07
      • Gość: Aga Re: Petycja - Zimoch zamiast Szpaqa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 07:11
        Ja również podpisuję się pod ową petycją, uważam że Tomek Zimoch mógłby
        zastąpiść red. Szpaka w komentarzu, ale wydaje mi się że będzie pełnił tę rolę
        jako komentator radiowy, bo tam właśnie pracuje.
        A co do meczu Broendby z Widzewem o awans do LM - również pamiętam i uważam że
        był to najlepszy komentarz jaki kiedykolwiek słyszałam.

Pozdr.
        • Gość: jasiu Re: Petycja - Zimoch zamiast Szpaqa IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 07:45
          Komentarz Zimocha z meczu widzewa to przecież jedna z legendarnych mp3.
          Słuchając tego można odnieść wrażenie że Zimoch był na skraju wyczerpania
          nerwowego. Jego ton podchodził pod histerie ale wywoływał w kibicach emocje.
          • Gość: benk Re: Petycja - Zimoch zamiast Szpaqa IP: 195.94.206.* 15.05.02, 10:56
            POPIERAM W 100%
      • Gość: Mr Shade Re: Petycja - Zimoch zamiast Szpaqa IP: 195.114.189.* 15.05.02, 23:35
        Popieram w 100%. Zimoch jest najlepszy.
      • Gość: kzyh Re: Petycja - Zimoch zamiast Szpaqa IP: *.gorn.agh.edu.pl 16.05.02, 19:05
        poparcie!
        • Gość: Luxc Re: Petycja - Zimoch zamiast Szpaqa IP: 213.17.164.* 16.05.02, 19:21
          Jestem za!
          pozdr
          • Gość: inkubus Re: Petycja - Zimoch zamiast Szpaqa IP: 130.37.114.* 16.05.02, 21:36
            popieram
      • Gość: bart Re: Petycja - Zimoch zamiast Szpaqa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 22:05
      • Gość: bart Re: Petycja - Zimoch zamiast Szpaqa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 22:06
        Podpisuje sie pod tym rekami i nogami :-)))))))))
      • Gość: eM A iKS Re: Petycja - Zimoch zamiast Szpaqa IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 16.05.02, 22:30
        Polsatu nie włączę, jeśli nie będę musiał. Mam jeszcze alternatywę w postaci
        czeskiej telewizji. I chyba wyłączę naszych szanownych sprawozdawców sportowych
        rodem z TV i włączę radio nastawiając na pana Zimocha. On przynajmniej gdy się
        pomyli, robi to z klasą: "...No może ja już też przesadzam, może to Polak
        faulował":))
        Czasem już nie mogę wytrzymać, gdy Szpaqu tak coś popierdoli, że sam nie wie
        jak z tego wybrnąć i dalej jedzie z jakimiś własnymi kawałkami. Po kiego .....
        on w ogóle opowiada jakieś niestworzone historie. Gdybym chciał wiedzieć (jeśli
        w ogóle bym chcał) w jakim klubie grał jako trampkarz jakiśtam piłkarz, to bym
        to sobie sam poszukał, choćby w necie.

Pozdrawiam
      • Gość: Kosa Re: Petycja - Zimoch zamiast Szpaqa IP: 2.3.STABLE* / 10.10.15.* 17.05.02, 14:52
        Wątek "siada" a sprawa jest ważna, Zimoch do TVP, a Szpakowski w czasie WM na
        przymusowy urlop, najlepiej z dalela od Korei i daleko od Polski.
        Pozdrawiam.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka