Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!!

IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 18.06.01, 20:07
    Czytaliscie?(dzisiejsza gazeta-sport) Po meczu Jagiellonia-Wlokniarz zdziczale
    bialostockie bydlo pobilo czarnoskorego zawodnika Wlokniarza.To sie w glowie
    nie miesci.Co robic z takimi chu..?
    Obserwuj wątek
      • Gość: WURST Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 18.06.01, 20:10
        Sorry,ten pilkarz to Agbejule z Hutnika,nie z Wlokniarza.
        • Gość: K Sz Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.zigzag.pl 19.06.01, 16:01
          za takie zachowanie powinno zanknąć stadion
          niech w Białymstoku grają przy pustych trybunach
          sdziego też należało by sie ukarać
          a ten młody chłopak niech robi swoje i gra
          jak najlepiej i nie daje sie
          życze mu wszystkiego najlepszego
          kariery jeszcze większej niż OLI
          ludzie niech zaczną grać w piłkę piłką
          a nie nogami i zdrowiem iinych
          Krzysztof Szwech
          • Gość: stranger Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.proxy.aol.com 23.06.01, 00:00
            Tak zamknac stadion dla polakow-bialych a szeroko otworzyc dla naszych
            autentycznych polakow-czarnych.A tak przy okazji,mieszkam w USA i moge
            powiedziec ze gdyby nie przepisy prawne i karanie bialych to wiekszosc bialych
            nie liczac niektorych kobiet mowiac grzecznie nie akceptuje murzynow.
            Naprawde.
            • Gość: goose Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
              Tak to juz jest, ze punkt widzenia zmienia sie w zaleznosci od punktu siedzenia
              a konkretnie w naszym przypadku USA-POLSKA. Mam kumpla, ktory nie byl rasista
              ale od momentu jak zaczal bywac w stanach /rok w rok przynajmniej po 2
              miesiace/ powoli zaczynal przebakiwac o tym, ze murzyni to tacy i owacy a
              meksykanie jeszcze gorsi. Amerykanie nich beda sobie rasistami /maja przeciez
              historyczne w tym doswiadczenie :( /, ale Polacy do bycia nimi nie maja zadnych
              podstaw. Moim zdaniem pobicie czarnego pilkarza to kolejne gnojarstwo, mowiac
              delikatnie. I pewnie nie ostatnie, tak wiec moze Polska tez juz potrzebuje
              przepisow prawnych o ktorych piszesz :)
      • Gość: Oak Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 20:12
        ... a jak Oli zagra ze dwa słabsze mecze ?, ... czy ktos znowu nie przypomni
        sobie, że nasz a jakby nie nasz, ..... coż taka gmina.
      • Gość: loso Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 18.06.01, 21:05
        Wieśniaki to wieśniaki. Brak ludzkich uczuć to u tej
        chołoty norma. Niestety rasizm zawsze będzie sprawą
        każdego człowieka z osobna. To co spotkało tego
        człowieka nie mieści się w głowie. Dupki nie potrafią
        nawet docenić jego umiejętności... Mam ich gdzieś i
        wiem że to nic nie zmieni...
      • Gość: ilaugh Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.pool.mediaWays.net 18.06.01, 21:33
        Debilizm sie u nas tak rozlal,ze nawet Noe by sie zdziwil,ze cos sie moze tak
        rozlac.Czasem zastanawiam sie czy ci ludzie w ogole czasem mysla czy tylko tak
        sobie wegetuja od bojki do bojki.
        Strach pomyslec co sie bedzie tu dzialo gdy do mimo wszystko coraz bogatszej
        Polski zacznie naplywac wiecej emigrantow(co bedzie jakby nie patrzyc przeciez
        tez dowodem uznania dla naszego kraju).
      • Gość: kibic Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 21:36
        SKURWYSYNY!
      • Gość: krs Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.06.01, 21:39
        Adeniyi, przepraszam za tych debili.
        • Gość: WURST Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 18.06.01, 21:45
          Przylaczam sie do tych przeprosin.Nie wszyscy Polacy to ksenofobiczni idioci...
          • Gość: alfstar Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.telepacific.net 18.06.01, 22:02
            W imieniu prawdziwych kibicow Jagiellonii - przepraszamy Cie, Adeniyi !!!
            Tych palantow, ktorzy to zrobili, nalezaloby zamknac w klatkach i przeprowadzic
            badania wyjasniajace na ktorym etapie ewolucji sie zatrzymali.
        • Gość: stash Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 03:15
          ja również przepraszam. jestem kibicem Jagiellonii. rekreacyjnie od czasu do
          czasu gram w piłkę nożną z jedynym w naszej miejscowości czarnoskórym. i jest
          OK. nie wszyscy to #$%&.
      • Gość: CHUDY Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 21:59
        Skandal, to dość łagodne określenie tego cosię stało. Takich co to zrobili
        powinni trzymać w klatkach, żeby nie mogli zachowywać się jak zwierzęta, choć
        nawet najdziksze ze zwierząt mają bardziej poukładane pod czaszką. A może by
        ich zamknąć jednej celi z jakimś dużym murzynem, może po pewnym czasie
        zrozumieliby, że ludzie nie tylko są białego koloru skóry. Mim zdaniem to byli
        prawdziwi debile, a określając ich bydłem uwłacza się bydłu!!!!
        • Gość: Schewa Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 22:20
          I znowu idioci dali o sobie znać.Nie wiem czy kiedys w tym kraju bedzie
          normalnie.Taka hołota to najgorszy margines społeczny.Powinno się ichodrazu
          zamykać, poniewaz dalej będą czuli się bezkarni.Oczywiście dołanczam się do
          przeprosin.
          Pzdr.
          • p86 Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! 18.06.01, 22:35
            ja bym tych skurwysynów kurwa zajebał i nie ma przeproś
            Adeniyi chuj im w dupe a ty sie kurwa jakoś trzymaj
            jedna rasa ludzka rasa
            • Gość: LEON Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.tk.krakow.pl 18.06.01, 22:55
              Agbejule'go powinno oficialnie przeprosic pzpn.
              • Gość: Griga Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 06:47
                ale tu jest masa porządnych i prawych Polaków.Jacy wy jesteście super
                tolerancyjni.Już się w was wszystkich zakochałem.(KURWA chyba zostanę
                pedałem,ale tych przecież też tolerujecie)Ja mam jednak inne doświadczenia
                życiowe!Kiedy kończyłem liceum byłem zakochany w ich muzyce,poczuciu rytmu w
                ich popisach na koszykarskich parkietach.Ich kobiety w mieszance z naszą krwią
                wydawały mi się piękne.Teraz po pobycie W USA,Niemczech i Szwecjii mam inne
                zdanie.I podobne zdanie wyrabia sobie większość tych ,którzy musieli żyć z nimi
                lub obok nich.Dla was wszystkich dupki mam propozycję:weżmy najbliżej-Niemcy.
                Dzielnica Waldhof:ul.Frohe Zuferziht obojętnie jaki numer a zobaczymy czy po
                tygodniu będziecie tacy mili dla nich.
                Dla mnie jesteście po prostu żałosnymi gówniarzami.no a teraz czekam na wasze
                pierdolnięte argumenty i bluzgi pod moim adresem.Nikt nigdy nie przekona mnie
                do tych ludzi.
                • Gość: Mako2 Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 07:34
                  No jeżeli komentarze wcześniejsze były napisane przez tzw. gówniarzy to twój
                  emanuje wprost "dorosłością". Według ciebie zapewne bicie czarnoskórego
                  piłkarza i rzucanie w niego bananami to obraz dorosłości i wyższości polaków
                  nad innymi?? Jeżeli tak to prosze cię udaj się do psychiatry. Może nie jest za
                  późno.
                  P.S
                  Zapewne tak samo inteligentne i mądre było postępowanie kibiców legii którzy
                  zdemolowali swój własny stadion. Nic tylko siąść i płakać chociaż zapewne nie
                  ma nad kim.
                  • Gość: szef Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 193.193.69.* 19.06.01, 07:59
                    Ta chołota powinna ulice zamiatać albo kamienie tłuc za 200 PLN na miesiąc, !!!
                    Ale najpierw trzeba zacząć od działaczy, prezesów i (niestety) niektóych
                    piłkarzy. To właśnien oni o takich kibicach wyrażają się w samych
                    superlatywach. Kiedyś niejaki wysokokształcony i inetligentny piłkarz Legii
                    Mięciel powiedział że takich kibiców właśnie kocha bo tylko oni są skłonnindla
                    klubu stać w - 20st C i wrzeszczeć na całe gardło (zapomniał wspomnieć o pałach
                    bejbolowych i nożach - ale pewnie był zmęczony i zapomniał) - i co tu się
                    dziwić!!! Dla działaczy ważna jest kasa i nieważne kto ją płaci. A ci z
                    Jagiellonii to rynsztok i totalne SKURWYSYNY!!!!. I oni siebie nazywają
                    kibicami??
                    • Gość: Edi Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 08:58
                      Griga, jak czytam wypowiedź takiej zakutej pały jak ty, to zaczynam się
                      zastanawiać jak długo można wytrzymać obok ciebie.

DO CAŁEJ BRACI (autorów komentarzy):
                      Ten jełop chyba tam był i osobiście machał bananami w kierunku boiska, ciekawe
                      ile w swoim marnym życiu rozwalił krzesełek itp.

Moje kondolencje z powodu niewielkiego pofałdowania mózgu,
                      Z (nie)poważaniem
                      EDI
                    • Gość: ???? Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.pronar.pl 19.06.01, 09:01
                      A skąd ty jestes łachmyto zeby tak mówic o Jagiellonii pewnie z jakiegoś
                      zapchlonego miasteczka z kompleksami. Odwal się od Jagiellonii bo Jagiellonia
                      to nie tylko wygoleni debile i ćwierćinteligenci. Jagiellonia to tradycja i
                      potęga. Za rok będzie pierwsza liga i 20 tysięcy prawdziwych kibiców na
                      stadionie. Baranie !!!!!!!!!!!!!1
                      • Gość: gosc Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 195.94.206.* 19.06.01, 09:10
                        Czy Bialystok to jeszcze Polska czy juz zapyzialy wschod. Sądząc po
                        wypowiedziach tego dupka-kibola to chyba jakiś bardzo daleki wschod!
                        • Gość: Surprasl Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.inetia.pl 20.06.01, 16:56
                          Gość portalu: gosc napisał(a):

> Czy Bialystok to jeszcze Polska czy juz zapyzialy wschod. Sądząc po
                          > wypowiedziach tego dupka-kibola to chyba jakiś bardzo daleki wschod!

Nie wiem chuju pierdolony skąd jesteś, ale nie ma w Polsce takiego drugiego
                          miasta, gdzie stoi kościół icerkiew obok siebie i nikomu to nie przeszkadza.

• Gość: tim Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.euv-frankfurt-o.de 21.06.01, 11:08
                            Gość portalu: Surprasl napisał(a):

> Gość portalu: gosc napisał(a):
                            >
                            > > Czy Bialystok to jeszcze Polska czy juz zapyzialy wschod. Sądząc po
                            > > wypowiedziach tego dupka-kibola to chyba jakiś bardzo daleki wschod!
                            >
                            > Nie wiem chuju pierdolony skąd jesteś, ale nie ma w Polsce takiego drugiego
                            > miasta, gdzie stoi kościół icerkiew obok siebie i nikomu to nie przeszkadza.
                            >

ale czarnoskorzy przeszkadzaja, co?!
                      • Gość: Miki Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 158.75.5.* 19.06.01, 09:22
                        20 tysiecy bejsboli i bananow na stadionie Jagiellonii. Taaaak, to naprawde
                        bedzie pierwsza liga.
                        A swoja droga chyba wszyscy zapomnieli, ze w Lubinie tez rzucali bananami, tyle
                        ze w ubostwianego teraz Olego. Tu nie ma co sie litowac nad dresami, ani im
                        dowalac slowami. Tu trzeba po prostu przestac udawac, ze sie nie widzi
                        zlodziejstwa, dresiarstwa, bandytyzmu i zwyklego kurestwa, a to kazdy moze
                        robic we wlasnym zakresie.
                        • Gość: Maroch Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 212.14.1.* 19.06.01, 09:41
                          W naszym kraju jest mniej więcej tyle samo temoych skurwysynów co w Niemczech
                          czy we Francji ale tam , podobnie jak u nas "rządzą" różowi ze swoim
                          idiotycznym przekonaniem ( pogląd wygłaszany onegdaj przez psychopatę o
                          pseudonimie " Lenin " ) , że nie surowość tylko nieuchronność kary zmniejsza
                          przedstępczość . Gdyby tak zatem było , sądy winny orzekać np. karę w postaci
                          przeprosin za ciężkie pobicie i jednego dnia ograniczenia wolności za np.
                          morderstwo . Wykrywalność była by wówczas 100% ( no bo po co przestępca miałby
                          ukrywać się przed surowym wymiarem sprawiedliwości ) , zatem zgodnie z teorią
                          wszelkiej maści socjalistów i innej różowej czeredki - przestępczość spadła by
                          pewnie do zera. Głoszenie takich poglądów uważam za szkodliwe zaś ich wdrażanie
                          w życie ( m.in. liberalizacja kodeksu karnego ) za przestępcze . Stworzono oto
                          taki porządek prawny ,w którym za demolowanie stadionu i pobicie ochroniarzy
                          nieliczni sprawcy otrzymują nieludzko surową karę 300 zł. grzywny. Aż dziw
                          bierze , że Amnesty International nie wszczęła larum w obronie uciśnionych.
                          Za takie potraktowanie piłkarza przez " sędziego " powinien wylecieć z "
                          palestry " tego samego dnia na swoją zbitą faszystowską mordę , a ci którzy
                          naruszyli jego nietykalność grzać twarde aresztanckie ławy w oczekiwaniu na
                          porządny wyrok. Poczucie sprawiedliwości jest bowiem dla mnie znacznie
                          ważniejszej od tego , czy kara kogoś odstraszy , czy nie .
                        • Gość: Miki MIKI jest jeszcze ktoś o tej ksywie czy się podpinasz? IP: *.clan.pl 19.06.01, 20:22
                          • Gość: Miki Re: MIKI jest jeszcze ktoś o tej ksywie czy się podpinasz? IP: 158.75.5.* 19.06.01, 21:07
                            To chyba latwo stwierdzic po adresie. Troche sie juz przyzwyczailem do tego
                            nicka i ciezko byloby mi go zmienic na nowy.
                  • Gość: Miki zgoda Griga! IP: *.clan.pl 19.06.01, 18:27
                    Zgadzam się z Grigą w 100%. Wszyscy którzy krytykują NACJONALIZM są poprostu
                    walnięci na umyśle. Spędziłem w Afryce 7 lat, jak wyjeżdżałem tam to o rasiźmie
                    i nacjonaliźmie wiedziałem tylko tyle, że chyba jest dla idiotów. W trakcie
                    mojego pobytu, a pracowałem z ramienia ONZ-tu, moje zdanie na temat koloru
                    skóry się drastycznie zmieniło, obecnie nie znam białego człowieka, który miał
                    z murzynami do czynienia przez dłużej niż rok czsu inne zdanie niż ja. Wszyscy,
                    którzy krytykują nacjonalizm są w dużym błędzie i naprawdę nie mieli z tym
                    zjawiskiem do czynienia. pozatym używam pojęcia nacjonalizm, co oznacza dumę ze
                    swojej narodowości, i jest ona jak najbardziej pozytywną cechą. jeżeli ktoś mi
                    mówi, że jakiś "Oli" jest naszym, cytuję "narodowym bohaterem", to dla mnie
                    jest on całkowitym DEBILEM!!!!!!!! Morze Murzynek w piłkę zajebiście gra, ale
                    polskim NARODOWYM bohaterem to on nigdy nie bedzie - zrozumcie to proszę
                    matołki, im prędzej tym lepiej. Jeżeli nie mieliście do czynienia z Murzynkami
                    i jesteście tacy pro... to zapraszam do Bronxu, jak wam odbyt wypiepszą, to
                    szybko zmienicie zdanie. Apropos zapewne nie wiecie (do "fanów" którzy z Polski
                    nosa nie wytykają) jak czarni z USA nazywają swoich "braci" z Afryki, nie to
                    nie pomyłka, nazywają ich CZARNUCHAMI. I co wy na to zakute pały!!!
                    ps2. nie jestem za biciem ludzi na ulicy czy na boisku, nie zrozumcie mnie
                    źle...
                    • Gość: prowokat Re: jest w tym racja IP: *.chello.pl 19.06.01, 18:57
                      nie ma jednej rasy tak u ludzi jak u np psów każda rasa ma swoje specyficzne
                      cechy i nic tego nie zmieni; w każdej rasie są SKURWYSYNY i CHUJE ale nie przez
                      takich obywateli (i w ogóle) nie można oceniać ogółu, każdy człowiek jest
                      odrębną całością i należy mu się szacunek (chyba że się skurwi)
                    • Gość: Edi Re: kilku debili IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 12:21
                      Miki,Griga i inne, prawdopodobnie łyse, a na pewno zakute pały i wieśniaki:

1. Jak chcesz być wyjebany w dupala to nie musisz idioto jechać do New York'u,
                      wystarczy że przespacerujesz się po kilku dzielnicach Katowic, Warzawy, itp, a
                      załatwi ci to rodowity ziomek. Jak ci mało to możesz oczywiści zarobić
                      dodatkowo kosę w plecy.
                      2. O naszym "dumnym narodzie" krążą po świecie (którego sporą część
                      odzwiedziłem) po stokroć gorsze opinie niż o murzynach, do czego walnie
                      przyczyniają się między innymi pojebani kibole i tacy jak wy "dumni polacy" z
                      frazesami na ustach. Tacy, między innymi, rodacy odbierają mi dumę z bycia
                      Polakiem.
                      3. Stając w obronie "prawdziwych" bohaterów narodowych, znajdź dowody że w ich
                      żyłach płynie czysta Polska krew. Może pradziad Kościuszki to saracenem, a
                      Piułsudskiego samurajem z Honsiu. Są lepsi od Olisadebe bo być może płynie w
                      nich 25% obcej krwi , a nie 100% ???
                      Nim zaczniecie pierdolić głupoty, zastanówcie się, jeden z drugim - barany, czy
                      może wasze matki i babki to nie czeszki, holenderki, żydówki itp.

Wszystkich anty-rasistów pozdrawiam, niech żyje abolicja!!!
                • Gość: Robert Grigo czy jak tam się piszesz... IP: 217.11.133.* 19.06.01, 09:43
                  powiem Ci tak zupełnie od siebie, że po przeczytaniu Twoich (zważ na
                  literę "t") śmiesznych wypocin... nawet bym się na Ciebie nie odlał... szkoda
                  moczu - to po pierwsze, a po drugie gdybym to zrobił musiałbym zniżyć się do
                  Twojego poziomu a tak głeboko kopać mi się nie chce...
                  • Gość: KH Re: Grigo czy jak tam się piszesz... IP: *.elektrim.pl 19.06.01, 10:32
                    Grigo, zastanow sie zanim cos napiszesz. Getta pelne przestepcow, zebrakow,
                    narkomanow itp. sa wszedzie, nie tylk w Berlinie. Mieszkaja tam nie tylko
                    Murzyni, ale i biali i Latynosi. I jak Ci zrobia krzywde, to masz prawo ich nie
                    lubic, ale odpierdol sie laskawie od wszystkich pozostalych ludzi, ktorzy
                    uczciwie pracuja, np. dobrze grajac w pilke w Polsce.
                • Gość: Kibic Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.iservice.pl 19.06.01, 09:54
                  Pierdol się Grigo ! Nigeryjczyk nic nikomu kurwa nie zrobił ! Jak masz
                  pretensje do murzynów, że w Niemczech czy w Szwecji Cię wydymali to tam
                  wypierdalaj ze swoimi żalami.
                • Gość: muppet Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 19.06.01, 11:02
                  dla mnie to jest debilstwo. Murzynek sobie przyjechał, gra jak czarodizej a oni
                  go pobili. co on- nie jest człowiek?! jak sie czuje taki GOŚĆ? bo my niby tacy
                  gościnni, a chłopakowi z Nigerii marzenia debile niszczą. Abujele (czy jak ci
                  tam:))0 jestem z TOBĄ!!!
                • Gość: quter Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.rsk.pl 19.06.01, 11:09
                  słuchaj to bardzo proste to że nielubisz murzynów nie oznacza że masz ich bić a
                  tak sie wlaśnie stało na stadionie jagieloni. Też mieszkałem w stanach i
                  spotykalem różnych skurwysynów a byli to biali,murzyni,latynosi
                • Gość: Kiler Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 12:29
                  Co sie dziwicie zakompleksionemu debilowi. W Nimczech jest traktowany gorzej
                  niz smiec, wiec probuje "udowodnic swoja wyzszosc nad Murzynami. Co do
                  incydentu w Bialymstoku to oczywiscie uwazamto za kompletny idiotyzm garstki
                  kibicow. Wydawalo mi sie, ze po bramkach Olisadebe cos takiego juz sie nie
                  powtorzy. Temu mlodemu Nigeryjczykowi radze aby sie nie zalamal. Jestem pewien,
                  ze jeszcze wiele razy o nim uslyszymy.
                • justyna.db Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! 19.06.01, 17:08
                  GRIGA, czy byłeś kiedys na Jelonkach w Warszawie? Przejdź się i odpisz czy wg.
                  Ciebie zachowanie znanych Ci murzynów z USA czy z Niemiec różni sie od
                  zachowania "młodzieży" na Jelonkach? Są murzyni i murzyni tak jak i są Polacy i
                  Polacy. Jestem w miarę tolerancyjny, ale tych debili z Białegostoku wysłałbym
                  gdzieś w kosmos.
                • Gość: czarek Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 19.06.01, 18:02
                  Gość portalu: Griga napisał(a):

> ale tu jest masa porządnych i prawych Polaków.Jacy wy jesteście super
                  > tolerancyjni.Już się w was wszystkich zakochałem.(KURWA chyba zostanę
                  > pedałem,ale tych przecież też tolerujecie)Ja mam jednak inne doświadczenia
                  > życiowe!Kiedy kończyłem liceum byłem zakochany w ich muzyce,poczuciu rytmu w
                  > ich popisach na koszykarskich parkietach.Ich kobiety w mieszance z naszą krwią
                  > wydawały mi się piękne.Teraz po pobycie W USA,Niemczech i Szwecjii mam inne
                  > zdanie.I podobne zdanie wyrabia sobie większość tych ,którzy musieli żyć z nimi
                  >
                  > lub obok nich.Dla was wszystkich dupki mam propozycję:weżmy najbliżej-Niemcy.
                  > Dzielnica Waldhof:ul.Frohe Zuferziht obojętnie jaki numer a zobaczymy czy po
                  > tygodniu będziecie tacy mili dla nich.
                  > Dla mnie jesteście po prostu żałosnymi gówniarzami.no a teraz czekam na wasze
                  > pierdolnięte argumenty i bluzgi pod moim adresem.Nikt nigdy nie przekona mnie
                  > do tych ludzi.

Po tygodniu? do czego zmierzasz Griga? sam mieszkalem Neu Issenburgu( to taka
                  dzielnica-miasteczko Frankfurtu nad Menem) gdzie mieszka wielu kolorowych i
                  Polakow tez. Nasi rodacy w zadziwiajacy sposob czuli sie, jakby to powiedziec,
                  wyzsi rasowo od reszty mieszkancow. Niestety, tylko sie czuli i na tym koniec.
                  Zadziwiajace bylo podejscie naszych rodakow do tzw Kolorowych, a ze to debile,
                  czarnuchy, muzulmanskie tury, zoltki i te ciagle kretynskie zarty...
                  Mialem wielu znajomych wsrod murzynow, azjatow i nawet muzulmanow, z wieloma
                  utrzymuje korespondencje do dzisiaj, kilku bylo nawet w Polsce, ze swoimi
                  rodzinami u mnie. Kazdy z tych moich znajomych jest zwyklym robotnikiem, ale
                  wiesz co ich roznilo od robotnikow z Polski? a to, panie Griga, ze wielu z nich
                  biegle posluguje sie (oprocz jezyka ojczystego) dwoma jezykami, przewaznie to byl
                  niemiecki i angielski lub francuski. Na palcach jednej reki moglem wtedy
                  policzyc , wsrod kilkuset osobowej rzeszy Polskich robotnikow, osoby ktore
                  przynajmniej znalyby niemiecki. Z tad tez, rodzily sie kompleksy naszych rodakow,
                  niemoznosc sie porozumienia, totalna ignorancja oraz chociazby w najmniejszym
                  stopniu proba zrozumienia ludzi calkiem obcych kulturowo i mentalnie,
                  doprowadzalo to do zdumienia, nawet blizszych nam przeciez Niemcow.

Gratuluje " Jadze " awansu do II ligi, wiem ze problem rasizmu w Polsce, to nie
                  miasto Bialystok i jego mieszkancy, to problem Warszawy, Krakowa, Lodzi, Opola i
                  innych miast, trzeba to leczyc, bo to jest choroba, choroba ktora, mam taka
                  nadzieje, jest uleczalna.
                  Pzdr
                  • Gość: WURST Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!!Do Czark IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 19.06.01, 18:06
                    Czarek podzielam twoje slowa.WURST z Frankfurt-Bockenheim.
                    • Gość: czarek Re: Do Wursta IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 19.06.01, 22:05
                      Dziekuje ci dobry czlowieku ( chcialem napisac dzieki Wurst, ale by to glupio
                      zabrzmialo ) Zawsze to dobrze uslyszec bratnia dusze.
                      Pozdrawiam
                • Gość: Michal W Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.stat.gov.pl 26.06.01, 00:00

Witam!
                  Ja tez mialem okazje troche pomieszkac obok bywalem w Stanach i na zachodzie
                  Europy i zupenie sie z Toba nie zgadzam.... Teraz mieszkam w Polsce i tez sa
                  dzielnice po ktorych poruszam sie z zamknietymi szybami bo sie po prostu boje
                  wszedzie mozna spotkac niefajnych ludzi, tak jak wszedzie mozna spotkac ludzi
                  wartosciowych. Mlody chlopak z Nigerii czy z skadinad przyjezdza, chce uczciwie
                  pracowac, cos osiagnac a tu wypada grupa bezmozgowcow i ibj zabij!!!! Wszedzie
                  jest rasizm- jego paskudna odmiana jest czarny rasizm ale to nie powod zeby kogos
                  kasowac to tak jakbys Ty Griga mial duzy nos i byl rudy i wtedy dawaj na tych
                  rudych z duzymi nosami ...Pozdro dla wszystkich zdrowomyslacych Przepraszamy za
                  takich palantow bijacych tych inaczej wygladajacych

> ale tu jest masa porządnych i prawych Polaków.Jacy wy jesteście super
                  > tolerancyjni.Już się w was wszystkich zakochałem.(KURWA chyba zostanę
                  > pedałem,ale tych przecież też tolerujecie)Ja mam jednak inne doświadczenia
                  > życiowe!Kiedy kończyłem liceum byłem zakochany w ich muzyce,poczuciu rytmu w
                  > ich popisach na koszykarskich parkietach.Ich kobiety w mieszance z naszą krwią
                  > wydawały mi się piękne.Teraz po pobycie W USA,Niemczech i Szwecjii mam inne
                  > zdanie.I podobne zdanie wyrabia sobie większość tych ,którzy musieli żyć z nimi
                  >
                  > lub obok nich.Dla was wszystkich dupki mam propozycję:weżmy najbliżej-Niemcy.
                  > Dzielnica Waldhof:ul.Frohe Zuferziht obojętnie jaki numer a zobaczymy czy po
                  > tygodniu będziecie tacy mili dla nich.
                  > Dla mnie jesteście po prostu żałosnymi gówniarzami.no a teraz czekam na wasze
                  > pierdolnięte argumenty i bluzgi pod moim adresem.Nikt nigdy nie przekona mnie
                  > do tych ludzi.

• Gość: M.TF Jedna Rasa? IP: *.clan.pl 19.06.01, 18:05
              Jesteś pewien? Idź do szkoły matole.
      • Gość: adam Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 195.117.210.* 19.06.01, 10:15
        Ciekawe co zrobili w tej sprawie organizatorzy. Co na to PZPN? Dlaczego nie ma odpowiedzialnosci karnej
        za takie wystepki?
        • Gość: ws Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 10.3.3.* / *.computerland.pl 19.06.01, 10:50
          Chciałbym do niego (tzn Agbejule)wysłać wyrazy
          poparcia bo mi go szkoda. Czy ktoś ma namiary do niego
          czy trzeba przez klub (poprosze namiary na klub). Co
          do Murzynów w Stanach to oni się sami tam nie wybrali,
          jacyś biali im w tym pomogli paręset lat temu.
          • Gość: pe Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 217.11.134.* 19.06.01, 11:13
            jejciu widocznie koles zasłużył to dostał w cymbał, mało to jeszcze murzynów zostało
            • Gość: tiggy Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 195.205.101.* 19.06.01, 11:26
              Gość portalu: pe napisał(a):

> jejciu widocznie koles zasłużył to dostał w cymbał, mało to jeszcze murzynów z
              > ostało

tak jeszcze jestes ty
            • Gość: Mako2 Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 13:26
              widać kto cię wychowywał....znaczy sorki raczej nie widać żeby ktoś cię
              wychowywał....ale przydałoby sie żeby rodzice ci pare razy w tyłek dali bo z
              takim komentarzem to zakładam że masz niewiele lat i jeszce durnota ci
              wychodzi, być może rodzice cię uratują...
          • Gość: nj Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 194.202.164.* 19.06.01, 13:18
            To prawda ze sami sie nie wybrali ale cos nie bardzo
            chca wracac.....;-)))))

• Gość: ada Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.ifispan.waw.pl 19.06.01, 12:09
        Kibole do rezerwatów, bozia białą skórę dała, tylko rozumu a nawet namiastki mózgu już nie.
      • Gość: Oko Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.gazeta.pl 19.06.01, 12:20
        Właśnie w ten haniebny sposób budujemy wizerunek Polski i Polaków. Zapewne
        Adeniyi Agbejule długo tu u nas nie wytrzyma i wyjedzie do jakiegoś normalnego
        kraju. A wtedy jak będzie wspominał nasz kraj? Co odpowie jak go ktoś zapyta
        jak mu się grało w Polsce?
        Dołączam się do przeprosin.

• Gość: Tverr Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 195.205.47.* 19.06.01, 12:39
        najgorsze jest to ze ten rasizm to nie tylko domena kibicow ale zaczyna sie to
        juz w klubie pilkarze polscy to chyba najwiekszi rasisci. mam dobre kontakty z
        kilkoma pilkarzami I ligowymi ale to co kurwa pozostala reszta pilkarzykow mowi
        o swoich kolegach z czarna skora jak ich w robia w balona to szok. trener nie
        moze wystawic murzyna w skladzie bo oni zaraz sie obrazaja albo szantazuja
        trenera normalnie szok ale taki uklad. murzyni sa lepsi a pilkarzyki musza grac
        przeciez oni kurwa sa polakami taka jest prawda nie mowiac juz o sedziach
        pilkarskich to dobiero skurwysyny wyzywaja cczarnoskorych pilkarzy od bambusow
        itp . i tu sie zaczyna problem niestety to jest tak samo chore jak polska pilka
      • Gość: primu Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 13:09
        Ta dzicz nie powinna być wpuszczana na stadiony!!!!!!!
        • Gość: Miki Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 158.75.5.* 19.06.01, 13:19
          Tej dziczy w ogole nie powinno wypuszczac sie z klatek.
          • Gość: WURST Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 19.06.01, 13:36
            W zwiazku z zaistnialym skandalem nasuwa mi sie kilka pytan:Jak sie nazywa ten
            sedzia,ta rasistowska szmata,ktory obrazil Agbejule?Co na to wladze
            sedziowskie? Co na to PZPN? Zostalo popelnione przestepstwo. Co na to
            prokuratura? Domagam sie,w imieniu wlasnym i wszystkich normalnych
            kibicow,przeproszenia Agbejule i pociagniecia do odpowiedzialnosci karnej
            sprawcow.Tak dalej byc nie moze!!!Apeluje do mediow-naglosnijcie
            sprawe,napietnujcie wszystkich rasistow,a szczegolnie tych na wysokich
            stolkach.Wszechobecna ciemnota i ksenofobia to chleb powszedni w naszej
            Ojczyznie.Wstyd i hanba!!!
            • Gość: ... Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.westinghouseelectric.com 19.06.01, 14:28
              Calkowicie popieram Twoje zdanie.
              PZPN powinien rozwazyc rozgrywanie meczy w Bialymstoku
              bez kibicow przy na pustym stadionie przez co najmniej
              6 do 9 meczy. Taka kara powinna zdopingowac dzialaczy
              klubu do zdecydowanego dzialania.
              • Gość: alfstar Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 154.11.61.* 19.06.01, 15:49
                Proponuje, zeby kazdy, kto nie chce aby takie rzeczy dzialy sie na polskich
                stadionach, napisal list do PZPN (http://www.pzpn.pl/pzpn/12/index.htm), bo
                wyglada na to, ze wszyscy oficjele (zarowno ci z PZPN jak i klubow) woleliby
                zapomniec o tym, co sie stalo. A trzeba zmusic kluby do tego, zeby na to
                reagowaly natychmiast, bez nacisku prasy czy normalnych kibicow !
                A temu palantowi Grigo (czy jak tam sie wabi) powiem krotko: to, ze obracales
                sie w takim srodowisku, swiadczy tylko o tobie. Ciekawe, czy gdybys znalazl sie
                w polskim getcie w Nowym Jorku czy Chicago tez bys tak Polakow znienawidzil ?
                Bo kazdy normalny czlowiek, ktorego na to stac, wyprowadza sie stamtad jak
                najszybciej.
            • p86 Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! 19.06.01, 18:13
              griga miał troche racji ale nie każdy czarnyjest zły popatrz np na olisadebe
              (znam tylko taki przykład) trafia do bramki rywali z zamkniętymi oczami i
              zdieki temu nasza reprezentacja odbiła sie od pieprzonego dna
              tolerancja owszem ale przepraszac agbejule nie bede, choćby dlatego, że mnie
              tam nie bylo i ja go nie uderzylem czy kurwa oplułem wiec nie ma o czym mówić
              a co do tego zajebanego chuja którego pseudozawod zwie sie 'sędziowanie' to ten
              piłkarz powinien mu wyjebac a pzpn jeszcze poprawić
      • Gość: Karol Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 217.96.99.* 19.06.01, 16:33
        DLACZEGO NA BOGA NAZYWACIE ICH
        PSEUDOKIBICAMI?????

TO BANDA ZWIERZĄT NIE ZASŁUGUJĄCYCH NA MIANO CZŁOWIEKA.....

MURZYNI (NIE JEST TO PEIORATYWNE ZNACZENIE) PRZYJEŻDŻAJĄ Z AFRYKI DO "CYILIZOWANEGO" KRAJU
        EUROPEJSKIEGO I...
        BOHATERA REPREZAENTACJI WITA SIĘ BANANAMI...
        BIJE SIĘZAWODNIKA HUTNIKA WARSZAWA...

LUDZIE!!!!!!
        ZRÓBMY COŚ.....
        PRZESTAŃMY TYLKO NARZEKAĆ I MORALIZOWAĆ....
        CZASAMI TRZEBA PRZYPIERDOLIĆ (SORRY!) TEJ BANDZIE ZWIERZĄT.....

KAROL, KIBIC WISŁY

• Gość: WURST Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 19.06.01, 17:05
          Kibole,bakterie i robactwo musi zostac wyniszczone,dla dobra wszystkich!!!(cyt.
          z Mein Kampf z malymi poprawkami)
      • Gość: Valdor Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 19:15
        Gnidy parszywe. Niestety prawda jest taka, że spory odsetek ludzi
        przychodzących na mecze to hołota i motłoch, których w zasadzie nie można
        nazwać ludźmi. Z tego też m. in. powodu spokoini ludzie nie chcą przychodzić na
        stadiony.
      • Gość: wujek Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.man.bialystok.pl 19.06.01, 22:15
        czy ty jestes p.i.er.d.o.l.n.i.e.t.y - z jakim wloknaiarzem??????!!!!!!
        • Gość: faki Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 217.11.134.* 19.06.01, 22:47
          Dobrze , dobrze niech którys z was palanty łyse pojedzie sobie do powiedzmy Nigeri znajdzie tam prace , żone . Fajna bajeczka nie. Jacy tu mšdrzy tolerancyjni ludzie zabieraja głos.
        • Gość: Janek Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 22:50
          za to ty jestes bardzo fajny.
          Przeciez to nie byl mecz z Wlokniarzem, wiec to usprawiedliwia ze rzucaliscie
          bananami i po wbiegnieciu na murawe byscie go zlinczowali gdyby nie pewien
          dziennikarz!
          Co innego gdyby to byl mecz z Wlokniarzem. O, wtedy sam bys pewnie powstrzymal
          tych rasistow. Ale z Hutnikiem, nie... Niech zgadne, przed meczem pewnie
          nabyles kisc bananow, kolego
      • Gość: cowynato Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.woytec.pl 19.06.01, 23:11
        onet.pl jest powiązany z tyloma środkami masowego przekazu do tego stopnia, że
        nic nie pozostaje jak tylko wziąć łyżeczkę i zajeb(pip) tą papką qpy ten klan
        stukający kasę (czyt. dojący z) Polski na maxa!!!
        Pewnie spytacie o co mi dokładnie chodzi...
        oto mój e-mail: rebrov@go2.pl
        • Gość: ciota Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 217.11.134.* 19.06.01, 23:25
          swoje psy głodza a czarnuchami sie przejmuja
          • Gość: WON!!! Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 23:39
            wypierdalaj nieudaczniku!
            pewnie czarnuchy zabronily ci skonczyc lepsza szkole...
            • Gość: ciota Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 217.11.134.* 19.06.01, 23:48
              Nieudacznikiem to ty jestes murzyński spermojadzie. Twoja stara pewnie dała czarnuchowi i masz kompleksy brudasie.
              • Gość: Griga Do wszystkich tolerancyjnych IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 05:59
                Taka jest wasza tolerancja ,że sami nie tolerujecie takich jak ja.Życze
                wam ,żebyście kiedyś żyli z murzynami jako mniejszość.Macie mocne gęby ,ale jak
                was widzę na ulicach polskich miast to srać mi się chce.Wiele wpisów pod moim
                adresem jest tak agresywnych ,że niczym nie odbiegają od tych ,którzy byli na
                stadionie Jagiellonii.Pewnie bym dostał od nich po mordzie tak samo jak ten
                sambo od kibiców(nawet nie zapamiętałem jego nazwiska).MAM PRAWO DO MOICH
                POGLĄDÓW W TYM KRAJU I BASTA!!!!!! (nigdy nikogo nie skrzywdziłem).I nie boję
                się waszego kosmopolitycznego bełkotu.Polska była jest i będzie krajem białych
                ludzi a moda na wasze gadanie szybko minie i już wasze dzieci przekonają się
                jakich głupich rodziców miały.
                No ,do roboty tolerancyjne mutanty zacznijcie sobie na mnie używać-allez!!!!!
                • Gość: tony Re: Do wszystkich tolerancyjnych IP: 217.11.134.* 20.06.01, 08:23
                  Głos poparcia dla Griga. Wysłałbym tolerantów na wczasy do Nigeri
                  • Gość: Edi Re: Do wszystkich tolerancyjnych IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 13:59
                    Acha, i przestańcie poklepywać się po plecach i drapać po jajach, bo nic
                    dobrego z tego nie wyniknie, chłopacy.
                • Gość: Edi Re: Do wszystkich tolerancyjnych IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 13:47
                  Griga, są dwie możliwości, albo harujesz jako stróż
                  nocny, albo masz hemoroidy i cierpisz na bezsenność,
                  bo nawalasz w klawiaturę już od godz. piątej z
                  minutami. Tak, czy owak diagnoza jest prosta: zarówno
                  jedna jak i druga przypadłość prowadzi do powstawania
                  stanów alienacji i pogłębiania się agresji w stosunku
                  do świata zewnętrznego, które to objawiają się
                  występowaniem takich symptomów jak nacjonalistyczny
                  bełkot, sado-masochizm psychiczny, nocne moczenie.
                  Ponieważ stwierdziłem występowanie dwóch z trzech stan
                  twój określam jako nieodwołalnie nieuleczalny syndrom
                  zakompleksionego polaka-marudy. W celu złagodzenia
                  objawów, zalecem jednak tymczasowy pobyt w zkładzie
                  dzieci specjalnej troski w Łubiskach.

P.S. Do wszystkich Grigo-podobnych:
                  Panowie miejcie trochę godności i przestańcie
                  wypisywać bzdety, jeśli nie to oczekuję na, zapewne,
                  błyskotliwe(!!!???) riposty z waszej strony. Pa,
                  buziaki.
                  • Gość: maczo Re: Do wszystkich tolerancyjnych IP: 217.11.134.* 20.06.01, 14:11
                    Edi oczekujesz na błyskotliwe riposty i takie otrzymasz skoro jestes zakompleksionym prowokantem. Akurat Griga ma racje , a ty albo jestes debilem albo tylko zgrywasz palanta.
                    • Gość: Edi Re: Do wszystkich tolerancyjnych IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 09:45
                      (he, he,) dobre, dobre, ale to miała być błyskotliwa riposta. Jednak z drugiej
                      strony to interesujące, że o zakompleksieniu pisze ktoś mający ksywkę maczo.
                • Gość: Woras Re: Do wszystkich tolerancyjnych (GRIGA, ty bucu!) IP: *.ask.net.pl 20.06.01, 13:58
                  Ja jestem tolerancyjny i to bardzo. Jednego tylko nienawidzę: TAKICH
                  SKURWYSYNÓW JAK GRIGA I JEMU PODOBNI. Na nikogo ręki bez powodu nie podnoszę
                  (jeżeli uważasz że kolor skóry albo przekonania to powód, zrób coś dla mnie:
                  pierdolnij tym czymś co uważasz za głowę w kant stołu), ale ciebie
                  pierdolnąłbym z chęcią, bo mam powód: dzięki tobie i takim jak ty w Polsce jest
                  coraz więcej skurwysyństwa. A skurwysyństwo trzeba zwalczać skurwysyństwem.
                  P. S. Jeżeli nie wiesz co to "głowa" zobacz w słowniku (a wiesz co to
                  słownik???).
                  • Gość: rrr Re: Do wszystkich tolerancyjnych IP: *.kompakt.com.pl 20.06.01, 19:30
                    Gość portalu: Woras napisał(a):

> Ja jestem tolerancyjny i to bardzo. Jednego tylko nienawidzę: TAKICH
                    > SKURWYSYNÓW JAK GRIGA I JEMU PODOBNI.
                    ja też jestem tolerancyjny. Jednego tylko nienawidzę: 'TAKICH SKURWYSYNÓW KTÓRZY
                    NIENAWIDZĄ INNYCH SKÓRWYSYNÓW' ;)
                • Gość: grom Re: Do wszystkich tolerancyjnych IP: *.eck-sa.krakow.pl 21.06.01, 08:23

> Taka jest wasza tolerancja ,że sami nie tolerujecie takich jak ja.Życze
                  > wam ,żebyście kiedyś żyli z murzynami jako mniejszość.Macie mocne gęby ,ale jak
                  >
                  > was widzę na ulicach polskich miast to srać mi się chce.Wiele wpisów pod moim
                  > adresem jest tak agresywnych ,że niczym nie odbiegają od tych ,którzy byli na
                  > stadionie Jagiellonii.Pewnie bym dostał od nich po mordzie tak samo jak ten
                  > sambo od kibiców(nawet nie zapamiętałem jego nazwiska).MAM PRAWO DO MOICH
                  > POGLĄDÓW W TYM KRAJU I BASTA!!!!!! (nigdy nikogo nie skrzywdziłem).I nie boję
                  > się waszego kosmopolitycznego bełkotu.Polska była jest i będzie krajem białych
                  > ludzi a moda na wasze gadanie szybko minie i już wasze dzieci przekonają się
                  > jakich głupich rodziców miały.
                  > No ,do roboty tolerancyjne mutanty zacznijcie sobie na mnie używać-allez!!!!!

Powiadasz, że żyłeś w USA, Niemczech, Szwecji z murzynami jako mniejszość, czyli
                  musiałeś mieszkać w nie najlepszych dzielnicach (delikatnie mówiąc), regionach
                  tych krajów bo w "średnich" i "lepszych" wciąż biali są większością. Ciekawe, coś
                  ty tam robił, pewnie wykonywał niezbyt "godną" pracę i to pewnie razem z czarnymi
                  (przyznaj się). Dlatego teraz obwiniasz ich za swoje "poniżenie" bo dzieliłeś ich
                  los. Typowa reakcja. Ktoś musi być winny, że dumny Polak musiał myć np. toalety w
                  obcym kraju. Ludzie z polskich biednych miasteczek też kiedyś obwiniali Żydów za
                  swoją niedolę. choć oni często również mieli tak samo ciężko.

• Gość: gosc Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.proxy.aol.com 21.06.01, 02:54
            Gość portalu: ciota napisał(a):

> swoje psy głodza a czarnuchami sie przejmuja

ciota- ty chyba jestes suka.Tak czy nie.
      • Gość: gość Identyfikatory dla kiboli- i nie wpuszczać bandytów IP: *.unregistered.formus.pl 20.06.01, 15:52
        to jedyne wyjście, inaczej będzie coraz gorzej, ta hołota czuje sie i jest
        bezkarna
      • Gość: 2mek Jakieś wątpliwości kto mordował w Jedwabnem? IP: 157.25.69.* 20.06.01, 17:09
        Tacy jesteśmy. A może ktoś znajdzie niemickich nazistów którzy podali bandzie z
        Białegostoku banany i okaże się że to znowu nie my.

• Gość: rks Re: Jakieś wątpliwości kto mordował w Jedwabnem? IP: 212.182.31.* 20.06.01, 18:13
          Gość portalu: 2mek napisał(a):

> Tacy jesteśmy. A może ktoś znajdzie niemickich nazistów którzy podali bandzie z
          >
          > Białegostoku banany i okaże się że to znowu nie my.
          >
          Lublin pozdrawia Bialy-stok! Tak dalej!
          Ale nie zapominajcie ze adelahuju to tylko najemnik klubowy...gorszy jest ten z
          orlem na piersi....na niego przyjdzie inny czas! Wolnosc lub smierc!
          • p86 Re: Jakieś wątpliwości kto mordował w Jedwabnem? 20.06.01, 18:33
            sam jesteś gorszy pedale
            • Gość: enri Re: Jakieś wątpliwości kto mordował w Jedwabnem? IP: 217.11.134.* 20.06.01, 19:42
              Oj si compadre zmiencie sobia kolhor skóhry
              • Gość: WURST Do Griga,Tony'ego i im podobnych oraz cos dla tolerancyjnych. IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 20.06.01, 20:34
                Panowie,przekonaliscie mnie.Teraz juz jestem pewien wlasnych pogladow
                politycznych.Wasza niespotykana erudycja i kompetencje intelektualne zrobily na
                mnie wrazenie.Uklony w strone elity. Otworzyliscie mi oczy.Jedyna sluszna droga
                jest przemoc,ponizanie i bicie.Skuteczne jest plucie,rzucanie
                bananow,kamieni,palenie trybun,rozbijanie sklepow.Uzasadnienie przemocy moze
                byc roznorakie.Kolor skory jest niezly,ale czasami brak powodu jest najlepszym
                powodem.Mysle,ze idac w tym kierunku zapewnimy naszej Ojczyznie,ktora bardzo
                kochamy swietlana przyszlosc.Interpretujac slowa polskiego polityka:Polska nie
                musi byc bogata,najwazniejsze,aby byla biala!!!
        • Gość: prowokat Re: Jakieś wątpliwości kto mordował w Jedwabnem? IP: *.chello.pl 20.06.01, 20:58
          w Jedwabnem działał zapewne twój dziadek i koledzy volksdeutche
          • Gość: WURST Re: Jakieś wątpliwości kto mordował w Jedwabnem?Do Prowokata IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 20.06.01, 21:49
            Znam doskonale przeszlosc mojej rodziny i nie zycze sobie zadnych nowych
            interpretacji w Twoim wykonaniu.Apropos,proponuje abys wzial kilka lekcji z
            niemieckiego zanim zaczniesz poslugiwac sie tym jezykiem.Ja jak widzisz radze
            sobie z polskim,mimo,ze jestem rzekomym Volksdeutschem.
            • Gość: prowkat Re: Jakieś wątpliwości kto mordował w Jedwabnem?od Prowokata IP: *.chello.pl 20.06.01, 22:36
              co do twoich przodków obrażam ich tak samo jak ty przodków ludzi z
              białostoczczyżny, więc nie bądź taki zbulwersowany, jak tobie wolne to mnie
              chyba także. A tak na zakończenie PO CO MIESZASZ W TO JEDWABNE, za mało
              kurestwa i chamsta masz wokół siebie ty jakiś POJEB jesteś. Co chcesz tym
              osiągnąć, to żeby tutaj pisać że ŻYDY TO CHUJE, a wtedy ty staniesz się wielkim
              obrońcą i jedynym (czy jednym ze sprawiedliwych), czy to żeby pisać że POLACY a
              szczególnie ci z okolic BIAŁEGOSTEKU to ciemnogrodzkie buce, a wtedy będziesz
              pierdolił jak daleko nam do bycia EUROPEJCZYKAMI
            • Gość: prowkat Re: Jakieś wątpliwości kto mordował w Jedwabnem?od Prowokata IP: *.chello.pl 20.06.01, 22:50
              co do twoich przodków obrażam ich tak samo jak ty przodków ludzi z
              białostoczczyżny, więc nie bądź taki zbulwersowany, jak tobie wolne to mnie
              chyba także. A tak na zakończenie PO CO MIESZASZ W TO JEDWABNE, za mało
              kurestwa i chamsta masz wokół siebie ty jakiś POJEB jesteś. Co chcesz tym
              osiągnąć, to żeby tutaj pisać że ŻYDY TO CHUJE, a wtedy ty staniesz się wielkim
              obrońcą i jedynym (czy jednym ze sprawiedliwych), czy to żeby pisać że POLACY a
              szczególnie ci z okolic BIAŁEGOSTEKU to ciemnogrodzkie buce, a wtedy będziesz
              pierdolił jak daleko nam do bycia EUROPEJCZYKAMI
              • Gość: WURST Re: Jakieś wątpliwości kto mordował w Jedwabnem?Do Prowokata IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 21.06.01, 19:08
                Chlopie,przeczytaj wpierw co napisalem,a pozniej zabieraj sie za krytyke.Gdzie
                Ty widzisz chociaz jedno slowo o jakichs przodkach lub Jedwabnem? W
                przeciwienstwie do Ciebie nikogo nie obrazam i pisze na temat.
      • Gość: OLEK Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.pppool.de 20.06.01, 20:54
        E tam jak do nas na wies przyjechali z Kozlowa grac w pilke z naszym wiejskim
        klubem sportowym to nie tylko jednemu ale wszystkim wpierdolilismy.
        i sedziemu tez.
        i wygralismy walkowerem.
        tera sie nikt nie chce u nas grac.
        • Gość: prowkat do olka IP: *.chello.pl 20.06.01, 21:04
          fajnie tam macie można się do was przeprowadzić czy WPIERDOL NA WEJŚCIU?
      • Gość: Dudek Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 22:42
        Bardzo dobrze!!!
        POLSKA DLA POLAKÓW!!!!
        Niech przynajmniej w ten sposób "Europa" widzi, że nie jest w stanie skonsumowac Nas do końca!!!
        Precz z Uniš Europejskš!!!
        • Gość: Kibic Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 23:13
          wlasnie! wredni NIgeryjczycy z Unii Europejskiej chca nas skonsumowac! BANANEM
          ICH!

Boze, skad tacy ludzie sie biora...
          • Gość: biały Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 217.11.134.* 21.06.01, 09:30
            Piateczka Dudek dobrze że jeszcze nie wszyscy zgłupieli w tym kraju . Pierdolic unie , czarnuchy,lizopały murzynskie wooooooooooon z naszego kraju.
          • Gość: papcio Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 217.11.134.* 21.06.01, 09:33
            czarnuchy do czarlandi
            • p86 Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! 21.06.01, 13:59
              chuj wam w dupe czarnuchy, białasy, żółtki itp. robactwo
              niech żyją ufokurwaludki
              • Gość: papcio Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 217.11.134.* 21.06.01, 14:48
                ufo- co
            • Gość: ilaugh Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.pool.mediaWays.net 21.06.01, 14:59
              Juz teraz nie mam watpliwosci,dlaczego Polska ma tyle problemow i tyle tu
              biedakow i to chyba nie wina Balcerowicza,przy takim poziomie intelektualnym
              ciezko dorobic sie czegos wiecej niz glinianki.
              A procent takich gosci,ktorzy potrafia kojarzyc tylko na poziomie"czarnuch-
              banan-obcy-zly-won"jest wsrod niemajacych dostepu do internetru jeszcze wyzszy.
              A przeciez chodzi tylko o to,ze niektorych szlak trafia,ze jakis przyjezdny
              jest zdolny ,dobrze mu u nas,potrafi zrobic kariere,zarobic pieniadze
              i jest zasluzenie wazniejszy dla Polski,niz ten dupek ,ktory poza
              okrzykiem"czarnuchu ch..ci w dupe" i "kolorem skory"nic nie ma Polsce do
              zaoferowania.
              • Gość: rks Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 212.182.31.* 22.06.01, 01:37
                Gość portalu: ilaugh napisał(a):

> Juz teraz nie mam watpliwosci,dlaczego Polska ma tyle problemow i tyle tu
                > biedakow i to chyba nie wina Balcerowicza,przy takim poziomie intelektualnym
                > ciezko dorobic sie czegos wiecej niz glinianki.
                > A procent takich gosci,ktorzy potrafia kojarzyc tylko na poziomie"czarnuch-
                > banan-obcy-zly-won"jest wsrod niemajacych dostepu do internetru jeszcze wyzszy
                > .
                > A przeciez chodzi tylko o to,ze niektorych szlak trafia,ze jakis przyjezdny
                > jest zdolny ,dobrze mu u nas,potrafi zrobic kariere,zarobic pieniadze
                > i jest zasluzenie wazniejszy dla Polski,niz ten dupek ,ktory poza
                > okrzykiem"czarnuchu ch..ci w dupe" i "kolorem skory"nic nie ma Polsce do
                > zaoferowania.

Sluchajcie ciecie poki my biali wojownicy jestesmy...zaden z was na stadion nie
                wejdzie. Hahaha. Tylko przy komputerkach mozecie tak sobie filozofowac, ale
                stadiony sa nasze! Stadiony sa biale! I w morde kazdego z was frajerzy!
                • Gość: czarny Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: *.proxy.aol.com 22.06.01, 06:40
                  rks napisal"w morde kazdego z was frajerzy".W morde to twoja matka mi brala jak
                  tylko tu przyjechalem z pieknej Afryki.
      • Gość: robko Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 209.122.104.* 22.06.01, 00:00
        To sie faktycznie w glowie nie miesci....Przeciez powinni go skurwysyna dobic a
        nie troche potelepac i zostawic w spokoju.Przynajmniej nie zajmowalby miejsca
        w skladzie mlodym chlopakom probujacym udowodnic ze sa czegos warci.Czarny i
        tak ma w zyciu lzej- wystarczy przejsc sie ulicami Nowego Jorku i od razu widac
        tych zawszonych czarnuchow...Nic nie robia tylko tlen zabieraja z powietrza...
        Arena w cyrku a nie boisko sportowe!!!
        • Gość: GRIGA do cińkich bolków!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
          Mam prawo nie lubić czarnych tak samo jak nie lubię angoli i francuzów.Co
          kurwa, kto mi zabroni??!!!!Mnie też wielu ludzi nie trawi i nie żalę się
          nikomu.Jak mnie zmusicie do zmiany moich poglądów?W tym kraju jest prawo i ja
          go przestrzegam.Może lista następnych których nie lubię.W kolejności
          antysympatii:
          1.Albańczycy
          2.Murzyni
          3.Anglicy
          4.Francuzi
          5.Homoseksualiści
          6.Kosmopolici-(większość palantów W/W)
          7.Amerykanie(głownie rząd i wpływowi biznesmeni i politycy)
          8.Prezydent pewnego państwa w Europie

Mam do moich antypatii prawo tak samo jak wy do swojego bełkotu w obronie tych
          bożych stworzeń.I lepiej zajmijcie się swoimi żonami i dziewczynami bo wam je
          murzyni zwyobracają!!Już pokazaliście gdzie macie jaja jak wam skroił laskę
          Oli.Ja bym się pochlastał jakby kiedyś np. w mojej dzielnicy ktoś nam wyrwał
          taką laskę.Teraz pozostał wam onanizm bo resztę fajnych dziewczyn będą dymali
          wam murzyni.Jesteście cieńkie bolki,piszecie głupoty o obronie czarnych a tak
          na prawdę wynika to z waszych kompleksów.Jesteście słabi a mocni tylko przy
          klawiaturze kompa.Żal mi was.
          P.s.
          Do tego człowieka ,który się nabija ze mnie ,że piszę o tak wczesnej porze.
          Tak palancie.Wstaję wcześnie.jak cię to interesuje to 4.30.Stróżem nocnym nie
          jestem ale ciebie mogę zatrudnić choć mam wątpliwości ,że podołasz obowiązkom
          bo masz mózgownicę wypełnioną głupotami i murzynami.A to,że wstaję tak
          wcześnie daje mi m.inn.to ,że nie muszę się oglądać na takich jak ty .Moją
          pracą doszedłem do tego co mam.Za to ty śpisz do 11.00 a w niedzielę nawet do
          kościoła nie wstaniesz.I pewnie na dupę nie masz co włożyć.Wspólczuję ci i
          twoim poglądom.Wszystkim takim durniom jak ty życzę obudzenia się kiedyś w
          kraju pełnym murzynów.Zajebią was w ciągu minuty!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: nasty Re: do cińkich bolków!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
            a ja nie lubię kizia i mizia i pewnie mnie też
            przeklną.mam was w dupie.
          • Gość: kibic Re: do cińkich bolków!!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
            Gość portalu: GRIGA napisał(a):

> Mam prawo nie lubić czarnych tak samo jak nie lubię angoli i francuzów.Co
            > kurwa, kto mi zabroni??!!!!Mnie też wielu ludzi nie trawi i nie żalę się
            > nikomu.

Jak mnie zmusicie do zmiany moich poglądów?W tym kraju jest prawo i ja
            > go przestrzegam.Może lista następnych których nie lubię.W kolejności
            > antysympatii:
            > 1.Albańczycy
            > 2.Murzyni
            > 3.Anglicy
            > 4.Francuzi

> Wszystkim takim durniom jak ty życzę obudzenia się kiedyś w
            > kraju pełnym murzynów.Zajebią was w ciągu minuty!!!!!!!!!!!!!!

a masz prawo przyjac do wiadomosci, ze Murzyni, Anglicy, Francuzi, Albanczycy to
            nie tylko jakis slums z jakim sie spotkales? jesli myslisz ze czarnoskory pilkarz
            Jagielonii jest jakims zebrakiem ktory wyjezdza do Niemiec bo u siebie w kraju
            nic nie osiagnie, a mysle ze tylko takich spotkales, to sie grubo mylisz. piszesz
            ze zarabiasz ciezka praca na zycie, a pewnie wszyscy Murzyni tylko okradaja
            innych ludzi? Glownie bialych. Zaden z nich nigdy nie pracowal, co? jesli nie
            potrafisz zrozumiec ze to tez ludzie, a nie dzikusy ktorzy kogos od
            razu "zajebia" to tylko pogratulowac. Idz pobij jakiegos pilkarza, moze rzuc w
            niego bananem to ci ulzy.
          • Gość: Chgo Re: do cińkich bolków!!! IP: *.xnet.com 24.06.01, 00:00
            Gość portalu: GRIGA napisał(a):

> Mam prawo nie lubić czarnych tak samo jak nie lubię angoli i francuzów.Co
            > kurwa, kto mi zabroni??!!!!Mnie też wielu ludzi nie trawi i nie żalę się
            > nikomu.Jak mnie zmusicie do zmiany moich poglądów?W tym kraju jest prawo i ja
            > go przestrzegam.Może lista następnych których nie lubię.W kolejności
            > antysympatii:
            > 1.Albańczycy
            > 2.Murzyni
            > 3.Anglicy
            > 4.Francuzi
            > 5.Homoseksualiści
            > 6.Kosmopolici-(większość palantów W/W)
            > 7.Amerykanie(głownie rząd i wpływowi biznesmeni i politycy)
            > 8.Prezydent pewnego państwa w Europie
            Nie lepiej wymienic kogo lubisz, lista bedzie napewno krotsza.
            >
            > Mam do moich antypatii prawo tak samo jak wy do swojego bełkotu w obronie tych
            > bożych stworzeń.
            Masz, jasne jak slonce.
            I lepiej zajmijcie się swoimi żonami i dziewczynami bo wam je
            > murzyni zwyobracają!!Już pokazaliście gdzie macie jaja jak wam skroił laskę
            > Oli.Ja bym się pochlastał jakby kiedyś np. w mojej dzielnicy ktoś nam wyrwał
            > taką laskę.Teraz pozostał wam onanizm bo resztę fajnych dziewczyn będą dymali
            > wam murzyni.Jesteście cieńkie bolki,piszecie głupoty o obronie czarnych a tak
            > na prawdę wynika to z waszych kompleksów.Jesteście słabi a mocni tylko przy
            > klawiaturze kompa.Żal mi was.
            > P.s.
            A wiec w tym rzecz, facio ma wyrazny kompleks nizszosci na tle seksualnym.
            Czy prawdziwy mezczyzna boi sie ze "murzyni beda mu dymali dziewczyny"?
            Tylko zakompleksiony nieudacznik odrzucony przez wszystkie laski w dzielnicy
            mogl tak napisac!!!! Przydalby by sie dobry psychiatra - o ile nie jest za pozno.

> Do tego człowieka ,który się nabija ze mnie ,że piszę o tak wczesnej porze.
            > Tak palancie.Wstaję wcześnie.jak cię to interesuje to 4.30.Stróżem nocnym nie
            > jestem ale ciebie mogę zatrudnić choć mam wątpliwości ,że podołasz obowiązkom
            > bo masz mózgownicę wypełnioną głupotami i murzynami.A to,że wstaję tak
            > wcześnie daje mi m.inn.to ,że nie muszę się oglądać na takich jak ty .Moją
            > pracą doszedłem do tego co mam.Za to ty śpisz do 11.00 a w niedzielę nawet do
            > kościoła nie wstaniesz.I pewnie na dupę nie masz co włożyć.Wspólczuję ci i
            > twoim poglądom.Wszystkim takim durniom jak ty życzę obudzenia się kiedyś w
            > kraju pełnym murzynów.Zajebią was w ciągu minuty!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: goose Mistrz Griga IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
            A moze powinienes sie zastanowic dlaczego CIEBIE "wielu ludzi nie trawi"?

Kilka pomocnych odpowiedzi:
            1. Bo ciezko pracujesz i sam doszedles do tego co masz
            2. Bo wstajesz o 4.30
            3. Bo chodzisz do kosciola
            4. Bo nie chodzisz do kosciola
            5. Bo nie dasz wyrwac laski z twojej dzielnicy
            6. Bo jestes swiatowym czlowiekiem

itd.
            P.S. Mysl to moze osiagniesz jeszcze wiecej niz ci sie juz udalo
            • Gość: alves Re: Mistrz Griga IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
              Griga,jestem z Tobą!!!!Jebać tych cieniasów!!!!To kupa gówniarzy,którym pani
              zadała zadanie i nie potrafią go odrobić.Pierdolę was i waszą tolerancję!!!!!!!!
              "Tauzen" tylko nasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: goose Potrzeba dwoch IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
                Do alves

> Griga,jestem z Tobą!!!!Jebać tych cieniasów!!!!

Trzeba do tego miec fiuta

>To kupa gówniarzy,którym pani
                > zadała zadanie i nie potrafią go odrobić.

Nalepiej jebac pania, ale do tego tez trzeba miec fiuta

>Pierdolę was i waszą tolerancję!!!!!!!

Patrz j.w

> "Tauzen" tylko nasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: Ryzy Re: Mistrz Griga IP: *.digital.co.uk 25.06.01, 00:00
                A badzcie sobie rasistami. Tylko bez tych popierdolonych baseball''i i z
                raczkami przy wlasnej dupie. Nikt tu wam nie kaze kochac czarnej braci. W
                Polsce mozesz dostac po ryju i za to, ze nie bardzo chcesz sie integrowac z
                tubylcami bo nie masz zamiaru dolozyc sie do flaszki. Sam widzialem jak
                pierdoleni dresiarze zatlukli na przystanku piecioletnie dziecko, jakiegos
                faceta i kilkanascie innych osob mocno poturbowali. Moze tam byliscie?

Ja bym wolal by moja siostra nie wychodzila za murzyna, ale to by byla jej
                sprawa. Mialbym takiego szwagra i juz. Wy pewnie byscie przyszli z kosa w
                rekach - murzynowi kosa w brzuch a siostrzyczka do zakonu.

Aha, Griga - jaki z Ciebie chujowy rasista skoro murzyna nie potrafisz odroznic
                ad Sambo? Jak juz cos chcesz zrobic dobrze, to Qrwa tego nie spierdol.
                • Gość: jerry Re: Mistrz Griga IP: 217.11.134.* 25.06.01, 00:00
                  Z Grigi to nie jest żaden rasista tylko ćwok ze wsi któremu wujek dał sie pobawić komputerem. O tauzenie to on nic nie wiedział dopuki mu nie napisaliscie. Prez was ten dzieciak bedzie odgrywał jeszcze wiekszego
                  maczo- debilo- rasiste.
                  • Gość: GRIGA Re: Mistrz Griga IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
                    cha! cha! cha! I oto chodziło.Popatrzcie na siebie!!!!!!!!!!!!!!!Przeczytajcie
                    uważnie swoje wpisy!!!!!!!!!!!!CHa!!!!!CHA!!!!!CHA!!!!!!!!
                    • Gość: jb Re: Mistrz Griga IP: *.gda.computerland.pl 26.06.01, 00:00
                      co to znaczy CHA ? Może Ci chodzi o HA ? Back to school !!!
                      • Gość: GRIGA Re: Mistrz Griga IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 00:00
                        Fuck your mother!!!!
                        ha! HA! CHa! CHA! cHA!
                        Leck mich am Arsch!
      • Gość: . Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! IP: 217.11.134.* 22.06.01, 11:19
        NO TAK. PUK PUK ZGADNIJ KTO TAM
      • g.o.l.l.u.m Re: Zdziczala holota pobila nigeryjskiego pilkarza: SKANDAL!!! 19.12.01, 19:15
        ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka