Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Paweł Wojtala w Lechu?

IP: *.elite.com.pl 17.07.01, 10:27
    Brzmi nieprawdopodobnie, ale... Podaję za wczorajszą Poznańską. Z tego co wiem
    Paweł nie ma gdzie trenować- Werder go nie chce, w I lidze polskiej jakoś też
    nie za bardzo, miał podobno nawet jechać na obóz z rezerwami Lecha, byle
    trenować. Facet zarobił już na emeryturę w Niemczech, więc kwestie finansowe
    chyba nie grałyby roli, a przecież Paweł jest wychowankiem Lecha, tutaj ma
    rodzinę.A sprawa ostatniego obrońcy (Wojtala by się nadał) chyba byłaby
    rozwiązana. Co sądzicie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: mat Re: Paweł Wojtala w Lechu? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.01, 11:16
        Tey, nie mam wczorajszej GP ,ale w internetowym wydaniu nic takiego nie ma.
        Napewno to nie kit ?
        • Gość: misza Re: Paweł Wojtala w Lechu? IP: *.elite.com.pl 17.07.01, 11:46
          Gość portalu: mat napisał(a):

&#62 Tey, nie mam wczorajszej GP ,ale w internetowym wydaniu nic takiego nie ma.
          &#62 Napewno to nie kit ?

Podaję za GP, która napisała, że Paweł wstępnie wyraził chęć występów w Lechu. Co
          z tego będzie to nie wiem, bo nie wiadomo czy Werder stawia jakieś warunki. W
          wydaniu internetowym może nie być ,bo to był taki info, wiesz na szarym tle, jako
          dodatek do artykułu chyba o sparingach Lecha, tak jakby z ostatniej chwili.
          Niewykluczone,że nic z tego nie będzie. O tym, że nie ma gdzie trenować i miał
          jechać z rezerwami na obóz wiem ze swoich prywtanych źródeł i możesz mi wierzyć
          lub nie- nie będę miał pretensji, może jednak coś z tego będzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka