Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Piłkarz marzeń w reprezie

17.05.02, 14:46
    Forumowicze popuśćmy wodze fantazji. Załóżmy teoretycznie, że nasza kadra może
    zaprosić jednego spośród wszystkich piłkarzy świata, w celu reprezentowania
    barw naszej drużyny na mistrzostwach świata.Koga byście wzięli? Pomijając
    oczywiście pewniaków w postaci Zenka Burzawy i Ryśka Stańka.
    Ja osobiście zażyczyłbym sobie Zidana. Z nim wyjście z grupy mielibyśmy pewne,
    a i może na Włochów by starczyło.
    Obserwuj wątek
      • Gość: dexter Re: Piłkarz marzeń w reprezie IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 17.05.02, 15:23
        Cóż, skoro już nie można Rycha czy Zenka wybrać, to ja bym proponował Tottiego.
        Umie zarówno świetnie rozegrać, jak i wykończyć akcje (strzela więcej bramek od
        Zidane'a). No bo co z tego, że Zizou dobrze rozegra piłkę, skoro nasi wspaniali
        bombardierzy nie trafią pięć razy do pustej bramki... ;-)
        pozdrawiam
        • Gość: hen Re: Piłkarz marzeń w reprezie IP: 156.17.85.* 17.05.02, 15:26
          Marek Citko 4 lata temu.
          • Gość: Kirk Re: Piłkarz marzeń w reprezie IP: *.tele2.pl 17.05.02, 15:28
            Deyna Kazimierz, nie ruszaj Kazka bo zginiesz!
        • Gość: eM A iKS Re: Piłkarz marzeń w reprezie IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 18.05.02, 15:44
          A gol strzelony Bayerowi?
      • Gość: wasia Sami Hyypia, bez dwóch zdań :-))) (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 15:30
      • Gość: sławekp Re: Mój faworyt Diego Tristan IP: *.eds.com 17.05.02, 15:35
        • Gość: Kirk Re: Mój faworyt Diego Tristan IP: *.tele2.pl 17.05.02, 15:37
          A może Trifon Iwanow???

Zawsze lepszy od naszego Iwana, i przestraszyć dobrze może.
          • Gość: Luxc Re: Mój faworyt Diego Tristan IP: 213.17.164.* 17.05.02, 15:49
            Totti jest najbardziej wszechstronnym zawodnikiem, grającym na tak wysokim
            poziomie. Byłby playmakerem, włączającym się co chwila w akcje ofensywne i
            strzelającym mnóstwo bramek, także z rzutów wolnych. Oprócz tego stanowiłby
            duże wsparcie w obronie, bo nawet jako defensywny pomocnik byłby dużo lepszy
            niż Aerobonk, Świerszcz i Kałużny. Siła drużyny mogłaby wzrosnąć nawet
            dwukrotnie - takiego gościa najbardziej nam brakuje.
            pozdr
          • Gość: xman Re: Mój faworyt Diego Tristan IP: 195.94.206.* 17.05.02, 15:50
            Gość portalu: Kirk napisał(a):

> A może Trifon Iwanow???
            >
            > Zawsze lepszy od naszego Iwana, i przestraszyć dobrze może.

A ja będe się upierał że najlepszy jest Zenon BURZAWA
      • porter11 Re: Piłkarz marzeń w reprezie 17.05.02, 15:58
        Obawiam sie, ze bede bardzo oryginalny: Mysle ze nam jest potrzebny gracz,
        ktory potrafilby sam wygrywac mecze. Takim pilkarzem byl Diego Armando Maradona.
        • Gość: kirk Re: Piłkarz marzeń w reprezie IP: *.tele2.pl 17.05.02, 16:02
          Szczerze śmiem twierdzić, że Zenon Burzawa jest lepszy od Diego Armando i
          jeszcze namiesza na tym mundialu.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka