Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gilewicz o transferze Mili: Sebastianowi będzie...

IP: *.altec.pl / *.altec.pl 09.01.05, 23:31
    Szczera opinia Radka i wydaje się, że prawdziwa. Mila dla mnie to duży talent
    który od roku przestał się rozwijać. Wyróżnia się na tle słabiutkiej polskiej
    ligi ale nawet nie można powiedzieć żeby był w niej postacią w jakiś sposób
    wybitną. Ostatnie mecze w kadrze to dla mnie zupełna klapa - słaba gra, jak
    tylko dostawał piłkę to holował ją na siłe przez 20-30 metrów (nawyk z
    polskiej ligi, gdzie jest dużo miejsca bo przeciwnicy rzadko stosują
    pressing) aż w końcu przewracał się w starciu z przeciwnikami - mnóstwo piłek
    straconych, wogóle nie widać materiału na lidera drużyny jak to widzi Janas

Reasumując: moim typem dla Sebastiana jest niestety ławka rezerwowych, z
    której rzadko będzie wybiegał na boisko.
    Obserwuj wątek
      • Gość: MILA WRESZCIE MNIE KTOS KUPIL IP: *.net81-67-250.noos.fr 09.01.05, 23:34
        DZIEKUJE ZA SERDECZNE PRZYJECIE KOLEGO GILU !!!
      • Gość: Drzymała Re: Gilewicz o transferze Mili: Sebastianowi będz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 01:39
        WRESZCIE GO SPRZEDALISMY!!!!!!
        • Gość: tom Re: Gilewicz o transferze Mili: Sebastianowi będz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 07:40
          będzie ławka jak nic....
      • Gość: Quentin Re: Gilewicz o transferze Mili: Sebastianowi będz IP: *.ols.vectranet.pl 10.01.05, 09:47
        Z wypowiedzi przedmówców wychodzi jeden najprawdziwszy wniosek Mila ma sporo do
        udowodnieniea niedowiarkom i faktycznie z polskiej lidze niewiele sie by sie
        rozwinął. Ale polskiego pesymizmu i checi dania komuś w buty jak jest źle to
        mam naprawdę dość, panowie troche dystansu!!!
      • Gość: kane heh Radek jak się Ciebie czyta to.. IP: *.compower.pl 10.01.05, 13:24
        Można by pomyśleć że ta Austria to prawie Barcelona.. A Wisła by was pojechała,
        że aż miło. Gratuluje wysokiej samooceny. Ale też radze zejść na ziemie.
        • Gość: bazyliszek Re: heh Radek jak się Ciebie czyta to.. IP: *.chello.pl 10.01.05, 14:54
          Gość portalu: kane napisał(a):

> Można by pomyśleć że ta Austria to prawie Barcelona.. A Wisła by was
          pojechała,
          > że aż miło. Gratuluje wysokiej samooceny. Ale też radze zejść na ziemie.

Wisła na pewno pokonałaby Austrię i pomściła Legię, ale niestety na
          przeszkodzie stanął gruziński "dream team" z Tbilisi.
          ech... gdyby nie ten pech w losowaniu - najpierw Real, potem Dinamo...
      • Gość: UK Re: Gilewicz o transferze Mili: Sebastianowi będz IP: *.range81-157.btcentralplus.com 10.01.05, 14:27
        smutne ale prawdziwe
      • Gość: kajman Re: Gilewicz o transferze Mili: Sebastianowi będz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:23
        Co tu sie podniecać, za rok będzie grał w Admirze..
      • Gość: Imigrant Re: Gilewicz o transferze Mili: Sebastianowi będz IP: 64.7.141.* 10.01.05, 18:15
        Jezeli pan Mila bedzie ambitny i gotow do pracy, to nie musi spedzac czasu
        siedzc na lawce rezerwowych. Niech bierze przyklad z pp.Krzynowka lub Dudka, a
        nie z pana Gilewicza. Austria Wieden to nie Real czy chocby Leverkusen - niema
        czym sie zachwycac ani specjalnie podniecac.
      • fle_xx Re: Gilewicz o transferze Mili: Sebastianowi będz 10.01.05, 20:28
        `Ja jescze młody jestem musze zbierać doświadczenie, mam czas, mocniejsza liga
        to by był za duży przeskok`- niech spada za przeproszeniem i siedzi w tej
        Austrii ciamajda, czekam na eksplozje talentu młodego Burkhardta, 100 razy
        pewniejszego siebie.
        • Gość: Śidzs Re: Gilewicz o transferze Mili: Sebastianowi będz IP: *.radom.pilicka.pl 12.01.05, 21:46
          Mila to ostatnie dla mnie mameja.Nie gra dobże i bedzie grzał ławe.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka