joleczka 24.05.02, 13:39 o rany Boskie jak ja Go uwielbiam......pozdr.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cromm Re: Kocham Cromma - buzi, buzi, buzi 24.05.02, 13:59 Ja cię chyba .................!!!!!!!!!!!! Spaduwa do pracy wredna babo !!!!!!!!!!!!!!! ależ ta wiosna na Ciebie działa........... Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Kocham Cromma - buzi, buzi, buzi 24.05.02, 14:04 Też Cię Kocham, a teraz do pracy proszę, bo mi głowę tu urwą........i będziesz mósiała znaleźć innego Cromma Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka Re: Kocham Cromma - buzi, buzi, buzi 24.05.02, 14:47 Nic Ci nie zrobią....:-) bo bedą mieć ze mną do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: Kocham Cromma - buzi, buzi, buzi IP: *.wmid.amu.edu.pl 24.05.02, 14:51 cromm boj sie Boga!!!!!!! =:o czytasz to i nie grzmisz????????? tu sie slodko zrobilo, ze az mdli ;p Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Kocham Cromma - buzi, buzi, buzi 24.05.02, 14:53 he,he a było taaaaaak nudno na tym sportowym....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alchem Re: Kocham Cromma - buzi, buzi, buzi IP: *.wmid.amu.edu.pl 24.05.02, 14:55 to fakt :} przynajmniej cos sie dzieje ;) bo teraz to nawet pikniki tu nie zagladaja ;p pozdrow swa niewiaste :-) Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka Re: Kocham Cromma - buzi, buzi, buzi 24.05.02, 15:04 :-))) dziekuje za pozdrofionka .... Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Kocham Cromma - buzi, buzi, buzi 24.05.02, 14:51 rozumiem będziesz moim bodyguardem...he,he dobra.........2,5 za godz........a teraz do pracy......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kocham Cromma - buzi, buzi, buzi IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.05.02, 15:18 bedziesz miała troche pracy! oj bedziesz go miałla przed kim bronic......... Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: Kocham Cromma - buzi, buzi, buzi 24.05.02, 15:19 przed taakimi pierdzielami jak Ty- nie sądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki karmazyn lalala IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.05.02, 15:36 Po tytule wątku myślałem, że to zwierzenie Pluta........w,końcu jest już pełnoletni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: karmazyn lalala IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 24.05.02, 15:52 a dzisiaj balik :) ! nie to nie ja! ja jak chce cos napisac do cromma to sie podpisuje swoim nickiem! oj cromm widze ze miłosc i ciebie dorwała! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka Re: smiechu warte ... 25.05.02, 10:31 Gość portalu: apcio napisał(a): > :P Apcio - zazdrościsz ??? prosze sie nie wyzewnętrzniać pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apcio Re: smiechu warte ... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.05.02, 14:53 hm juleczka ja cie nie znam ale jedyne co moge robic to Tobie wspolczuc :) aha i nie musze zazdroscic :) Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka Re: smiechu warte ... 25.05.02, 15:00 Gość portalu: apcio napisał(a): > hm juleczka ja cie nie znam ale jedyne co moge robic to Tobie wspolczuc :) > aha i nie musze zazdroscic :) A jednak ruszam ludzi - no zobacz!!!! Apciu wyluzuj.....bracie, ciesz sie wiosną, majem, latem...... Watek urozmaicenia skonczony..... I WSZYSTKO W TYM TEMACIE pozdr. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apcio Re: smiechu warte ... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 25.05.02, 15:45 hehe ja mam sie wyluzowac ??? hehe nie no moze czegos nie wiem o sobie ale do tej pory to ja chyba bylem najbardziej wyluzowany w naszej paczce :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka Re: KONIEC TEMATU 25.05.02, 15:51 Gość portalu: :-)))) napisał(a): KONIEC TEMATU Joleczka mówi : TAK WŁASNIE _ koniec Odpowiedz Link Zgłoś
cromm Re: smiechu warte ... 25.05.02, 19:11 współczuć to można tobie chłopie....... Odpowiedz Link Zgłoś