Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Odliczanie przed konkursami PŚ w Zakopanem

IP: *.ig.pwr.wroc.pl 24.01.05, 17:12
    Zaproszono ok.TYSIĄCA VIP-ów! To prawdziwie polska specjalność - fundowanie
    darmozjadom rozmaitych rozrywek (skoki narciarskie, premiery teatralne i
    filmowe itd). W Madrycie prezes Realu kupuje bilet na mecz swojego klubu -
    dla zasady.
    Obserwuj wątek
      • Gość: gawial Re: Odliczanie przed konkursami PŚ w Zakopanem IP: 82.160.53.* 24.01.05, 17:17
        niech chociaz 10% z tych vipow potrafi wymienic czolowa 10 PŚ! VIPie..c z
        tymi vipami! miejsce dla prawdziwych kibicow!
        • fistasz3 Re: Odliczanie przed konkursami PŚ w Zakopanem 24.01.05, 23:05
          czy ktos mogłby sprzedac platikowego nowego kadeta[z pełnym wyposarzeniem
      • damsza4 VIPOM MOŻNA WSZYSTKO TAKA POLSKA 24.01.05, 17:22
        DARMOZJADY KUPCIE BILETY, A ZA DAMRO POWINNI WPUŚCIC DZIECI Z DOMU DZIECKA.

• Gość: sven JA MAM JUZ BILETY NA OBYDWA KONKURSY :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:30
          A do Zakopca jade w czwartek wieczorem, zeby nie stac w korkach, bo w piatek to
          bedzie masakra.
          ADAM TYLKO ZWYCIESTWO !!!!!!!!!!
          • Gość: Pablo Do Svena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:24
            Oczywiście wypadałoby, aby Adam wygrał przed własną publiką, ale zobaczymy jak
            to będzie. Liczę na dobry występ Janne. Moje typy: 1 konkurs: 1. Małysz 2
            Ahonen 3 Morgenstern; 2 konkurs 1 Ahonen, 2 Hoelwarth, 3 Małysz...
            • Gość: slobod w sobotę wygra Janda a Adam w niedzielę IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.05, 12:13
        • Gość: Pablo Altruista się znalazł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:30
          Chyba za dużo Żeromszczyzny się naczytałeś...
      • Gość: smoother Re: Odliczanie przed konkursami PŚ w Zakopanem IP: 82.160.53.* 24.01.05, 17:22
        niech chociaz 10% z tych vipow potrafi wymienic czolowa 10 PŚ! - niech wymienia
        chociaz pierwsza piatke! jelopy i buraki... gawial ma racje - VIP-ier..alac z
        tymi vipami! miejsce dla prawdziwych kibicow! LEĆ ADAM LEĆ!
      • damsza4 Re: Odliczanie przed konkursami PŚ w Zakopanem 24.01.05, 17:24
        vipy powinny płacic podwojna cenę, ich na to stać , ukrucić przywileje
        darmozjadom
        • Gość: Pablo Do Damszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:27
          Zgadzam się z Tobą, że najbogatsi powinni ponosić częściowe koszty utrzymania
          biedoty. Tobie np. mogliby zafundować szybki kurs ortografii.
        • Gość: Matylda Re: Odliczanie przed konkursami PŚ w Zakopanem IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.05, 19:28
          damsza4 napisał:

> vipy powinny płacic podwojna cenę, ich na to stać , ukrucić przywileje
          > darmozjadom

Ciekawe czy rozliczą przyjazd do Zakopca jak podróż służbową ze wszystkimi
          należnymi z tego tytułu dietami? Pewnie z 500 służbowych limuzyn będzie
          zaparkowanych w okolicy skoczni. A wśród tych vipów znajdzie się pewnie nie
          tylko jeden jedyny, "ktury" jest na bakier z ortografią. I to jest przykre.
          Damsza4 może sobie na to pozwolić w ferworze "palcufki".
          • Gość: Pablo Coście tych VIPów się tak uczepili? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:50
            zapewne jak Adam słabiej wypadnie w Zakopcu, to będzie ich wina, bo złą aurę
            roztoczyli...
            • Gość: Matylda Vipraszam sobie... IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.05, 20:00
              W rzeczy samej, w naszym sejmie powinno zasiadać
              400 sportowców oraz 60 polityków.
            • Gość: Pablo A ja myślę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:04
              że znalazłoby się wielu, którzy by chętnie widzieli w Adamie swego prezydenta
              (nawet jeżeli czasami mówi się o tym "pół żartem, pół serio"
              • Gość: Matylda Re: A ja myślę...ergo sum IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.05, 20:12
                ... przynajmniej nie zafundowałby podczas kampanii wyborczej machlojek odnośnie
                swojego zawodu dekarza oraz skoczka narciarskiego...
                Polacy są dumni również z Marii Skłodowskiej-Curie, Łukasiewicza,
                Kwiatkowskiego, Chopina...
                • Gość: Pablo do Matyldy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 20:50
                  no z osiągnięć Skłodowskiej to powinni być przede wszystkim dumni Francuzi, bo
                  za ich fundusze i przy współpracy z francuskim zespołem dokonała swoich
                  wiekopomnych odkryć.
                  • Gość: Matylda z osiągnięć Skłodowskiej to powinni... IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.05, 21:46
                    powinni?
                    a są?
                    skąd Maria wyniosła taki upór w dążeniu do celu?
                    z Warszawy czy z Paryża?
                    dlaczego musiała opuścić ojczyznę?
                    a co z pozostałymi przedstawicielami narodu polskiego?
                    no comment?
                    1. lampa naftowa
                    2. port w Gdyni
                    3. przepiękna, krucha jak rosa muzyka naszego Fryderyka
                    nie są godne skomentowania?
                    pewnie wygodniej atakować i tak już przez wielu - w tym PZN pośrednio -
                    atakowanego ADAMA MAŁYSZA... przyjemnej zabawy...
                    • Gość: Pablo Matyldo nie bądź banalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:53
                      Port w Gdynii też mi osiągnięcie. A Chopin to w połowie Francuz. Ponadto
                      począwszy od średniowiecza zawsze byliśmy o 100 lat za Europą zachodnią. No
                      aktualnie jedynym wyjątkiem od tej reguły jest Adam Małysz i "najlepsza" na
                      świecie skocznia w Zakopanem...
                      • Gość: Matylda Re: Matyldo nie bądź banalna IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.05, 22:42
                        Szkoda, że nazwisko Łukasiewicza i Kwiatkowskiego wcześniej ci nic nie mówiło,
                        potrafiłeś zereagować tylko na Skłodowską, każdy pierwszoklasista wie, kim była.
                        Bądź proszę tak uprzejmy i opisz mi historię oraz osiągnięcia skandynawskigo
                        kraju zwącego się Finlandią. Chętnie się czegoś NIEBANALNEGO od ciebie nauczę.
                        Naprawdę.
                        • Gość: Pio Re: Matyldo nie bądź banalna IP: *.hel182.suomicom.fi 24.01.05, 23:16
                          do Matyldy: co bys chciala wiedziec o Finlandii? O historii, czy osiagnieciach?
                          Na poczatek 5ml. ludzi,obszar troszke wiekszy od Polski.SW Mikolaj,Nokia,Janne
                          Ahonen,korupcja -slowo nieznane.Wiecej nazwisk? AJ Virtanen,Jean Sybelius,Aki
                          Kaurismäki,Alvar AAlto
                          • Gość: Matylda do Pio IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.05, 23:49
                            Gość portalu: Pio napisał(a):

> do Matyldy: co bys chciala wiedziec o Finlandii? O historii, czy
                            osiagnieciach?
                            > Na poczatek 5ml. ludzi,obszar troszke wiekszy od Polski.SW Mikolaj,Nokia,Janne
                            > Ahonen,korupcja -slowo nieznane.Wiecej nazwisk? AJ Virtanen,Jean Sybelius,Aki
                            > Kaurismäki,Alvar AAlto

Dzięki za reakcję.
                            Rzeczywiście wyczerpujący opis, Europa Zachodnia jest z Finlandii dumna.
                            Pisa - pierwsza klasa. Mój poprzedni rozmówca (który nie mieszka w tym pięknym
                            kraju) pewnie wertuje teraz encyklopedie.
                            "Alla marcia" Sybeliusa skoczna, wesoła, trochę jakby słowiańska.
                          • Gość: Pio Re: Matyldo nie bądź banalna IP: *.hel182.suomicom.fi 24.01.05, 23:50
                            Do Matyldy cd Pewnie tych nazwisk nie zmasz.No wiec po
                            kolei:nobelista,kompozytor,rezy ser,architekt.Finlandia,ma historie podobna do
                            Polski.Blisko 90lat niepodleglosci,100 lat pod zaborem rosyjskim a przedtym
                            szwedzkim.Po wojnie Rosja zabrala Polsce wschod, a Finlandii Karelie.Moglbym
                            dodac jeszcze kilka nazwisk sportowcow,ale nie wiem czy ma to sens.Na Twojej
                            liscie nie ma Papieza,jest jakis tam Kwiatkowski,ale moze to Twoje miasto.Pzdr
                            • Gość: Pablo Do Pio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:57
                              Słusznie. Dla niejakiej Matyldy największym idolem jest Adam Małysz. To jest
                              jakaś paranoja. A gdzie papież, Wałęsa, Kościuszko, J. Poniatowski, I.
                              Paderewski, Sobieski, Kołakowski, Miłosz, Szymborska ...
                            • Gość: Pio Re: Matyldo nie bądź banalna IP: *.hel182.suomicom.fi 25.01.05, 00:06
                              Wszyscy wielcy Polacy "wybijali"sie nie w Polsce.Nawet Malysz pierwsze medale
                              M.S zdobywal nie w...Polsce ,a w Lahti.Niech mu sie wiedzie:dla mnie nie ma
                              wiekszej radosci niz Jego zwyciestwa w Finladii
                              • Gość: Matylda Re: Pio IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.05, 00:34

> Wszyscy wielcy Polacy "wybijali"sie nie w Polsce.Nawet Malysz pierwsze medale
                                > M.S zdobywal nie w...Polsce ,a w Lahti.Niech mu sie wiedzie:dla mnie nie ma
                                > wiekszej radosci niz Jego zwyciestwa w Finladii

Nie wybijali się w Polsce, bo Polski wtedy nie było.
                                Z winy naszych przodków, niestety. Cenili cudze (pieniądze) bardziej niż swoje.
                                • Gość: pio Re: Matylda IP: *.hel182.suomicom.fi 25.01.05, 19:59
                                  no wlasnie:Frederyk i Maria dla fr francuskich a Adam nasz idol, dla fr.
                                  szwajcarskich rozslawiaja nasz kraj. Nawet o tym nie pomyslalem...
                            • Gość: Matylda Re: Pio IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.05, 00:39

Na Twojej
                              > liscie nie ma Papieza,jest jakis tam Kwiatkowski,ale moze to Twoje miasto.Pzdr

Strzał w dzisiątkę, to moje miejsce urodzenia.
                              A teraz mieszkam w Papiezu.

• Gość: Pio Re: Ma IP: *.hel182.suomicom.fi 25.01.05, 20:08
                                myslalem ,ze jastes z Gdynii skoro wyzej cenisz Kwiatkowskiego niz papieza ale
                                sie pomylilem.Dedukujemy inaczej...
                        • Gość: Pablo Do Matyldy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:52
                          Rzeczywiście iście imponującą galerię "bohaterów" narodowych mi przedstawiłaś.
                          No cóż mówiłem o Europie zachodniej (Niemcy, Francja, Hiszpania, Włochy).
                          Finlandia jak chyba wiesz położona jest na pn naszego kraju. A jakie są
                          osiągnięcia tego kraju? Cóż chyba jest nieco zamożniejszy niż nasz. Nieprawdaż??
                          • Gość: Matylda Drang nach Westen IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.05, 00:30
                            Tak ci ciąży polskość?
                            Zachód stoi otworem,
                            w końcu jesteśmy w UE.
                            Pakuj walizki!

Niemcy - narodowy socjalizm Hitler
                            Włochy - faszyzm Mussolini
                            Francja - absolutyzm śmieszny do granic Ludwik XIV i gilotyna; Vichy
                            Hiszpania - faszyzm Franco

... ale to wszystko się nie liczy... w końcu jest jeszcze
                            Goethe
                            Verdi
                            bagietka
                            i korrida

• Gość: Pablo Re: Drang nach Westen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 00:39
                              Oj widać jakże blade masz pojęcie o historii. Ponadto dlaczego w Twoim
                              przekonaniu, stwierdzenie wyższości innych kultur i osiągnięć cywilizacyjnych,
                              musi implikować wyjazd do danego kraju. Nie ciąży mi absolutnie polskość, ale
                              jako historyk walczę z polską megalomanią, szowinizmem i martyrologią narodową.
                              Skoro przytoczyłaś negatywne przykłady z historii innych państw to nie
                              zapominaj o "ochlokracji" szlacheckiej i magnackiej w Polsce, rzeziach wojsk
                              polskich na Ukrainie w czasie powstań kozackich, aneksji Litwy przez
                              Piłsudskiego, okresu komunizmu w Polsce itd. itp.
                              • Gość: Matylda Re: Drang nach Westen IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.05, 00:44
                                I na tą "walkę" wybrałeś sobie forum sportowe i "przystojnego" Adama Małysza?
                                Oj widać jakże blade masz wyczucie wyboru właściwego miejsca, historyku.
                                • Gość: Pablo do Matyldy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 00:48
                                  ależ dlaczego zmieniasz temat, przecież to ty zainicjowałaś wątek historyczny.
                                  Ale może jak wypromujesz Małysza na prezydenta to rozpocznie się nowy etap w
                                  dziejach naszego kraju...
                                  • Gość: Matylda Zakopane - nowy etap w dziejach naszego kraju IP: *.dip.t-dialin.net 25.01.05, 00:54
                                    d-o-b-r-a-n-o-c
                                    • Gość: mk Re: Zakopane - nowy etap w dziejach naszego kraju IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 01:44
                                      Skłodowska - Curie odkryła 2 pierwiastki - jeden nazwała POLON, więc można
                                      powiedzieć, że była związana z Polską.
                                      Natomiast bohater narodowy Kościuszko to gamoń. Spaćkał powstanie...
                            • Gość: Pio Re: Drang nach Westen IP: *.hel182.suomicom.fi 25.01.05, 00:43
                              Ostro piszesz o historii Zachodu.Ja wole Polske,nawet jesli komunisci
                              strzelaja do stoczniowcow i gornikow
                              • Gość: Pablo Matyldo dlaczego mi to robisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 00:55
                                nie chcąc ze mną się troszkę podroczyć i mówiąc dobranoc...
                • Gość: Pablo Do Matyldy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 00:50
                  A może w ramach pojednania, dałaby się zaprosić na kolację z butelką włoskiego
                  wina, lub jak wolisz na espresso z francuską bagietką. Wtedy moglibyśmy lepiej
                  wymienić nasze poglądy...
                  • Gość: Ewunia 28 Re: Do Matyldy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 11:45
                    Tak sobie czytam Wasza wymiane zdan i tak sobie mysle Pablo, ze jakis troszke naiwny jestes. Najpierw dosyc bezceremonialnie "wrzucasz" Matyldzie a pozniej chcesz ja zaprosic na wino, espresso i francuska bagietke (jako historyk pewnie wiesz, jak Francuzi jedza pieczywo...) Oby Ci sie udalo:-) Ale ja nie o tym. Jesli jestes historykiem- mam takie nieodparte wrazenie, powiadam wrazenie- ze niedobrze dzieje sie z ta nauka. Dlaczego? Dlatego, ze Ty Pablo za szybko wnioskujesz- bez dowodow. My jestesmy Malyszomaniacy-to zle- megalomania, szowinizm itp. Ty kibicujesz Ahonenowi- jestes ok- nie masz naszych przywar:-)I dalej utozsamianie malyszomani z tymi przywarami jest okropnie nielogiczne- popatrz na inne nacje, ktore tez maja idoli sportowych i tak samo ich hołubią. Po prostu sport to emocje, ktorych czesto pragniemy, jako ludzie. I zupelnie nierozumiem ciaglego Twego placzu, ze Polacy nie doceniaja ludzi nauki i kultury. Ludzi nauki to fakt- lecz mnie to jakos nie boli. Fakt ze musze pracowac duzo ciezej, niz moi koledzy zajmujacy sie w Kanadzie tym samym co ja problemem, bo musze sie utrzmac a z pensji na uczelni ciezko. Czy Pablo historyku byl kiedys czasy, kiedy intelektualisci byli wielbieni jak artysci? A po co Ci ta zludna chwala? Tylko jednostki, szcezgolnie humanisci czasem maja publicity jak ludzie kultury i rozrywki. Pablo pozdrawiam i zapraszam do Krakowa- tutaj najlepsi historycy sa wielbieni jak nalezy:-)
      • Gość: leszek Re: Odliczanie przed konkursami PŚ w Zakopanem IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.05, 17:34
        glupi kibicku, na calym swiecie jest tak, tylko w polsce sa glupki tacy jak ty.
        jak chcesz miec party niezapomniane, to zapraszasz jako goscia kogos, kto jest
        bardziej znany niz ty w twojej koziej wolce, po co ja to pisze, szkoda czasu na
        takich przyglupow
        • Gość: Matylda VIP=Very Impossible Pzn!!! IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.05, 18:55
          Gość portalu: leszek napisał(a):

> glupi kibicku, na calym swiecie jest tak, tylko w polsce sa glupki tacy jak
          ty.
          > jak chcesz miec party niezapomniane, to zapraszasz jako goscia kogos, kto
          jest
          > bardziej znany niz ty w twojej koziej wolce, po co ja to pisze, szkoda czasu
          na
          >
          > takich przyglupow

"Party niezapomniane"... dla kogo niezapomniane? Czyje to jest tak w ogóle
          party, jeżeli wolno spytać? Politruków czy sportu? Uważasz, że oni tam
          przyjadą, aby delektować się skokami narciarskimi? Przecież to mogą robić
          równie dobrze w domu - i wygodniej i cieplej. No, ale w domciu nie ma kamer,
          jak nie ma kamer to i politruki na mają promocji, a wybory tuż, tuż. Niektórych
          z nich trzeba pewnie będzie uświadomić, że skoczkowie nie będą robić w
          powietrzu piruetów, fikołków tudzież innych wygibusów. Tacy to będą goście.

Dlatego apeluję do kibiców:
          Zorganizujcie proszę taki duży, dużachny kapelusz i pokolędujcie z nim w tym
          sektorze dla vibrańców losu w ilości jednego całego okrągłego TYSIąCA!!! Przy
          czym poinformujcie uprzejmie tych honorowych gości, że za zaszczyt obejrzenia
          Adama Małysza oraz jego międzynarodowych kolegów LIVE kibice oczekują datek w
          wysokości 500 zł (na biedniusich nie trafiło). Kto będzie udawał, że tego
          wielgaśnego kapelusza nie widzi, albo pozorował brak portmonetki, tego proszę
          kopnąć w kostkę od Matyldy i viprosić z trybun. O przeznaczeniu tak zebranej
          kwoty niech zadecydują sami kibice w sobotni wieczór. Nie zapominajcie jednak o
          tych małych, maluczkich klubach i klubikach ze zmurszałymi skoczniami i
          sprzętem z drugiej wojny światowej!!!
          Dziękuję Wam z góry!

PS Dajcie tym vipom oraz PZN do zrozumienia, że w sezonie 2005/2006 nikt za
          nimi - mimo szczerych chęci - tęsknić nie będzie, bo w sezonie 2004/2005
          blokowali 1000 miejsc należących do prawdziwych pasjonatów tej przepięknej
          dyscypliny = TO JEST ICH MIEJSCE!!! Kapejszen, panie Pawle W.?
      • Gość: MaciekS A kto powiedzial ze VIP nie placi??? IP: *.gs.com 24.01.05, 19:00
        Zaproszenie to jedna rzecz - wejsciowka VIP'a to druga rzecz.
        Ja na rozne wystepy oficjalnie kupuje wejsciowki VIP'a. Byc moze tak to nie
        funkcjonujew Polsce, ale to jest w takim razie chore.

VIP ma specjalne przywieleje jako "Very Important Person", ale te przywileje sa
        nabywalne. Nie oznacza top ze ktos daruje bezplatnie wejsciowke. Czy tak czy
        inaczej ona kosztuje.

Czy w Polsce jeszcze nie funkcjonuje powiedzenie tlumaczone (sens!) z
        angielskiego: "nie ma czegos takiego jak darmowy obiad"?

Pozdrawiam,
        M.
      • Gość: wiadomo wszystko wszystko ukartowane: wiadomo kto wygra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 21:50
        wiadomo, stacje telewizyjne, układy, biznes i kasa. od dawna wiadomo, że
        zostało ustalone kto ma wygrać w zakopanem, więc się tak nie gorączkujcie,
        misiaczki
        • Gość: papa Re: wszystko ukartowane: wiadomo kto wygra IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 24.01.05, 23:48
          A jak to ukratować? Przecież nie ma spalonego, karnego czy żółtej kartki...
      • Gość: misio co za bzdura, ludzie IP: *.kawo1.RWTH-Aachen.DE 25.01.05, 00:43
        czym tu sie podniecac. Gdyby mi zaplacono 120 zl za ogladanie to i tak bym nie
        przyszedl. Wole poczytac sobie dobra ksiazke
        • Gość: Pablo Do misia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 00:46
          dużo w tym prawdy, ale niestety często panem et circenses bierze górę nad dobrą
          książką...
        • lalka_01 Re: co za bzdura, ludzie 25.01.05, 11:07
          ale gledzenie, boooosze! To przezycia zupelnie innego rodzaju. Sa czytajacy,
          ktorzy od czasu do czasu potrzebuja igrzysk i tlumow. Sa nieczytajacy, ktorzy
          tylka poza wlasna tv-kanape nie rusza. I kazdy ma prawo do zycia:-)
          Byliscie panowie kiedys na skokach? Nie? To skad wiecie o czym piszecie?
      • Gość: kazik1941 Re: Odliczanie przed konkursami PŚ w Zakopanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 00:59
        Wszyscy zauważyli 1000 biletów dla vip-ów ale nikt nie pisze o cenach biletów
        na konkursy.Cena 120 zł. na miejsca siedzące za jeden konkurs to jest wielka
        przesada.Przecież wiedzą jak ludzie zarabiają i czy aż tak muszą
        zdzierać.Jestem osobą starszą lecz jestem od zawsze kibicem skoków,z chęcią bym
        pojechał na to wielkie święto skoków lecz przy mojej emeryturze musiałbym jedną
        1/6 emerytury wydać na bilety a gdzie podróż i spanie? Nie jestem w stanie
        kupić tańszych biletów bo tyle godzin nie wystoję.Wydaje mi się że mocno z ceną
        przesadzili,chyba że tym chcą pokryć właśnie bilety Vip-ów.To jest normalne
        zdzierstwo łagodnie mówiąć.Panowie organizatorzy czy macie wszystko równo pod
        sufitem?
        kazik1941
      • Gość: Góral CO ZA PIERDOŁY PISZECIE !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 02:36
        Jak narazie zgłosiło się 12 ekip i z 9 Polakami jest wszystkiego 54 skoczków.
        Tak, że nie trzeba będzie przeprowadzać nawet kwalifikacji, a termin zgłoszeń
        już minął. Wielkie mi zawody, ponoć najlepsza impreza FIS-u w sezonie.
        Buhahabuhahahahahahaah!!!!!!
      • Gość: Marek Re: Odliczanie przed konkursami PŚ w Zakopanem IP: *.heag.de / *.heag.de 25.01.05, 09:41
        Nie tylko w Polsce dygnitarze maja darmowe bilety. Podobnie bedzie wygladac
        podzial biletow na MS 2006 w pilce noznej w Niemczech. Sponsorzy otrzymaja
        ogromna pule do podzialu i na 3 godziny przed meczem jakis przypadkowy ale
        wplywowy kibic dostanie darmowy bilet, a prawdziwi kibice, jesli droga losowa
        per online (male prawdopodobienstwo!)nie otrzymaja karty, beda musieli sie
        zadowolic transmisja tv. Szef Komitetu MS - Franz Beckenbauer zawsze
        faworyzowal bogatych! No wiec nie tylko w PL zdarzaja sie takie rzeczy... . Cos
        mi sie wydaje, ze latwiej bedzie dostac bilety na MS 2006 w PL niz w kraju
        gospodarzy Mistrzostw!
      • Gość: karola Re: Odliczanie przed konkursami PŚ w Zakopanem IP: *.netconnect.pl / 83.17.208.* 25.01.05, 13:23
        Jak ja zazdroszcze tym co bedą w Zakopanym w ciągu tego wikendu, a tym bardziej
        tym którzy będą na skokach.
      • Gość: Hania Re: Odliczanie przed konkursami PŚ w Zakopanem IP: *.chello.pl 25.01.05, 14:36
        Ja także mam bilety :) U mnie w domu wszystkie pokoje juz powynajmowane więc
        kibiców skoków w Zakopanem na pewno bedzie dużo !!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka