Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

skandal w czestochowie

26.06.01, 00:00
    uwazam ze niektorzy powinni sie niezle pieprznac w
    leb. mysle o ostatnim wypadku, do ktorego doszlo w
    czestochowie podczas meczu z polonia pila. po
    ewidentnej winie organizatora zawodow do szpitala w
    ciezkim stanie odwieziono chrisa louisa. a wszystko
    przez drazek ktory kierownik startu zostawil po
    starcie do 2 biegu. louis na niego najechal i tragedia
    gotowa!
    mysle ze ktos za to musi odpowiedziec!
    pozdrawiam, torunczyk, kibic apatora adriany takowoz
    Obserwuj wątek
      • Gość: Olo Re: skandal w czestochowie IP: 195.117.139.* 26.06.01, 00:00
        Ludziee ....
        Jak długo jeszcze Żużlem w Polce będą zajmować się prostacy i babole.
        Jak widać trzeba wymienić w polskim żużlu wszystko nie tylko trzymających sie
        stołków prezesów czy śmierdzące i zasyfiałe szatnie oraz kible na obiektach
        żużlowych. Jak widać trzeba mieć nawet trochę w głowie aby nie zapomnieć o
        stojącym na środku toru metalowym drągu. Do wymiany bo bez odrobiny
        profesionalizmu być może nawet nachlany podprowadzający pozabiją wspaniałych
        żużlowców
        • Gość: Mario29 Re: skandal w czestochowie IP: 195.136.95.* 26.06.01, 00:00
          szkoda chlopaka bo jest bardzo sympatyczny .. .a co do winy i kary to chyba
          czas sie wziasc za zuzel .. .to bardzo popularny i przynoszacy zlote jajka
          sport .. czas troche zainwestowac panowie prezesi .. nie tylko wyjmowac ...
      • lhp Do lukasza 26.06.01, 00:00
        Znany w pewnych kregach jako popularny "kuty" ??

Jezeli tak to pozdrow E.

Pzdr
        • Gość: misza Re: skandal to mało IP: *.elite.com.pl 26.06.01, 00:00
          znam sprawę z relacji w gazecie i jeśli to prawda, że zawinili ludzie przez
          swoją niekompetencje i lekceważący stosunek do swoich obowiązków. Moim zdaniem
          powinni odpowiedzieć przed sądem za spowodowanie obrażeń zawodnika w wyniku
          zaniedbania obowiązków. Ta sprawa nadaje się do sądu!!! Mam nadzieję, że
          Louisowi nic się nie stanie (chociaż wiem, że jego stan jest bardzo ciężki).
          Jeśli jednak będzie musiał zakończyć karierę to mam szczerą nadzieję, że
          sprocesuje pana Ułamka (główny winowajca) ze szczętem. Słyszałem, że na
          polskich stadionach żużlowych dziją sie rzeczy niebywałe (preparowanie torów,
          które nie nadaja się do jazdy jeśli nie trenuje się na nich z miesiąc wcześniej
          itp.), ale to co się zdarzyło w Częstochowie to horror, bo skandal to za małe
          słowo. Przecież ten chłopak mógł zginąć, ateraz nie wiadomo czy wróci do pełnej
          sprawności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka