Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mam pytanie...

11.02.05, 13:46
    Jakim cudem i z jakiej racji Turecki pomocnik Ugur Yldirim, znalazl sie w
    kadrze Holandii? Przeciez jeszcze chyba w sezonie 2002/2003 gral w barwach
    Galaty w LM.
    Obserwuj wątek
      • oregon Re: Mam pytanie... 11.02.05, 13:58
        Yldirim gra w SC Hereenven...przy narodowości nie ma danych, ale widocznie jest
        holendrem :)
        • fle_xx Re: Mam pytanie... 11.02.05, 14:11
          oregon napisał:

> Yldirim gra w SC Hereenven...przy narodowości nie ma danych, ale widocznie
          jest
          >
          > holendrem :)

Wiem ze gra w Hereenven, ale jak cos o nim mówili to uzywano
          przymiotnika "Turecki", a jak powiedzialem z tego co pamietam to gral jeszcze
          niedawno w Galatasaray wiec jestem zdziwiony ze nagle zrobil sie z niego
          Holender
          • a.adas Re: Mam pytanie... 11.02.05, 17:21
            www.vi.nl/vi/show/id=40053/dbid=33153/typeofpage=40054/sc=94b109
            Nigdy nie grał w Galacie. Urodził sie w Holandii, mógł grać w dwóch
            reprezentacjach. Van Basten go chciał, nawet powiedział coś w tym stylu: "Ugur
            czuje sie związany z turecką społecznością, ale wychowywał się piłkarsko w
            Holandii".

Słyszałes kiedyś o Google?
            • fle_xx Re: Mam pytanie... 11.02.05, 17:33
              > www.vi.nl/vi/show/id=40053/dbid=33153/typeofpage=40054/sc=94b109
              > Nigdy nie grał w Galacie. Urodził sie w Holandii, mógł grać w dwóch
              > reprezentacjach. Van Basten go chciał, nawet powiedział coś w tym stylu: "Ugur
              > czuje sie związany z turecką społecznością, ale wychowywał się piłkarsko w
              > Holandii".
              >
              > Słyszałes kiedyś o Google?

A wyobraz sobie, slyszalem. I ten zawodnik o którym myslalem to Ahmed
              Yldirim...Ale gdzies mi sie obilo o uszy ze to Ugur przyszedl z Galaty wiec
              stad moje watpliowsci. Ale i tak dziwie sie Ugurowi bo znajac Holenderska
              wylegarnie talentów to zrobi taka "kariere" w barwach Oranje jak Kizito Musampa
              czy George Boateng.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka