Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Włochy-Chorwacja 3:2

IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 13:32
    I niech nikt nie śmie twierdzić inaczej.To że sędzia był przekupiony wredny
    subiektywny i ogólnie niezwykle niesprawiedliwy nie oznacza od razu że Włosi są
    słabą drużyną!Wiem że winę często niesłusznie zwala się na sędziego ale tym
    razem arbiter jest największym i chyba jedynym winowajcą!FIFA nie powinna uznać
    wyniku tego meczu a sędziego bez żadnego rozpatrywania trzeba wywalić z
    Mundialu na zbity pysk!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Fabiana Re: Włochy-Chorwacja 3:2 IP: *.mnc.pl 08.06.02, 13:33
        Oburzona masz rację. Dla mnie to jest 3:2!
      • Gość: wysoki Re: Włochy-Chorwacja 3:2 IP: *.inetplus.pl 08.06.02, 13:34
        Gość portalu: oburzona napisał(a):

> I niech nikt nie śmie twierdzić inaczej.To że sędzia był przekupiony wredny
        > subiektywny i ogólnie niezwykle niesprawiedliwy nie oznacza od razu że Włosi są
        >
        > słabą drużyną!Wiem że winę często niesłusznie zwala się na sędziego ale tym
        > razem arbiter jest największym i chyba jedynym winowajcą!FIFA nie powinna uznać
        >
        > wyniku tego meczu a sędziego bez żadnego rozpatrywania trzeba wywalić z
        > Mundialu na zbity pysk!!!!!!!!!!

jestes pewnie obsrana malolata sliniaca sie na widok tottiego dlatego takie
        kocoboly pociskasz
        • Gość: Fabiana Re: Włochy-Chorwacja 3:2 IP: *.mnc.pl 08.06.02, 13:35
          Każdy ma prawo kibicować komu chce!!! A wynik jest wypaczony i tyle. Oburzona
          jestem z tobą.
          • Gość: oburzona Re: Włochy-Chorwacja 3:2 IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 14:23
            Dzięki bardzo!A ty wysoki lepiej się nie odzywaj bo już sam twój język świadczy
            o tym że jesteś ostatnim idiotą!
            • Gość: joseph Re: Włochy-Chorwacja 3:2 IP: *.acn.waw.pl 08.06.02, 15:07
              To prawda że bramki bramki Vieriego i Inzaghiego powinny być uznane ale i tak
              włosi pokazali anty-futbol
              Chorwacja słusznie wygrała
              • Gość: wojtek Re: Włochy-Chorwacja 3:2 IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 15:16
                Co prawda widziałem tylko jeden nieuznany gol ale też jestem oburzony!
                • Gość: gaga Re: Włochy-Chorwacja 3:2 IP: *.tin.it 08.06.02, 15:59
                  Popieram. Dla mnie wygrali Wlosi.
              • Gość: jup Re: Włochy-Chorwacja 3:2 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 02:14
                Gość portalu: joseph napisał(a):

> To prawda że bramki bramki Vieriego i Inzaghiego powinny być uznane ale i tak
                > włosi pokazali anty-futbol
                > Chorwacja słusznie wygrała

No to przeczysz sam sobie :))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka