Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC)

• Gość: liroy Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 21:23
        Gość portalu: Bask napisał(a):

> Nie , nie moge uwierzyc, i czasami ciesze sie ze nie mieszkam w tym kraju
        > (Mieszkam w Hiszpanii), Polska jako pierwsza ekipa europejska zakfalifikowala
        > sie do Ms, cala Polska bwai sie, a moj ojciec z radosci powiesil flage polska
        > na balkonie, atutaj czytam ze Polsat nie bedzie pokazywal meczow nasze druzyny
        > na zywo. CO TO ZA KRAJ I KTO W NIM ZADZI!!!!!!, ja be de mogl ogaldac kazdy
        > mecz na zywo bo TVE (telewizjia hiszpanska) bedzie pokazywala wszystkie mecze
        > na zywo,a le cholera po 16 latach Polska jest na MS i polacy beda musieli
        > ogladac te zalosne serwisy sportowe albo takie programy jak gol , zeby zobaczyc
        >
        > wystepy naszych orlow!!!!!!!???????
        > AKCJA NA POLSAT A CO TRZEBA ZROBIC??????,beda wybory za miesiac, niech politycy
        >
        > nie tylko chodza na mecze ale i tez bronia praw polskiego widza, PISCIE LISTY
        > POD TEN ADRES Maciej.Plazynski@sejm.gov.pl, do Marszalka sejmu albo jesli
        > chcecie wysylac meile do na przyklad partii politycznych musicie wejsc na
        > http://www.sejm.gov.pposel.htmll/poslowie/

• Gość: PB Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.acn.waw.pl 04.09.01, 21:34
          Mam pomysła. Zdecydujmy się wreszcie na jakąś metodę i ... w dupę kapitalistę
          solorza.
      • Gość: lars Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.pszczyna.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 21:53
        To jest skandal!!! Po tylu latach zakwalifikowalismy sie do mistrzostw swiata a
        teraz slysze wypowiedz szefa pieprzonego Polsatu, ze transmisje beda kodowane.
        Koniecznie trzeba cos z tym zrobic. Nara.
      • Gość: the_foe BEZ PANIKI IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 22:53
        Po pierwsze, jezeli Polsat nie "puści" transmisji na żywo na ogólnodostępnym
        kanale to Tv publiczna ma prawo puścić mecz tuż po jego zakończeniu

Po drugie, nie wierze, że Polsat wzgardzi dochodami z reklam i nie puści meczy
        Polakówe

Po trzecie, FIFA pusci z torbami Polsat jezeli ta zlamie jej ustalenia

Po czwarte, zawsze nam zostanie EUROSPORT, lub telewizje krajow z ktorymi
        bedziemy grac (jezeli beda europejskie)
      • Gość: Marcin Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: 62.27.148.* 04.09.01, 23:01
        Zgadzam sie w zupelnosci! Nie wolno pozwolic tym oslom, by polscy kibice
        wyrzucali kase na jakis głupi dekoder. Niech zlikwiduja te reality show''y i
        pokażą piłke, z udziałem naszej reprezentacji na żywo! Trzeba zojkowować Polsat
        i pokazać, że to kibice mają władze, a nie jakiś zakichany dyrektor. Żyjemy
        przecież w państwie demokratycznym i to ludność ma głos! Czasy komuny się
        skończyły i trzeba pokazać tym polsatowym głąbom, że z kibicami nie wygrają!
      • kola Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) 04.09.01, 23:23
        oka - prace nad strona juz ruszuy, mysle, ze pod koniec tygodnia mozna juz
        bedzie podac tu adres..
        ..namiarow, jak widze, coraz wiecej - jest niezle ;)
        ..jutro dalszy ciag rozmow z roznymi osobami i firmami, ktore cos moga - jesli
        ktos ma ''dojscia'' w miejscach, ktorem moga byc dla nas przydatne, to
        informujcie.. albo walcie tam sami!! ;)
        pytania:
        ..warto by moze zmobilizowac kluby kibica, hm?
        ..ktos z tu obecnych organizowau juz kiedys demonstracje?
        • Gość: pbryzi Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.chello.pl 04.09.01, 23:54
          POPIERAM WSZYSTKIE INICJATYWY! JUTRO TEŻ GDZIEŚ POWYSYŁAM MAILE.
        • Gość: FIZI Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 21:45
          pitfuzzy@poczta.gazeta.pl
      • Gość: Widz Propozycja listu (otwartego) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 00:08
        Szanowny panie (marszalku, prmierze, prezydencie),
        Niniejszym wystepujemy z prosba wstawienia sie za nami, widzami i kibicami.
        Domagamy sie aby mecze naszej reprezentacji byly transmitowane w pasmie
        niekodowanym. Proponujemy rowniez wyjscie z pana stronyz inicjatywa
        ustawodawcza w celu stworzenia prawa pierwokupu tego typu transmisji dla
        telewizji publicznej.
        Ponadtwo, w trosce o dobro polskiego widza domagamy sie liwidacji wszyskich
        pasm kodowanych i przejeciu ich przez TVP. w przyszlosci rowniez likwidacje
        stacji komercyjnych, ktore nie dbaja o nic innego jak tylko wlasny zysk.
        (przy okazji mozna jeszcze dorzucic postulat darmowego dostepu do internetu,
        wody, jedzenia itd...)
        Z powarzaniem
        internauci
      • Gość: fx Adresy do Polsatu IP: *.grube.ryby.pl 05.09.01, 02:25
        Po co pisać na jeden email skoro można na więcej? :->>
        Napiszcie im co myślicie o tym ich pomyśle z kodowaniem mistrzostw to może im
        się odechce... Do mistrzostw trochę czasu - trzeba pomyśleć o stronie anty-
        polsatowskiej.

sekretariat@polsatmedia.com.pl
        joanna.sokolowska@polsatmedia.pl
        marzena.fabianska@polsatmedia.pl
        justyna.ganczarek-jach@polsatmedia.pl
        pbartosinski@polsatnews.com
        bchlasta@polsatnews.com
        praca@polsatnews.com
        admin@polsatnews.com
        tjachimek@polsatnews.com
        ptepolsat@ptepolsat.com.pl
        biuro@fundacjapolsat.org.pl
        marekk@teleaudio.com.pl
        sekretariat@paimedia.polsat.com.pl
        polsat@teleaudio.com.pl
        marketing@teleaudio.com.pl
        gazetatv@teleaudio.com.pl

Jestem tak wqr.... ze mam ochote narobić im takiego syfu, że odechce im się raz
        na zawsze Internetu i nowych technologii... Panowi Solorzowi w główce się
        poprzewracało i myśli, że zrobi "biznes" na frajerach kibicach. Jeszcze nie wie
        w jakim jest błędzie hehe... Ale sie dowie. Lepiej żeby szybko się wycofał z
        tego co powiedział, bo się obudzi z ręką w nocniku. /me nie grozi, /me
        ostrzega ;>> hehe

ps. I nie boje się Was ;PPPP
      • Gość: aero Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 02:37
        Kretyni z POLSHITU nie potrafili zrobic prostej kalkulacji:
        1) ile zarobia na sprzedazy dekoderow,
        2) ile by zarobili na reklamach podczas MS puszczanych w ogolnodostepnym
        polsacie.
        Jeszcze raz powtorze.. kretyni.

A przy okazji zapraszam do obejrzenia plakatu: republika.pl/antypolsat
        • Gość: kola Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.dostep.pl 05.09.01, 03:11
          hiehie.. niezua koncepcja ten plakat - podoba misie.. ;)
          ..bedzie go mozna wykorzystac?
          • Gość: aero Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) - Antypolsat Plakat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 03:21
            Pewnie ze mozna.. w koncu ja nie robie tego dla szmalu (jak polshit) hehe
            Jak chcesz to zrobic ladniej niz jest teraz to moge CI podeslac zdjecia
            "zrodlowe".
            A jesli chcesz robic strone to moge odstapic ten adres. Na razie
            zarejestrowalem go sobie, ale nie wiem czy szybko cos wymysle, zeby tam
            powrzucac.
      • Gość: ronni Polsat a wybory.. IP: *.105.252.64.snet.net 05.09.01, 05:11
        Proponuje wykorzystac nadchodzace wybory dla kampanii antypolsatowskiej;
        zesli ktos by sie przypadkiem(!) zablakal na jakis mityng wyborczy to
        niech pyta kandydata jaki jest jego(jej) stosunek do Polsat-gate.
        Jesli gosc bedzie sie macil to skreslamy go z naszej listy.!
        W koncu wybieramy tych co chca dobra publicznego, a nie kiwac rodakow..
      • Gość: Kibol Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.qnet.com.pl 05.09.01, 06:56
        Propozycja dla posiadaczy samochodów marki "Trabant" i "wartburg" lub złomu z
        tych samochodow. Ludzie, jeżeli posiadacie te precjoza, to wysyłajcie je
        właścicielowi "Polsatu". Będzie wiedział dlaczego.
      • Gość: Raduek Re: AkCja NA POLSAT (nic nie trzeba robić) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 07:58
        A ja tak się zastanawiam, czy naprawdę aż tak ważne jest _zobaczenie_ meczu?
        W radiu (gólnodostępny Programi Pierwszym i jego studio S-13) na pewno będą
        mecze. A i transmisje są na pewno ciekawsze, zawsze coś się dzieje.
        Tak więc nie kupujęcie dekoderów, nie ślijcie maili, bo pan Solorz utwierdzi
        się w przekonani, że może zrobić na tym bardzo dobry interes.

No chyba, że ktoś kompletnie nie ma wyobraźni i musi widzieć, żeby wiedzieć co
        się dzieje...
      • Gość: Fan Re: Wyeliminować Solorza IP: *.cai.com 05.09.01, 09:10
        Tylko bezwzględne metody rodem z kraju Basków mogą pomóc. Ten facet nie widzi
        nic oprócz kasy. NIE MA INNEGO WYJSCIA!
      • Gość: Zibi Mam Polsat w d...e IP: *.p.lodz.pl 05.09.01, 09:19
        Są jeszcze kanały telewizyjne na świecie, które potrafią zarabiać w
        cywilizowany sposób bez konieczności kodowania programów (Eurosport, TVE,
        niemieckie stacje), Polsat preferuje styl prymitywny typowy dla polskiego
        kapitalizmu. Szkoda, że jeszcze mało osób w naszym kraju ma dostęp do sieci
        kablowych.
        • Gość: hube Re: Panie Solorz, co z pana za biznesmen? IP: 212.244.129.* 05.09.01, 09:51
          Skoro wylozyliscie 20 mln dolarow na Mistrzostwa, to sie martwcie, a nie
          proscie o zrozumienie. Uprawiacie biznes w sposob bezpardonowy, wiec nie
          oczekujcie, ze widzowie beda wyrozumiali i jak stado owiec pobiegna placic wam
          haracz za ogladanie Polakow. Z niecierpliwoscia czekam teraz na rewelacje w
          postaci 100% podwyzki cen za dekoder i aktywacje... Panie Solorz, zaden z pana
          magnat telewizyjny i FIFA nie bedzie dlugo dyskutowala z takimi chlopcami z
          krotkich spodenkach jak pan.
          • Gość: fan Re: 100% racji IP: *.cai.com 05.09.01, 09:57
            Zgadza się - żaden biznesmen tylko ciul bez stylu, żądny władzy (cha, cha) i
            mamony. I w tych krótkich spodenkach ... nic się z pewnością nie dzieje!
      • Gość: Raphal Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 10:27
        Ja proponuje wysyłac maile na Andreas.Herren@fifa.org Zarzućmy ich
        protestami!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Marecki Re: AkCja NA POLSAT - ZAAPELUJMY DO REKLAMODAWCOW IP: 53.3.42.* 05.09.01, 10:39
        Solorz nie bedzie mial nic do powiedzenia, jezeli reklamodawcy odmowia
        umieszczenia swoich reklam. Wysylajcie maile do dzialow marketingu tych
        najwiekszych - Procter&Gamble, Master Food, Coca Cola, Pepsico, Henkel,
        browary, firmy telekomunikacyjne, ubezpieczalnie itd. , aby zasugerowaly
        Polsatowi, ze nie wyloza kasy na mistrzostwa.
        TO MUSI ZADZIALC, BO LICZY SIE TYLKO KASA.
        • Gość: Ola Re: AkCja NA POLSAT - ZAAPELUJMY DO REKLAMODAWCOW IP: 157.25.119.* 05.09.01, 10:57
          Jakiż wspaniały przykład daje nam pan Solorz, że to pieniądze żądzą ludźmi.
          Wyobrażam sobie szczęście tegoż człowieka, gdy po wydaniu 20 mln$ dowiedział
          się o zwyciestwie Polski. To oczywiście popchnęło go do dalszego działania i te
          działanie odczuwamy właśnie wszyscy. Myślę, że można zrozumieć postępowanie
          pana Zygmunta S., ale to rozumienie jest bardzo przykre i nie zgadza się z
          pewnymi zasadami człowieczeństwa, których należałoby przestrzegać. Zostawmy
          jednak te sprawy.
          Chodzi mi o niektóre wypowiedzi pana Solorza, Myślę, że porównywanie umowy
          zawartej przez Bońka dotyczącej ligi polskiej, a umowy zawartej z FIFA w
          sprawie mistrzostw jest śmieszne. Osobiście uważam to za tłumaczenie samego
          siebie, łapanie się czegokolwiek, żeby załagodzić sprawę i nie czuć się winnym
          w tym całym bałaganie. ALe ani to nie usprawiedliwia, ani nie daje nic innego
          pozytywnego, wręcz przeciwinie. Większość kibiców ma możliwość obejrzeć ligę,
          jesli nie w telewizorze to na stadionie..natomiast wiekszym problemem jest
          wyjazd do Azji. Ranga obu imprez również jest nieporównywalna, szczególnie w
          momencie uczestniczenia polskiej drużyny w MŚ. Niektórym zostanie zupełnie
          odcięta możliwość oglądania tych mistrzostw.
          Cóż, życzę jak najgorzej panu Zygmuntowi S. w sprawach zawodowych i mam
          nadzieję, że ani o procent nie wzrośnie kupno dekoderów polsatu.
      • Gość: Annaud Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: 195.205.251.* 05.09.01, 10:55
        Panowie i Panie.... To co mówi Pan Solorz to zwykła gadka propagandowa. A to co
        my robimy to jest piekna dla niego kampania reklamowa. Do MŚ jest jeszcze
        bardzo daleko a przez prawie rok moze się dużo zdarzyć. Osobiściwe nie wierzę w
        to zeby Polsat zakodował te (przynajmniej polskie) mecze. FIFA może dużo i na
        pewno Solorz o tym doskonale wie. Ale pozwala sobie na takie gadki bo od tego
        co bardziej nerwowi kibice kupią te cholerne dekodery.
        Bask: Czy nie mylisz się o tych MŚ w TVE???. Wszystkie mecze ???. A może tylko
        Hiszpanii ???. Chciałbym by były wszystkie. Mecze Niemców mają być w ARD i ZDF,
        Włochów w RAI .... więc jest szansa ze będziemy z którymś z tych państw w
        Grupie... Od razu sprawdzimy się piłkarsko czy jesteśmy tacy dobrze. A
        Polsat... niech robi co chce....
        • Gość: Ave Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.mielno.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 12:05
          PZPN nie mogl sprzedac czegos czego nie byl wlascicielem. FIFA jasno okreesla
          ze mecze reprezentacji kraju musza byc puszczane na kanale otwartym, wiec PZPN
          nie mial praw do tych meczy!!!!!!!!! Wiec POLSRAT nie mogl ich kupic!!!! Solorz
          bajeruje wszystkich, aby rzeczywiscie zwiekszyc sprzedaz swoich pie..
          dekoderow. Straszy i straszy a i tak nie moze nic zrobic.
      • Gość: Mac Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: 194.74.105.* 05.09.01, 11:20
        Juz napisalem do M.P. i w kilkunastu forum podsycalem ogien bojkotu Polsatu. To
        moj wklad(jak na razie, zaczalem 2 godz. temu), kazda rzecz sie liczy. DO
        BOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Kris Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.mediacom.pl 05.09.01, 11:22
          Masz swieta racje - ja takze od godziny robie co moge na roznych portalach.
          Niech wiedza z kim maja do czynienia.
        • Gość: Tilo Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: 195.205.97.* 07.09.01, 12:25
          Jak zobaczyłem co wygaduje Solorz to mnie zalała krew............
      • Gość: Kris POLSAT - "Chwyt ponizej pasa..." README! IP: *.mediacom.pl 05.09.01, 11:28
        Ludzie! Nie dajmy sie tak traktowac - niech Solorz i spolka wiedza z kim maja
        do czynienia. Proponuje w zwiazku z tym zalozenie jakies strony
        antypolsatowskiej, ktorej celem bylby masowy bojkot przeciwko tej stacji.
        Podobna akcja miala miejsce w 1999r. przeciwko TP S.A. Strona ta polegalaby na
        propagowaniu hasel typu "nie ogladamy POLSATU dnia 1. pazdziernika 2001r." W
        ten sposob zmalalaby ich ogladalnosc. Z Wasza pomoca niewatpliwie doszloby to
        do skutku. Ja np. wykasowalem ten obrzydliwy kanal z mojego telewizora... Od
        Panstwa zalezy jak ta mysl sie rozwinie. Pozdrawiam wszystkich poszkodowanych
        internautow-kibicow.
        • Gość: g Re: POLSAT - IP: *.uwm.edu.pl 05.09.01, 11:50
          no pewnie !!! musimy cos zrobic!!!!!!
        • Gość: kamar Re: POLSAT - IP: 150.254.175.* 05.09.01, 12:14
          Gość portalu: Kris napisał(a):

> Ludzie! Nie dajmy sie tak traktowac - niech Solorz i spolka wiedza z kim maja
          > do czynienia. Proponuje w zwiazku z tym zalozenie jakies strony
          > antypolsatowskiej, ktorej celem bylby masowy bojkot przeciwko tej stacji.
          > Podobna akcja miala miejsce w 1999r. przeciwko TP S.A. Strona ta polegalaby na
          > propagowaniu hasel typu "nie ogladamy POLSATU dnia 1. pazdziernika 2001r." W
          > ten sposob zmalalaby ich ogladalnosc. Z Wasza pomoca niewatpliwie doszloby to
          > do skutku. Ja np. wykasowalem ten obrzydliwy kanal z mojego telewizora... Od
          > Panstwa zalezy jak ta mysl sie rozwinie. Pozdrawiam wszystkich poszkodowanych
          > internautow-kibicow.
          Popieram i namawiam innych do tej akcji. Polsat chce najprawdopodobniej
          przestraszyc kibicow i zmusic ich do zakupu dekoderow, a pozniej i tak zrealizuja
          transmisje zgodnie z umowami. kamar
      • Gość: Arko Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: 213.77.127.* 05.09.01, 12:03
        Proponuję bojkot programów Polsat - u. Wszyscy usuwamy je z programatorów
        swoich telewizorów.
        • Gość: Raphal Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 12:14
          To jedna sprawa. A druga piszcie maile do FIFA, do PZPN - niech wywrą naciski.
          Ja napisałem protesty otwarte do wszystkich klubów poselskich w Sejmie. A co!
          Poruszymy niebo i ziemię.
          • Gość: Kris Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.mediacom.pl 05.09.01, 12:24
            Gość portalu: Raphal napisał(a):

> To jedna sprawa. A druga piszcie maile do FIFA, do PZPN - niech wywrą naciski.
            > Ja napisałem protesty otwarte do wszystkich klubów poselskich w Sejmie. A co!
            > Poruszymy niebo i ziemię.

Racja! To dzieki takim ludziom jak Ty, jestem dumny byc Polakiem! Az kreci mi sie
            lezka w oku... :''-)
      • Gość: Pawel Gdzie można zobaczyć mecz Polska-Białoruś na żywo? IP: *.sggw.waw.pl 05.09.01, 12:08
        Gdzie można zobaczyć dzis mecz Polska-Białoruś. Chodzi mi o jakiś PUB albo Bar?
        • Gość: Seter Re: Gdzie można zobaczyć mecz Polska-Białoruś na żywo? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 13:21
          Gość portalu: Pawel napisał(a):

> Gdzie można zobaczyć dzis mecz Polska-Białoruś. Chodzi mi o jakiś PUB albo Bar?
          >
          W Płocku w pubie "PREZYDENT"
      • Gość: marian zrobmy cos!!! http://polshit.w.interia.pl IP: 3.40.128.* 05.09.01, 12:23
        zapraszam do udzialu w akcji webowej!
        adres

http://polshit.w.interia.pl

user:
        polshit

haslo do ftp:
        marian

ktokolwiek interesuje sie projektowaniem prosze bardzo o dopisywanie, wrzucanie
        obrazkow, linkow etc.
      • Gość: marian Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: 3.40.128.* 05.09.01, 12:26
        http://polshit.w.interia.pl

zapraszam

user: polshit

haslo do ftp: marian

rozpocznijmy akcje webowa - projektanci www-kibice polski laczcie sie
        • Gość: widz20 Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 13:39
          biuro@fundacjapolsat.org.pl
          moze sie przydac

ps Zapierdzielcie forum polsat cyftowy:
          http://195.205.4.100/forum/list.php?f=4&pol=1
          i hyde park - polsatu:
          http://195.205.4.100/forum/list.php?f=3&pol=1
      • Gość: Macrose Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 12:45
        Ludzie! Wszyscy kibole! Nastraszmy tego kutasa! Naślijmy karków! Niech
        spierdala do ciepłych krajów! Polsat za dużo sobie pozwala! Proponuję zawalić
        im maila tekstem, który drukowała Wyborcza. Ruszmy polityków. Trzeba im odciąc
        koncesję. Do czasu przeprosin nie oglądam Polsatu!
      • Gość: Macrose Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 13:10
        Kto Polak do klawiatury! Ruszmy wszystkich - prasę, rząd, znajomych. Zajebać
        skurwiela! Nie damy się!
        • Gość: raphal Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 13:18
          Racja, tylko ogromny masowy protest moze przyniesc skutek.
          • Gość: Yaro Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 13:35
            Proponuję składkę na odkupienie praw od Polsatu !
            • Gość: appp Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.waw.cdp.pl 05.09.01, 14:03
              Cz przypadkiem nie jesteś z TVN? Ja proponuję wyp_ _rdolić Polshit z własnych
              telewizorów. Mnie to nawet nie zabolało i tak samo g_ _no pokazują w tym
              dziadowskim programie. Jest coś takiego jak badania oglądalności stacji
              telewizyjnych. Jeżeli jest nas rzeczywiście tak dużo to powszechny bojkot
              Polshitu powinien znacznie pogorszyć wyniki tych badań. Jak im spadnie
              oglądalność to odrazu zmiękną. Wywalajcie śmieci do kosza (Polshit i całą jego
              rodzinkę programów TV)!!!!
          • Gość: yach Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 05.09.01, 13:57
            nie zapominajmy o domach mediowych i firmach takich jak Henkell, Procter and
            Gamble, J&J, ktore wydaja kupe forsy na reklame w stacjach komercyjnych w tym w
            Polshicie. z samego abonamentu ani oplat za dekoder jeszcze sie nikt nie
            utrzymal na rynku telewizyjnym. rzadzi nim reklama i reklamodawcy, a nimi
            kieruje ogladalnosc. jesli dowiedza sie o bojkocie stacji (spadku ogladalnosci)
            moga zrewidowac swoje plany wydawania pieniedzy. niech wiec i oni dowiedza sie
            o naszym protescie. popieram wysylanie maili do Ery, Siemensa etc. to dobry
            kierunek. w koncu w swoich reklamach towarzyszy im wizerunek szczesliwych
            (sic!!!) kibicow.

pozdr

yach
        • Gość: Robi Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: 195.150.133.* 05.09.01, 16:28
          Koledzy i Koleżanki.
          List protestacyjny już już wysłałem i jego wzór rozesłałem do wszystkich
          znajomych i firm z którymi współpracuję. Mam taką propozycję:
          niech ktoś z Was się poświęci i mimo wszystko ogląda przynajmniej godzinę
          dziennie polsatowską szmirę i notuje jakie firmy się tam reklamują lub jakie
          produkty ( zawsze można znaleźć firmę ). I codziennie na tym forum niech podaje
          listę tych reklamodawców, a my będziemy pisać do nich maile, że wydają kasę bez
          sensu, bo przestajemy oglądać wszystkie polsatowskie telewizje. Polsat żyje z
          reklam, może właśnie reklamodawcy nacisną na Solorza skuteczniej niż my
          szaraczki, kibice Orłów Engela.
      • Gość: kilian Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: 10.9.65.* 05.09.01, 13:48
        BRAWA DLA SOLORZA
        TAK Właśnie brawa.
        A niby czemu ma się dzielić z TVP relacjami za które zapłacił?
        TVP też mogła startować w licytacji dwa lata temu
        Też mogła kupić prawa do transmisji.
        A niby czemu TVP ma być lepsza od Polsatu i na mocy jakichś śmiesznych nacisków
        czy ustaw uzyskiwać coś, czego nie udało jej się kupić? tylko dlatego, że
        oprócz pieniędzy z reklam żłopie nasze podatki?
        Bo o pieniądze tu chodzi, oburzeni panowie. TVP nic nie obchodzą Wasze chęci.
        Chodzi o grube pieniądze z reklam.
        Solorz, trzymaj się i nie dawaj TVP nic!
        A oburzeni niech się oburzają na TVP, że mając nasze pieniądze z podatkó nie
        kupiła praw do transmisji, tylko chce teraz za pół ceny je wydębić w
        imię "dobra publicznego".
        TO ŻE NIE OBEJRZYMY MISTRZOSTW TO WINA TVP, nikogo innego!!!
        Pozdrawiam.
        • Gość: Raphal Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 13:54
          Gość portalu: kilian napisał(a):

> BRAWA DLA SOLORZA
          > TAK Właśnie brawa.
          > A niby czemu ma się dzielić z TVP relacjami za które zapłacił?
          > TVP też mogła startować w licytacji dwa lata temu
          > Też mogła kupić prawa do transmisji.
          > A niby czemu TVP ma być lepsza od Polsatu i na mocy jakichś śmiesznych nacisków
          >
          > czy ustaw uzyskiwać coś, czego nie udało jej się kupić? tylko dlatego, że
          > oprócz pieniędzy z reklam żłopie nasze podatki?
          > Bo o pieniądze tu chodzi, oburzeni panowie. TVP nic nie obchodzą Wasze chęci.
          > Chodzi o grube pieniądze z reklam.
          > Solorz, trzymaj się i nie dawaj TVP nic!
          > A oburzeni niech się oburzają na TVP, że mając nasze pieniądze z podatkó nie
          > kupiła praw do transmisji, tylko chce teraz za pół ceny je wydębić w
          > imię "dobra publicznego".
          > TO ŻE NIE OBEJRZYMY MISTRZOSTW TO WINA TVP, nikogo innego!!!
          > Pozdrawiam.

Masz całkowita rację. Nie chodzi jednak o to, aby TVP cos dostala, lecz o to żeby
          Solorz odkodowal mecze Polaków!
        • Gość: Nina Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.ultranet.h.pl 05.09.01, 13:57
          Racja Panowie,
          w TVP dali dupy (nie pierwszy raz), biora pieniadze publiczne i wydaja je na
          fajne festiwale (Sopot- ekipa TVP w tym roku 150 osob) "najfjniejsze biesiady"
          - BRAWO NINA TERIENTIEW ale na tak wazne sprawy jak prawo do transmisji MS
          zabraklo.
          • Gość: Raphal Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 14:05
            I oto chodzi
        • Gość: montee Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.trzebinia.net 05.09.01, 14:27
          Stawiam krzyzyk przy tej wypowiedzi. To ze polsat kupil prawa to nie jego wina
          a zasluga. Bo TVP sie nawet nie wysililo juz ostatnio jak opchneli polshitowi
          Lige Mistrzow. Za rok pewnie nie wykupia Pucharu Swiata w skokach i bedziemy
          ogladac bezludna wyspe i Vabanque. TVP to luje, polsat to luje(niech nie
          koduja).
          A najwieksza malpa jest boniek, dlaczego? kazdy chyba wie
        • Gość: pio Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 05.09.01, 14:43
          Nie odmawiam prawa PolShitowi do dokowania meczów w ramach MŚ ale trzeba
          pamiętać, że FIFA nakazała, by w warunkach nabycia praw do transmisji była
          klauzula, że mecze reprezentacji danego kraju oraz finał, półfinał były nadane
          w paśmie niekodowanym. Nie widzę tu winy Bońka. Sprzedał temu kto chciał kupić.
          Jeżeli okazałoby się, że sprzedając prawa do transmisji wiedział, że PolShit
          zamierza zakodować mecze polskiej reprezentacji, to dopiero wówczas można
          nazwać go małpą. Ale jedno nie ulega wątpliwości - lekko mówiąc - TVP dała
          ciała...
        • Gość: LUKANIO Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 15:02
          MOIM ZDANIEMWYSTRCZY ZACHOWAĆ SPOKJ I NIE KUPOWAĆ DEKODERÓW POLSHITU BEA WTEDY
          ZMUSZENI POKAZYWAĆ MECZE W OTWARTYM PASMIE, ZEBY ZAROBIĆ NA REKLAMACH ZRESZTĄ
          WYDAJE MI SIE ŻE3 TO CO MÓWI SOLORZ TO BLEF, ŻEBY SPRZEDAC DEKODERY MECZE I TAK
          BĘDĄ W OTWARTYM PASMIE BO POLSHIT LEPIEJ NA TY, ZAROBI
          • Gość: Ica Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: 62.233.138.* 05.09.01, 16:13
            Gość portalu: LUKANIO napisał(a):

> MOIM ZDANIEMWYSTRCZY ZACHOWAĆ SPOKJ I NIE KUPOWAĆ DEKODERÓW POLSHITU BEA WTEDY
            > ZMUSZENI POKAZYWAĆ MECZE W OTWARTYM PASMIE, ZEBY ZAROBIĆ NA REKLAMACH ZRESZTĄ
            > WYDAJE MI SIE ŻE3 TO CO MÓWI SOLORZ TO BLEF, ŻEBY SPRZEDAC DEKODERY MECZE I TAK
            >
            > BĘDĄ W OTWARTYM PASMIE BO POLSHIT LEPIEJ NA TY, ZAROBI

Zgadzam się - bez paniki! To może być wielki blef.
            Broń Boże nie kupujcie dekoderów!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka