Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC)

• Gość: ANAS Re: !!!KIBICE LACZCIE SIE!!! IP: 213.25.190.* 05.09.01, 18:26
        srac na ten j... polsat i Solorza! W...dolic polsat i tv4! Ludzie, oddajcie te
        dekodery i olejcie materialistow. W dupie z ta pierdolona stacja. on to robi
        dla naszego dobra? niech mnie k...s nie rozsmiesza... ile osob ma dekoder?
        nawet nie 6% odbiorcow. co z tymi ktozy maja satelite, kablowke? SOLORZ! TOBIE
        NAWET NIE POMOZE FUNDACJA POLSAT ANI POKEMONY. NIECH CIE TYLKO GDZIES ZNAJDE...
        laczcie sie
      • Gość: zibi Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 18:38
        zamach terrorystyczny?
      • Gość: Dziadzio Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.fmi.ch 05.09.01, 18:39
        Solorz ladnie nie postepuje, ale mozemy mu przytrzec nosa jesli bedziemy zgodni i mu pokazemy ze
        nie mozna traktowac Polskiego Kibica jak smiecia. Osobiscie deklaruje sie ze od dzisiaj nie oglodam
        Polsatu az do momentu gdy pan Solorz zmieni zdanie w kwesti mistrzostw swiata!
        • Gość: CHE RACJA PISZMY DO BRAUNA BOJKOTUJCIE POLSAT IP: *.acn.waw.pl 05.09.01, 18:49
          PISZMY DO BRAUNA . TO MÓJ ZIOMAL Z KIELC MOŻE COŚ PORADZI NIECH POWIE GŁOSNO
          TEMU ZASRANEMU GLOBALIŚCIE SOLORZOWI Z MÓZGOWNICĄ WIELKOŚCI 10 GROSZY CO O NIM
          MYŚLĄ POLSCY KIBICE I WSZYSCY UCZCIWI LUDZIE KTÓRYCH NABIERA JAKĄŚ TANDETĄ
          bojkotujcie polsat VIVA REVOLUCJA
          • Gość: PB BOJKOTUJCIE POLSAT BOJKOTUJCIE POLSAT IP: *.acn.waw.pl 05.09.01, 18:51
            BOJKOTUJCIE POLSAT OD TERAZ DO SKUTKU (DO ZWYCIĘSTWA)
            • Gość: ja Re: BOJKOTUJCIE POLSAT BOJKOTUJCIE POLSAT IP: *.unregistered.formus.pl 05.09.01, 19:25
              ja tam tego kurewskiego polsatu nie ogladam i niech oni wypierdalaja na sobie
              na litwe platforme gowniana robic a mecze nawet jak wlacza na ogolnodostepnym
              to i tak na innych bede ogladal

• Gość: dz Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 19:04
        Gość portalu: Bask napisał(a):

> Nie , nie moge uwierzyc, i czasami ciesze sie ze nie mieszkam w tym kraju
        > (Mieszkam w Hiszpanii), Polska jako pierwsza ekipa europejska zakfalifikowala
        > sie do Ms, cala Polska bwai sie, a moj ojciec z radosci powiesil flage polska
        > na balkonie, atutaj czytam ze Polsat nie bedzie pokazywal meczow nasze druzyny
        > na zywo. CO TO ZA KRAJ I KTO W NIM ZADZI!!!!!!, ja be de mogl ogaldac kazdy
        > mecz na zywo bo TVE (telewizjia hiszpanska) bedzie pokazywala wszystkie mecze
        > na zywo,a le cholera po 16 latach Polska jest na MS i polacy beda musieli
        > ogladac te zalosne serwisy sportowe albo takie programy jak gol , zeby zobaczyc
        >
        > wystepy naszych orlow!!!!!!!???????
        > AKCJA NA POLSAT A CO TRZEBA ZROBIC??????,beda wybory za miesiac, niech politycy
        >
        > nie tylko chodza na mecze ale i tez bronia praw polskiego widza, PISCIE LISTY
        > POD TEN ADRES Maciej.Plazynski@sejm.gov.pl, do Marszalka sejmu albo jesli
        > chcecie wysylac meile do na przyklad partii politycznych musicie wejsc na
        > http://www.sejm.gov.pl/poslowie/posel.html

ale ty jestes palant !!!!!!!!!!
        wyslij se meila do pana boga !!!!!!!!
      • Gość: vudu Może Eurosport IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:10
        Może Eurosport będzie nadawał relacje z mistrzostw to zawsze będzie można coś
        zobaczyć, a może będzie transmisja na żywo przez internet?
        Ale ogólnie chłopcy z Polsatu chcą sobie narobić kłopotów/wrogów
      • Gość: lut Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:32
        Wielka afera się z tego zrobila, a ja uwazam, że Polsat umyslnie tak robi.
        Teraz mówią, że mecze będą w kodowanym paśmie, ludzie pokupują dekodery.
        A ze 2 m-ce przed mistrzostwami ogloszą że mecze polaków są ogólnodostępne.
        dostaną wdedy wiecej kasy za reklamy.
        Po prostu marketing!!!
      • Gość: Kris --== SUPER PLAKAT POLSZMATU ==-- IP: *.mediacom.pl 05.09.01, 19:33
        http://republika.pl/antypolsat/plakat.htm
        • Gość: fAnwilu Re: --== SUPER PLAKAT POLSZMATU ==-- IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:07
          Heh. Chyba jednak troche przesadziles z porownaniem Solorza do najwiekszych zbrodniarzy historii.

Jesli dobrze zrozumialem dzisiejsza Wyborcza, to racja jest po stronie Spoleczenstwa. Solorz chce sobie napchac kieszenie nasza kasa i robi dobra mine do zlej gry. Ze niby on prawa do mistrzostw i reszte (miliony kibicow!) ma wiadomo gdzie. FIFA wyraznie mowi, ze mecze reprezentacji, mecz otwarcia, polfinaly i final musza byc pokazane w telwizji ogolnodotepnej. I nie pomoga tlumaczenia Solorza, ze to, ze smo. Jesli Solorz nie wywiaze sie z umowy, moze beknac spora kase.
          • Gość: Szarykot Re: --== SUPER PLAKAT POLSZMATU ==-- IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.01, 19:38
            Gość portalu: fAnwilu napisał(a):
            > Heh. Chyba jednak troche przesadziles z porownaniem Solorza do najwiekszych zbr
            > odniarzy historii.

ani trochę nie przesadził!!!
      • Gość: konan Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 19:55
        dekodera i tak nie kupię!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: bolek Re: POSKUTKOWALO IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 19:59
        Polsat sie zastanawia. Na stronie www.polsat.com.pl jest info, ze sie
        zastanawiaja. Przelicza kase i jezeli okaze sie, ze wiecej zarobia na
        sprzedarzy reklam do transmisji na zywo niz na dekoderach, to bedzie
        odkodowane. Odpowiedz bedzie w przyszlym roku.
        Teraz chyba trzeba zaczac slac maile do reklamodawcow, zeby chcieli sponsorowac
        mistrzostwa... do dziela...
        • Gość: fAnwilu Re: POSKUTKOWALO IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:12
          Nie musimy nic robic. Racja jest po naszej stronie. A oprocz racji dodatkowo FIFA. I to wystarczy, zeby mecze naszej repry byly odkodowane.
      • Gość: tonyhawk Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 20:03
        ja już więcej nie będę oglądał polsatu...
        • Gość: PAW Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.nowosci.com.pl 05.09.01, 20:35
          Solorz na stos!!! Od dzis nie oglądam Polsatu. Zróbmy to wszyscy!!!1 Odejdą
          reklamodawcy. Wtedy Polsat zbankrutuje i MŚ będą w tv publicznej
      • Gość: Mower Mam pomysł IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:21
        Jeśli polsat ,ta bożal się BOże stacja telewizyjna chcę zarobic kodując mecze
        Polaków niech odsprzeda prawa do transmisji (tylko mecze z udziałem Polski)
        telewizji publicznej.Zaspokoi tym samym swoje potrzeby,a i zamknie gardła
        kibicom.A co do dekodera to prędzej sprzedam telewizor ,niż kupię dekoder
        polsatu.
        Kurczę,Polska wreszcie w finałach,święto ,w którym nie dano mi jeszcze
        uczestniczyć ,a tu mecze kodowane? I pierwsze moje mecze Polaków na
        mistrzostwach będę słuchał w radiu?
        Nie radzę panu Solorzowi kodować meczy Polski,naraził by się zbyt wielu kibicom.
        Jego sprawa,ale po zakodowaniu tych meczy wynajął bym se na jego miejscu
        ochroniarzy.
        • Gość: berti Re: Mam pomysł IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 22:46
          Panie Stolorz moge powiedziec tylko jedno , jesli zakodujesz pan mecze Polakow,
          to wiecej pan stracisz niz zyskasz , przez pana polityke od polsatu odwroca
          sie nie tylko kibice pilkarscy , ale rowniez inni widzowie tej stacji,
          podejrzewam ze na znak protestu i tak nikt kogo byloby stac na zakup i tak nie
          kupi dekodera , a innych po prostu nie stac . Wypchaj sie pan ze swoja
          oferta !!!!
          • Gość: roko p. solorz, idz pan w ch.. IP: *.unregistered.formus.pl 06.09.01, 11:13
            ze swoim przasnym polsatem, disco polo i amazonkami, a prawa do mistrzostw
            odsprzedaj TVP za gruba kase, bo i tak ciezar organiacji transmisji cie
            przerasta, wszyscy beda zadowoleni: ty bedziesz mial kase, my mistrzostwa i
            emocje, a przede wszystkim nerwy bedziemy zuzywac na mecze Polakow, a nie na
            wybijanie z twojej tepej glowy takich chorych pomyslow jak kodowanie
          • Gość: Lucjan My jesteśmy bogaci, mamy internet, A CO Z BIEDOTĄ POLSKA PANIE SOLORZ? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 12:28
            Nas moze byloby stac na dekoder i ogladanie tandetnych polsatowskich
            programików, ale co z ludzmi z Bieszczad, Suwalszczyzny? Czy w tych ciezkich
            czasach nie nalezy im sie troche radosci???????
            Zakodowanie MS wcale nie przysporzy Polsatowi fanow.
            P.Solorz moze stracic nie tylko szacunek spoleczny, ale wiele wiecej...
      • Gość: Mel Propozycja IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:25
        Uważam, że Polast zachował się wybitnie po chamsku. Tymbardziej, jak
        podaje "Gazeta" zobowiazał się to pokazywania na żywo meczu otwarcia, finału i
        wszystkich spotkań z udziałem Polaków. A teraz, kiedy awans biało-czerwonych
        jest już pewny, zarząd Polsatu, który podobno nie łamie prawa, wycofuje się z
        wczesniejszych ustaleń. Chyba każdy oglądał przynajmniej jeden mecz Ligi
        Mistrzów, emitowany w Polsacie. Komentatorzy są beznadziejni, brak im dynamizmu
        i rozeznania i niczym nie rekompensują widzowi brak chociażby najmniejszego,
        ale z prawdziwego zdarzenia studia telewizyjnego. W żadnym cywilizowanym kraju,
        kiedy jedenastka awansuje do finałów, zwykłemu widzowi nie jest dane oglądać
        meczów swoich ulubieńców. Nie każdego przecież stać, żeby za 100 zł + 399 zł
        abonamentu wykupić dekoder "Pol-Shitu". Pozostaje jedynie nadzieja, że zarząd
        stacji zmądrzeje i chociaż w godzinach popołudniowych wyemituje na kanale
        otwartym powtórki spotkań. Zresztą, mam nadzieję, że się pan Solorz na tych
        finałach nie przejedzie, bo mecze live odbędą się około godziny 6-7, czyli
        wtedy, kiedy większość idzie do pracy...
        Proponuje, żeby każdy w obywatelskiej postawie, wpłacił tylko 2 dolary (ok 10
        zł) na specjalne konto "Gazety" (które mam nadzieję, że uruchomi :)) ), resztę
        pokryje TVP i wspólnymi siłami odkupimy prawa do transmisji od ludzi, którzy
        chcą żerować za rok na spełnionych marzeniach kibiców. W końcu 20 mln kibiców
        powinno zebrać te nieszczęsne 20mln dolarów, które Polsat wyłożył za prawa do
        transmisji.
        A jak nie to pozostaje nam tylko czekać na decyzję FIFA i pewnie kolejne
        sankcje...
      • Gość: Czarna Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:48
        Mam Nadzieje, że FIFA coś zrobi W tej sprawie, ponieważ nie każdego stać na
        kupienie dekodera.Kocham plską piłke i nie wyobrażam sobie oglądania meczów w
        stacji publicznej.Niedawno prezes Polsatu powiedział,że kibic polski na pewno
        by nie zarywał nocy z powodu jakiegoś meczu i to kogo Polaków.
        I bardzo się myli, bo na przykład ja mogę nadrywać mecze Polaków kiedy tylko
        nadaży się do tego okazja.
        Miejmy nadzieje, że ktoś w końcu powie DOŚĆ POLSATOWI! NIE UDA SIĘ WAM
        TRANSMITOWAĆ MECZÓW POLAKÓW< BO MY DO TEGO NIE DOPUŚCIMY!!!!!
      • Gość: berti Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 22:41
        Panie Stolorz , tylko se pan nie mysl ze kupie pana pier.....y dekoder ,
        wsadz go se pan gleboko , zygam polstaem i wszystkimi jego klonami,
        Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibicow polskiej reprezentacji
        • Gość: Sierpo Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: 192.168.1.* / *.net 05.09.01, 22:55
          Niestety prawda jest taka, ze Polshit ktory wykupil prawa do transmisji za 20
          mln dolarow, teraz bedzie chcial za nie o wiele wiecej. Musi mu sie przeciez
          oplacac, wiec nie sprzeda ich po tej samj cenie co kupil, bo wtedy nic nie
          zarobi...

A co do zarywania nocy, to ja moge nawet i cala noc nie spac a potem do szkoly
          sie spoznic, byle tylko mecze Polakow obejrzec i niech mi tu zaden pieprzony
          skurwiel nie chrzani, ze nikt nie bedzie ogladal meczow o 6 rano! Ja na pewno
          bede.
          • Gość: CVX AKCJA NA STADIONACH IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 23:29
            Proponuje przeprowadzic akcje na wszystkich ligowych stadionach. Coś w stylu
            akcji jaka była przciwko rządom Dziurowicza w PZPN czyli bluzgi i flagi na
            płotach z obraźliwymi wyrazami w strone Polsatu i Smolorza. Może sie pofarci.
            CAŁA POLSKA JEBIE POLSAT!!!
            Pozdrawiam
      • Gość: ziggy Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.09.01, 23:30
        Eurosport będzie transmitował MŚ nie potrzeba nam Polsatu.
        Swoją drogą można pójść do knajpy gdzie będą odkodowane mecze
        (ooops!!!! chyba to będą za wczesne godziny)
      • Gość: DaKid Re: SOLORZ NIE WYGRA W TAKI SPOSÓB IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.09.01, 23:55
        Ja wszystko rozumię, ale żeby POLSAT nie pokazał meczów Polaków to jest skandal.
        Czy prezes poslatu nie czuje się Polakiem ? Przecież jak nie pokażą meczów z
        udziałem Polaków na kanale ogólnodostępnym to nie wróżę niczego dobrego tej
        stacji. Jeśli to prawda, że mecze będzie transmitował EUROSPORT to się nie
        martwię bo oni mają przynajmniej doświadczenie w przeprowadzaniu takich
        relacji. Chyba prezes polsatu nie myśli, że ludzie będą kupować ich dekodery
        tylko o to żeby obejrzeć MŚ, ja na pewno tego nie zrobię, przecież są jeszcze
        inne kanały. Myślę, że protesty tu nie wiele pomogą. Jeśli POLSAT będzie dalej
        prowadził taką politykę to sam się zrujnuje, bez pomocy konkurencji. A słowa
        Pana Solorza :
        "...spotkania na żywo będą dostępne tylko i wyłącznie w kodowanym Polsacie
        Sport. Tym bardziej że mecze zaczynają się w godzinach przedpołudniowych
        polskiego czasu. Dlatego nie ma sensu, by były na żywo w kanale otwartym."
        nikogo z kibiców nie przekonują.
        Pozdrawiam wszystkich kibiców polskich reprezentacji ( nie tylko piłki nożnej).
      • Gość: KROPEK Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.01, 23:59
        Wszystkie mecze Polaków powinny być transmitowane na żywo w telewizji
        ogólnodostępnej!!!!!!!
      • Gość: bruno Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 00:29
        Moze zamiast udawać zainteresowanie polskim sportem i naszą dumą narodową MR S.
        powinien zrobić drugą edycję super programu Dwa ś.... Jak wiadomo, to w
        Polsacie akurat potrafia robićnajlepiej, a w przerwach z relacji w domku
        wiejskim można by obejzec 30 sekundowe relacje z meczow. Chociaż może MR. S.
        chce się na kibicach odkuć za niewątpliwy "sukces komercyjny" jaki ta stacja
        odniosla wiosną, prezentujac przez 100 dni życie prawdziwych Polaków. O takich
        sąsiadach każdy z nas może tylko pomarzyć. No cóż, miejmy nadzieję, że "władcy"
        tego kraju raju pomogą kibicom.
        • Gość: bronas Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.pila.dialup.inetia.pl 06.09.01, 00:37
          to jest poprostu POLSKA i tu tak musi byc zeby nigdy nie było zadobrze.a pan
          solorz pieprzy ze nie a sensu puszczec meczóe Polski w pasmie odkodowanym bo
          mecze beda przed południem co to ze róznica kiedy i tak jestesmy pierwszy raz
          od 16 lat na mistrzostwach i tak ludzie beda chcieli ogladac.Pirprze te nasze
          telewizje równiez nasza wspaniała TVP ,która to zadbała o to,najlepiej bedzie
          jak beda puszczac non stop obrady sejmu.pozdrawim kibiców(prawdziwych)
      • Gość: kola Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.dostep.pl 06.09.01, 01:38
        uffffff..
        najgorsze juz za nami - wuasnie przed chwila ruszyua strona protestu [kolejna,
        jak widze.. ;)] przeciwko polszitowi - www.uwolnic-orly-engela.prv.pl
        wchodzcie, korzystajcie, komentujcie, krytykujcie, radzcie - skwapliwie
        wysluchamy Waszych opinii..
        chetnie skorzystamy takze z rzeczy, ktore powoli do nas splywaja, ale
        potrzebujemy nieco czasu.. strona jest ciagle ''ander konstrakszyn'' - wiec
        badzcie wyrozumiali.. hiehie.. ;)

pozdr
      • Gość: CVX www.uwolnic-orly-engela.prv.pl IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 02:06
        Fajna stronka. Pozdrowionka dla autorów.
      • Gość: przemek Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: *.intermik.com.pl 06.09.01, 07:15
        motyki w dłoń panowie i panie i czas zrobić z panem solorzem porządek
        skurwysynom nie można odpuścić ,choć tak naprawdę wpierdol powinien dostać
        człowiek który pozwolił na tak kuriozalną sytuację SKANDAL SKANDAL
        • Gość: Kris Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: 193.178.168.* 06.09.01, 07:43
          Dokładnie,

za tyłek przydało by się złapać tego kto "klepnął" tą decyzję ale pewnie już
          dawno za nic nie jest odpowiedzialny. Interweniować powinna Krajowa Rada
          Radiofoni i Telewizji- w końcu na coś może się przydać !!!!
      • Gość: Marek TVP - gdzie była ??? IP: 193.178.168.* 06.09.01, 07:52
        Od jakiegoś czasu TVP narzeka na spadek oglądalności i coraz niższe wpływy z
        reklam. Zastanawiam się gdzie w momencie negocjacji był prezes Kwiatkowski,
        zapewne promował swoją piękną twarz. Takim działaniem reklam w TVP na pewno nie
        przybędzie, a widzów będzie ubywać - i dobrze
      • Gość: (L)FAN Re: AkCja NA POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: 10.129.234.* / *.acn.pl 06.09.01, 09:26
        Propozycja moja jest taka że wszyscy fani BIAŁO-CZERWONYCH powinni bojkotować
        kanały należace do p.sOLOŻA czyli polsat i tv4 wtedy on będzie tracił pieniądze
        z tytułu reklam i może pujdzie po ROZUM DO GŁOWY
      • Gość: plat22 Re: AkCja NA POLSAT (ZACZNIJMY OD LIGI MISTRZOW) IP: *.geo.uw.edu.pl 06.09.01, 09:52
        zacznijmy od bojkotu transmisji, retransmisji i wszelkich programow zwiazanych
        z liga mistrzow.
        pzdr
        • Gość: INTEL. Re: AkCja NA POLSAT (ZACZNIJMY OD LIGI MISTRZOW) IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.09.01, 10:12
          Solorz, ty czerwony groszorobie, mam cię w dupie. Może też obrady sejmu
          zakodujesz, a potem wiadomości i wieczorynkę.
          ZŁODZIEJE. iLE W Polsce kosztuje internet, a JAKIE SĄ ZAROBKI??????
          PIERDOLIĆ KODOWANIE.
      • Gość: binderos Re: AkCja NA jebany POLSAT (TRZEBA COS ZROBIC) IP: 192.168.0.* / 217.96.110.* 06.09.01, 10:29
        jebać solorza jebać i całą rodzinę jego
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka