radekz16 04.03.05, 11:38 Do tego wątku mozna wklejać składy które chcecie żeby ktoś wam ocenił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radekz16 A oto mój skład 04.03.05, 11:43 Co o nym myslicie? taktyka to 1-3-3-4 Oto skład Sabała Witold- (szkoda kasy było mi na porządnego np Majdana a inni z słabszych klubów mało punktója lub - dlatego dałem rezerwaowego) Kiełbowicz Węgrzyn Gołaszewski Karwan Kuchar F.Burdhard Frankowski (kapitan) Bania Darosz Reeis Co o nim myslicie. Rezerwy nie pokazuje bo i tak nikt z nich nie ma szans na gre. Odpowiedz Link Zgłoś
iloveyy Re: A oto mój skład 08.03.05, 11:29 Jestem nowy i mam pytanie.Czy jest roznica gdzie obronca wystepuje(chodzi o to czy na lewej flance,prawej,w srodku itd) Jak jest to napiszcie jak to sie zmienia dzieki~~ Odpowiedz Link Zgłoś
jasiu51 Re: A oto mój skład 14.03.05, 19:53 bramka Liberda Obrona Bieniuk Dudka Rzerzniczak mynar Pomoc Simr Bojarski Gołoś Kalousek napad Slusarski kapitan Jeleń Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_mz Re: A oto mój skład 08.03.05, 23:25 :) dobra jak juz tak piszecie swoje sklady to ja zaprezentuje swoj sklad br: linka obr: glowacka, vidlicka, stolarczyk pomoc: karwan, giza, golinski atak: frankowski, sikora, moskala, grzybowski Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: A oto mój skład 04.03.05, 16:35 radekz16 napisał: > Co o nym myslicie? > > taktyka to 1-3-3-4 > > Oto skład > Sabała Witold- (szkoda kasy było mi na porządnego np Majdana a inni z słabszych > klubów mało punktója lub - dlatego dałem rezerwaowego) Na bramkarzu się nie oszczędza, to wazna pozycja. Zły wybór. > Kiełbowicz > Węgrzyn > Gołaszewski > Gołaszewski - zły wybór, Polonia będzie tracićduzo goli > Karwan > Kuchar > F.Burdhard > > Frankowski (kapitan) > Bania > Darosz > Reeis Pewnie o DOrosza chodzi, - sprzedaj go. Reiss - bez formy > Co o nim myslicie. > Rezerwy nie pokazuje bo i tak nikt z nich nie ma szans na gre. Ogólnie kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
radekz16 Dzięki za oceny. 04.03.05, 22:04 Oceny jak mozna sie spowiedziewać zawsze krytyczne. Ale wszystko sie okaże pózniej w czasie gry. Na wiosna tak samo pisali o moim składzie i zajoł 16 miejsce. Może będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_stalina Re: A oto mój skład 05.03.05, 11:45 radekz16: według mnie obrona jest spoko bo każdy z nich może strzelić bramke ale weż pod uwage to ile moga stracic Odpowiedz Link Zgłoś
kosteq7 Re: Oceny składów 04.03.05, 17:49 bramkarze Malarz (amica) Cabaj (cracovia) + obrońcy Matlak (pogoń) Smirnovs (amica) + Głowacki (wisła k.) + Janus (wisła p.) + Szczypkowski (zagłebie) Bartnik (gks katowice) Pomocnicy Gęsior (wisła p.) + Simr (amica) + Iwański (zagłębie) + Bugała (Lech) (k) + Błaszczykowski (wisła k.) + Krauze (gks kat.) napastnicy Milar (pogoń) + Doros (polonia) + Kubica (Górnik Ł.) Szczoczarz (cracovia) ustawienie na najblizsza kolejke chyba 1-3-5-2 jak to oceniacie? kogo byscie zmienili? Odpowiedz Link Zgłoś
duch_stalina Re: Oceny składów 05.03.05, 11:39 to może byc dobry skład zawze jakaś szansa jest ale...matlak w pierwszej straci ze 2 bramki podobnie jak szcypkowski błaszczykowski nie oszukujmy sie nie zagra a atak jest całkowicie bez sensu...wymień na jelenia bo w sparingach spooooro strzela i banie Odpowiedz Link Zgłoś
duch_stalina Re: Oceny składów 05.03.05, 11:44 a oto mój skład czekam na spostrzeżenia: B:cabaj B:Sławik O:baster+ O:telichowski+ O:węgrzyn+ O:głowacki+ O:janus O:szczypkowski P:smoliński+ P:giza+ P:zając+ P:pach P:krauze P:jacek N:jeleń+ N:bania+ N:ślusarski+ N:piszczek Odpowiedz Link Zgłoś
kosteq7 Re: Oceny składów 06.03.05, 11:33 doradzcie kogo mam kupic na atak: wybralem milara (2,6mln) i dorosza (1,5mln) ale to chyba nie sa zbyt dobre zakupy. Kto wg Was bedzie lepszy w podobnej cenie? dzieki za sugestie Odpowiedz Link Zgłoś
bucior Re: Oceny składów 06.03.05, 14:26 A oto mój skład: Pawełek Kuś Grzyb Smirnovs Kaźmierczak Geworhyan Wachowicz Simr Frankowski Nawrocik Rocki Co o nim sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
wratislavia1 Re: Oceny składów 06.03.05, 15:35 Moja ekipa Pęknięty_jeż 1.Cabaj 2.Nikitovic 3.Bednarek(Odra) 4.Gaudinho(Zabrze) 5.Drumlak 6.Citko 7.Łobodzinski 8.Kmiecik(GKS) 9.Frankowski 10.Zurawski(C) 11.Wlodarczyk Wyraznie oslabilem obrone kosztem ataku,bo przepisy w tej zabawie sa tak diotycznie skonstruwaone,ze nie oplaca sie inwestowac w lepsza defenswye:) Odpowiedz Link Zgłoś
serwer2 Re: Oceny składów 06.03.05, 19:04 hehe bucior, chyba sie znamy :D fajnie że znam już twój skład, nie najgorszy ale czemu żurawskiego wyrzuciłes? A oto mój skład: Linka Stolarczyk Myszor Żytko Karwan Bojarski Zając Frankowski Żurawski Sikora Plizga Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
elwin73 Re: Oceny składów 08.03.05, 10:16 Zurawski jest sfrustrowany i nie ma motywacji... ja bym na niego nei stawial, tym bardziej za taka kase Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszprezes oto moj sklad 06.03.05, 12:26 cabaj popiela grzyb kus labodzinski zajac blaszczykowski (bardziej bedzie wchodzic jako rezerwowy, ale moze cos strzeli) giza simr (wielka niewiadoma) milar frankowski Odpowiedz Link Zgłoś
mojkotek Re: Oceny składów 06.03.05, 12:44 ładnie beznadziejne składy podajecie. to nawet 50 punktow nie zrobi wam w pierwszych kolejkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lysy12341 RMuj beznadziejny sklad ale niewiedzialem kogo kup 06.03.05, 14:34 hehehehe ocencie: Liberda bartczak - Smirnnovs - Mynar Ulisses - Simr - Karwan (legia) - Zajac Żurawski - Gregorek - Sikora I jak myslicie ????????? reszta raczej po 0.5 Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek42 Re: RMuj beznadziejny sklad ale niewiedzialem kog 06.03.05, 18:34 smimnowsa i ulissa , simr i gregorek wymieniłbym na wegrzyna górskiego i moskałe Odpowiedz Link Zgłoś
slawog Re: Oceny składów 06.03.05, 19:13 widze sporo krytycznych uwag przed pierwszym gwizdkiem... Ciekawe co powiecie na moj sklad: Cabaj - Kłos, Kowalczyk, Djoković, Celaković - Drumlak, Smoliński, Błaszczykowski - Żurawski (K), Edi, Kuzba Wiem ze nie jest idealny, ale jak na razie nie mam wiecej kasy... KIedy wpadnie jakis grosz to mam na oku jeszcze kilka nazwisk... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszprezes Re: Oceny składów 06.03.05, 20:19 mam pytanko na kogo byscie postawaili na cezarego kucharskiego czy lukasza madeja??? Odpowiedz Link Zgłoś
mazi1027 Re: Oceny składów 08.03.05, 11:14 Szczerze?? na żadnego z nich, chociaż Madej to ponoć "gwiazda" ale niestety chyba tylko od żelu na głowie. Lepiej stawiać na ambitnych typu Bartczak Odpowiedz Link Zgłoś
mazi1027 Re: Oceny składów 08.03.05, 11:13 tylko z Kuźbą będziesz miał problem, zamień go np na Szewczuka czy Moskałę, będą grali i raczej coś ustrzelą zwłaszcza Moskał (a grosze kosztuje jak na takiego napastnika) Odpowiedz Link Zgłoś
habi28 A co szanowni prezesi sądzą o tym składzie ????? 21.03.05, 11:52 Oto mój składzik i prosze o uwagi te pozytywne i te krytyczne: Cabaj---Djoković,Smirnovs,Vranjes,M.Pawlak---Zając,Vuković,Geworgian,Baran--- Frankowski,Porazik Pozdrawiam wszystkich prezesów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skani Re: Oceny składów 06.03.05, 20:45 To jest moj sklad ktory bedzie gral i chcialbym zebyscie ocenili :) Ksdyskobolia Bramka Majdan Radoslaw Obroncy Pawlak Mariusz Sablik Radim Sninsky Dusan Mynar Radek Pomoc Boret Vadim Piechniak Piotr Zajac Marcin Napstnicy Porazik Andrej Kuzba Marcin Slusraki Bratosz Pozdor!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slawog Re: Oceny składów 06.03.05, 20:50 Sklad ciekawy... sporo obcokrajowcow... masz szanse na srodek tabeli tak jak Dyskobolia:) > To jest moj sklad ktory bedzie gral i chcialbym zebyscie ocenili :) > Ksdyskobolia > Bramka > Majdan Radoslaw > Obroncy > Pawlak Mariusz > Sablik Radim > Sninsky Dusan > Mynar Radek > Pomoc > Boret Vadim > Piechniak Piotr > Zajac Marcin > Napstnicy > Porazik Andrej > Kuzba Marcin > Slusraki Bratosz > Pozdor!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baartol Re: MÓJ SKLADDDDD 06.03.05, 21:20 liberda matlak,golaszewski,glowacki karwan,geworgjan,krauze, wlodarczyk,frankowski,szczoczarz,zakrzewski Odpowiedz Link Zgłoś
wwy Re:Team 2005 12.03.05, 03:47 Cabaj Grzyb,Vidlicka,Szczypkowski Piechniak,Geworgian,Łobodziński Żurawski,Frankowski,Ślusarski,Murdza Odpowiedz Link Zgłoś
mojkotek Re:Team 2005 18.03.05, 11:45 ciekawy sklad tylko zamiast dwoch napastnikow z wisly warto pomoc wzmocnic, no i ten szczypkowski troche niepasuje. acha lepiej kupowac tych co na 100% wystąpią a tu nnie widać wielu pewniakow. pierwsze 2 kolejki pokażą Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionek87 Re: MÓJ SKLADDDDD 16.03.05, 22:28 no cóż... napastników mogłeś troszeczke inaczej zorganizować (szkoda pieniędzy na włodarczyka) Odpowiedz Link Zgłoś
mazi1027 Re: Oceny składów 08.03.05, 11:18 chyba przesadziłeś z Groclinem, też ich lubię ale trzeba mieć jakąś rotację na wszelki wypadek. Osobiście polecam Karwana, bo myślę, że przy diamencie Zielińskiego będzie trochę strzelał. Zawsze był aktywny, a jak solidnie przepracował zimę to będzie Legia miała radochę z niego. Pamiętam jaki kiedyś byś świetnym wchodzącym z II lini do przodu. Opłaca się wydać 2 mln Odpowiedz Link Zgłoś
horun Re: Oceny składów 12.03.05, 10:56 no to ocencie tez moj sklad majdan-smirnovs,pawlak,radwanski-smolinski,citko,liczka,giza- frankowski,piszczek,zjawinski Odpowiedz Link Zgłoś
wowo15 Re: Oceny składów 06.03.05, 21:37 A oto mój skład Piątek- Kuś Julcmir Mynar-Giza Wachowski Sobolewski-Reiss Ślusarski Jeleń Milar to dopiero skład Odpowiedz Link Zgłoś
mazi1027 Re: Oceny składów 08.03.05, 11:19 no to może zdać egzamin, tylko bani(aka) mi brak Odpowiedz Link Zgłoś
ukaja1981 Re: Oceny składów 08.03.05, 08:20 Patrzcie na to: Bramkarz LASKOWSKI Obrońcy Kiełbowicz BELADA STOLARCZYK Pomocnincy PIECHNIAK BOJARSKI GIZA SIMR Napastnicy ŻURAWSKI ŚLUSARSKI "ED EDI EDY" I co wy na taki skład? Odpowiedz Link Zgłoś
elwin73 KARALUCHY 08.03.05, 10:14 Cabaj Marcin Cracovia Bożyk Artur Gornik Ł. Grzyb Wojciech Odra W. Nikitović Veliko Gornik Ł. Łobodziński Wojciech Zagłebie L. Bojarski Marcin Cracovia Gęsior Dariusz Wisla P. Frankowski Tomasz Wisla K. Bania Piotr Cracovia Szewczuk Tomasz Odra W. Chałbiński Michał Gornik Z. Odpowiedz Link Zgłoś
mazi1027 Re: KARALUCHY 08.03.05, 11:21 super składzik, tylko Karwana mam w środku Odpowiedz Link Zgłoś
miles459 FcSuperTeam Prosze o ocene tego składu!!!:) 08.03.05, 15:32 Taktyka to 3-5-2 Mam dylemat kogo wziąść na kapitana.oceńcie ten skład Rezerw nie podaje bo to niestety zapchaj dziury!!!:(Strasznie droga ta runda!!! 1 skład: Br.Cabaj Marcin Ob.Baster Marek Ob.Gołaszewski Igor Ob.Węgrzyn Kazimierz Pom.Geworgian Wahan Pom.Łobodziński Wojciech Pom.Gołoś Konrad Pom.Ulisses Jorge Souza Pom.Gęsior Dariusz N.Frankowski Tomasz N.Bania Piotr P.S Zapraszam wszystkiich do mojej ligiz chęcią pójde na Wpis za Wpis!!! kod:8524000858 Aha jeśli sie zapisze ktoś to prosze sie udzielać na forum ligi!!! Pozdrawiam miles459 Odpowiedz Link Zgłoś
rybers a co sadzicie o tym?? 08.03.05, 17:04 b:sabela o:wegrzyn o:glowacki(lub mynar,pomozcie kogo wybrac??) o:pawlak p:adriano p:karwan p:bojarski p:lobodzinski n:frankowski n:bania n:sikora rezerwa po 0,3 tylko onyakachi po 0,4 co o nim sadzicie,i o calym skladzie z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
boxster FC QRNIK- ocene prosze 08.03.05, 19:41 Bramka- Majdan obrona:(od lewej) udarevic ivan tomek klos glowacki arek marek jozwiak pomoc:(od lewej) jakub błaszczykowski bartosz iwan glowacki pawel atak:(lewa) kuźba marcin dawidowski tomasz zurawski maciej(kapitan) ustawienie 1-4-3-3 Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk10 Re: Oceny składów 08.03.05, 17:38 1 Bramkarz Cabaj Marcin 2 Bramkarz Fabiniak Bartosz 3 Obrońca Nikitović Veliko 4 Obrońca Rachwał Patryk 5 Obrońca Radwański Krzysztof 6 Obrońca Belada Żarko 7 Obrońca Baster Marek 8 Obrońca Wojtkowiak Grzegorz 9 Pomocnik Błaszczykowski Jakub 10 Pomocnik Murawski Rafał 11 Pomocnik Peszko Sławomir 12 Pomocnik Simr Jaroslav 13 Pomocnik Citko Marek 14 Pomocnik Trałka Łukasz 15 Napastnik Andradina Edi 16 Napastnik Brożek Paweł 17 Napastnik Żurawski Maciej 18 Napastnik Piszczek Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
marechal Oceny składów 08.03.05, 18:05 Co sądzicie o takim składzie: Linka-Węgrzyn,Radwański,Vidlicka-Simr,Błaszczykowski,Gęsior- Żurawski,Frankowski,Sikora,Szałachowski Myślicie że Sikora będzie grał w podstawowym składzie? Odpowiedz Link Zgłoś
klepcio Re: Oceny składów 08.03.05, 20:31 hej. co myślicie o tym?? 1 Bramkarz Cabaj Marcin 1.5 1.5 -/- -/- 2 Bramkarz Sabela Witold 0.3 0.3 -/- -/- 3 Obrońca Vidlicka Vlastimil 1.0 1.0 -/- -/- 4 Obrońca Baster Marek 1.2 1.2 -/- -/- 5 Obrońca Karwan Michał 1.2 1.2 -/- -/- 6 Obrońca Bartnik Tadeusz 0.3 0.3 -/- -/- 7 Obrońca Bednarek Marcin 0.3 0.3 -/- -/- 8 Obrońca Polczak Piotr 0.3 0.3 -/- -/- 9 Pomocnik Simr Jaroslav 1.7 1.7 -/- -/- 10 Pomocnik Łobodziński Wojciech 1.5 1.5 -/- -/- 11 Pomocnik Peszko Sławomir 0.8 0.8 -/- -/- 12 Pomocnik Vuković Aleksandar 2.1 2.1 -/- -/- 13 Pomocnik Pek Damian 0.3 0.3 -/- -/- 14 Pomocnik Krauze Wojciech 0.3 0.3 -/- -/- 15 Napastnik Grzybowski Zbigniew 1.2 1.2 -/- -/- 16 Napastnik Żurawski Maciej 5.0 5.0 -/- -/- 17 Napastnik Frankowski Tomasz 4.5 4.5 -/- -/- 18 Napastnik Szczoczarz Łukasz 0.5 0.5 -/- -/- prosze odpowiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś
dyrcio Re: Oceny składów 08.03.05, 21:58 Poproszę. Wiem że badziew ale może coś poradzicie :): 1 Bramkarz Olszewski Sławomir 1.5 1.5 -/- -/- 2 Bramkarz Fabiniak Bartosz 0.3 0.3 -/- -/- 3 Obrońca Rambo Alessandro 0.5 0.5 -/- -/- 4 Obrońca Wacek Tomasz 0.3 0.3 -/- -/- 5 Obrońca Szczypkowski Andrzej 1.0 1.0 -/- -/- 6 Obrońca Bednarek Marcin 0.3 0.3 -/- -/- 7 Obrońca Bartnik Tadeusz 0.3 0.3 -/- -/- 8 Obrońca Plich Wojciech 0.3 0.3 -/- -/- 9 Pomocnik Szwajdych Paweł 0.3 0.3 -/- -/- 10 Pomocnik Krauze Wojciech 0.3 0.3 -/- -/- 11 Pomocnik Da Silva Adriano Gerlin 2.0 2.0 -/- -/- 12 Pomocnik Gęsior Dariusz 2.4 2.4 -/- -/- 13 Pomocnik Giza Piotr 2.5 2.5 -/- -/- 14 Pomocnik Szary Sławomir 0.5 0.5 -/- -/- 15 Napastnik Enyinnaya Ugo 1.6 1.6 -/- -/- 16 Napastnik Żurawski Maciej 5.0 5.0 -/- -/- 17 Napastnik Frankowski Tomasz 4.5 4.5 -/- -/- 18 Napastnik Onyekachi Daniel 0.4 0.4 -/- -/- Odpowiedz Link Zgłoś
adambro piwozlopy 09.03.05, 00:54 Cabaj/Malarz Vidlicka, Glowacki, Pawlak (Myszor) Piechniak, Lobodzinski/Iwanski, Karwan/Vukovic Zurawski, Mierzejewski, Jelen, Edi/Moskala Jeszcze waham sie nad kilkoma nazwiskami (alternatywy oddzilone znakiem /). Prosze o rady, najlepiej poparte argumentami :) Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz_tg co powiecie o tym?? 09.03.05, 09:23 taktyka 1:2:5:3 malarz Smirnovs,Skrzypek zając, smoliński, radzewicz, burkhardt F,błaszczykowski frankowski, ślusarski, niciński Odpowiedz Link Zgłoś
pawelszak0 Re: co powiecie o tym?? 09.03.05, 21:42 chłopie nie ma ustawienia 2-5-3!!! nie wezmiesz udzualu w tej kolejce bo trzeba miec minimum 3 obroncow w pierwszym skladzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
adambro Re: piwozlopy 17.03.05, 21:37 Ostatecznie sklad wyglada tak: br: Malarz ob: Vidlicka, Pawlak, Glowacki po: Lobodzinski, Piechniak, Karwan np: Zuraw, Jelen, Murdza, Grzybowski Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
kamil894 Re: Oceny składów 09.03.05, 10:53 Ja mam 2 drużyny 1 to:Cabaj-Kaczorowski, Udarevic, Sablik, Poledica- Kaczmarczyk, Vukovic, Geworian, Nazareu-Frankowski, Brożek REZERWA to : Cierzniak- Lisowski, Bednarek- Salamoński, Błaszczykowski, Banaczek, Zjawiński 2 to :Malarz-Nikitovic, Mynar, Wasilewski, Stolarczyk- Zając, Drumlak, Błaszczykowski- Ślusarski, Aleksander, Reiss REZERWA to: Cierzniak- Stawowy, Vidlicka- Peszko, Trałka, Mirosław Goliński- Gregorek Oceńcie to... Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bonkbonk Moj Team?? :D 09.03.05, 19:58 Przyrowski Sebastian(1,5) - Amica Sablik Radim(1,7) - Groclin Rzeźniczak Jakub(1,9) - Legia Głowacki Arkadiusz(2,0) - Wisła Kraków Smoliński Marcin(2,0) - Legia Juszkiewicz Łukasz(1,2) - Górnik Zabrze Vujović Predrag(1,5) - Wisła Płock Zając Marcin(2,0) - Groclin Sikora Adrian(1,8) - Groclin Frankowski Tomasz(4,5)(k) - Wisła Kraków Sobczak Paweł(1,8) - Wisła Płock ja uwazam ze to bardzo wyrównany sklad, pierwszy raz w mojej Piłkarzykowej karierze nie zrobilem składu opartego na kilku drogich piłkarzach i co za tym idzie, reszta składu to byly jakies leszcze, mysle ze wyrównany sklad to droga do sukcesu :D:D i co o tym sadzicie ?? moze jakies rady ?? pozdrawiam wszystkich prezesów :D Odpowiedz Link Zgłoś
gocek333 Skład Gocka[PROSZE GO OCENIĆ] 10.03.05, 23:21 br malarz ob rzeźniczak ob szala ob vidlicka po vuković po karwan po zieńczuk po łobodziński na frankowski(c) na mierzejewski na niciński ustawienie 1-3-4-3 Odpowiedz Link Zgłoś
gocek333 Biały[PROSZE O CIEKAWĄ OCENE] 10.03.05, 23:25 br cabaj ob skrzypek ob dudka ob skrzyński po giza po grzelak po sasin po adriano gerlin na bania na ślusarski na kryszałowicz ustawienie to 1-3-4-3 Odpowiedz Link Zgłoś
corras Re: Biały[PROSZE O CIEKAWĄ OCENE] 11.03.05, 08:02 Kryszałowicz kontuzjowany, a ten adriano to dobry zawodnik, ale bez okresu przygotowawczego i niewiadomo czy będzie zaczynał w pierwszym składzie. Reszta moze być :) Odpowiedz Link Zgłoś
vir333 ŁAŁ BIAŁY MASZ EXTRA SKŁAD 11.03.05, 11:21 w 100% podoba mi sie twój skład w większej części sobie go zapożycze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
corras Ciekawa drużyna !!! 11.03.05, 08:14 Bramkarz: Przyrowski obrona: Sabik Skrzyński Smirnovs Pomoc: Smir Vuković Iwański Atak: Jeleń Frankowski Moskała Kubica Ustawienie 1-3-3-4 Wiem, że Jeleń jest kontuzjowany, ale mam nadzieje,że sie wykuruje ! Co o tym Teamie sądzicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze89 Ocencie prosze 11.03.05, 10:48 B Malarz Arkadiusz O Smirnovs Maris O Sablik Radim O Głowacki Arkadiusz P Łobodziński Wojciech P Bartczak Mateusz P Geworgian Wahan P Bukalski Krzysztof N Frankowski Tomasz- KAPITAN :) N Sikora Adrian N Moskała Tomasz ustaw. 1-3-4-3 Czy warto mieć rezer. obrońców Karola Piątka(CRACOVIA)i Żarko Belade(Wisła Płock)??? Z góry dziękuje!!!POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
valdgir Re: Ocencie prosze 11.03.05, 19:08 Moje dwie druzyny: 1. Cabaj Głowacki Stolarczyk Matlak Vidlicka Bojarski Karwan Iwański Frankowski (c) Moskała Ślusarski 2. Przyrowski Głowacki Węgrzyn Vidlicka Giza Łobodziński Wachowicz Błaszczykowski Frankowski Żurawski (c) Murdza (lub Piszczek :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze89 Re: Ocencie prosze 12.03.05, 07:54 a czemu mi nikt nie chce ocenić druzyny ? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
grzesol Re: To mój team 12.03.05, 11:02 Przyrowski-Głowacki,Mynar,Szczypkowski-Iwański,Zieńczuk,Simr,Radzewicz- Frankowski,Kubica,Grzybowski.Wystawiłem bardzo ofensywną obronę bo Mynar bardzo często bierze udział w akcjach ofensywnych,a Szczypkowski tak naprawdę jest pomocnikiem :).Martwię się trochę tym kiepskim atakiem,chiałem kupić Sikorę ale nie wiedziałem czy wystąpi jutro i go nie kupiłem.Mam nadzieję,że jutro zamiast niego w ataku zagra Radzewicz i zdobędzie mi sporo punktów ale wszystko wskazuje,że niestety nie zagra :( bo Sikora chyba będzie gotowy do gry. Odpowiedz Link Zgłoś
valdgir Re: Ocencie prosze 12.03.05, 11:25 marc_x napisał: > na ten 1 starczylo tobie kasy???? Oczywiscie. Jesli nie wierzysz to sprawdz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marc_x Re: Ocencie prosze 12.03.05, 09:52 boisko pokaze, ale sklad masz chyba dobry i ciekawy, mozesz w poszczegolnych kolejkach byc bardzo wysoko, a dobrzy rezerwowi raczej nic nie dadza, conajwyzej mozesz ich pozniej drozej sprzedac, ale watpie aby cena za Piatka wzrosla bo Cabaj w Cracowii ma pewne miejsce... no ale jesli jest tani to moze warto go trzymac :) Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowa Re: Oceny składów 11.03.05, 20:08 A co mam zrobic jak Krysztalowicz Pawel nie gra az do kwietnia a mam go wystawionego jako napastnika, moge go sprzedac i bede miala -3 pkt czy zostawic go tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
ziober81 Re: Oceny składów 12.03.05, 00:11 kolejka wystartowała, mogę wam zdradzić skład :) Cabaj Vidlicka Głowacki Stolarczyk Bojarski Gęsior Madej (Łęczna) Saganowski (kpt) Ślusarski Niciński Nawrocik tylko mam problem... nie wiem gdzie tego skuterka będę trzymał :D Odpowiedz Link Zgłoś
kamikadze89 Re: Oceny składów 12.03.05, 07:56 > tylko mam problem... > > nie wiem gdzie tego skuterka będę trzymał :D juz nie masz problemu :) ja go bede mial hehe, a miejsce to mi sie znajdzie na niego w garazu :D Odpowiedz Link Zgłoś
betissevilla Re: Oceny składów 12.03.05, 12:01 oto mój sklad: W.Piątek B.Fabniak T.Bartnik V.Vidlicka M.Żytko M.Karwan R.Lasocki G.Wojtkowiak B.Karwan P.Giza M.Radzewicz P.Sasin Mir.Golinski R.Jarosz B.Ślusarski M.Saganowski P.Rocki A.Kubica Odpowiedz Link Zgłoś
nedved94 Re: Oceny składów 13.03.05, 16:13 br.cabaj obr vidliczka djokovic glowacki vranjes pom. kazimierczak giza drumlak karwan nap. milar jelen Odpowiedz Link Zgłoś
wielim14 Re: Oceny składów 13.03.05, 16:57 Bardzo slaby sklad , nedved. Radze Ci zrobić trochę zmian , bo może być bardzo źle :)Na pewno sprzedać Milara , Kazimierczaka,Vidliczke , Karwana.Można by się również pozbyć Jelenia , Glowackiego. A kupić Frankowskiego , np. Murdze Zbigniewa , Nicińskiego Grzegorza , Nazaruka lub Łobodzińskiego.Na obrone możesz kupić np. Grzyba z Odry , dosyć tani 1,5 mln lub Popiele za 2,0 mln.www.lksmalyszliga.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wielim14 Re: Oceny składów 14.03.05, 19:35 Bramka - Jakub Janda Obrona - Roar Ljoekelsoey Georg Spaeth Andreas Widhoelzl Thomas Morgenstern Pomocnicy - Martin Hoellwarth Adam Małysz Sigurd Pettersen Michael Uhrmann Napastnicy - Janne Ahonen Matti Hautamaeki Co sądzicie o moim składzie ? Ja sądze ,ze wszyscy powinni nieźle zapunktować ;) www.lksmalyszliga.pl A teraz może jakiś mój cytat ? Nie ma sprawy , sami tego chcieliście żeby później nie było na mnie :) " Małysz nigdy nie będzie taki szary jaki był kilka lat temu " Kibice skoków narciarskich powinni ten cytat w miare pojąć , a dla tych co go nie rozumieją małe tłumaczenie :) Pamiętam jak kiedyś Eurosport tylko pokazywał Skoki Narciarskie.Małysz skakał słabo , żadko kiedy się kwalfikował do 30 , mało się o nim wtedy mówiło...Teraz nawet jak skacze słabiej to i tak się o nim mówi i TVP pokazuje relacje ze skoków , w której w większości zajmuje się Adamem...Koniec rozpisywania się o skokach , bo złośliwi napiszą że zaśmiecam "skocznię" ;)Może nie odkryłem tym cytatem wielkich rewolucji , ale zawsze trzeba podziwiać i szanować mądre słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Oceny składów 14.03.05, 21:57 Kolejny suchy tekst!Gościu nie bierz się za dowcipy to kaleczysz, to nawet nie jest śmieszne(żałosne) A tak przy okazji to pisze się "rzadko"!! a nie "żadko"? Odpowiedz Link Zgłoś