Gość: Sados do pierdla!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 08:19 nawet nie brońcie jej, kibice ani adwokaci ze jest koszykarka i ma takie czy siake sukcesy!!do pierdla z tą panią !! NATYCHMIAST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk WYDALIĆ MURZYNKE Z POLSKI!!!! IP: *.block.alestra.net.mx 08.03.05, 11:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio powinni im pozwolic dokonczyc a potem po 5 min kar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 12:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: powinni im pozwolic dokonczyc a potem po 5 mi IP: *.kom / *.kom-net.pl 08.03.05, 19:42 tym wszystkim porabancom ktorzy holduja takim zasadom ze bije sie lezacego zycze zeby zaliczyli porzadna lufe w morde -tylko niech nie leca skamlec potem na policje czy do prokuratora.przeciez to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Oglądacie koszykówkę, piłkę nożną, hokej?! IP: *.acn.waw.pl 08.03.05, 20:43 W mniej więcej w co 3,4 meczu, obojętnie czy w Polsce czy NBA, ktoś kogoś leje w mordę! Tak jest też na arenach piłkarskich, szczypiorniaka a hokeiści leją się w każdym meczu. I co się dalej dzieje? Nic specjalnego, dostają kary "bieżace", wyjątkowo zawieszenie. Przypadek Amerykanki, to jakaś Polska szajba. Słyszałem, że za ten jeden cios, prokuratura ma wszcząć postępowanie przygotowawcze! W kraju ,gdzie kilku młodocianych piłkarzy za gwałt, za potrącenie po pijanemu, chodzi sobie spokojnie na wolności! Organizacje młodzieżowe, żądają od prezydenta RP, żeby ułaskawił bohaterów filmu "Dług", którzy poćwirtowali swoich "oprawców". To wszystko normalka!!? Ale Amerykanka ma wg. Was, ma gotować się w kotle. Czereśniaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BJL widziałem już chamstwo IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 09.03.05, 12:36 właśnie w Krakowie i w wykonaniu obecnego prezesa Wisły i kibiców tegoż klubu. 08.03.1991r. finał Wisła - Włókniarz Pabianice. wielki skandal, chamstwo p. Miętty a sankcje znikome: bo to przecież Wisełka p. Miętty i nikt w PZKoszu im krzywdy nie mógł zrobić. Trochę pokory panie prezesie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEKTOR BÓJKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:49 Za takie zachowanie koszykarka amerykańska powinna być zatrzymana to jest kwalifokowane przestępstwo a polskie władze dopuszcaja jej grę w Eurolidze - skandal i kpina z decyzji PzKosz. Odpowiedz Link Zgłoś