dusssia 16.08.10, 10:42 temat naprawde powstał z nudów, ale chodzi o to czy wierzycie w przeznaczenie ? np. o to że gdzieś tam w świecie czek na na ciebie twoja druga połówka , czyy to kwestia przypadku ? co myślicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: przeznaczenie 16.08.10, 10:50 Ja wierzę w przenaczenie, ale trzeba mu pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszka Re: przeznaczenie 16.08.10, 15:12 tak, przykładem jest moja cioteczna siostra. Nie chodziła na dyskoteki (bo nie lubiła), raz coś ją ciągnęło, poszła i spotkała swojego (teraz już) męża. Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: przeznaczenie 16.08.10, 11:05 wierze w przeznaczenie choć czasem trzeba mu pomóc xdd Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: przeznaczenie 16.08.10, 11:12 a ja muszę przeczytać definicję słowa przeznaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko Re: przeznaczenie 16.08.10, 11:32 leesh napisał(a): > wierze w przeznaczenie choć czasem trzeba mu pomóc xdd też tak uwazam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: przeznaczenie 16.08.10, 11:24 Nie wierzę w przeznaczenie, ani w żadną siłę, która kieruje naszym życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
squash przeznaczenie. 16.08.10, 11:39 nasze życie może potoczyć się w różny sposób, zależnie od tego, co zrobimy. Wierzę w przeznaczenie, ale nie ślepy los. Jeśli siedziałabym całe życie przed komputerem, nie spotkałabym tej wymarzonej połówki. Życie nie jest filmem, w którym wymarzony chłopak objawiłby mi się jako dostawca pizzy. i tak, jak to już kats napisała - przeznaczeniu trzeba pomóc! (; Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: przeznaczenie 16.08.10, 12:32 no nie wiem , w każdym razie trzeba mu pomóc . Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 nie ma przeznaczenia! 16.08.10, 14:52 Moim zdaniem kwestia przypadku. Nie ma żadnego przeznaczenia. Sami kierujemy swoim losem i nie ma tak że jest nam przeznaczona jedna jedyna osoba. Jest zapewne mnóstwo osób z którymi można by było stworzyć trwały związek Wszystkie decyzje zależą od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: nie ma przeznaczenia! 16.08.10, 14:58 zgadzam się z wypowiedzią powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
koniara13 Re: przeznaczenie 16.08.10, 15:11 dusssia napisał(a): > temat naprawde powstał z nudów, > ale chodzi o to czy wierzycie w przeznaczenie ? > np. o to że gdzieś tam w świecie czek na na ciebie twoja druga połówka , czyy t > o kwestia > przypadku ? > co myślicie ? > > > nieeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf Re: przeznaczenie 16.08.10, 15:13 Przeznaczenie... Ale nie ciągnie mnie do miłości... Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie007 Re: przeznaczenie 16.08.10, 15:17 mysle ze cos dzieje sie zeby cos innego moglo sie stac Odpowiedz Link Zgłoś
blyszczaca Re: przeznaczenie 16.08.10, 15:23 Ja wierzę w przeznaczenie,ludzie przecież nie spotykają się przez przypadek... To by było głupie nie mogą się pokochać przez przypadek,być ze sobą do końca życia przez przypadek...No po prostu nie ! Ja wiem że gdzieś tam <może całkiem nie daleko tylko jeszcze tego nie wiem>jest ktoś kto kocha mnie tak mocno jak ja jego i z kim spędzę resztę mojego życia,tak po prostu uważam wierzę w to z całego serca Odpowiedz Link Zgłoś
kazymuu Re: przeznaczenie 20.08.10, 15:18 myślę jak @katsuumi_17 - trzeba mu pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś