Gość: beelukas IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.03.05, 12:09 To było totalne ekstremum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zoe Re: Ostry skok Ahonena!!!! IP: *.chello.pl 20.03.05, 12:13 uhh, to wygladalo strasznie, biedna jego kosc ogonowa. po co tak ryzykowac, po ci sie tak poswiecac? dzizas ... i jak on odbierze Krysztalowa Kule, na noszach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michto.77 Re: Ostry skok Ahonena!!!! 20.03.05, 12:22 Zadaniem sędziów jest, żeby nie dopuścić do takich sytuacji. Zawodnicy są ambitni i zawsze będą walczyć o jak najlepszy skok. A tak na marginesie: niby to taki"nieoficjalny" rekord świata a wszyscy o tym mówią i tworzą z tego wielkie medialne wydarzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frater Re: Ostry skok Ahonena!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.05, 12:41 Jestem pewien, że Ahonen zapytany czy było warto odpowie, że było. Raz się żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: Ostry skok Ahonena!!!! IP: *.chello.pl 20.03.05, 12:57 no prosze! pomimo, ze obolaly, stanal na podium i odebral KK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beelukas Re: Ostry skok Ahonena!!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.03.05, 14:06 Klasa dla Ahonena.To jest sport.Sukces miesza się z bólem i było to widać na podium.Jane postanowił nie celebrować zwycięstwa przed zakączeniem,przed ostatnim skokiem.Dał siebie.Zawalczył.Powtórze: Klasa Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Ostry skok Ahonena!!!! 20.03.05, 17:36 A widzieliscie z jakiego pulapu ladowal? Mógl poleciec nawet 245-248 metrów ale to by sie moglo zle skonczyc... W Planicy koniecznie musza poglebic zeskok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Ostry skok Ahonena!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:01 To fakt, gdyby było gdzie, to mógłby wylądować jeszcze z 10 metrów dalej. Słyszałem że Ruscy mieli wybudować jakiegoś mamuta na 300 metrów, wie ktoś coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beelukas Nowy mamut!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.03.05, 22:45 Przydałby się nowy mamut.Rozchodzi się przecierz o lądowanie.Aby było bezpieczne.A byłoby wspaniale oglądać skoki np. 300-stu metrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Ostry skok Ahonena!!!! IP: *.pascom.net.pl / 83.238.135.* 21.03.05, 11:40 Jakie eksteremum?! On mógł się zabić! Widziałam jak piep ... głową o ziemię! Wiecie co by się stało gdyby nie miał kasku? Byłby sobie łeb rozwalił! Mnie wcale nie było do śmiechu ! To nie było śmieszne! To było tragiczne! Nie lubię go ale ja się nie śmiałam! Zamurowało mnie jak to zobaczyłam! To co on zrobił jest niebezpieczne! Ja bym już była połamana! Niechciałabym zeby mi się coś takiego przytrafiło! Odpowiedz Link Zgłoś