Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ostry skok Ahonena!!!!

IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.03.05, 12:09
    To było totalne ekstremum.
    Obserwuj wątek
      • Gość: zoe Re: Ostry skok Ahonena!!!! IP: *.chello.pl 20.03.05, 12:13
        uhh, to wygladalo strasznie, biedna jego kosc ogonowa. po co tak ryzykowac, po
        ci sie tak poswiecac? dzizas ... i jak on odbierze Krysztalowa Kule, na
        noszach? ;)
        • michto.77 Re: Ostry skok Ahonena!!!! 20.03.05, 12:22
          Zadaniem sędziów jest, żeby nie dopuścić do takich sytuacji. Zawodnicy są
          ambitni i zawsze będą walczyć o jak najlepszy skok. A tak na marginesie: niby
          to taki"nieoficjalny" rekord świata a wszyscy o tym mówią i tworzą z tego
          wielkie medialne wydarzenie....
        • Gość: Frater Re: Ostry skok Ahonena!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.05, 12:41
          Jestem pewien, że Ahonen zapytany czy było warto odpowie, że było. Raz się żyje.
          • janne_ahonen Odpowiadam 21.03.05, 00:46
            Warto było. Raz się żyje :)
      • Gość: zoe Re: Ostry skok Ahonena!!!! IP: *.chello.pl 20.03.05, 12:57
        no prosze! pomimo, ze obolaly, stanal na podium i odebral KK :)
      • Gość: beelukas Re: Ostry skok Ahonena!!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.03.05, 14:06
        Klasa dla Ahonena.To jest sport.Sukces miesza się z bólem i było to widać na
        podium.Jane postanowił nie celebrować zwycięstwa przed zakączeniem,przed
        ostatnim skokiem.Dał siebie.Zawalczył.Powtórze: Klasa
      • fle_xx Re: Ostry skok Ahonena!!!! 20.03.05, 17:36
        A widzieliscie z jakiego pulapu ladowal? Mógl poleciec nawet 245-248 metrów ale
        to by sie moglo zle skonczyc... W Planicy koniecznie musza poglebic zeskok!
        • Gość: Y_Sam Re: Ostry skok Ahonena!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 18:01
          To fakt, gdyby było gdzie, to mógłby wylądować jeszcze z 10 metrów dalej.
          Słyszałem że Ruscy mieli wybudować jakiegoś mamuta na 300 metrów, wie ktoś coś o
          tym?
      • Gość: beelukas Nowy mamut!!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.03.05, 22:45
        Przydałby się nowy mamut.Rozchodzi się przecierz o lądowanie.Aby było
        bezpieczne.A byłoby wspaniale oglądać skoki np. 300-stu metrowe.
      • Gość: Dorota Re: Ostry skok Ahonena!!!! IP: *.pascom.net.pl / 83.238.135.* 21.03.05, 11:40
        Jakie eksteremum?! On mógł się zabić! Widziałam jak piep ... głową o ziemię!
        Wiecie co by się stało gdyby nie miał kasku? Byłby sobie łeb rozwalił! Mnie
        wcale nie było do śmiechu ! To nie było śmieszne! To było tragiczne! Nie lubię
        go ale ja się nie śmiałam! Zamurowało mnie jak to zobaczyłam! To co on zrobił
        jest niebezpieczne! Ja bym już była połamana! Niechciałabym zeby mi się coś
        takiego przytrafiło!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka