Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fatalny drugi skok Stocha

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 21:24
    Czy tak trudno było sprawdzić oficjalne wyniki i wywnioskować, że Kamil musiał
    się przewrócić? Brak profesjonalizmu coraz mocniej bije z tego portalu.
    Zresztą gdyby nie ten upadek, Stoch byłby pierwszy.

Brawo Kamil, dla mnie jesteś najlepszy!
    Obserwuj wątek
      • Gość: pandada Re: Fatalny drugi skok Stocha IP: *.ceron.pl 25.03.05, 21:31
        Walczył o zwycięstwo. Mam nadzieję, że komentarze w rodzaju tego z GW nie nauczą Stocha kunktatorstwa.
        • Gość: hegemon PRAWICE W DŁOŃ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:43
          ŚWIĘTUJEMY!!!
      • Gość: szczupak Jaki fatalny skok?Chlopak walczyl o zloto i upadl! IP: *.chello.pl 25.03.05, 21:41
        Brawo za walke do konca o zloto
      • Gość: marcy Re: Fatalny drugi skok Stocha IP: *.devs.futuro.pl 25.03.05, 21:45
        Zmień Gazeto tytuł, skok nie był fatalny, zabrakło niewiele do złota.(trochę
        doświadczenia i wyrachowania)

Brawo Kamil! Oby nie poszedł śladami Rutkowsiego...
      • Gość: ok! Walczyć to nie znaczy przegrać.. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.03.05, 22:12
        Stoch upadł, bo walczyl o złoto, gazeta wyborcza zaś upadla, bo walczy dla złotówek
      • Gość: jedenzwielu Re: Fatalny tytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:13
        a jeszcze bardzie badziewny artykul fuj ktos ceg ladnie ktos napisal zupelny
        brak profesjonalizmu
        • Gość: mAr Re: Fatalny tytu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:26
          Żałosny tytuł do tego artykułu. W ogóle nie oddaje prawdziwych zdarzeń jakie
          miały miejsce przy jego drugim skoku! Po prostu miał pecha że nie ustał a
          gazeciarze od razu piszą jakby skoczył w stylu tonio 'bula' tajner...
          • Gość: myku Chyba jednak przegrał.. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.03.05, 22:45
            Szkoda mi Kamila, ale jednak przegrał. Ale nie bardzo rozmumię o co wam chodzi.
            Czepianie się gw pewnie mu nie pomoże. Podali fakty i tyle. Mieli napisać że
            wygrał? Nie rozmunię.
            • Gość: ms Re: Chyba jednak przegrał.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:49
              Teraz już poprawili ten artykuł. Najpierw tytuł brzmiał "Fatalny drugi skok
              Stocha". W nim napisali, że Kamil fatalnie skoczył i dostał niskie noty za styl
              - tylko 34.5 pkt. Ani słowa o upadku/podpórce.
      • Gość: dj_pinball Oj Gazeto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 22:41
        Trochę już poprawiliście ten artykuł, ale nadal kłuje mnie w oczy to "zepsuł".
        Szaranowicz by powiedział, że jest "fajter" ;-) a wy tu deprecjonujecie
        naprawdę dobry występ Kamila.
        • Gość: Y_Sam Re: Oj Gazeto... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 11:45
          Gość portalu: dj_pinball napisał(a):
          > Szaranowicz by powiedział, że jest "fajter" ;-)

Mało tego że fajter, to ma jeszcze znakomity tajming, a wogóle to on
          zmajoryzował skoki ;-))
      • Gość: Kiepski PRZEGRAŁ ALE WALCZYŁ A GŁUPI DZIENNIKARZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:07
        GW WIE TYLE O SPORCIE CO KWAŚNIEWSKI O KWAZARACH DWUPOLOWYCH.
        • Gość: fan Olka KWAŚNIEWSKI ZNA SIĘ NA WSZYSTKIM. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:29
      • Gość: po co czytasz Re: Fatalny drugi skok Stocha IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 23:46
        jesli tak malo wie po co czytasz ten portal, ktory bez watpienia nie ma
        konkurencji
      • Gość: znawca Re: Fatalny drugi skok Stocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 00:30
        No niestety, polaczek jak zawsze musi spartaczyć. Lepiej niech przestanie
        skakać ta kaleka, beznadziejny "skoczek - połamaniec".
        • Gość: kibic2005 "znawca" ale z ciebie oferma zatracony, musisz... IP: *.user.multiboard.com 26.03.05, 06:16
          ...byc bardzo zakompleksiony, zazdrosc ci w dupe sciska ze sa jeszcze ambitni
          sportowcy jak Kamil Stoch, ktorzy nie wiedza co to kunktatorstwo, walcza do
          konca o zwyciestwo. Jestem dumny, ze mamy w Polsce takich ambitnych sportowcow
          jak Kamil Stoch. Tym razem Kamilowi sie nie udalo, ale nastepnym razem na pewno
          Mu sie uda. Kamil,nie przejmuj sie glupimi komentarzami jak ten od "znawcy".
          Kamil trzymam za Ciebie kciuki, powodzenia!!!
      • unio4 brawo juniorzy !!!!!!!!!!!!! 26.03.05, 01:17
      • Gość: Szacunek Re: Fatalny drugi skok Stocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 12:04
        Walczył przegrał. Dał z siebie wszystko. Jest wielkim człowiekiem.
        • Gość: xxx Brawo Kamil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.05, 12:48
          walczyłeś jak Jane w Planicy. Nie interesowało Cię jakieś 2, 3, 4, -miejsce .Podiołeś słuszne ryzyko.Potem w TV dziwi się że nie chcesz rozmawiać z pismakami!!!
      • Gość: Adi.P. Głupi i arogancki dziennikarz mógł coś takiego nap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 13:34
        isać. TO dno dziennikarstwa . Pisać i nie wiedzieć ,o czym sie pisze. Drogi
        panie redaktorze do Świerszczyka pan idz , a nie do Wyborczej. A Panie Michnik,
        Pan popatrz komu płaciśz.
        • Gość: Jarek Re: Głupi i arogancki dziennikarz mógł coś takieg IP: 62.154.173.* 26.03.05, 16:19
          No, niestety, kolejny dowod, ze dziennikarze sportowi w Polsce to idioci. Pare
          dni temu niejaki Jane Ahonen z Finlandii skoczyl 240 metrow, ale nie ustal i
          sie wywrocil. Dziennikarska kamaryla w Polsce pisala mniej wiecej tak: bohater,
          co za wspanialy sportowiec, walczyl do konca, super, super, tylko te
          beznadziejne przepisy uniemozliwily uznanie tego nowego, wspanialego rekordu
          swiata. Polak (w sezonie tak sobie, nie za bardzo) walczyl do konca, wywalil
          sie - zdarza sie, taki sport. A dziennikarzyna co - fatalny skok (chociaz dlugi
          Panie), no siasc i plakac. Do autora tekstu - idz sie Pan walnij w leb.
          • Gość: virton Re: Głupi i arogancki dziennikarz mógł coś takieg IP: *.compnet.com.pl 26.03.05, 16:36
            A może to dobrze, że nie zdobył złota? Nasze gryzipiórki zrobiłyby z niego
            kolejnego następcę Małysza, za dużo zamieszania może zaszkodzić. Obyśmy mieli z
            niego pociechę w następnych sezonach. Lepiej w ten sposób zacząć i piąć się w
            górę, niż robić karierę a la Rutkowski.
            Pozdro
            • Gość: Jarek Re: Głupi i arogancki dziennikarz mógł coś takieg IP: 62.154.173.* 26.03.05, 16:43
              Masz sporo racji, ale mi sie wydaje, ze dziennikarze sa od rzetelnego
              informowania. Nie od bicia piany, nie od manipulowania faktami albo ich
              dobierania pod teze, tylko od informowania. Nie maja tez demoralizowac mlodych
              zawodnikow (vide Rutkowski albo proby przewrocenia w glowie dzieciom: "Muranka
              lepszy od Malysza"), ale zauwazyc to, ze Stoch walczyl o zloty medal. OK
              przegral, ale zrobil co do niego nalezalo. I tyle, moze az tyle powinno byc dla
              Stocha najwieksza nagroda - bedziesz dobry, ktos to zauwazy i doceni.

Pzdr.
              • Gość: REX Do Jarka IP: *.client.comcast.net 26.03.05, 16:58
                Dzieki,za madre posty,konstruktywne, budujace wiare mlodych ludzi. Brawo Kamil.
                Pozdrawiam KIBICOW, i tylko Kibicow.
                Rex
                • Gość: Jarek Re: Do Jarka IP: 62.154.173.* 26.03.05, 17:24
                  Dzieki wielkie. Jak taki Stoch bedzie wiedzial - jako junior - ze jego praca
                  jest zauwazana (wtedy, gdy skacze dobrze, a nie jak dupa), to bedzie mial
                  wiecej motywacji do pracy, a wtedy, wsrod seniorow, moze doczekamy sie nastepcy
                  Mistrza Malysza. Wtedy z kolei, kasa, slawa do niego, co tam jeszcze bedzie
                  chcial, przyjdza same. No i moze stanie sie to juz w czasach, gdy byle glupek,
                  ktory niczego sam nie osiagnal nie bedzie go rozliczal z zarobionych pieniedzy,
                  zagladal mu do lozka itp., itd. Tu jednak jestem, jakby to powiedziec,
                  umiarkowanym pesymista.

Wesolych Swiat.
              • Gość: Miki Re: Głupi i arogancki dziennikarz mógł coś takieg IP: *.aster.pl 26.03.05, 17:32
                Zdecydowanie Jarku, ale ja osobiście tak sobie wierzę w rzetelnośc
                dziennikarzy. Mam na to kilka przykładów:
                1. Klaudia Carlos na TVN powiedziała "Michael Schumacher wygrał piąty z rzędu
                Tour de France" - no comments
                2. Dariusz Szpakowski komentując mecz Hiszpania - Portugalia powiedział, że o
                kolejności w tej grupie na EURO 2004 zadecyduje mecz Rosja - Bułgaria. Nawet
                moja żona, która oglądała ze mną EURO z przymusu, bo ja je oglądałem pyta się
                mnie retorycznie, czy Rosja na ostatnią serię spotkań zamieniła się grupami z
                Grecją.
                3. Andrzej Szeląg też umiał powiedzieć, że wynik 1:0 da dogrywkę.
                4. Zdaniem Andrzeja Sołtysika z TVN ( który ma tyle wspólnego z futbolem co i
                nic, więc tu się aż tak nie dziwię ) w Realu Madryt gra Rivaldo, a nie Ronaldo.

I tak można mnożyć i mnożyć dając dowód na kompetencję dziennikarzy. Więc nie
                dziwi też nic, że Ci z Wyborczej mają taki sobie umiar jeśli idzie o
                obiektywizm itp.

A co do Stocha, to jeszcze wszystko przed nim i może lepiej się stało jak się
                stało. Zresztą nie będę powielał stwierdzeń Jarka, tylko jedynie się z nimi
                zgodzę.

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
      • Gość: magda Re: Fatalny drugi skok Stocha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.05, 22:31
        Co to znaczy zepsuł.Przeciez on nie zepsuł.On dał z siebie wszystkoByło w tym
        momencie za daleko więc nie udało mu sie ustac skoku.Wielkie brawa,zeby każdy
        polski sportowiec tak się prezentował ....
      • Gość: das boot Re: Fatalny drugi skok Stocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 09:42
        nastepnym razem skopiesz im t..., jestem pewien!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka