Gość: szpilka IP: *.smlw.pl / 10.2.2.* 20.06.02, 16:06 Macie do niego cos?!To won!To normalny,kluturalny,mily facet.Inteligneny.I to wam przeszkqdza?!Ze kawały lubi i żarty?!Ze czasem źle gra..?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Odwalcie sie od Hajty!! IP: 195.94.206.* 20.06.02, 16:23 Gość portalu: szpilka napisał(a): > Macie do niego cos?!To won!To normalny,kluturalny,mily facet.Inteligneny.I to > wam przeszkqdza?!Ze kawały lubi i żarty?!Ze czasem źle gra..?! Szpilka czyżby Hajto Cie "zapinał" i dlatego taka milutka jesteś ?:) To jest buc i burak a do tego mierny piłkarz, brak umiejętności próbuje nadrabiać brutalną grą (nie twardą a brutalną) ! A normalny to on jest ale INACZEJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka Re: Odwalcie sie od Hajty!! IP: *.smlw.pl / 10.2.2.* 20.06.02, 16:29 Sral nie 'zapinał'.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Odwalcie sie od Hajty!! IP: 195.94.206.* 20.06.02, 16:47 Gość portalu: szpilka napisał(a): > Sral nie 'zapinał'.. Szpilka. Jak srał to to się nazywa bodajże KOPROFAGIA np. gdyby srał Ci na twarz a Ty czerpałabyś z tego przyjemność. Tak było ??? No ale wiesz jak na mój gust to jest to już poważne zboczenie, proponuję zasięgnąć porady Lwa-Starowicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysio Re: Odwalcie sie od Hajty!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 20.06.02, 16:48 Milutki to Hajto jest napewno, zwlaszcza dla masochistow co lubia obrywac kopniaki na lezaco .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka Re: Odwalcie sie od Hajty!! IP: *.smlw.pl / 10.2.2.* 20.06.02, 16:51 i za tą gre go kocham.za ostrość i za zacietą walke-czasami jakze brutalną:)aaa widze ze jestes osobnikiem niezrównoważonym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Odwalcie sie od Hajty!! IP: 195.94.206.* 20.06.02, 16:58 Gość portalu: szpilka napisał(a): > i za tą gre go kocham.za ostrość i za zacietą walke-czasami jakze brutalną:)aaa > > widze ze jestes osobnikiem niezrównoważonym.. Niezrównoważonym ? Czy ja wiem ?:) Ale widzę, że Ty nie tylko KOPROFAGIE lubisz ale również jak Ci ktoś (znaczy się Tomek np. z korka) za przeproszeniem "przypierdoli" od czasu do czsu... to jest SADOMASOCHIZM nie za dużo tych odstępstw od normy jak na jedną osobę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilka Re: Odwalcie sie od Hajty!! IP: *.smlw.pl / 10.2.2.* 20.06.02, 17:56 Hajto=damski bokser? buahahahahahahahha:DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś