Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 23:10
    Przestańcie mnie wszyscy krytykować!!! Miałem przecież także kilka udanych
    zagrań!! Zresztą cała drużyna była jakaś taka rozwalona po sobocie! Ale
    nieważne, obiecuję za to wszystkim kibicom hat-trick z Ukrainą!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: BENY Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 06.09.01, 00:45
        Mariusz, kiedyś ty się zdążył takich słów nauczyć???
        Hat-trick - ja cie sune..!!!!!!!!
        • Gość: Kukiełka Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 10:22
          "Ja cię sunę"!?? Niedoczekanie!! Nie będzie mnie "suwał" żaden kibol!! Do tego
          uprawniona jest jedynie Pani Kukiełka!!! Chciałbym ponadto zaznaczyć, że należę
          do najbardziej bramkostrzelnych ofensywnych defensorów w Polsce i pojęcia takie
          jak hat-trick nie są mi bynajmniej obce.

Ze sportowym pozdrowieniem,

Mariusz K.
      • Gość: kibol Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 00:48
        Dzięki Pacynka
        ja ci wierzę
      • Gość: Max Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.01, 01:18
        Mam nadzieję, że nie dostaniesz juz drugiej szansy. Spierdalaj.
      • Gość: A=Ł kukiełko dziękuję - łukaszenko IP: *.optimus.waw.pl 06.09.01, 01:22
      • Gość: kibol Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 01:24
        wronki som z tobom
      • Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 01:31
        te marioneta! nie pękaj!

ksiądz klęka i nie pęka
        a ty stoisz i sie boisz???

znam gorszych piłkarzy (bliźniaki).. ale tym meczu byłeś nie do zayebania!

brawo
        • Gość: kibol Re: IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 01:32
          Bliźniaki to jest to
          Sklonować kukiełkę!
      • Gość: Obi Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: 10.129.131.* / *.acn.pl 06.09.01, 01:46
        Stary, za co przepraszasz! Taka asysta... to lepsze niż hat-trick z Ukrainą!
        Tylko włoski sobie pofarbuj, bo przy powtórkach widać odrosty!
        • Gość: wojtek Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 03:25
          Kukiełko! w głowie się pojebało ! ty chcesz zdobyć hat-tricka? przecież ty ćwoku
          jesteś obrońcą ty masz bronić debilu a nie strzelać!
          Zresztą i tak nie dostaniesz drugiej szansy bo spieprzyłeś sprawę
          • Gość: Kukiełka Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 06:09
            Hej Wojtek!!!

Ty chyba nie widziałeś moich bramek z rzutów wolnych w lidze! Ostatnio co mecz,
            to bramka (no prawie). A co najważniejsze - jestem już umotywowany (pałam żądzą
            rewanżu)!! Z Ukrainą wystarczą trzy faule przed polem karnym i będzie hat-
            trick!! A jak dobrze pójdzie, to jeszcze coś strzelę główką!! Cały Stadion
            Śląski będzie skandował "Kukiełka, Kukiełka"!!!

Mariusz

P.S. Dziękuję wszystkim prawdziwym kibicom za słowa otuchy!
            • Gość: Kukiełka Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 06:16
              A niewykluczone, że będą nawet skandować - podobnie jak kibice meksykańscy w
              1998, co się tak spodobało Zydorowiczowi - "Kukiełka, Kukiełka, ra, ra, ra,"!!

Jeszcze raz Was zapewniam - z Ukrainą będzie lepiej!!!!
              • Gość: cezary Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: *.minneapolis-t.navipath.net 06.09.01, 06:38
                trzymamy cie za slowo
              • Gość: Sloma Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: 195.205.152.* 06.09.01, 10:34
                Chybaby Engel na glowe upadl gdyby dal jeszcze raz szanse takiemu partaczowi.
                Niech Zielinski szybko wraca do zdrowia bo jak nie ma Hajty to nie ma komu grac
                w obronie. Kukielka - obejrzyj sobie jeszcze kilka razy ten mecz to ci sie
                pomysl grania z Ukraina z glowy sam wybije.
              • Gość: czarek Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 18:48
                Gość portalu: Kukiełka napisał(a):

> A niewykluczone, że będą nawet skandować - podobnie jak kibice meksykańscy w
                > 1998, co się tak spodobało Zydorowiczowi - "Kukiełka, Kukiełka, ra, ra, ra,"!!
                >
                > Jeszcze raz Was zapewniam - z Ukrainą będzie lepiej!!!!

HAHAHA, dzieki Mariusz za przypomnienie, ale to chyba bylo 1986 roku podczas
                finalow MS w Meksyku. Kukielka, Kukielka, ra, ra, ra, dobre hahaha
            • Gość: hans Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: 195.136.114.* 06.09.01, 08:11
              drobna korekta:
              chyba raczej beda skandowac
              "kukielka kukielka ..."
              "wypierdalaj"
      • Gość: aslowik Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: 217.153.36.* 06.09.01, 09:41
        Zagrałeś gorzej od juniora reprezentującego barwy LZS. Nawet juniorzy nie dają
        się nabrać na tak proste zwody. Dlaczego od razu kładłeś się na ziemii, zamiast
        wyczekać tego Białorusina? Mam nadzieję, że w meczuz Ukrainą nie zagrasz,
        ponieważ nie masz szansy w pojedynku z Szewczenko i Rebrowem.
        • Gość: kibic_1 Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: 128.163.75.* 06.09.01, 17:44
          Mariusz, a ten hat-trick z Ukraina to bedzie do ktorej bramki?

• Gość: Nobody Ciekawe co na to prawdziwy M.Kukielka? IP: *.uia.ac.be 06.09.01, 10:44
      • Gość: krzysiek Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 18:45
        bo ja tam nie zagram
        • Gość: GTR Re: CO TO ZA DEBIL ROZPOCZAL TEN WATEK????????? IP: *.legnica.dialog.net.pl 06.09.01, 20:40
          Kretynizm niektorych mnie rozwala!!! Jakis kretyn z niedozylnoscia prawej
          komory glowy rozpoczyna watek,podszywa sie pod kukle.......no nie moge.CO TO ZA
          KRETYN DEBILOWATY??? PROPOUNUJE DLA CIEBIE MVP WSROD DEBILI!!!
          • Gość: Kukiełka Re: CO TO ZA DEBIL ROZPOCZAL TEN WATEK????????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 21:50
            Co to ma znaczyć!?!? Nikt się pode mnie nie podszywa, buraku jeden!! To ja,
            Mariusz!!
          • Gość: Kryszał. Re: CO TO ZA DEBIL ROZPOCZAL TEN WATEK????????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 21:55
            GTR!! To naprawdę Mariusz Kukiełka! Grałem z nim przez wiele lat we wronieckiej
            Amice, więc znam go dobrze i mogę zapewnić, że to właśnie on!!!

Z poważaniem,

Paweł Kryszałowicz
      • Gość: arek bąk cze kukła! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 23:21
        Cześć!

Chłopaki a co robicie w Krakowie??

Potwierdzam, że to są moi kumple z reprezy - w końcu grało się nie raz

Arek (Bzyk) Bąk

PS;
        I tak Mariusz mi i bliźniakom nie dorównujesz ;P
        • Gość: Kukiełka Cześć Bączek!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 00:04
          Cze Bączek!!!

Jestem w Krakowie celem przeprowadzenia wstępnego rozeznania terenu przed
          meczem z Wisłą (runda wiosenna, ale przygotowania trzeba zacząć już teraz). A
          tak w ogóle - sorry, ale ty i bliźniaki musicie się jeszcze wiele nauczyć, by
          grać tak, jak ja!! Przypominam, że byłem kapitanem mistrzów Europy U-16 w 1993
          roku!!!

Przesyłam buziaczki,

Twój Mariusz
          • Gość: J.Engel Re: Cześć Bączek!!! IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 01:32
            Chłopcy!!! Czemu wy tyle czasu spędzacie przed komputerem zamiast trenować?
            Już na boisko i ćwiczyć żuty wolne. No i te... no... rożne. A ciebie Mariusz
            jak jeszcze raz zobaczę u fryzjera to wylecisz z mojej drużyny! Na zawsze!
            Wasz Trener
            Jurek Engel
            PS Chłopaki, nie przejmujcie się porażką z Białorusią. Nie mogłem zasnąć i mi
            się przypomniało. Zapomniałem słonika do kieszeni wsadzić. Tego od córki.
            Pamiętacie? Takiego z tą... tego... trąbą.
          • Gość: arek bąk Re: Cześć Bączek!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 22:54
            kukła!

jestes pewien, że spotkacie się z wisłą???

przecież przy twojej postawie...

.. no wiesz

pzdr
            tfuj arek
            • Gość: Kukiełka Re: Cześć Bączek!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 01:10
              Co ty Arek insynuujesz!??! W tym sezonie mamy pewny tytuł!! Ty myślisz, że
              dlaczego ja jeszcze gram w Amice? Miałem ostatnio ofertę z MU (w miejsce Jaapa
              Stama), ale zrezygnowałem. Dlaczego? - bo chcę w końcu zostać mistrzem
              Polski!!!

Pa,

Twoja Kukiełka
      • Gość: Kukiełka Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 23:09
        No i co?! W ostatnim meczu (z Ruchem) spisałem się całkiem dobrze!!! Dzięki
        mojej znakomitej postawie Amica sięgnęła po kolejne pewne zwycięstwo!! Niech
        się teraz schowają wszyscy malkontenci, którzy mnie tak krytykowali po meczu na
        Białorusi!!

Z poważaniem,

Mariusz Kukiełka - The once and future King of Soccer
      • 700mb Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka 08.09.02, 20:05
        Hoop do góry.
        • Gość: Wojtek Re: Sorry, z Ukrainą będzie lepiej - M. Kukiełka IP: *.math.cas.cz 09.09.02, 00:19
          Kiedys nasze forum to bylo fajne...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka