matrix1980 07.04.05, 19:30 Napiszcie czy działa Wam strona piłkarzyków, bo u mnie jest komunikat Access Denied. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkondzior Re: Czy działa Wam strona piłkarzyków??? 07.04.05, 20:50 mi nie działa już od kilku dni..Najpierw pytało o dane do faktury, a tez nie chce się otworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
adamps2 Re: Czy działa Wam strona piłkarzyków??? 09.04.05, 07:22 Witam .Mnie też niedziała od kilku dni składu nieidzie wystawić, Czyli to juz koniec PIŁKARZYKÓW !!! niestety ale Redakcja co prowadzi tą gre jest Do Wymiany Cała !!!!! żadnych nowości , poprawek przez kilka lat SKANDAL . Nieumieją sobie poradzic z niczym. Do dziś trzeba wystawić skład a tu strona niedziała !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Czy działa Wam strona piłkarzyków??? 09.04.05, 07:29 No jeszcze kilka dni temu mialem tez ze mi wyskakiwal jakis formularz o wypelnienie faktury ale juz od wczorja wszystko ładnie i pieknie dziala:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: Czy działa Wam strona piłkarzyków??? 09.04.05, 09:11 U mnie dziala cały czas, faktury nie miałem. Obawiam się że jeśli się to u wszystkich szybko nie naprawi redakcja odwoła tą kolejkę tak jak kiedyśw ad-amie. Odpowiedz Link Zgłoś
macias10 Re: Czy działa Wam strona piłkarzyków??? 09.04.05, 09:16 Tez tak mialem ale mozna to obejsc. Po zalogowaniu sie nalezy wcisnac wiadomosci, a potem w tej samej kolumnie na samej gorze zaloz konto. Mozna wtedy ze spokojem ustalic sklad Odpowiedz Link Zgłoś
nociu Re: Czy działa Wam strona piłkarzyków??? 09.04.05, 11:29 wszystko dobrze działa - zniknęło tylko wejście na dole "zagraj", ale nadal jest na górze kolumny. Odpowiedz Link Zgłoś