volsung1 22.06.02, 13:36 AFRYKA-AMERYKA PŁD. I EUROPA-AZJA!!!!! KTO BĘDZIE GÓRĄ?!! STAWIAM NA EUROPĘ CZYLI DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND UBER ALLES!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allisza Re: W PÓŁFINALE PO JEDNYM ZESPOLE ..... 22.06.02, 17:10 a Turcja to wedlug pana Afryka? hę... Odpowiedz Link Zgłoś
szymeks Re: W PÓŁFINALE PO JEDNYM ZESPOLE ..... 22.06.02, 21:50 obawiam się, że pierwszy raz (?) może nie być Europy w finale... głównie przez sędziów. Brazylii chyba nikt nie zatrzyma. W każdym razie mam nadzieję, że nie koreańska 14 (11 piłkarzy + 3 sędziów). Gdyby doszło do finału Bra - Kor, sędziować powinien europejczyk (pewnie łysy włoch belfegor) - wreszcie wszystko powinno być fair. Odpowiedz Link Zgłoś
ja78 Re: W PÓŁFINALE PO JEDNYM ZESPOLE ..... 23.06.02, 00:10 szymeks napisał(a): > koreańska 14 (11 piłkarzy + 3 sędziów Nie, jeszcze nie policzyłeś technicznego i kibiców - razem 16 :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinka Re: W PÓŁFINALE PO JEDNYM ZESPOLE ..... 23.06.02, 00:07 volsung1 napisał(a): > AFRYKA-AMERYKA PŁD. I EUROPA-AZJA!!!!! KTO BĘDZIE GÓRĄ?!! STAWIAM NA EUROPĘ > CZYLI DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND UBER ALLES!!!! tuecja w Afryce? Pewnie równikowej. A może byc finał Azja - Azja, co świadczyłoby o tak naprawde cieniutkim poziomie tych mistrzostw, bo to nie tzw. czarne konie grają rewelacyjnie tylko wcześniejsi faworyci byli jacyś dziwnie ospali, zmęczeni i co tu duzo mówić, kiepscy. Odpowiedz Link Zgłoś
allisza Re: W PÓŁFINALE PO JEDNYM ZESPOLE ..... 24.06.02, 11:32 Czyli Turcja w Azji, hm... Odpowiedz Link Zgłoś
vegeta_ssj Re: W PÓŁFINALE PO JEDNYM ZESPOLE ..... 24.06.02, 12:30 Popieram! Niemcy to mój faworyt od początku tego Mundialu. Aha, spotkanie GER-KOR sędziować będzie Urs Meier (Szwajcaria). Jeśli tym razem nie będzie sprawiedliwie, to się naprawdę załamię. Z drugej strony jednak, na tych MŚ nic już mnie nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś