Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Finał: Korea Płd. - Turcja

IP: 158.75.15.* 24.06.02, 11:17
    Mam nadzieję,że Koreańczycy wygrają z Niemcami i odeślą ich do domu, tam gdzie
    ich miejsce. Nawet gdyby sędzia miał nie uznać Niemcom trzech prawidłowo
    strzelonych goli...

Mam nadzieję,że Bryzylijczycy będą walić głową w mur tureckiej obrony, a marny
    aktorzyna Rivaldo zostanie zniesiony z boiska...
    Obserwuj wątek
      • Gość: peter Nadzieja jest matką głupich!!! IP: 212.244.153.* 24.06.02, 11:31
        Nie przepadam za piłką niemiecką, ale wolę już ich styl gry niż koreańczyków.
        O brazyliskiej piłce niewiele wiesz. To jedyny zespół, który reprezentuje wysoki
        poziom na tych mistrzostwach. Pozostałe zespoły, albo były słabe jak np. Polska,
        albo też sędziowie dorzucali swoje pięć groszy wyciągają pomocną dłoń niektórym
        zespołom jak np. Korea. Brazyli też dwa razy sędziowie pomogli, ale mimo wszystko
        ten zespół dałby sobie radę, bowiem gra dobrą piłkę w przeciwności do pozostałych
        ekip. To pokazał prezede wszystkim mecz z słabą Anglią, której pomagał sędzia.
        Grali w dziesięciu, po nie słusznym wyrzuceniu brazylijczyka z boiska, z bezradną
        Anglią.

Gość portalu: big napisał(a):

> Mam nadzieję,że Koreańczycy wygrają z Niemcami i odeślą ich do domu, tam gdzie
        > ich miejsce. Nawet gdyby sędzia miał nie uznać Niemcom trzech prawidłowo
        > strzelonych goli...
        >
        > Mam nadzieję,że Bryzylijczycy będą walić głową w mur tureckiej obrony, a marny
        > aktorzyna Rivaldo zostanie zniesiony z boiska...

• Gość: big Jeszcze zobaczymy... IP: 158.75.15.* 24.06.02, 11:38
          Brazylia to na tych mistrzostwach tylko trzech zawodników: Ronaldo, Rivaldo i
          Ronaldinho. Reszta to przeciętniacy (nawet R. Carlos się dostosował). Dlatego
          nie zasługują wg mnie na mistrzostwo w tym roku - wolałbym już Turcję. We
          trójkę mogli wygrać parę meczów, ale mam nadzieję, że mistrzostwo to już za
          wysokie progi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka