Gość: Martunia20 IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 01.04.05, 20:13 Dziewczyny pomóżcie... Szukam takiego płaszcza... Widziałyście gdzieś może? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skara makowy... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.05, 00:42 Odcień ma makowy - bardzo mocno czerwony, kupiłam go za 150 zł. Ma długość do kolana, jest cieniutki - taki wiosenny i mój ma kaptur (ale są też w wersji bezkapturowej), dopasowany w talii. Odcień mniej więcej taki jak na okładce "Dziewczynki w czerwonym płaszczyku" Romy Ligockiej - nawet podobny krojem jest. Szyje je firma De Facto (są z Bielska Podlaskiego), można je kupić w Białymstoku i okolicach, nie wiem jak gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
a19a24 Re: makowy... 02.04.05, 10:38 Wydaje mi się, że widziałam ostatnio taki płaszczyk na wystawie w h&m w Warszawie w Wola Park, ale równie dobrze mógł to być któryś z sąsiednich sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martunia20 Re: makowy... IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 02.04.05, 11:56 Hmm dzieki dziewczyny, ja jednak jestem ze Szczecina :) W H&M byłam, ale nie widziałam takiego :/ No nic jeszcze dzisiaj poszukam, myślałam po prostu że może któraś z Was wie gdzie taki płaszcz dostanę :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś