Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

po kiego grzyba

IP: *.tvgawex.pl 14.04.05, 17:47
    wyciągacie jakies stare, zgniłe wątki sprzed zimy???
    Obserwuj wątek
      • Gość: kolabor Re: po kiego grzyba IP: *.torun.mm.pl 14.04.05, 17:59
        właśnie jak tak spojrzałem z pierwszej piłki i oczom moim ukazało się to i owo
        to się LEKKO zdziwiłem...
        ale całe szczęście to tylko wiosenne porządki :)

(jak dobrze być tu stosunkowo nowym... toć to widok rodem z forum bydgosko-
        toruńskiego :P)
        • Gość: Chris Po co sie szarogęsisz byzydura IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 14.04.05, 18:24
          ...nie rozpoczynaj nowych wątków widać na bierząco ze wszedłes i nawet nie
          poczytałes forum, masz zaległosci, zobacz wstecz co się dzieje i prosze nie
          komentuj. Wątki ja wyciagnałem w celu ich całkowitego usunięcia. To tyle
          przeczytaj ten z czerwonym ptaszkiem.
          • Gość: kolabor jak nie "h" to "x" IP: *.torun.mm.pl 15.04.05, 00:54
            i jeszcze wiosenne porządki, które są w praniu... ale się zrobił bałaganik.
            Jazonowi można tylko współczuć

pozdr
          • Gość: Krzysztof Re: Po co sie szarogęsisz byzydura IP: 212.122.214.* 15.04.05, 07:28
            Mam wrażenie że to Ty się szarogęsisz Chris! Robiąc niby porządek narobiłeś
            sporo zamieszania na forum i tyle! Jakoś nie widzę żeby na skutek Twojej
            działalności zapanował ład...ale pewnie się szarogęsię(a tak nawiasem to w
            jakim sensie używasz tego sformułowania?)...
            • Gość: Jazon Spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 07:40
              Bez nerwów Panowie (i ewentualnie Panie jeżeli czyta mnie Magda z Krakowa:).
              Sprzatalem wczoraj i nie sądziłem ze pojawia się nowe wątki podbite z
              wyjatkowego dna. Teraz ich nie ma, mam nadzieje ze to juz wszystkie. Generalnie
              nie podbijajcie ich juz więcej- rozumiem dobre intencje, ale moze sie okazać ze
              akurat mnie nie ma przy kompie przez chwile i robi sie smietnik, ktorego sens
              nie wszyscy rozumieja (vide x).
              A jeśli chodzi o Ciebie 'x', to nie ma zupełnie powodu zeby zasmiecac wszystkie
              wątki jedna informacja- jak juz rzeczywiście chcesz mi coś przekazać to
              wystarczy założyc wątek, albo napisac na mail gazetowy.
              • Gość: Magda z Krakowa Re: Spokojnie IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 15.04.05, 08:37
                OcZywiście ze czytam na bieżąco.
                Pozdrowienia z Krakowa Magda
      • Gość: Chris Nadymać się...Krzysztofie:)))) IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 15.04.05, 10:14
        Puszcze to bez komentarza, wyciagnałem brudy z zaplecza,niepotrzebnie moj błąd,
        ale myslałem ze niektorzy są bardziej rozgarnieci...a nie do tego stopnia
        upośledzeni zeby zmieniać IP i podszywać się pod moje imie, wogole mam
        nadzieje, ze ten małosportowy wątek też zginie. Szarogęsić - synonimem i
        odpowiednikiem jest powiedzmy słowo: puszyć się, nadymać się :)))
        P.S. Jazonie wybacz za moja niefrasobliwość i całe zamieszanie...Pozdrawiam...
        • Gość: Jazon Podsumowując... IP: *.torun.pl 15.04.05, 10:18
          Mysle że wątek raczej powinien zostac, zwłaszcza ze dotyczył funkcjonowania
          forum. Poza tym potem znów ktos odwiedzi forum po przerwie i załozy nowy zeby o
          to samo spytac- nie ma co sie szarpać, jezeli wątek nie bedzie potrzebny to sam
          spadnie.
        • Gość: Krzysztof Re: Nadymać się...Krzysztofie:)))) IP: 212.122.214.* 15.04.05, 14:32
          No to właśnie się nadąłeś i wykazałeś elokwencją oraz smakiem. Jako człowiek
          nierozgarnięty dziękuję za lekcję z synonimów...
          • Gość: Chris Amen IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 15.04.05, 16:08
            ...
            • Gość: Chris Re: Amen IP: 212.180.138.* 15.04.05, 18:40
              Zacznij używać wyrazy których znaczenie rozumiesz... Na razie kreujesz się na
              mentora a wypadasz żałośnie.
            • Gość: Krzysztof Re: Amen IP: 212.180.138.* 15.04.05, 18:42
              Tekst powyżej pochodzi ode mnie i jest skierowany do Chrisa. Nie podszywam się
              pod Chrisa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka