Gość: byzydura IP: *.tvgawex.pl 14.04.05, 17:47 wyciągacie jakies stare, zgniłe wątki sprzed zimy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolabor Re: po kiego grzyba IP: *.torun.mm.pl 14.04.05, 17:59 właśnie jak tak spojrzałem z pierwszej piłki i oczom moim ukazało się to i owo to się LEKKO zdziwiłem... ale całe szczęście to tylko wiosenne porządki :) (jak dobrze być tu stosunkowo nowym... toć to widok rodem z forum bydgosko- toruńskiego :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Po co sie szarogęsisz byzydura IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 14.04.05, 18:24 ...nie rozpoczynaj nowych wątków widać na bierząco ze wszedłes i nawet nie poczytałes forum, masz zaległosci, zobacz wstecz co się dzieje i prosze nie komentuj. Wątki ja wyciagnałem w celu ich całkowitego usunięcia. To tyle przeczytaj ten z czerwonym ptaszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolabor jak nie "h" to "x" IP: *.torun.mm.pl 15.04.05, 00:54 i jeszcze wiosenne porządki, które są w praniu... ale się zrobił bałaganik. Jazonowi można tylko współczuć pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Po co sie szarogęsisz byzydura IP: 212.122.214.* 15.04.05, 07:28 Mam wrażenie że to Ty się szarogęsisz Chris! Robiąc niby porządek narobiłeś sporo zamieszania na forum i tyle! Jakoś nie widzę żeby na skutek Twojej działalności zapanował ład...ale pewnie się szarogęsię(a tak nawiasem to w jakim sensie używasz tego sformułowania?)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 07:40 Bez nerwów Panowie (i ewentualnie Panie jeżeli czyta mnie Magda z Krakowa:). Sprzatalem wczoraj i nie sądziłem ze pojawia się nowe wątki podbite z wyjatkowego dna. Teraz ich nie ma, mam nadzieje ze to juz wszystkie. Generalnie nie podbijajcie ich juz więcej- rozumiem dobre intencje, ale moze sie okazać ze akurat mnie nie ma przy kompie przez chwile i robi sie smietnik, ktorego sens nie wszyscy rozumieja (vide x). A jeśli chodzi o Ciebie 'x', to nie ma zupełnie powodu zeby zasmiecac wszystkie wątki jedna informacja- jak juz rzeczywiście chcesz mi coś przekazać to wystarczy założyc wątek, albo napisac na mail gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Krakowa Re: Spokojnie IP: *.mpec.krakow.pl / *.devs.futuro.pl 15.04.05, 08:37 OcZywiście ze czytam na bieżąco. Pozdrowienia z Krakowa Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Nadymać się...Krzysztofie:)))) IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 15.04.05, 10:14 Puszcze to bez komentarza, wyciagnałem brudy z zaplecza,niepotrzebnie moj błąd, ale myslałem ze niektorzy są bardziej rozgarnieci...a nie do tego stopnia upośledzeni zeby zmieniać IP i podszywać się pod moje imie, wogole mam nadzieje, ze ten małosportowy wątek też zginie. Szarogęsić - synonimem i odpowiednikiem jest powiedzmy słowo: puszyć się, nadymać się :))) P.S. Jazonie wybacz za moja niefrasobliwość i całe zamieszanie...Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Podsumowując... IP: *.torun.pl 15.04.05, 10:18 Mysle że wątek raczej powinien zostac, zwłaszcza ze dotyczył funkcjonowania forum. Poza tym potem znów ktos odwiedzi forum po przerwie i załozy nowy zeby o to samo spytac- nie ma co sie szarpać, jezeli wątek nie bedzie potrzebny to sam spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Nadymać się...Krzysztofie:)))) IP: 212.122.214.* 15.04.05, 14:32 No to właśnie się nadąłeś i wykazałeś elokwencją oraz smakiem. Jako człowiek nierozgarnięty dziękuję za lekcję z synonimów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Amen IP: 212.180.138.* 15.04.05, 18:40 Zacznij używać wyrazy których znaczenie rozumiesz... Na razie kreujesz się na mentora a wypadasz żałośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Amen IP: 212.180.138.* 15.04.05, 18:42 Tekst powyżej pochodzi ode mnie i jest skierowany do Chrisa. Nie podszywam się pod Chrisa. Odpowiedz Link Zgłoś