Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do BICA - germanofila - Bice piany

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 23:11
    Bic! Co ty kurwa jeszcze robisz w tym kraju? Czekasz aż Sztojber zabierze "co
    nasze'? Wsiadź w Pekaesa pdjedź na granicę a rodacy przyjmą cie pewnie z
    otwartymi rekami. Po co ty masz się męczyć w tym beznadziejnym kraju. W Niemce
    pojedź drogi bracie - tam przygoda czeka na Cię". A tak zrzędzisz na forum jak
    kiedyś Svenka (Bogu dzieki gdzieś przepadła) i odbijasz się czkawką. Powiedz
    czemu nie wyjedziesz i nie ulżysz sobie skoro Deutschland to taki otwarty kraj
    na cudzoziemszczyznę? Bo my z tobą wytrzymamy. Jakem J-23. Crypto Kloss(e)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bic Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 23:19
        Ty J-23 Idz sobie kup jabcoka za 23 PLN i używaj dalej tego błyskotliwego
        i jakże pięknego w Twoim wykonananiu języka polskiego.
        • Gość: J 23 Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 23:28
          Gość portalu: Bic napisał(a):

> Ty J-23 Idz sobie kup jabcoka za 23 PLN i używaj dalej tego błyskotliwego
          > i jakże pięknego w Twoim wykonananiu języka polskiego.

No powiedz proszę... Bo nie mogę uwierzyć że tacy jak ty nie dostali jeszcze
          einladen. Jaka moze być przyczyna że tam nie chcą Vatersyna? Moze to coś w
          romantycznego "skowytu serca" za ojczyzną?
          Jabcoków nie pijam. Dzieki za Zaimki dzierżawcze z duzej literki. (Półliterki
          pijam chętnie)
          • Gość: Bic Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 23:37
            Może byś poświęcił swój cenny czas na rozwiązanie problemu stoczni?
            Nie odpada, przecież w konsorcjum banków był też niemiecki.
          • Gość: Luzak Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: *.verizone.com.pl / 10.2.1.* 25.06.02, 16:14
            Oboje gadacie głupoty!! Pozdrowienia!!
      • Gość: Bic Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 15:51
        Widzisz kolego takie proste a jednocześnie takie trudne. Wszystkie Twoje
        elaboraty historyczne szlak trafił. Niemcy nie grają efektownie ale efektywnie.
        Pomimo różnicy zdań pozdrowienia.
        • Gość: J 23 Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 16:07

> Widzisz kolego takie proste a jednocześnie takie trudne. Wszystkie Twoje
          > elaboraty historyczne szlak trafił. Niemcy nie grają efektownie ale efektywnie.
          > Pomimo różnicy zdań pozdrowienia.

Dzięki za pozdro, ale jak zwykle z urzędu już pozwalam sie z tobą nie zgodzić.
          Jak donoszą moi współpracownicy stało się coś co zdemaskowało taktykę Niemców i
          wyjaśniło rzekomy "patent' na wygrywanie. Jak bowiem wytłumaczyć że zwykle przy
          meczach z Niemcami wszelkie faworyzowane wczewśniej drużyny tracą 12 zawodnika.
          Jeden z moich agentów juz sprawdza dlaczego właśnie z Niemcami sędziowanie dla
          Korei zeszło na ziemie. Poszlaki są takie: szefem komisji wyznaczającej sędziów
          jest niemiec. Nic w tym teraz dziwnego że Niemcy mieli zawsze sędziów z Europy. W
          tym wypadku Niemcy powinni grać z Włochami lub Hiszpanią, która defacto wygrała z
          Koreą 3 : 0. A gadanie że Niemcy uratowali honor E to bzdura. Honor Europy
          właśnie skompromitowali Niemcy zarządzajacy komisja sedziowską pozwalając na
          takie sędziowanie. I to jest skandal. A czy Niemcy grają widowiskowo? Przyznam
          się że w 23 minucie meczu wyjechałem zielony z niemocy na spacer. Dobrze mi to
          zrobiło. moi agenci pracuja BIC-nie wiesz czy nie jesteś szpiegowany
          • Gość: Bic Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 16:43
            To jest spiskowa teoria dziejów.
            • Gość: gut Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: *.nyc.rr.com 25.06.02, 16:44
              bic nic sie nie boj jestesmy z toba !

> To jest spiskowa teoria dziejów.

• Gość: Bic Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 16:46
                Dzięki
                • Gość: gut Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: *.nyc.rr.com 25.06.02, 16:48
                  proszki

> Dzięki

• Gość: J 23 Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 17:08
                    Tobą też się zajmiemy
                    • Gość: Bic Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 18:00
                      Gość portalu: J 23 napisał(a):

> Tobą też się zajmiemy
                      Tak to zobaczymy.

• Gość: Karlik Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: *.cpe.quickclic.net 25.06.02, 19:18
                        Takich jak BiC jest tu wiecej,sa jak wrzod na dupie,do niemiec nie pojedzie bo
                        tam ich za bardzo tez nie kochaja,wiec siedzi tu z frustrowany,pyrsk.
                        • Gość: Bic Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 19:22
                          Gość portalu: Karlik napisał(a):

> Takich jak BiC jest tu wiecej,sa jak wrzod na dupie,do niemiec nie pojedzie bo
                          > tam ich za bardzo tez nie kochaja,wiec siedzi tu z frustrowany,pyrsk.
                          Ty jesteś jak Jasiu, pomieszanie z poplątaniem.
                          Wrzodem na ..... zresztą własnej jesteś Ty.

• Gość: Luxc Re: Do BICA - germanofila - Bice piany IP: 213.17.164.* 25.06.02, 19:32
                            Piana ubita, chyba możecie skończyć.
                            • wasia Do luxca... 25.06.02, 20:17
                              No, zaskoczyłeś mnie... Wiedziałam, że kwestia niemiecka zawsze żywo Cię
                              interesowała, ale że i kulinaria Cię pasjonują, to nowe ;-))))))

pzdr, wasia (nadal szukająca kłótni/bójki/rozróby*)

* niewłaściwe skreślić
                              • Gość: Luxc Re: Do Wasi IP: 213.17.164.* 25.06.02, 20:23
                                Skończyłem z kwestią niemiecką (musiałem dziś kibicować Kahnowi i jego bandzie,
                                to mi się światopogląd trochę wypaczył;)
                                pozdr
                                PS Kłótni nie będzie :P
                                • wasia <wow> 25.06.02, 20:26
                                  Gość portalu: Luxc napisał(a):

> Skończyłem z kwestią niemiecką (musiałem dziś kibicować Kahnowi i jego bandzie,
                                  >
                                  > to mi się światopogląd trochę wypaczył;)

Bosze, to ty jeszcze germanofilem sam zostaniesz i Derek zakończy waszą
                                  przyjaźń ;-))) A światopogląd rzecz zmienna: ja jeszcze niedawno myślałam, że
                                  wszystko jest ok, a okazało się, że świat jest do dupy.

> PS Kłótni nie będzie :P

A kłótnia będzie :P

pzdr, wasia
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka