Gość: SDB IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 13:55 Wybieram sie pierwwszy raz w zyciu na GP!!! Moze mi ktos powiedziec o ktorej w sobote otwieraja stadion? Nie wiem o ktorej przyjechac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pk Re: Grand Prix Bydgoszcz 2001 IP: 10.10.70.* 07.09.01, 14:20 Bramy dla kibica otwierają o 15:30. Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Grand Prix Bydgoszcz 2001 07.09.01, 15:36 Gość portalu: SDB napisał(a): > Wybieram sie pierwwszy raz w zyciu na GP!!! Moze mi ktos powiedziec o ktorej w > sobote otwieraja stadion? Nie wiem o ktorej przyjechac. Tylko bilety kup wczesniej bo ma byc w kasach tylko 1000 KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
coolek Re: Grand Prix Bydgoszcz 2001 07.09.01, 22:10 Oj chyba bedzie troche wiecej biletow w kasach. Ponoc nie sprzedaja sie tak dobrze:((( Coolek Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Grand Prix Bydgoszcz 2001 08.09.01, 10:27 coolek napisał(a): > Oj chyba bedzie troche wiecej biletow w kasach. Ponoc nie sprzedaja sie tak > dobrze:((( > > Coolek Ceny ceny i pogoda do bani ale w gazecie pisali iz zostawia 1000 no chyba ze rzeczywiscie nie sprzedadza nakladu. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.sonia. Re: Grand Prix Bydgoszcz 2001 07.09.01, 18:57 to do zobaczenia na stadionie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Grand Prix Bydgoszcz 2001 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 11:35 No wlasnie, gazeta podaje, ze bedzie 1000 biletow, ale ja mam to gdzies, bo bilet mam juz od wtorku hihihi. W Bydzi bede okolo 15.15, moze jeszce zdaze pojsc cos se kupic do zjedzenia. Cholera- 3,5 godziny siedzenia na tylku przed impreza i pewnie tyle samo podczas imprezy, na deszczu i jeszcze na dokladke Andrzej Rosiewicz. NOoooooooooNIE. Juz chyba lepiej zeby grali Chlopaki z Kaszczorka. Gdyby ktos z NETBiT''u chcial mnie spotkac, to niech wystrzeli 2 pomaranczowe race w miejscu spotkania, ja postaram sie przyjsc. Haslo: Zyrafy wchodza do szafy, odzew: pawiany wchodza na sciany. Tylko nikomu nie mowcie, to tajne. A tak na powage to bede na przeciwko startu, na przeciwleglej, ubrany w zielony przeciwdeszczowy kubraczek. PAPAPAPA Odpowiedz Link Zgłoś