Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polonia B. - Apator T. 52:38 !!!

IP: *.cps.pl 30.06.02, 19:56
    Nasi żużlowcy pokazali klasę mimo, że chamskie zachowanie na torze mogło bardzo
    wkur... !!!
    Miedziński ten śmierdziel sfaulował 2 razy a atak Sawiny na Wiltschira był
    bezczelny !!!

Niemniej apatorek ma małe szanse na 4 i chyba nie będzie 4 wygranych nad
    apatorkiem w tym roku.
    Obserwuj wątek
      • Gość: michu Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 30.06.02, 20:23
        tak to juz jest dzieciaku,
        czasami kots wygrywa aby przegrac mogl ktos,
        rok temu bylo inaczej,
        zobaczymy dzieku za rok,

ale gratuluje
        pozdro
      • Gość: Remwil Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 20:43
        WIELKI TRIUMF!!!Milego powrotu do domu Krzyzaki!!!Brawo dla Wiltshira
        sprowadzil Sawine na ziemie!!!Adrian Miedzinski-bez komentarza
      • Gość: Remwil Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 21:12
        JESTESMY NAJLEPSI!!!!!!!!!!MISTRZ MISTRZ BKS!!!!!!!!!
      • Gość: xyz Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! IP: *.pl / 10.0.1.* 30.06.02, 21:17
        Bieg XIV - atak Sawiny na Wiltshire był bardzo niebezpieczny (trudno to
        tłumaczyc brakiem doswiadczenia Sawiny). Rewanż ze strony Todd'a
        był "przygotowany" po świetnym manewrze Pepe (wejscie w ostatni łuk). Obaj
        (Pepe i Sawina) otrzymali od sędziego ostrzeżenie.
        Miedziński- trudno coś napisac gdy widzi sie takiego OSZOŁOMA na torze. Jeżeli
        szybko nie skonczy z tą jazdą to ma duze szanse zakonczenia kariery (i to
        szybko) na wózku inwalidzkim. Jeżeli takiego posiada się juniora to nasuwa sie
        pytanie : kto i jak go szkolił? A może tak go do psychologa wysłać? Nadmiar
        ambicji?Brak umiejętności? Charakter łobuza? Brak słów.
        pozdrawiam
        • reggie Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! 30.06.02, 21:27
          A te wieśniaki na czele z niejakim robertem wł, z forum z toruń, nie zrobiły na
          was wrazenia? Ich reakcja po biegu z braćmi zakrawa na wielką kpinę.
          Co za prostactwo i menelstwo, nie mają nic w tej dziurze, więc na siłę chcą
          zaistnieć choć w tym żużlu. Nie udaje się to ćwoki coś.
          • Gość: michu Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 01.07.02, 02:25
            ciekawe co wy cwoki zrobiliscie w zyciu, zeby tak okreslac ludzi, sami pewnie
            ssiecie matczyne piersi
            zal mi slow jak patrze na wasze posty,
            wasz tor jest taki buraki - to nie jest wina mlodego miedzinskiego,
            przypomne wam dzieciaczki o niejakim cieslewiczu, czy choc o waszym pipe co 2
            lata temu to samo zrobil z crumpem,
            a tak na marginesie gollob nie bedzie mistrzem swiata - choc jest najlepszym
            zuzlowcem na swiecie - bo jest zwyklym burakiem po szkole podstawowj i nikt go
            nie lubi, trzeba miec fason i kulture jak sie chce cos osiagnac,
            to samo dotyczy was cwioki,

z nadzieja na lepsze czasy,

pozdro,
            polonia i tak bedzie mistrzem - gratulacje (ale to juz wiedzialem przed sezonem)
            • Gość: artih Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! IP: *.save.pl 01.07.02, 10:59
              Zwyklym ćwokiem i burakiem to jesteś ty Michu !

A słoma i buractwo wyszło z kiboli apatorka w biego Gollobów z Miedzińskim !!!
              Szczyt chamstwa, prostactwa i tępactwa ... ale to typowe dla mieszkańców tej
              wioski !
              • reggie Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! 01.07.02, 13:37
                Michu - jestes skończonym debilem. Utwierdziłem się w tym słusznym przekonaniu
                czytając twój kolejny żałosny post. Od kiedy to bowiem brak ogłady przeszkadza
                sportowcowi w osiągnieciu swojego celu, w tym przypadku IMS w GP?
                Na pewno znasz się świetnie na sporcie i wiesz, że pierwszy z brzegu Mike Tyson
                był nadzwyczaj porządnie wychowanym człowiekiem, pełnym kultury i współczucia,
                do tego bardzo lubianym w środowisku, wiesz też cymbale, jak bardzo lubiany był
                w branzy Michael Jordan - o podchodach, jakie pod niego robili różni tacy,
                szczególnie mu życzliwi ludzie. MJ też nie był tytanem słowa i myśli pisanej,
                pamiętasz moze, co robili dziennikarze w Illinois i nie tam po konferencjach
                prasowych z jego udzialem? Ano, znawco, wycinali godzinami bzdury, ktore Mike
                wygadywał.
                Taki Jurek Szczakiel - to już może z żuzla przykład, bo się ćwoku zagubiłeś juz
                pewnie, też genialny, też po 4 uniwerkach, znajacy 13 języków obcych, do tego
                dusza towarzystwa. I ma tytuł.
                Dlatego pedrylu nie sraj nam tutaj o ogładzie i wykształceniu, bo to nie jest w
                sporcie duza przeszkoda do osiągnięcia celu - tylko zajmij się swoimi
                problemami fuckin white trash!
        • Gość: pc Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! IP: *.bydg.pdi.net / 213.146.48.* 01.07.02, 19:49
          Wielka wygrana ale to było do przewidzenia tym bardziej ,ze nie przywiezli
          chrzanowskiego. A kibice apatora to durnie wrzeszczeli apator apator a na
          tablicy 52 38 dla naszej POLONI. A rzucane przez nich serpentyny omal nie
          przerwały meczu. A miedzynskiemu kto wydal licencje? niech sie zapisze na judo
          albo box.W tej sytuacji POLONIA jest poprostu najlepsza a apator niech sobie
          walczy z gorzowem piłą gdańskiem o utrzymanie beda super mecze.
      • darther Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! 01.07.02, 16:14
        ..NIESTETY APATOR JEST W TYM SEZONIE POPROSTU SŁABY...ZADEN POSKI ZUZLOWIEC NIE
        JEST TAAK DOBRY JAK GOLLOB...NIE MOGĘ STRAWIĆ GOLLOBA ..ALE JEST SUKINKOT
        NAJLEPSZY I TYLKO DEBIL BY SIĘ Z TYM NIE ZGADZAŁ...ZADNA Z POLSKICH
        GIAZD..TYPU..UŁAMEK, CEGIELSKI,HAMPEL,WALASEK,BAJERSKI,PROTASIEWICZ..I INNI..NA
        TYCH ZAWODNIKÓW NIE MOŻNA LICZYĆ..ZAWALAJĄ WTEDY KIEDY DOBRY ZUZLOWIEC NIE
        POWINIEN ZAWODZIĆ..A TO OKRESLA KLASĘ..DLATEGO CENIE GOLLOBA ZA JEDNO..ZA TĄ
        JEGO ZŁOŚĆ I WIELKA CHĘĆ WYGRYWANIA..I ZA TO ŻE NIE NAWALA..RESZTA POLSKICH
        ELEGANTÓW POWIATOWYCH JEST POPROSTU DO DUPY..

A NASZE GWIAZDY..SA W TYM SEZONIE DO BÓLU NIERÓWNE..NOŻ KURDE JEZDZA JAK W
        TOTOLOTKA..QRWA RAZ 4 RAZ 11 ..TĘSKNIĘ ZA SPEEDWAYEM..Z LAT 80 I 90..GDY
        ŻABIAŁOWICZ PRZYWOZIŁ 13 PUNKTÓW TO SIE MÓWIŁO CIENKO..MUSIAŁ BYĆ ZAWSZE
        KOMPLET..TAK BYŁO W TORUNIU..W BYDCE DÓŁEK MIAŁ TEZ TAKIE WYMAGANIA..W ZIELONCE
        HUSZCZA..A W LESZNIE JANKES..I CHŁOPAKI TRZASKALI..O 15-14 PKT W MECZU
        REGULARNIE..BYŁO NA KOGO LICZYĆ..A TERAZ...ZOSTAŁ TYLKO GOLLOB..

DLATEGO TEŻ PRZEGRALIŚMY..NIE MA NA KOGO LICZYĆ...A JESLI ZĄBIK NIE WSTAWI NA
        NAST EPNY MECZ KOWALIKA TO CHYBA ZASTRZELĘ WSZYSTKICCH W KLUBIE:)

WYKLUCZENIE MIEDZIŃSKIEGO W PIERWSZYM WYŚCIGU..:
        SĘDZI DAŁ SIĘ PODPALIĆ PUBLICE..BŁĄD WIELKI..OGLĄDAŁEM TO 50 RAZY...GOLLOB
        JACEK UDERZA W TYLNE KOŁO MIEDZIŃSKIEGO..KTÓRY JEST Z PRZODU..NO QRWA NIE DAJMY
        SIE ZWARIOWAĆ..TEN CO JEDZIE Z PRZODU DYKTUJE TOR JAZDY..NACZELNA DEWIZA BRACI
        GOLLOBÓW...A JEŚLI JUŻ TO MÓGŁ SEDZIA PUŚCIC W CZWÓRKĘ..

POZA TYM POLONIA SKOPAŁA NAM DUPĘ..TAKA JEST PRAWDA.!!

Zachowanie bydgoskich kibiców tak samo wieśniackie jak naszych po upadku
        gollobów..no comments
        • Gość: Milenka Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 20:45
          Bylam... Widzialam... :))
          A co do zachowania kibicow... Dali sie poniesc emocjom ;-)))
          • reggie Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! 01.07.02, 22:55
            Najbardziej konkretny i obiektywny komentarz po derbach - Darther full support,
            super, ze w Toruniu sa takie jednostki - docenienie rywali przy zachowaniu
            oceny swojego zespołu, rzadka to cecha - tym bardziej warta docenienia.
            • Gość: artih Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! IP: *.save.pl 02.07.02, 10:46
              No, no, no ... bo zmienię zdanie o dartherku ... heh ... ale podsumowanie
              derbów !
              • darther Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! 02.07.02, 14:38
                ..nie musisz zmieniać zdania o mnie..jestem taki sam..cały czas..JA O TOBIE
                NATOMIAST ZDANIA NIE ZMIENIĘ..!
            • Gość: SDB Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 17:17
              reggie napisał(a):

> Najbardziej konkretny i obiektywny komentarz po derbach - Darther full support,
              >
              > super, ze w Toruniu sa takie jednostki - docenienie rywali przy zachowaniu
              > oceny swojego zespołu, rzadka to cecha - tym bardziej warta docenienia.

Wypraszam sobie- ja nie bluzgam na rywala i nie kpie chorobliwie z zawodnikow
              druzyny przeciwnej, potrafie docenic klase przeciwnika. Jednoczesnie daleki
              jestem od tego zeby bluzgac na wystepy swoich chocby pojechali najgorzej jak sie
              da. To moja druzyna i nie zamierzam ich oczerniac. Reggie podobalo ci sie
              najbardziej to ze Darther tak wam ladnie przysłodził piszac o Gollobie? Mmmmm
              rozplywa sie w ustach. ;) ja tez uwazam ze Gollob jest najlepszym polskim
              zuzlowcem ale nie czuje potrzeby pisania o tym w kazdym komentarzu do imprezy z
              jego udzialem. Komentarz do meczu to tylko "Bydgoszcz skopala nam tylek" i ze
              nasze gwiazdy jezdza raz 4pkt raz 11 i ze Apator jest slaby w tym sezonie.
              Sprecyzuj Reggie co ci sie tak bardzo podobalo. Komentarz czy posłodzenie?
        • krotoss Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! 02.07.02, 15:47
          darther napisał(a):

> Zachowanie bydgoskich kibiców tak samo wieśniackie jak naszych po upadku
          > gollobów..no comments

o jakim mowisz?

KroTosS

Ps.nie siedzialem przed TV...
          • reggie Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! 02.07.02, 23:00
            Kolejny wielki powrót-sam On, Krotoss!
            Ja wiem o czym mówi Darther. Mnie też nie podobały się te wszystkie butle i
            wyprawa pod toruńską klatkę - byłeś, powinieneś widzieć te zajscia.
            Jednak zachowanie apatorian po 6 biegu przebiło to wszystko niestety...
      • darther Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! 03.07.02, 00:02
        ..ZARAZ ,ZARAZ PANOWIE..SDB..CO JEST..NIE NAPISAŁEM CZEGOŚ OBRAZLIWEGO NA
        NASZYCH ZUZLOWCÓW..ZASUGEROWAŁEM..ŻE W DZISIEJSZYM TORUŃSKIM SPEEDWAYU NIE
        MOZNA NA NIKOGO LICZYC..DODAM ŻE RIKI DAŁ SIĘ PRZYWIEŻĆ NA 5:1 W BARDZO WAZNYM
        MOMENCIE KIEDY BYŁO TYLKO 6 PKT RÓZNICY..TEŻ NAWALIŁ..A NIE POWINIEN..POZA TYM
        SPRAWA MIEDZIŃSKIEGO JEST PROSTA..W PIERWSZYM SWOIM BIEGU..ZOSTAŁ NIESLUSZNIE
        WYKLUCZONY..SEDZIA SIE PODPALIŁ..PUBLIKA TEŻ..CO JEST PRZY TAKIM MECZU W SUMIE
        ZROZUMIAŁE..ALE OCENA NA ZIMNO POWINNA BYC JUŻ BARDZIEJ OBIEKTYWNA..EPITETY W
        STYLU ZABIJAKA..MORDERCA..TO SĄ BARDZO DELIKATNE...SĄ POPROSTU NIE NA
        MIEJSCU..TO JACUŚ GOLLOB O MAŁO CO NIE PRZERWAŁ KARIERY T.GOLLOBA...I NIECH MI
        NIKT NIE OPOWIADA BZDUR..J.GOLLOB PUKNĄŁ(ALE NAJPIERW PODNIOSŁO MU KOŁO-LEKKO)W
        TYLNE KOŁO MIEDZIŃSKIEGO..TEMAT ZAKOŃCZONY...

TERAZ DO SDB..TY CHYBA JESTES COŚ ZAZDROSNY..NIE WIEM O CO..ALE COŚ TAK
        CZUJĘ..ZNOWU SIE DO MNIE PRZYWALASZ..
        A TWÓJ KOMENTARZ ZE JA NIBY SŁODZE...WYSPIEWUJE PEANY POCHWALNE NA CZESC
        GOLLOBA..??...NO TO CHYBA OSZALAŁEŚ..JA DARTHER I TOMASZ GOLLOB...ZNASZ MOJE
        ZDANIE NA TEMAT GOLLOBA ..POCZYTAJ MOJE POSTY..CHOC MYŚLE ZE JE ZNASZ NA PAMIĘĆ
        I PUKNIJ SIE KOLEGO(Z JEDNEGO TEAMU)MOCNO W GŁOWE..JEST DLA MNIE PO CZĘŚCI
        WIESNIAKIEM(Z PEWNYCH WZGLĘDÓW)..(KTOŚ Z MOJEJ RODZINY SPONSOROWAŁ TAKŻE
        GOLLOBA-ZAZNACZAM DALSZEJ)..ALE DOCENIAM JEGO RÓWNĄ JAZDE..I WIEM ŻE NIE
        NAWALI TAK JAK NP.W BYDGOSZCZY WIESIEK..BAJER CZY SAWINA..BO TAKA JEST
        PRAWDA..SĄ SŁABI..NIE WIEM MOJA UKOCHANA DRUZYNA ZATRACIŁA GDZIES MOC..NIE WIEM
        DLACZEGO!

AHA..KIBICE BYDGOSCY MYSLAŁEM ŻE MNIE ZADUSZĄ..JAK SIE OKAZAŁO..ŻE SIEDZE
        MIEDZY NIMI..CO JA SIE NASŁUCHAŁEM NA TEMAT TORUNIA TO OPOWIASTKI REGGIEGO MOGĄ
        SIE CHOWAĆ..JESTEM CZŁOWIEKIEM OTWARTYM NA ŚWIAT I TOLERANCYJNM(OPRÓCZ TEMATU-
        GOLLOB,CHOC SIE STARAM..SZKODA ŻE ON NIE..:)..ALE MŁODE SLICZNE PANNY Z TAKA
        PINĄ NA USTACH..PRZEGIĘCIE..BANDYTYZM NA TRUBUNIE PRZEZYŁEM..ALE COŚ CZUJĘ ŻE
        WRACAJĄ CZASY LAT 80--WIELKIEJ NIENAWIŚCI..NIEDOBRZE..TORUNIACY..TEŻ NIE
        POWINNI SIE CIESZYC..ALE ZAUWAŻYŁEM ŻE TO NORMA..NAJWIĘCEJ CIESZĄ SIE Z
        DEFEKTÓW I UPADKÓW W CZESTOCHOWIE..

SDB NIE MARTW SIE ..IDE NA URLOP..:)..POZDRAWIAM CIE KOLEGO SERDECZNIE
        • Gość: artih Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! IP: *.save.pl 03.07.02, 12:24
          Co jak co ale takie toruńsko - toruńskie wypociny to na swoim forum
          prezentujcie ok ?

Co do wypadku z gollobami i gwiazdą Miedzińskim - czy aby Miedziński nie
          przeciął brutalnie toru jazdy Jackowi (a nie jak mówicie "jechał z przodu) !!!
          Widać było to wyraźnie !!!
          • Gość: SDB Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 12:31
            Gość portalu: artih napisał(a):

> Co do wypadku z gollobami i gwiazdą Miedzińskim - czy aby Miedziński nie
            > przeciął brutalnie toru jazdy Jackowi (a nie jak mówicie "jechał z przodu) !!!
            > Widać było to wyraźnie !!!

"Brutalnie" hohoho uwazaj bo zaraz sie poplaczesz z rozpaczy. Brutalny Miedzinski
            och jaki to on brutalny heheheheheheheehe ale jaja
        • Gość: SDB Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 12:36
          darther napisał(a):

> ..ZARAZ ,ZARAZ PANOWIE..SDB..CO JEST..NIE NAPISAŁEM CZEGOŚ OBRAZLIWEGO NA
          > NASZYCH ZUZLOWCÓW..ZASUGEROWAŁEM..ŻE W DZISIEJSZYM TORUŃSKIM SPEEDWAYU NIE
          > MOZNA NA NIKOGO LICZYC..DODAM ŻE RIKI DAŁ SIĘ PRZYWIEŻĆ NA 5:1 W BARDZO WAZNYM
          > MOMENCIE KIEDY BYŁO TYLKO 6 PKT RÓZNICY..TEŻ NAWALIŁ..A NIE POWINIEN..POZA TYM
          > SPRAWA MIEDZIŃSKIEGO JEST PROSTA..W PIERWSZYM SWOIM BIEGU..ZOSTAŁ NIESLUSZNIE
          > WYKLUCZONY..SEDZIA SIE PODPALIŁ..PUBLIKA TEŻ..CO JEST PRZY TAKIM MECZU W SUMIE
          > ZROZUMIAŁE..ALE OCENA NA ZIMNO POWINNA BYC JUŻ BARDZIEJ OBIEKTYWNA..EPITETY W
          > STYLU ZABIJAKA..MORDERCA..TO SĄ BARDZO DELIKATNE...SĄ POPROSTU NIE NA
          > MIEJSCU..TO JACUŚ GOLLOB O MAŁO CO NIE PRZERWAŁ KARIERY T.GOLLOBA...I NIECH MI
          > NIKT NIE OPOWIADA BZDUR..J.GOLLOB PUKNĄŁ(ALE NAJPIERW PODNIOSŁO MU KOŁO-LEKKO)W
          >
          > TYLNE KOŁO MIEDZIŃSKIEGO..TEMAT ZAKOŃCZONY...
          >
          > TERAZ DO SDB..TY CHYBA JESTES COŚ ZAZDROSNY..NIE WIEM O CO..ALE COŚ TAK
          > CZUJĘ..ZNOWU SIE DO MNIE PRZYWALASZ..
          > A TWÓJ KOMENTARZ ZE JA NIBY SŁODZE...WYSPIEWUJE PEANY POCHWALNE NA CZESC
          > GOLLOBA..??...NO TO CHYBA OSZALAŁEŚ..JA DARTHER I TOMASZ GOLLOB...ZNASZ MOJE
          > ZDANIE NA TEMAT GOLLOBA ..POCZYTAJ MOJE POSTY..CHOC MYŚLE ZE JE ZNASZ NA PAMIĘĆ
          > I PUKNIJ SIE KOLEGO(Z JEDNEGO TEAMU)MOCNO W GŁOWE..JEST DLA MNIE PO CZĘŚCI
          > WIESNIAKIEM(Z PEWNYCH WZGLĘDÓW)..(KTOŚ Z MOJEJ RODZINY SPONSOROWAŁ TAKŻE
          > GOLLOBA-ZAZNACZAM DALSZEJ)..ALE DOCENIAM JEGO RÓWNĄ JAZDE..I WIEM ŻE NIE
          > NAWALI TAK JAK NP.W BYDGOSZCZY WIESIEK..BAJER CZY SAWINA..BO TAKA JEST
          > PRAWDA..SĄ SŁABI..NIE WIEM MOJA UKOCHANA DRUZYNA ZATRACIŁA GDZIES MOC..NIE WIEM
          >
          > DLACZEGO!
          >
          > AHA..KIBICE BYDGOSCY MYSLAŁEM ŻE MNIE ZADUSZĄ..JAK SIE OKAZAŁO..ŻE SIEDZE
          > MIEDZY NIMI..CO JA SIE NASŁUCHAŁEM NA TEMAT TORUNIA TO OPOWIASTKI REGGIEGO MOGĄ
          >
          > SIE CHOWAĆ..JESTEM CZŁOWIEKIEM OTWARTYM NA ŚWIAT I TOLERANCYJNM(OPRÓCZ TEMATU-
          > GOLLOB,CHOC SIE STARAM..SZKODA ŻE ON NIE..:)..ALE MŁODE SLICZNE PANNY Z TAKA
          > PINĄ NA USTACH..PRZEGIĘCIE..BANDYTYZM NA TRUBUNIE PRZEZYŁEM..ALE COŚ CZUJĘ ŻE
          > WRACAJĄ CZASY LAT 80--WIELKIEJ NIENAWIŚCI..NIEDOBRZE..TORUNIACY..TEŻ NIE
          > POWINNI SIE CIESZYC..ALE ZAUWAŻYŁEM ŻE TO NORMA..NAJWIĘCEJ CIESZĄ SIE Z
          > DEFEKTÓW I UPADKÓW W CZESTOCHOWIE..
          >
          > SDB NIE MARTW SIE ..IDE NA URLOP..:)..POZDRAWIAM CIE KOLEGO SERDECZNIE

OK OK OK spoko nie mam nic przeciwko twojemu postowi ale podsumowanie Reggiego
          jakoby to byl jedynie sluszny komentarz do meczu i obiektywna postawa kibica
          torunskiego mi sie nie podoba. Wychodzi na to ze ja zawsze jestem stronniczy i
          nie potrafie docenic klasy rywala. Kurna cos nie tak. Pozdrawiam.

PS. Artih co do torunsko- torunskich wypocin to ja ci sie przypomne w swoim
          czasie na naszym forum.
          • reggie Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! 03.07.02, 19:49
            Nie no Darther, gdzie ty stary siedziałeś, było cichutko jak makiem zasiał,
            szczegolnie po upadku Gollobow, cały stadion, z wyjątkiem wrzeszczących z
            uciechy ludzi na 2 łuku, wręcz zamarł - czekajac na wieści o braciach. Moze
            byłeś na innym meczu?
            • darther Re: Polonia B. - Apator T. 52:38 !!! 05.07.02, 12:24
              ..zaraz po upadku taak ..zgadza sie..ale ja nie napisałem że było
              inaczej...wiec nie widze problemu..natomiast po otrzeźwieniu jakie przyszło
              głowy wam sie rozpaliły..i miedziński w tym momencie był już
              ch....mordercą,zabijaką,a te młode dupy które siedziały obok mnie komentowały
              co najmniej językiem z więzienia o zaostrzonym rygorze..zresztą nie chodziło mi
              głownie o wypadek gollobów..
              dla mnie to jest strzaszne że po upadkach zawodników (którzy ryzykuja
              zyciem,maja rodziny,są męzami,ojcami ..kochankami też:)..)ta tłuszcza,ten
              motłoch,zarówno z bydgoszczy jak i z torunia,częstochowy,nawet wrocławia..czy
              gdańska..CIESZY SIE JAK OSZLAŁY..MNIE TO SMUCI..BO TUTAJ JEST JUŻ BRAK SZACUNKU
              DLA LUDZKIEGO ZDROWIA A NAWET ŻYCIA..O TO MI REGGIE GŁÓWNIE CHODZIŁO..nie ma co
              sie kłócić o to że bydgoszcz jest porzadniejsza od torunia ,czy toruń od
              bydgoszczy..to jest ta sama skala i oddziaływanie..takie bydło trzeba mierzyc
              jednym poziomem odniesienia -którym jest-PRYMITYWIZM..

POZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka