Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Olisadebe na celowniku Birmingham !!!1

IP: *.ipartners.pl / 157.25.192.* 02.07.02, 16:54
    www.planetfootball.com/article.asp?id=98472&cpid=4&Title=%42%52%55%43%45%
    20%4C%4F%4F%4B%53%20%54%4F%20%42%4F%4F%53%54%20%46%52%4F%4E%54%2D%4C%49%4E%45

ciekawe .. Premiership ???
    Obserwuj wątek
      • campo Re: Olisadebe na celowniku Birmingham !!!1 02.07.02, 16:58
        Hmm, czemu nie, Oli zawsze mówil że Premiership jest jego ulubiana liga.

pzdr.
        • Gość: Luxc Re: Olisadebe na celowniku Birmingham !!!1 IP: 213.17.164.* 02.07.02, 17:01
          Ale potem dodawał, że w grę wchodzi tylko MU lub Arsenal, bo w innych za mało
          płacą.
          • Gość: tt Re: Olisadebe na celowniku Birmingham !!!1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 17:14
            tego to ja bym nawet w Świcie nie chciał.CHWDP
            • Gość: dolfuss Re: Olisadebe na celowniku Birmingham !!!1 IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 03.07.02, 18:41
              Gość portalu: tt napisał(a):

> tego to ja bym nawet w Świcie nie chciał.CHWDP

Oli przyjedzie do tego twojego Świtu i plnie ci w pysk a ja ci poprawie
          • Gość: noiki Re: Olisadebe na celowniku Birmingham !!!1 IP: *.proxy.aol.com 03.07.02, 06:24
            Gość portalu: Luxc napisał(a):

> Ale potem dodawał, że w grę wchodzi tylko MU lub Arsenal, bo w innych za mało
            > płacą.
            --Nie wiem czy Oli dalby rade w Arsenalu,czy MU;no ale jak ma takie aspiracje..to
            dobrze.

• Gość: m04 Re: Olisadebe na celowniku Birmingham !!!1 IP: 80.48.19.* 02.07.02, 17:24
        Po Arku Baku chca tam jeszcze Polaków? No ale w koncu Oli to pól Polak. Ale nie
        wiem, czy byloy to dla niego lepsze w koncu z PAO gra w LM a B'ham moze
        powrócic w nastepnym sezonie do 1 ligi
        • Gość: noiki Re: Olisadebe na celowniku Birmingham !!!1 IP: *.proxy.aol.com 03.07.02, 06:26
          Gość portalu: m04 napisał(a):

> Po Arku Baku chca tam jeszcze Polaków? No ale w koncu Oli to pól Polak. Ale nie
          >
          > wiem, czy byloy to dla niego lepsze w koncu z PAO gra w LM a B'ham moze
          > powrócic w nastepnym sezonie do 1 ligi

--FAKT,ale w Angli ma wieksza szanse na granie przez 90 minut(a po jednym dobrym
          sezonie, kto wie...)
      • Gość: Lolo Re: Olisadebe na celowniku Birmingham !!!1 IP: 217.153.60.* 02.07.02, 18:34
        Nie wierzę. Powołują się na polską prasę. Ktoś czytał o tym w jakiejś polskiej
        gazecie, czy też agent Oliego puszcza ploty?

Pzdr
      • Gość: Lolo Re: Olisadebe na celowniku Birmingham !!!1 IP: 217.153.60.* 02.07.02, 19:00
        ...jeszcze w tym temacie

uk.sports.yahoo.com/020702/285/d2kef.html
        • Gość: prowokat A co z Juventusem IP: *.telimeny / 192.168.0.* 02.07.02, 19:05
          za malo oferowali czy co?
          • Gość: Luxc Re: A co z Juventusem IP: 213.17.164.* 02.07.02, 19:06
            To była właśnie plota - żeby o olim zrobiło się głośniej, dzięki temu może ta
            oferta z B.
            • Gość: Kosa Re: Oli w Anglii! Oby? IP: *.acn.waw.pl 02.07.02, 21:50
              Myślę, że to doskonały pomysł, jest silny ,szybki ,waleczny. W lidze włoskiej
              lub hiszpańskiej, przepadłby bez wieści, zbyt techniczna zbyt poukładana. Liga
              angielska to żywioł i walka, to miejsce dla Olego.
              Pozdrawiam.
              • Gość: Turek Re: Oli w Anglii! Lepiej nie! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 03.07.02, 15:20
                Gość portalu: Kosa napisał(a):

> Myślę, że to doskonały pomysł, jest silny ,szybki ,waleczny. W lidze włoskiej
                > lub hiszpańskiej, przepadłby bez wieści, zbyt techniczna zbyt poukładana. Liga
                > angielska to żywioł i walka, to miejsce dla Olego.
                > Pozdrawiam.

Uważam, że właśnie hiszpańska jest dla Olego. Miałby tam miejsce,żeby się
                rozpędzić, kiwnąć i strzelić. Włoska rzeczywiście nie dla niego, ale nie wiem czy
                da sobie radę w angielskiej - sfaulują go parę razy, złapie kontuzje i znowu mu
                się nie będzie chciało grać jak w Grecji. Najlepszy byłby dla niego średni klub
                hiszpański, gdzie nie musiałby grzać ławy (Atletico Madryt?)
                Pozdrawiam

• Gość: udi Re: Olisadebe na celowniku Birmingham !!!1 IP: *.reset.net.pl 03.07.02, 01:31
        Chce aby tam przeszedł Emmanuel Olisadebe, reprezentant Polski, poniewaz jest
        to także plus dla naszej reprezentacji poniewaz nasz piłkarz mam nadzieje, że
        będzie tam grał całe spotkania na pozyckji jaka lubi a po drugie to liga
        angielska jest o wiele lepsza od greckiej, wykurwisice :))))))
      • Gość: noiki Re: Olisadebe na celowniku Birmingham !!!1 IP: *.proxy.aol.com 03.07.02, 06:18
        Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> <a href="www.planetfootball.com/article.asp?id=98472&cpid=4&Title=%42%52
        > %55%43%45%"target="_blank">www.planetfootball.com/article.asp?id=98472&cpid=4&T
        > itle=%42%52%55%43%45%</a>
        > 20%4C%4F%4F%4B%53%20%54%4F%20%42%4F%4F%53%54%20%46%52%4F%4E%54%2D%4C%49%4E%45
        >
        > ciekawe .. Premiership ???
        --Wedlug mnie pasowalby zajebiscie!!!!! (szybka pilka na pole karne i goooolllll)

• Gość: Lolo Człowiek całe życie się uczy... IP: 217.153.60.* 03.07.02, 12:12
        Tym razem o "legionistycznej" przeszłości Olego

Bruce wants Olisadebe
        09:43, July 3, 2002
        Birmingham City have offered Ł4 million for Panathinaikos and Poland star
        Emmanuel Olisadebe.

Mail The FTT Editor
        Send This Article To A Friend

The Polish press are today reporting Emmanuel Olisadebe's imminent departure
        from Greek giants Panathinaikos. The Nigerian-born Polish international is said
        to be on his way to St Andrews as part of Steve Bruce's efforts to build a
        Birmingham City side capable of staying in the Premiership next season.

Olisadebe played with Legia Warsaw and obtained Polish citizenship during his
        time with the club, allowing him to turn out for the national team of his
        adopted homeland.

Despite eventually leaving Legia for Greece, Olisadebe spearheaded Poland's
        brilliant qualification campaign for Japan and Korea.

During the World Cup finals, Olisadebe, like most of his Polish team-mates,
        didn't perform until it was too late - not finding the net until the final
        group game with the USA, which was meaningless for the already-eliminated Poles.

Nevertheless he did enough to impress Bruce who is reputed to have offered Ł4
        million as his search for a competent top-flight striker intensifies.

www.fromtheterrace.co.uk/frontpage/news.cfm/110548
        • Gość: tolek00 ReALE REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.216.74.* 03.07.02, 15:13
          Gdy przeciętny klub angielski zatrudnia nowego menedżera - zawsze robi się z
          tego wielkie "halo" na cały świat.
      • Gość: Lolo No i teraz chyba wszysko jasne... IP: 217.153.60.* 03.07.02, 17:39
        ... o ile jest to prawda oczywiście. Karagounis tak samo jak Angelos Basinas
        odrzucili propozycje nowych kontraktów. Żeby dostali tyle ile chcą PAO musi
        sprzedać Olisadebe. Tylko, czy Birmingham chce go naprawdę kupić?

www.onefootball.com/index.phtml?page=fullstory&newsid=117238&0
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka