Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boski Okuka!!

25.07.01, 12:38
    Fragment z wywiadu jaki trener Legii udzielil PS "Widzę, że skrzętnie liczycie
    moje porażki. Do tej pory siedem. Ale tylko jedna w tym sezonie!" - paranoja
    tak nie moze sie wypowiadac trener zespolu, ktory ma wielkie ambicje, po meczu
    z Amica powie, ze to tylko 2 porazki w tym sezonie.

Pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: campo Re: Boski Okuka!! IP: 212.244.177.* 25.07.01, 12:47
        Co na to działacze Legii? Czy nie przeszkadza im takie podejscie do sprawy
        trenera Okuki? Dziwne,..Franca potrafili wywalić po jednej porażce.A może boja
        się trenera Okuki,ktory podobo miał układy z Arkanem.Czyżby Okuka straszył
        tygrysami?!
        pozdr.
      • Gość: lhp Re: Boski Okuka!! IP: *.3w.com.pl 27.07.01, 14:36
        Po meczu z Amica zaoaczymy czy Okuka zostanie w Legii, kolejna porcja cytatów:
        "Za porażki zawsze odpowiada trener i ja od odpowiedzialności nie uciekam"
        "Proszę mnie jednak zrozumieć - to piłkarze robią grę, a nie trener. Działacze
        muszą więc wykazać zrozumienie."
        "Nie wypominajcie mi potknięć z poprzedniego sezonu. To już historia. Teraz
        licznik bije od nowa. Mam nadzieję, iż na jednej porażce się zatrzyma. Ja
        naprawdę chcę walczyć o mistrzostwo Polski. W meczu z Amicą interesuje mnie
        tylko zwycięstwo. "

Czy to ostatnie wypowiedzi Okuki??

Pzdr
      • Gość: lhp Re: Boski Okuka!! IP: *.3w.com.pl 27.07.01, 14:37
        Po meczu z Amica zaoaczymy czy Okuka zostanie w Legii, kolejna porcja cytatów:
        "Za porażki zawsze odpowiada trener i ja od odpowiedzialności nie uciekam"
        "Proszę mnie jednak zrozumieć - to piłkarze robią grę, a nie trener. Działacze
        muszą więc wykazać zrozumienie."
        "Nie wypominajcie mi potknięć z poprzedniego sezonu. To już historia. Teraz
        licznik bije od nowa. Mam nadzieję, iż na jednej porażce się zatrzyma. Ja
        naprawdę chcę walczyć o mistrzostwo Polski. W meczu z Amicą interesuje mnie
        tylko zwycięstwo. "

Czy to ostatnie wypowiedzi Okuki??

Pzdr
        • Gość: Balzer Re: Boski Okuka!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 20:59
          Prorocze slowa lhp. Do przerwy Legia przegrywa 0:2. Znajac dzialaczy Legii
          to bedzie chyba ostatni mecz Okuki w roli jej trenera
          • Gość: ch Re: Boski Okuka!! IP: *.ppp3-6.worldonline.dk 27.07.01, 21:11
            niejakiego Okuke to juz dawno powinni wypierdolic;kto wogole go wymyslil???
            niech spierdala do Bosni czy skad on tam jest i niech bierze ze soba
            Kucharskiego i kilku innych pajacow m.in Murawskiego i Kowalczyka,oni w
            czwartej lidze w Serbii by moze cos pograli ale nie w Polsce.
          • lhp Re: Boski Okuka!! 30.07.01, 08:15
            Dzieki, oczywiscie to wszystko to nie jest tylko wina Okuki, wedlug mnie
            dzialacze Legi rozpuscicli pilkarzy do granic przyzwoitosc, i teraz chca tylko
            zgarniac kase , chlac i latac na panienki, a treningi i mecze to sprawa
            drugorzedna. Okuka mowi o tym, ze ma waska kadre, od kiedy Legia ma waska
            kadre, na jaka cholere pozbywal sie Citki i Sokolowskiego.

PS. Czekamy na kolejne wypowiedzi Okuki, ciekawe jak dlugo bedziemy opisywac
            jego wypowiedzi;-]

Pzdr
            • Gość: campo Re: Boski Okuka!! IP: 212.244.177.* 30.07.01, 10:40
              Wypowiedzi Okuki cd.
              Tym razem po meczu Legia-Amica 1-2:
              "Przez pierwsze 35 min,a także w drugiej polowie zagraliśmy bardzo dobre
              spotkanie!Szkoda że pogubilismy się troszke w koncówce 1 odslony.Goscie to
              wykorzystali i strzelili 2 bramki.Wierze ze w najbiższym meczu sie przelamiemy
              i zaczniemy wygrywać.Mam rownież nadzieje ze wkrotce do drużyny dołączy 2
              nowych graczy."
              Dodam tylko że bramki dla Amici padły w 33 i 38 min.
              Pozdr.:))

• Gość: Mario29 Re: Boski Okuka!! IP: 195.136.95.* 30.07.01, 12:41
        I od kiedy juz mowie ze Okuka razem z jego cieniasem Svitlica powinien wrocic
        skad przyjechal ???? lhp i campo zaswiadcza ze juz dluuugo :-)))) Jablonski do
        Legii ... i Gierczaka kupic :-)) (campo hihihiihi) ...
        • lhp Re: Boski Okuka!! 31.07.01, 10:43
          Kolejna zlota mysl Dragomira Okuki "Juz wkrotce bedzie lepiej". To prawda bo
          gorzej juz byc nie moze ;-]

Jak dlugo jescze bedziemy cieszyli sie trafnymi wypowiedziami Dragana, licznik
          bije 2 przeskoczył, czy na 3 sie zatrzyma to juz zobaczymy w sobote

Pzdr
          • campo Re: Boski Okuka!! 31.07.01, 10:55
            Może byc gorzej lhp,oj może.
            Przegrana z Ruchem na wyjeździe i przegrana u siebie z Groclinem.
            I co wtedy? Jakie wtedy usłyszymy słowa z ust Okuki?:)
            Pozdr.
            • lhp Re: Boski Okuka!! 31.07.01, 10:57
              Dla milosnikow talentow trenerskich zdjecie naszgo ulubienca
              http://www.sports.pl/gazeta/iso/g-2001_07_25_08_01_581.jpg

Pzdr
            • Gość: Kosack Re: Boski Okuka!! IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 10:59
              Panowie!
              Nie będzie tak żle! Z Ruchem może Legia przegra, ale z Groclinem będzie remis!
              I wtedy Okuka będzie miał argument: "Nie przegrałem przecież wszystkiego!"
              Pozdrowienia
              • campo Re: Boski Okuka!! 31.07.01, 11:16
                :))A moze Okuka chce sie wpisać złotymi literami do historii Legii,jako trener
                ktory przegrał więcej niż 5 spotkań z rzędu!
                Jeżeli przegra w Chorzowie to wyrowna rekord z 1950 roku,a jeżeli jeszcze
                dołozy porażke z Groclinem to zostanie samodzielnym liderem.
                Pozdr.
                • lhp Re: Boski Okuka!! 31.07.01, 11:28
                  Nie nalezy pomija crekordu Legii z 1936 roku, kiedy to przegrala siedem spotkan
                  z rzedu. Przed Okuka jescze duzo pracy, ale zeby zajac swoje miejsce w historii
                  trzba sie napracowac

PS Nie pchac mi sie do hiatorii, tylko krwawy Hegemon ma w niej miejsce ;-], a
                  moze nie tylko, Okuka czeka

Pzdr
                  • campo Re: Boski Okuka!! 31.07.01, 11:34
                    Oczywiście Lhp masz racje.
                    Jeżeli jednak chodzi o powojenna historie Legii to rekord wynosi 5 spotkań w
                    plecy.
                    Ale przy szczęsciu Okuki rekord wszechczasów warszawskiego zespolu jest w
                    poważnym zagrożeniu.
                    Pozdr.
                    • lhp Re: Boski Okuka!! 31.07.01, 13:50
                      Musimy poczekac do meczu z Groclinem

Pzdr
      • Gość: Krzych Re: Boski Okuka!! IP: *.wsm.gdynia.pl 01.08.01, 11:28
        Jesli zarzad zatrudnil tego pana to musial gdzies trenowac i musial miec jakies
        wyniki? Czy cos o nich wiadomo oprocz sukcesow z Legia?
        Pozdr.
        • lhp Re: Boski Okuka!! 01.08.01, 11:36
          Zdobyl mistrzostwo Jugoslawi z zespolem, ktory byl wlasnoscia Tego Arkana

Pzdr
          • Gość: Mario29 Re: Boski Okuka!! IP: 195.136.95.* 01.08.01, 11:40
            AAAA .... a on bidulek myslal ze u nas tez rzadzi SB i w razie co sie
            zdemoluje siedzibe klubu przeciwnikow .... Biednu Dragu ...
        • pc Re: Boski Okuka!! 01.08.01, 11:40
          bodajże mistrzostwo Jugosławii. Ale wtedy miał BARDZO silne plecy że tak powiem.
          • Gość: hen Re: Boski Okuka!! IP: 156.17.85.* 01.08.01, 13:03
            Legia wyprzedała się, a teraz macie pretensje do trenera, wyżej wała nie
            podskoczysz, z piasku bicza nie ukręcisz, Salomon i z pustego nie naleje. A tak
            nawiasem to wszystko przez pozbycie sie Marka Citki. Pozdro.
            • campo Re: Boski Okuka!! 01.08.01, 14:03
              A Okuka dalej kombinuje,jakby tu uatrakcyjnić skład Legii.
              Do składu warszawskiej drużyny zxostał dokupiony Aleksandar Vukovic,były
              pilkarz juniorskiej rep.Jugosławi.
              26-letni Vukovic (urodzony 25 sierpnia 1975 roku) jest wychowankiem Partizana
              Belgrad. W barwach tego klubu, w pierwszej lidze, rozegrał 25 spotkań i
              strzelił osiem bramek.
              Czy Okuka chce by w Legii grali tylko zawodnicy z Jugosławii?
              A moze ma problemy w porozumiewaniu sie z polskimi zawodnikami?:)
              Pozdr.
              • Gość: hen Re: Boski Okuka!! IP: 156.17.85.* 01.08.01, 14:24
                Spoko, tam gdzie gra Kałuzny w Energie Cottbus, w ostatnim (pierwszym) meczu
                ligowym w podstawowym składzie, nie było żadnego Niemca. Pozdro :-)
      • lhp Re: Boski Okuka!! 02.08.01, 11:53
        Ostatni czarne chmury nad naszym ulubiencem. Podobno J. Wojcik po dobrej passie
        na Cyprze - wygrana 8:1 z jakimis kelnerami mowiel, ze jego powrot do Legii nie
        bylby niemozliwy.
        Stanowczo zabraniamy prezesowi Miklasowi zwalniac Okuke, to juz nie bylaby
        Legia bez Okuki

Pzdr
        • pc Re: Boski Okuka!! 02.08.01, 12:30
          A SKonto Ryga podobno odniosło zwycięstwo 9:0...
          • lhp Do pc 02.08.01, 12:34
            Otoz prowadzony przez Janusza Wojcika Anorthosis Famagusta rozgromił
            drugoligowy Soy 8:1. Jedna z bramek strzelil Radoslaw Michalski

Pzdr

• pc Re: Do pc 02.08.01, 12:48
              Widzę że Wójcik montuje niezłą pakę. Jeszcze Citko i Kowalczyk i hmm...
              Ciekawe co oni tam będą robić, bo napewno nie grać w brydża.

:)
              • pc Re: Do pc 03.08.01, 10:24
                a jednak. W klubie u Wójcika oprócz Michalskiego nie zagrają Citko i KOwalczyk
                a... Majak i Sobczak. Przynajmniej taki stan na dzisiaj.
      • lhp Re: Boski Okuka!! 02.08.01, 13:36
        Kolejna zla wiadomosc dla Okuki w meczu z Ruchem Chorzow nie zagra ulubieniec
        serbskiego trenera Svitlica z powodu kontuzji ;-[

Pzdr
        • Gość: campo Miklas o Okuce :) IP: 212.244.177.* 03.08.01, 11:43
          Dzisiaj to wyczytałem w Wyborczej:))

Do prezesa Legii Leszka Miklasa:
          Czy posada trenera okuki mimo 5 porazęk,jest zagrożona?
          Odp Miklasa:
          "-Nie.Trener Okuka nie zostanie zwolniony ,nawet jesli przegra w
          Chorzowie.Fergusson tez od razu nie zdobył tytułu mistrza Anglii z MU.Widzę
          postęp w grze Legii nie tylko w porownaniu z tym co Legia prezentowała w
          zeszlym sezonie,ale również w meczu ze Śląskiem.Trener Okuka ma pełne poparcie
          szefów klubu.W ostatnich latach trenerów zmieniano w Legii czesciej jak
          rękawiczki,ale to nie przyniosło efektów.Dlatego teraz,choc wyniki nie są
          satysfakcjonujące ,nie zamierzamy po raz kolejny dokonywać zmian."

Ciekawe co takiego Okuka obiecał Miklasowi,może tygrysa bengalskiego? Bo
          zapatrzony jest w niego jak w obrazek Matki Boskiej.
          Pozdr.
          • lhp Re: Miklas o Okuce :) 03.08.01, 11:47
            Bravo pierwsza dojrzala wypowiedz prezesa Miklasa, a jednak mowilem iz bosssski
            Okuka bedzie jak sir Alex Ferguson. Juz widze Legie za 5 lat w finale LM jak
            dokopuje Realowi 5:1 ;-]]. W meczu z Ruchem Okuka ma zamiar posadzic na lawke
            Murawskiego - wreszcie, czy trzeba byla az 5 porazek z rzedu aby wpasc na ten
            pomysl, od tego momentu bedziemy widzieli nowa lepsza Legie.

Pzdr
            • lhp Re: Miklas o Okuce :) 06.08.01, 13:37
              A jednak Okuka bedzie jak Ferguson wspaniala wygrana "stadiony swiata", jednak
              ztrudnienie Okuki to byl strzal w 10 hurrrra

Pzdr
          • Gość: jato Re: Miklas o Okuce :) IP: *.man.bialystok.pl 06.08.01, 10:32
            Teraz się zacznie: najpierw był BOSKI OKUKA, a teraz BOSKI KUCHARSKI. Żart ale
            wynik z ruchem duża niespodzianka,a może legia miała w końcu wygrać. Poczekam
            na następne wpadki/
            • campo Kuku Okuki ! :) 06.08.01, 10:42
              Bosski Okuka sprowadził przed meczem Vukowicia który miał zastąpić
              Murawskiego.I co się stało?:)
              Murawski się tak wystraszył konkurencji że zagrał bardzo dobry mecz.
              Czyżby Okuka w ten sposób mial motywować zawodników Legii do lepszej gry?:)
              Może...,przecież każdy sposób który prowadzi do sukcesu jest dobry.:))
              Pozdr.
      • darkness Re: Boski Okuka!! 06.08.01, 11:01
        www.sportsboard.prv.pl - Twoje Forum Sportowe
        naprawdę warto! - wejdż i zarejestruj nick''a!!!
      • lhp Re: Boski Okuka!! 09.08.01, 11:10
        Okuka jest mocny jak nigdy ostatnio stwierdzil, iz "Teraz to mogę zostawać tu
        na lata". Nowy Alex Ferguon polskiej pilki przygotowuje pilkarzy na mecz z
        druzyna z Luxemburga. Zyczymy sukcesow Legii i naszemu ulubionemu trenerowi
        bosssssskiemu Dragomirowi Okuce

Pzdr
        • Gość: ja Re: Boski Okuka!! IP: 195.94.206.* 10.08.01, 12:06
          mam kumpla serba, opowiadal mi jak wygladalo spotkanie druzyny z belgradu (nie
          pamietam ktora)z barco na wyjezdzie otoż zaraz za lawka trenerska gdzie byl pan
          okuka siedziala zona arkana i przez komorke przekazywala uwagi swojego meza
          (ktory z wiadomych wzgledow nie mogl oposcic YU) w ajki sposob ma drago ustawic
          druzyne po przerwie.
          • Gość: wojtek Re: Boski Okuka!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 12:25
            pierdolnij się w łeb i przekaż to swojemu kumplowi serbowi
            • campo Re: "O litość dla Okuki "- Ryszard Niemic:) 10.08.01, 14:15
              "(...) Systematyczne ,publiczne batożenie go i to z akcentem na celowanie w
              dobra osobiste,daleko odbiego od tradycji polskiej gościnności.(...)To że
              chlopisko nie strzeliło sobie w łeb ,albo nie dostało pomieszania zmysłów ,jest
              prostym rezultatem kiepskiej znajomości język polskiego.(...)Nieustanne
              szczucie ,nasilajace sie w miare ponoszonych porażek,świadczy nie najlepiej o
              poziomie pietnujacych."

Oto znalazł Bosssski Okuka obrońce uciśnionych w osobie niejakiego "red."
              Ryszarda Niemca
              Cały artykuł w dzisiejszym wydaniu gazety "SPORT".
              • lhp Re: "O litość dla Okuki "- Ryszard Niemic:) 10.08.01, 14:18
                Bravo polski Alex Ferguson teraz pokaze na co go stac i jego "chlopakow z
                ferajny". W tym sezonie mistrzostwo Polski??, w nastepnym puchar UEFA?, za 2
                lata zwyciestwo w prestizowej LM. A pozniej "stadiony swiata"

Pzdr
                • Gość: wojtek Re: tępaku IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 14:24
                  brawo, pierdolnij się w łeb, ale dla pewności pierdolnij sie dwa razy
                  • lhp Do wojtka 10.08.01, 14:30
                    Skad tyle jadu i bluzgow z twoich wypowiedzi czy:
                    1. Nie lubisz Legii?
                    2. Nie lubisz Okuki?
                    3. Nie masz poczucia humoru?
                    4. Nie lubisz uzytkownika o nicku "ja"?
                    5. Nie lubisz moich wypowiedzi na forum?
                    hmm

ale i tak
                    Pzdr

• campo Do Wojtka !!!! 10.08.01, 14:42
                    Gość portalu: wojtek napisał(a):

>" brawo, pierdolnij się w łeb, ale dla pewności pierdolnij sie dwa razy"

> " pierdolnij się w łeb i przekaż to swojemu kumplowi serbowi "

Ty masz chyba coś wspólnego niejakim z mpowerem ???!!!
                    Twoje wypowiedzi swiadczą że tak !!!

• pc Re: Do Wojtka !!!! 10.08.01, 14:46
                      całkiem możliwe... Zresztą nie jest zbytnio bystry (odsyłam do tematu "legia
                      waszym kompleksem" który też założył - ten sam adres i styl). Jeśli będzie
                      dalej się tak "rozwijał", jego dni na tym forum są policzone...
                      • campo Bossski Okuka !!! 10.08.01, 15:34
                        Bossski Okuka odpowiadał na pytania red.tygodnika "Pilka Nozna"
                        Na pytanie:
                        - czy spodziewał sie pan tak klopotów z prowadzeniam zespołu Legii?
                        Bossssski o Bosssssski Okuka żekł:
                        - Ależ skąd! No ale wielkie kluby maja wielkie klopoty! A Legia jest przecież
                        wielkim klubem.

Mam pytanie do Bossskiego:
                        1 Jakim klubem jest np. MU i jakie ma kłopoty ?:)

pozdr.
                        • campo Re: Bossski Okuka !!! 10.08.01, 15:37
                          campo napisał(a):

> Bossski Okuka odpowiadał na pytania red.tygodnika "Pilka Nozna"
                          > Na pytanie:
                          > - czy spodziewał sie pan takich klopotów z prowadzeniam zespołu Legii?
                          > Bossssski o Bosssssski Okuka żekł:
                          > - Ależ skąd! No ale wielkie kluby maja wielkie klopoty! A Legia jest przecież
                          > wielkim klubem.
                          >
                          > Mam pytanie do Bossskiego:
                          > 1 Jakim klubem jest np. MU i jakie ma kłopoty ?:)
                          >
                          > pozdr.

Sorry za ortografa....oczywiście "rzekł" pisze sie przez "rz",a nie jak napisałem
                          przez "ż"
                          • lhp Re: Bossski Okuka !!! 10.08.01, 15:53
                            To prawda Okuka jest Bosssssski

Pzdr
                            • campo Re: Bossski Okuka !!! 13.08.01, 09:43
                              Bosssski Okuka o meczu 4 kol. Legia-Groclin :
                              " Z gry moich podopiecznych jestem zadowolony,z wyniku troche mniej."

Nie ważny wynik,ważna jest dobra gra!:))
                              Pozdr.
                              • lhp Re: Bossski Okuka !!! 13.08.01, 09:47
                                Legia pokaze co jest warta w p. Uefa. W tej rundzie priorytetem bedzie
                                zalapanie sie do 1 czworki w grupie, a potem punkty zastana podzielona i bedzie
                                mozna myslec o mistrzostwie. Bosssssski Okuka pokaze ile jest wart

Pzdr
      • lhp Re: Boski Okuka!! 14.08.01, 10:26
        Znowu pojawiaja sie chmury nad glowa serbskiego szkoleniowca. Wedlug
        obserwatorow ostatniego meczu ligowego z groclinem Okuka zastosowal taktyke:
        Huzia na Józia, ktora zostala doskonale rozszyfrowana przez graczy Groclinu.
        Czyzby po fali efektownych zwyciestw bedzie znowu seria gorszych spotkan w
        wykonaniu podopiecznych Dragana???

Pzdr
        • campo Re: Boski Okuka!! 14.08.01, 10:34
          Na to sie zanosi.....Legia straciła kolejnego pilkarza,na ktorym Bossski Okuka
          sie nie poznał.Ten pilkarz to Wojciech Kowalczyk,niedoceniany przez Bossskiego
          teraz pokaże na co go stać pod skrzydłami Narodowego w cypryjskim Anorthosis
          Famagusta!!!
          Pozdr.
          • campo Re: Boski Okuka!! 17.08.01, 09:36
            Bosssssssssssski Okuka o sobotnim meczu z Radomskiemdla dzisiejszego "SPORTU":

"W spotkaniach z takimi zespolami jak Groclin czy Fameg,trzeba przez 90 minut
            grać z maksymalnym zaangażowaniem !"

Ciekawa teoria.A przeciw jakiej drużynie nie trzeba grać z maks.
            zaangażowaniem? Może z Wisłą,lub Polonią?:)))))
            Pozdr.
            • lhp Re: Boski Okuka!! 17.08.01, 09:42
              hihi, wytrawny strateg z boskiego okuki, dlatego tez w typowaniu nie wstawilem
              wyniku meczu legia-RKS, poniewaz jego bosssskosc jest nieprzewidywalny

Pzdr
              • Gość: Ć Re: Boski Okuka!! IP: 134.65.157.* 17.08.01, 13:17
                Boszczak Okuka nigdy nie zrezygnuje z pracy w Legii, bo jeszcze nigdy i nigdzie
                nie było o nim tak głośno. Otwiera gazety: Okuka!, włącza TV-znów Okuka!!! A że
                nie zna polskiego, to mu nie przeszkadza co o nim piszą. I tak Legia gra coraz
                "lepiej", wprawdzie wyniki nie są zadawalające, ale drużyna trenerowi się
                podoba! (mecz z Groclinem był tragiczny, szczególnie pierwsza połowa, tylko raz
                Kiełb trafił w słupek, a tak to się nic nie działo)może kiedyś jeszcze będziemy
                fetować Mistrza,ale narazie, niestety, czarno to widzę....Poczekamy-zobaczymy,
                może nas zaskoczy
      • lhp Re: Boski Okuka!! 24.08.01, 09:28
        Bravo Okuka pierwszy rywal w drodze po puchar Uefa odprawiony

Pzdr
        • Gość: Iwan Re: Boski Okuka!! IP: 65.42.131.* 24.08.01, 14:22
          I na co wam to bylo,Legio.Wywaliliscie dobrego trenera za jedna porazke,a
          wzieliscie sobie patalacha ktory mialby problemy ze znalezieniem pracy w III
          lidze.Nawiasem mowiac w Legii nie ma problemu trenerow,jest problem pilkarzy.
      • Gość: lhp Re: Boski Okuka!! IP: *.3w.com.pl 27.08.01, 08:08
        Bravo Okuka, Bravo Legia. 1:6 na wyjezdzie to jest to - prawdopodobnie trudno
        bedzie utrzymac taki poziom do konca rundy, ale....

Pzdr
        • campo Re: Boski Okuka!! 20.09.01, 09:19
          A juz myslałem że wątek jest zamknięty....
          Ale gdzie tam!...Bossski Okuka znowu przemówił :)),tym razem po meczu Legia -
          Śląsk 3-4

"Mój zespół zagrał w niedziele katastrofalnie w obronie....ale tylko przez 6
          minut." - Okuka dla "Sportu"

Tak więc wynik Okuki w barwach Legii na 18 rozegranych spotkań w lidze wynosi
          9-9 (zwy.-por.).
          Ależ precyzja trenerze Okuka,iście zegarmistrzowska !

Pozdr.

• Gość: Mario29 Re: Boski Okuka!! IP: 195.136.95.* 20.09.01, 09:26
            Niech zyje Dragomir nam .... :-)))

Ale w Serbii .. i z dala od polskiej ligi .. tfu - na psa urok ...
            • campo Re: Bosssski Okuka!! 24.09.01, 14:38
              Oto cytat z dzisiejszej GW:

"...sędzia Ryszard Wójcik przyznał Legii wątpliwy rzut karny za przypadkowe
              zagranie piłki ręką przez Pawła Pęczaka. - Czarek!, Czarek! - krzyczał z ławki
              trener Dragomir Okuka. Szkoleniowiec Legii chciał, aby "jedenastkę" wykonywał
              Cezary Kucharski. Na strzał zdecydował się jednak Bartosz Karwan, ale uderzył
              nonszalancko i Szamotulski odbił piłkę."

Uwaga a teraz cytat z dzisiejszego "Sportu":
              "Karwan wykonywal rzut karny , ponieważ tak ustalilismy przed meczem" -
              Dragomir Okuka !!!!

Okuka chyba nie ma poważania u piłkarzy?:))

pozdr.
              • Gość: Cinek_ok Re: Bosssski Okuka!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 19:24
                Chyba was pojebalo! Czy naprawde nie widzicie ze Legia gra ostatnio duzo lepiej?
                Mysle ze kretynskie komentarze po kazdej porazce to swiadectwo skrajnej glupoty...
                Ciekawe ze jak wygrywamy to nikt nie jest taki elokwentny.
                Bo wy krytykanci pewnie zdobylibyscie z Legia Puchar Mistrzow...
                Szkoda mi was debile... Wara od Okuki!
      • Gość: Bloom Re: Czas przeprosić IP: *.chello.pl 24.09.01, 22:24
        Legia zaczęła wygrywać i grać naprawdę dobrze, to Okuka miał racje nie WY
        krytycy, czas przeprosić.
      • lhp Re: Boski Okuka!! 28.02.02, 15:13
        Czekamu na nowa runde o bossski ;-]]

pzdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka