Gość: mmm IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 25.06.05, 06:54 Od 1 lipica na stanowisku prezesa Wisly Zdzisiu Kapka zastąpi Jaśnie Nam Panującego Basałaja II. Liczke najprawdopodobniej zastapi Klejndinst (jesli nie powstrzyma Kilera). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sardo Re: Kapka's back IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 01:27 Co jest grane na Reymonta, czy pogonią Mandziarę od żłoba czy nie? Mam nadzieję, że Engel ze swoim charakterkiem tego dokona byłoby to osiągnięcie, gdyż Kasper się na tym typku poślizgnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo I jeszcze pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 01:35 Czy efektem współpracy ze Szwajcarami mają być transfery piłkarzy takich jak Vladimr But? Już jednego Sypniewskiego mieliśmy, chociaż trudno wymagać od Rosjanina żeby nie pił (zresztą jak i od nas) w końcu czlowiek nie wielbłąd, pić musi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: I jeszcze pytanko IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 27.06.05, 08:24 Zatrudnienie Kapki moze byc posunieciem z serii "nasz prezes, wasz trener" (lub "wasz prezes, nasz trener") Gazety sugeruja, ze Engel mialby byc czlowiekiem Cupiala. Cholera wie, jednak, jaka jest prawda i co oni tam kombinuja. Jedno jest pewne - Cupial szuka sposobu na wyciagniecia swojej kasy, o Wisle to on juz dawno zapomnial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: I jeszcze pytanko IP: *.g.pppool.de 27.06.05, 08:35 Zatrudnienie Kapki to ....w naszym klubie sami swoi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Gratulacje IP: *.orion.pl 27.06.05, 09:32 TW Kapka, prezesem Wisły. Płyniemy gwardyjskim korytem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Gratulacje IP: *.g.pppool.de 27.06.05, 09:45 wislakrakow.com/?akcja=news&id=8904 wislakrakow.com/?akcja=news&id=8904 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Gratulacje IP: *.g.pppool.de 27.06.05, 09:48 wislakrakow.com/?akcja=news&id=8898 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN mmm IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.06.05, 11:16 sorry za offtopic, ale mmm mam do Ciebie pytanie, czy moglbys podac mi swojego maila, tutaj albo na mojego - seven@gazeta.pl albo seven-pl@o2.pl . z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonhart Re: mmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:53 Kurde a ktos sie niedawno smial ze to Legia ma niewiadomo ilu trenerow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: mmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:55 Wisła na kazdym polu musi być lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś