Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kapka's back

IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 25.06.05, 06:54
    Od 1 lipica na stanowisku prezesa Wisly Zdzisiu Kapka zastąpi Jaśnie Nam Panującego Basałaja II.

Liczke najprawdopodobniej zastapi Klejndinst (jesli nie powstrzyma Kilera).
    Obserwuj wątek
      • Gość: sardo Re: Kapka's back IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 01:27
        Co jest grane na Reymonta, czy pogonią Mandziarę od żłoba czy nie? Mam
        nadzieję, że Engel ze swoim charakterkiem tego dokona byłoby to osiągnięcie,
        gdyż Kasper się na tym typku poślizgnął.
        • Gość: sardo I jeszcze pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 01:35
          Czy efektem współpracy ze Szwajcarami mają być transfery piłkarzy takich jak
          Vladimr But? Już jednego Sypniewskiego mieliśmy, chociaż trudno wymagać od
          Rosjanina żeby nie pił (zresztą jak i od nas) w końcu czlowiek nie wielbłąd,
          pić musi. :)
          • Gość: mmm Re: I jeszcze pytanko IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 27.06.05, 08:24
            Zatrudnienie Kapki moze byc posunieciem z serii "nasz prezes, wasz trener" (lub "wasz prezes, nasz trener") Gazety sugeruja, ze Engel mialby byc czlowiekiem Cupiala. Cholera wie, jednak, jaka jest prawda i co oni tam kombinuja. Jedno jest pewne - Cupial szuka sposobu na wyciagniecia swojej kasy, o Wisle to on juz dawno zapomnial.
            • Gość: Cyfra Re: I jeszcze pytanko IP: *.g.pppool.de 27.06.05, 08:35
              Zatrudnienie Kapki to ....w naszym klubie sami swoi.....
              • Gość: Porter Gratulacje IP: *.orion.pl 27.06.05, 09:32
                TW Kapka, prezesem Wisły. Płyniemy gwardyjskim korytem?
                • Gość: Cyfra Re: Gratulacje IP: *.g.pppool.de 27.06.05, 09:45
                  wislakrakow.com/?akcja=news&id=8904
                  wislakrakow.com/?akcja=news&id=8904
                  • Gość: Cyfra Re: Gratulacje IP: *.g.pppool.de 27.06.05, 09:48
                    wislakrakow.com/?akcja=news&id=8898
      • Gość: SEVEN mmm IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.06.05, 11:16
        sorry za offtopic, ale mmm mam do Ciebie pytanie, czy moglbys podac mi swojego maila, tutaj
        albo na mojego - seven@gazeta.pl albo seven-pl@o2.pl . z gory dzieki
        • Gość: Bonhart Re: mmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:53
          Kurde a ktos sie niedawno smial ze to Legia ma niewiadomo ilu trenerow...
          • Gość: yeti Re: mmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:55
            Wisła na kazdym polu musi być lepsza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka