Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Forum Piłkarzyków" - liga ponad podziałami...

07.08.02, 12:03
    Witam!

"Forum Piłkarzyki" jest ligą bez jakichkolwiek ograniczeń: terytorialnych,
    wiekowych, płciowych, światopoglądowych, intelektualnych, kulturowych, itp,
    itd, etc... To enklawa tolrancji i braku uprzedzeń...

Zapraszam wszystkich chętnych... Niech zwycięży najlepsza/y!

Kod dostępu - 7732000313

Pozdrawiam i życzę sukcesów (choć łatwo nie będzie)... *-)

Liberalny Ugugunan - administrator...

Obserwuj wątek
      • ugugunana Dead line... 07.08.02, 14:05

Żeby nie robić z ligi śmietnika, wprowadzam ostateczny termin do którego można
        zgłaszać drużyny. Jest to poniedziałek 12.08 - samo południe. Później zmieniam
        kod i bawimy się w stałym składzie... Na razie jest 7 drużyn... Jeszcze kilka i
        będzie fajna zabawa...

Zapraszam!
        • ugugunana Welcome everybody! 07.08.02, 17:06

Erotomani, impotenci, naukowcy, blokersi, melomani, politycy, sportowcy,
          sutenerzy, asystentki, księża, weterynarze, modelki, budowlańcy, studenci,
          uczniowie... a przede wszystkim MIŁOŚNICY i ZNAWCY futbolu - zapraszam do
          wspólnej zabawy!

"Liga Piłkarzyki" - kod: 7732000313

Mam czutkę, że ten kto wygra tą ligę wygra również skuter!

Ruf mich an - sieben, sieben... *-)
      • ugugunana Oj będzie się działo... 07.08.02, 20:12
        Jest już 11 ekip... Wyglądają na bardzo solidne... To cieszy - rywalizacja
        zapowiada się niezwykle frapująco...

Gratulując właściwego wyboru, dziękuję za dotychczasowe zgłoszenia i zachęcam
        dotąd niezdecydowane/ych do podjęcia męskiej/damskiej decyzji...

Ze sportowym pozdrowieniem - prezes Ugugunan...

• ugugunana Night shift... 07.08.02, 23:45

Ponawiam zaproszenie, adresując je tym razem do prezesów surfujących wieczorową
          porą...

Liga rośnie w siłę - skupia już 15 silnych zespołów, panie dziejku...

Dobranoc...
      • mallina Re: 'Forum Piłkarzyków' - liga ponad podziałami.. 08.08.02, 01:24
        hmm:-)
        co znaczy silne druzyny...bo nie wiem czy moja sie kwalifikuje:-)
        • ugugunana ---WAŻNY KOMUNIKAT--- 08.08.02, 08:43
          mallina napisała:

> hmm:-)
          > co znaczy silne druzyny...bo nie wiem czy moja sie kwalifikuje:-)

Góra z górą się nie zejdzie... Witam serdecznie panią prezes Mallinę!
          Silna musi być przede wszystkim osobowość prezesa - to podstawa sukcesu...
          Skądinąd wiem, że ma pani w składzie uzdolnionych chłopaków... *-) Liga "Forum
          Piłkarzyki" albo zdrowie, wybór należy do Ciebie - Minister Sportu i
          Turystyki... Zapraszam do piekła!
          ------------------------------------------------------
          WAŻNY KOMUNIKAT:

Zakładając ligę nie liczyłem na tak duży odzew z Waszej strony... W tej chwili
          są już 22 ekipy (16 sklasyfikowanych)... Podjąłem więc decyzję, iż liga "Forum
          Piłkarzyków" będzie składała się z 30-tu zespołów... Wydaje mi się, że jest to
          optymalna wielkość tego typu ligi... Chodziło mi o przede wszystkim o
          przejrzystość przedsięwzięcia... Niniejszym ogłaszam, że pozostało już tylko 8
          wolnych miejsc - decyduje kolejność zgłoszeń... O zamknięciu ligi poinformuję w
          stosownym oświadczeniu, w którym podam jej ostateczny kształt...

Na wszelkie pytania, skargi, wnioski, sugestie... chętnie odpowiem... Piszcie
          na adres - ugugunana@poczta.gazeta.pl

Ugugunan - administrator...
      • mallina Re: 'Forum Piłkarzyków' - liga ponad podziałami.. 08.08.02, 18:55
        hmm juz chyba za pozno bo juz nie potrafie sie dostac do twojej ugu ligi!!
        :-(((((((((((((((((((((((((((
        moi niby zdolni ale mogli sie bardziej wykazac ostatnio!
        • ugugunana SKŁAD LIGI+PROPOZYCJA... 09.08.02, 08:45
          Witam!

Ogłaszam ostateczny skład ligi "Forum Piłkarzyki":

Bardzodobrzy
          Ciecie Malinowe
          Clear Creek
          Dagmara's Boys
          De Best
          Deep Blue
          Drink Team
          Emgof FC
          FC Frost
          Flota Ś-cie
          FW 20
          Inwalidy
          Kopaczki
          Koroneczka
          KP 2001 Mosina
          KP Paulistas
          Legia Gocław
          Mistrze1
          Piotrekkowal#1
          Smerfy
          Studio
          Tigers
          Ugugunana
          Uroczysko
          Wild Cows
          FC Zeus
          Soinadki
          Tadzio&Jędruś
          Tajniacy
          Zdolne Chłopaki
          ----------------------------------------

Proponuję aby w tym sezonie nie kombinować z "odstrzeliwaniem" najsłabszych
          drużyn po poszczególnych kolejkach - wszyscy grają do końca... Na wiosnę
          moglibyśmy zaś zmniejszyć ligę do 20-stu zespołów, które zajmą w tej rundzie
          miejsca w czołowej dwudziestce... Pozostałe 10 ekip spada do rozgrywek niższej
          rangi... *-)

Co Wy na to panie i panowie? Inne pomysły?

Życzę powodzenia! Niech Wasi wybrańcy wsadzają nogi tam, gdzie Szarmach nie
          wsadziłby głowy... *-)

Ugugunan...
          • mrmrooz Re: SKŁAD LIGI+PROPOZYCJA... 09.08.02, 10:22
            Pozdrówka dla wszystkich Prezesów.
            Zwłaszcza dla tych niesklasyfikowanych jeszcze.
            Nie bójcie się, piła jest okrągła a kolejek jeszcze 14.
            Zawsze macie jakieś szanse.

Skoro to jest liga Forum to moze na Forum jakas dyskusja?

Kto ilu juz sprzedal, jakies tajemnice skladow?

Rzecznik Rasowy FC Frost

ugugunana napisał:

> Witam!
            >
            > Ogłaszam ostateczny skład ligi "Forum Piłkarzyki":
            >
            ....

• Gość: ugugunan Uchylam rąbka tajemnicy... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 09.08.02, 10:38
              mrmrooz napisał:

> Skoro to jest liga Forum to moze na Forum jakas dyskusja?
              > Kto ilu juz sprzedal, jakies tajemnice skladow?

Ja tłukę się z myślami czy dobrze zrobiłem, wymieniając Piskułę na
              Manuszewskiego... Założyłem, że Lech po dobrym początku osłabnie... Czy tak
              będzie? A co sądzicie o ekipie lubińskiego Zagłębia? Wiem, że Pogoń gra piach
              ale Zagłębie wygląda mi na mocne kadrowo...

Ogólnie za transfery zabiorą mi po tej kolejce aż 5 punktów... Ciekawe czy się
              zwrócą?

PZDR. Ugugunan - osobiście (rzecznika zwolniłem - gadał niedorzecznie)... *-)
              • mrmrooz Re: Uchylam rąbka tajemnicy... 09.08.02, 11:03
                Gość portalu: ugugunan napisał(a):
                >
                > Ogólnie za transfery zabiorą mi po tej kolejce aż 5 punktów... Ciekawe czy
                się
                > zwrócą?
                >

Jestem za toba w rankingu, wiec mam nadzieje ze nie!

Przed 1 kolejka stracilem 1 punkt - bo po wybraniu 11 zapragnalem wymienic
                pilkarzyka.
                Po tej strace kolejne trzy - biznes.

Co myslicie o ujawnieniu skladow??

MrMrooz
                FC Frost

• ugugunana Ja się nie pucuję... *-) 09.08.02, 11:16
                  mrmrooz napisał:

> Co myslicie o ujawnieniu skladow??

Z zapowiedzi redakcji wynika, że będzie opcja możliwości podejrzenia
                  wyjściowych jedenastek po danej kolejce... Myślę, że to wystarczy...
                  Chyba, że ktoś ma ekshibicjonistyczne ciągoty - chętnie popatrzę... Sam całej
                  ekipy "Ugugunana" nie ujawnię... Jestem skryty i nieśmiały... *-)

Będę tu wieczorem po meczu Wisła - Ruch... Nie ukrywam, że mam kilku Wiślaków w
                  wyjściowej jedenastce... *-)

Zbierajcie punkty! Lig 50-cio zespołowych pewnie nie wyprzedzimy, ale po cichu
                  liczę na pierwszą 10... GOOD LUCK!
              • stafu Re: Uchylam rąbka tajemnicy... 09.08.02, 11:45
                siema prezesy. no to i ja powiem co mnie boli: sprzedałem Bojarskiego chociaz
                tani i niezle zagral w 1.meczu, a kupilem Kuzbe bo w miare tani a na razie
                bedzie mial pewne miejsce w tym, no jak ten klubik sie nazywa? niewazne,
                stracilem punkcik ale chyba na pewno sie zwroci. pozdr. dla ug... stary, ksywe
                wpisywales po pijaku? ;)
                • ugugunana Kuźba - primabalerina... 09.08.02, 12:09
                  stafu napisał:

> siema prezesy. no to i ja powiem co mnie boli: sprzedałem Bojarskiego chociaz
                  > tani i niezle zagral w 1.meczu, a kupilem Kuzbe bo w miare tani a na razie
                  > bedzie mial pewne miejsce w tym, no jak ten klubik sie nazywa? niewazne,
                  > stracilem punkcik ale chyba na pewno sie zwroci. pozdr. dla ug... stary,
                  ksywe
                  > wpisywales po pijaku? ;)

Nie, na trzeźwo... Dlatego tak mi się ręce trzęsły... *-)

Myślisz, że Kuźba się przebije? Wygląda mi na zmanierowaną panienkę, która dziś
                  dostanie czerwień...

Uważam natomiast, iż w tej kolejce nie należy wystawiać obrońców klubu Amica
                  oraz dobrego skądinąd fachmana Szamo... Posypią się karne punkty, oj
                  posypią...*-)

PZDR.
                  • stafu Re: Kuźba - primabalerina... 09.08.02, 12:23
                    jasne ze Kuzba to panienka i frajerek, jak zreszta wiekszosc naszych
                    pilkarzy,ale z ruchem wisla troche powinna trafic wiec i on moze cos ustrzeli.
                    a co do Amiki to w 100% sie zgadzam! szamo jest debesciak ale naprzeciwko niego
                    stanie duet: boski stanko - szalony moussa. ;) na powaznie czarek na pewno nie
                    da skrzywdzic moich druzyn w pilkarzykach. nazwy "Legia Gocław" i "Legioniści!"
                    mówią chyba wszystko... nra
                  • stafu Re: Kuźba - primabalerina... 09.08.02, 22:34
                    jednak sie kuzba nie rozczarowalem - 2 asysty + zwyciestwo 3 bramkami, troche
                    napunktuje :)
                    • ugugunana Kuźba - punktująca primabalerina... 10.08.02, 08:35
                      stafu napisał:

> jednak sie kuzba nie rozczarowalem - 2 asysty + zwyciestwo 3 bramkami, troche
                      > napunktuje :)

Gratuluję szóstego zmysłu... Żeby tylko Bojarski nie popisał się
                      hattrickiem...*-)

Ja nieopatrznie wystawiłem Mauro Cantoro... Heniek Kasperczak chyba za nim nie
                      przepada... Może warto go opchnąć?

A Manuszewski marnuje się na ławce...
                      • stafu Re: Kuźba - punktująca primabalerina... 10.08.02, 10:14
                        wlasnie tylko ten Bojarski mi sen z oczu spedza,bo mam tez tego Adlejkovcostam
                        z Widzewa. podobno niezly. co jak co ale franek s. zawsze poznawal sie na
                        zagraniczniakach. mauro jest na pewno lepszy od polowy wisly, ale czego
                        wymagasz od trenera WICEmistrza polski? ;)
      • marsl Re: 'Forum Piłkarzyków' - liga ponad podziałami.. 09.08.02, 10:38
        Witam. ta liga jest naprawdę mocna. Propozycje adm. do przyjęcia..
        pozdr. longinus prezes bardzodobrych.
        ps. mam nadzieję że w następnej kolejce moi chłopcy zapunltują dla ligi (narazie 6 miejsce )
        NARA...
      • mrmrooz PrezeSi łączcie się 09.08.02, 11:09
        Skąd jesteś PrezeSie?
        Uchyl rąbka tajemnicy.
        Gdzie Twój stadion?
        Ile ma miejsc? Co z oświetleniem?

Rzecznik Rasowy FC Frost Warszawa

ps. porada na dzisiaj:
        dodaj wątek do ulubionych - będziesz mógł łatwo śledzić najświeższe informacje
        z Ligi (oczywiście Forum Piłkarzyków)

• ugugunana Zdradzam się... 09.08.02, 12:26
          mrmrooz napisał:

> Skąd jesteś PrezeSie?
          > Uchyl rąbka tajemnicy.
          > Gdzie Twój stadion?
          > Ile ma miejsc? Co z oświetleniem?

Jestem z centralnej Polski... Stadion jest malowniczo położony nad rzeką,
          nieopodal kościoła... Miejsc jest tak wiele, że nie chce mi się liczyć ile
          dokładnie... Oświetlenie spełnia wymogi UEFA i FIFA...

Zapraszam do odwiedzena obiektu - dla większości przyjezdnych jest nawet osobny
          sektor...

*-)
          • stafu Re: Zdradzam się... 09.08.02, 12:46
            ja jestem z centralnego centrum Polski. mój "kurnik" leży głeboko w lesie,
            kibice siedza na konarach drzew a na odwrocie biletu pomiedzy "zabrania sie
            wnoszenia broni, materialow niebezpiecznych" a "napojow alkoholowych i srodkow
            psychotropowych z wyjatkiem samosiei i zioła kupionego na terenie naszej gminy"
            jest "kazdy kibic winien przyniesc ze soba pochodnie z iloscia paliwa
            wystarczajaca na 2 połówki (nie sobieskiego) + przerwe. juz srednia ilosc
            kibicow na stadionie jaka w zeszlym sezonie wynosila 546 sztuk (rodzina i
            przyjaciele pilkarzy) trzymajaca pochodnie spelnia wymogi PZPN dotyczace ilosci
            luxow dla I ligi. w polaczeniu z dachem z blachy falistej ktory jest
            modernizacja dachu z wojskowego namiotu nasz stadion staje sie wizytowka jesli
            nie stolicy to na pewno kawalka uliczki miedzy Konwiktorską a Miedzyparkową.
            pozdrawia prezes M. "kombinator" Piek.
            • Gość: kamil Re: Zdradzam się... IP: *.pl 09.08.02, 21:22
              spadaj zadufany legionisto, Polonia to prawdziwie warszawski klub w odroznieniu
              od twojego sprzedanego cwksu! legia dorobila sie wiekszego stadionu i
              oswietlenia przez kradzieze i wojskowe rozkazy a polonia wzniosla sie na wyzyny
              bez niczyjej pomocy z zewnatrz!
              • stafu NAPIJ SIE ZIMNEJ WODY!!! DUZO! 09.08.02, 21:29
                wez idz gosciu napij sie zimnej wody i nie pierdol glupot. "polonia wzniosla
                sie na wyzyny" - ten tekst mnie rozwalil...
                • Gość: gregor popieram!!! IP: *.pl 09.08.02, 23:56
                  stafu napisał:

> wez idz gosciu napij sie zimnej wody i nie pierdol glupot. "polonia wzniosla
                  > sie na wyzyny" - ten tekst mnie rozwalil...
                  • ugugunana Hola, hola... 10.08.02, 08:30

Panowie prezesi przywołuje Was do porządku... To jest liga ponad podziałami...
                    Proszę bez osobistych wycieczek...

Ugugunan
      • kikan Re: 'Forum Piłkarzyków' - liga ponad podziałami.. 09.08.02, 11:47
        Witam wszystkich prezesów!!!!
        Mi zabiora 4 punkty za wymianke która zrobiłem, ale wierze w moja jedynastke że
        to nadrobia z procentami. Pomysł o odrzuceniu ostatniej 10 jest ok, każdy wie o
        co gra i bedzie żył ta liga.
        Pozdrawiam wszystkich prezes KIKAN z Rzeszowa
        • ugugunana Sens Życia... *-) 09.08.02, 13:01
          kikan napisał:

>Pomysł o odrzuceniu ostatniej 10 jest ok, każdy wie o co gra i bedzie żył ta
          >liga.

Chciałbym żeby tak było - po to ją założyłem...
          PZDR.
          • Gość: longimus Re: Sens Życia... *-) IP: 157.25.130.* 09.08.02, 14:16
            Mój stadionik jest dopiero w budowie. Klub mój o wieloletniej tradycji w zeszłym sezonie szukająz
            możnego sponsora opuścił gościnną Świętokrzyską krainę i zająl kawał łąki w Stolicy. dach jest
            (kupiłem
            parasol), latarka też się znalazła, a kilka plastikowych tabotetów dożuciły władze powiatu. czyli z licancią
            PZPN nie było problemu.
            pozdr!!! longinus
      • ugugunana Szybka zadyszka Kolejorza... 17.08.02, 12:29
        Po pierwszej kolejce napisałem:

"Ja tłukę się z myślami czy dobrze zrobiłem, wymieniając Piskułę na
        Manuszewskiego... Założyłem, że Lech po dobrym początku OSŁABNIE..."

Założenie okazało się słuszne, choć Manuszewskiego w składzie też już nie
        mam... Wymieniłem go na... - tajemnica... *-) Na transferach jestem już w plecy
        11 punktów - muszę trochę zbastować...

PZDR.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka