tomeksz1 15.07.05, 13:13 jak bedzie wyglądała obrona wisły kraków czy bedzie grał jacek kowalczyk.i jaki bedzie atak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masterpablo Re: obrona i atak wisły k 15.07.05, 13:21 w ataku najprawdobodobniej kuzba i franek... ewentualnie brozek chyba... ale o obronie to wiem tylko glowackiego i baszczynskiego, ale to tez nie jest pewne... Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: obrona i atak wisły k 15.07.05, 13:22 i chyba jeszcze klos... a kowalczyk jako czwarty?? mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.d Re: obrona i atak wisły k 15.07.05, 14:01 Głowacki ponoć ma kontuzje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lord_qulag Re: obrona i atak wisły k 16.07.05, 02:46 masterpablo napisał: > i chyba jeszcze klos... a kowalczyk jako czwarty?? mozliwe... master wszedzie Cię pełno ale zamaist pisac byś coś najpierw poczytał... po co się odzywasz jak nie masz o tym kompletnie pojęcia... chyba, że celowo wprowadzasz ludzi w błąd... jak jesteś zapalonym kibicem to ten wolny czas poświęć na lekturę (polecam choćby potral www.90minut.pl) a nastepnie dopiero "oświecaj" ludzi... a co do pytania - pewniakami w obronie są Kłos, Baszczyński i Stolarczyk (na lewej, wygryzł ostatecznie Mijalovicia :p) natomiast 4 obrońca to na razie Kowalczyk - Głowacki miał ciężką kontuzję i na razie nie pogra... nie wiem kiedy wróci, nie zagłębiałem się jeszcze w ten problem ale i tak nie warto o nim na razie myśleć, bo przecież pierwsze kolejki opuści... jezeli chcesz jakiegoś obrońcę z Wisły to proponuję Stolarczyka - ostatnio nie zawodzi, nie dostaje już głupich kartek, rzadko ma kontuzje no i jest bardzo ofensywny - zdarzają mu się bramki i asysty... atak to Frankowski-Kuźba, Brożek chyba znowu będzie grał tylko ogony... zresztą obaj Brożkowie :) Engel jest konserwatystą tak jak Kasperczak, i raczej nie będzie tu niespodzianek - a skoro w sparingach nawet nie zdejmuje Kuźby z boiska (tylko Franka) to to coś już znaczy - stawia na niego... a przypomnę - kosztuje tylko 1,3 mln! również pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś