Gość: ARTEK IP: *.sdl.zwami.pl / 10.0.1.* 11.08.02, 22:59 Ale zdążył ich przeprosić i skończyło się na pogróżkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bomba Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.proxy.aol.com 12.08.02, 21:52 proponuje wizyte u psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.sdl.zwami.pl / 10.0.1.* 12.08.02, 22:10 wejdź młotku na forum wp i zobacz co tam piszą a tak na marginesie to od propozycji to ja tu jestem a nie takie kmiotki jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.dip.t-dialin.net 13.08.02, 09:28 Twoj stan jest bardziej powazny niz myslalem. Na marginesie; obelgi i "bogate slownictwo" to chyba twoja specjalnosc ? Pozdrowienia z piacha pod oko. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca W takim razie musimy odpowiedzieć WOJNĄ 13.08.02, 09:16 Hittklersyny i Hittlerwnuki i Hittlerprawnuki nie będą pluły nam w twarz!!! Arku, prowadź na Berlin!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mazzop Re: W takim razie musimy odpowiedzieć WOJNĄ 13.08.02, 14:31 Nie na Berlin, prowadź na Moskwę ... Na Warkę!!!!!!! Post sponsorowany Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WURST Forumowicze chcieli pobic idiote.... IP: *.uni / *.rz.uni-frankfurt.de 13.08.02, 15:49 po jego glupim poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: Forumowicze chcieli pobic idiote.... IP: *.sdl.zwami.pl / 10.0.1.* 13.08.02, 17:41 na razie nie zauważyłem nikogo kto wyzwałby mnie na pojedynek w związku z tym postem, chyba że ty chcesz mnie pobić niemiecka kiełbasko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Tytułem wyjaśnienia IP: *.acn.waw.pl 13.08.02, 18:14 Gość portalu: artek napisał(a): > na razie nie zauważyłem nikogo kto wyzwałby mnie na pojedynek > w związku z tym postem, chyba że ty chcesz mnie pobić niemiecka kiełbasko ? Artek jesteś młody, ale już baran. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silas Re: Tytułem wyjaśnienia IP: 213.17.235.* 13.08.02, 20:16 Pomijając durny tytuł tematu rzeczywiście Marek nie miał lekko,czemu trudno się dziwić.Emocje po takim incydencie są duże.Nawiasem mówiąc Niemcy przesadzili z gadką o odebraniu im medalu.Jeśli najlepszy w ich ekipie Schultz przybiegł drugi czy trzeci,to kto miałby wyprowadzić ich z powrotem na medalowe miejsce? Polacy i Francuzi nie daliby się dogonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Tytułem wyjaśnienia IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 14.08.02, 17:19 Gość portalu: silas napisał(a): > Pomijając durny tytuł tematu rzeczywiście Marek nie miał lekko,czemu trudno się > > dziwić.Emocje po takim incydencie są duże.Nawiasem mówiąc Niemcy przesadzili z > gadką o odebraniu im medalu.Jeśli najlepszy w ich ekipie Schultz przybiegł > drugi czy trzeci,to kto miałby wyprowadzić ich z powrotem na medalowe miejsce? > Polacy i Francuzi nie daliby się dogonić. Plawgo zasluzyl na becki, ale nie od Niemcow, ktorzy i tak nie miel szans na medal, tylko od wlasnych kolegow z druzyny, bo to ich wysilek zmarnowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prado Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.02, 20:32 Niemcy nie mieli szans na medal.Ale za to Polacy mogliby mieć złoto.Różnice na mecie nie były wielkie, gdyby Plawgo nie bawił się w przepychanki tylko od początkund i Rysiukiewicz i Mackowiak pobiegliby po złoto a tak wiedzieli już że będzie dyskwalifikacja. Odpowiedz Link Zgłoś
silas Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO 15.08.02, 15:47 Gość portalu: Prado napisał(a): > Niemcy nie mieli szans na medal.Ale za to Polacy mogliby mieć złoto.Różnice na > mecie nie były wielkie, gdyby Plawgo nie bawił się w przepychanki tylko od > początkund i Rysiukiewicz i Mackowiak pobiegliby po złoto a tak wiedzieli już > że będzie dyskwalifikacja. Raczej nie mielibyśmy złota,nie z tym składem.Maćkowiak też nie w pełni sił więc skończyłoby się chyba na brązie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.dip.t-dialin.net 13.08.02, 21:28 pisze juz ostatni raz w tej sprawie. Pomijajac idiotyczny i obrazliwy tytul, chialem powiedziec, ze ME w LA ogladalem na ZDF (niemiecka stacja telewizyjna)i moge stwierdzic, ze nikt tam nikomu nie grozil ani nie mowil obrazliwie o Polakach. Pokazywano jedynie to wydarzenie, gdzie Plawgo ewidentnie sfaulowal rywala. Moze z raz wymieniono nasza narodowosc w kontekscie tej sytuacji, ale bez wyzwisk. Zaraz po sztafecie byl wywiad z niemieckimi biegaczami i zaden z nich nie tylko nie wymienil z nazwy naszego kraju ale i nikomu nie ublizal. Podano jedynie lakonicznie, ze sedziowoe rozstrzygna kto i czy byl winny. Ponadto, ciekawe jak zareagowala by nasza publicznosc, gdyby zawody byly w Polsce i nasi byliby poszkodowani. Niemcy byli fair. I to na tyle dla ARTKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.sdl.zwami.pl / 10.0.1.* 13.08.02, 21:41 może tego nie pokazali w ZDF ale czytałem relacje zaraz po biegu, na wp, w której podano to co napisałem na początku. Niemcy doslownie rzucili się do niego wykrzykując różne sformułowania i tylko przeprosiny i skrucha Plawgo uchroniły go od linczu. Napisałem to co podali na wp, nic wiecej. Ale z drugiej strony trochę ich rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.02, 16:19 Gość portalu: artek napisał(a): > może tego nie pokazali w ZDF ale czytałem relacje zaraz po biegu, > na wp, w której podano to co napisałem na początku. > Niemcy doslownie rzucili się do niego wykrzykując różne sformułowania > i tylko przeprosiny i skrucha Plawgo uchroniły go od linczu. > Napisałem to co podali na wp, nic wiecej. > Ale z drugiej strony trochę ich rozumiem. Skurwysynu,nie mowi sie Hitlersyny,tylko Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artek Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.sdl.zwami.pl / 10.0.1.* 14.08.02, 17:42 wrzuć sobie na luz palancie pieprzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.02, 17:45 Gość portalu: artek napisał(a): > wrzuć sobie na luz palancie pieprzony Zanim cos napiszesz,to sie pare razy zastanow co piszesz, antyniemiecka,ksenofobiczna padlino! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 00:42 Odpowiedz Link Zgłoś
miotka7 Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO 15.08.02, 13:50 Mogło się tak zdarzyć,że użyli obrażliwych słów,ale takie rzeczy się zdarzają pod wpływem emocji.Niemcy medalu może by nie zdobyli,ale mieli prawo się wkurzyć-Plawgo pomylił biegi z ze sportami walki.Ale te plotki o biciu to już lekka przesada.A tak w ogóle to całkiem milutki ten wątek,tyle zrozumienia,szacunku sobie okazujecie.Jestem zbudowana taką postawą!;)Tak trzymać!;) Odpowiedz Link Zgłoś