Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO

IP: *.sdl.zwami.pl / 10.0.1.* 11.08.02, 22:59
    Ale zdążył ich przeprosić i skończyło się na pogróżkach.
    Obserwuj wątek
      • Gość: bomba Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.proxy.aol.com 12.08.02, 21:52
        proponuje wizyte u psychiatry
        • Gość: artek Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.sdl.zwami.pl / 10.0.1.* 12.08.02, 22:10
          wejdź młotku na forum wp i zobacz co tam piszą
          a tak na marginesie to od propozycji to ja tu jestem
          a nie takie kmiotki jak ty.
          • Gość: bomba Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.dip.t-dialin.net 13.08.02, 09:28
            Twoj stan jest bardziej powazny niz myslalem.
            Na marginesie; obelgi i "bogate slownictwo" to chyba twoja specjalnosc ?
            Pozdrowienia z piacha pod oko.
      • znawca W takim razie musimy odpowiedzieć WOJNĄ 13.08.02, 09:16
        Hittklersyny i Hittlerwnuki i Hittlerprawnuki nie będą pluły nam w twarz!!!
        Arku, prowadź na Berlin!!!
        • mazzop Re: W takim razie musimy odpowiedzieć WOJNĄ 13.08.02, 14:31
          Nie na Berlin, prowadź na Moskwę ...
          Na Warkę!!!!!!!

Post sponsorowany
          Dziękuję
          • Gość: WURST Forumowicze chcieli pobic idiote.... IP: *.uni / *.rz.uni-frankfurt.de 13.08.02, 15:49
            po jego glupim poscie.
            • Gość: artek Re: Forumowicze chcieli pobic idiote.... IP: *.sdl.zwami.pl / 10.0.1.* 13.08.02, 17:41
              na razie nie zauważyłem nikogo kto wyzwałby mnie na pojedynek
              w związku z tym postem, chyba że ty chcesz mnie pobić niemiecka kiełbasko ?
              • Gość: Kosa Re: Tytułem wyjaśnienia IP: *.acn.waw.pl 13.08.02, 18:14
                Gość portalu: artek napisał(a):

> na razie nie zauważyłem nikogo kto wyzwałby mnie na pojedynek
                > w związku z tym postem, chyba że ty chcesz mnie pobić niemiecka kiełbasko ?

Artek jesteś młody, ale już baran.
                Pozdrawiam.
                • Gość: silas Re: Tytułem wyjaśnienia IP: 213.17.235.* 13.08.02, 20:16
                  Pomijając durny tytuł tematu rzeczywiście Marek nie miał lekko,czemu trudno się
                  dziwić.Emocje po takim incydencie są duże.Nawiasem mówiąc Niemcy przesadzili z
                  gadką o odebraniu im medalu.Jeśli najlepszy w ich ekipie Schultz przybiegł
                  drugi czy trzeci,to kto miałby wyprowadzić ich z powrotem na medalowe miejsce?
                  Polacy i Francuzi nie daliby się dogonić.
                  • Gość: Porter Re: Tytułem wyjaśnienia IP: *.polbox.pl / *.orion.pl 14.08.02, 17:19
                    Gość portalu: silas napisał(a):

> Pomijając durny tytuł tematu rzeczywiście Marek nie miał lekko,czemu trudno
                    się
                    >
                    > dziwić.Emocje po takim incydencie są duże.Nawiasem mówiąc Niemcy przesadzili
                    z
                    > gadką o odebraniu im medalu.Jeśli najlepszy w ich ekipie Schultz przybiegł
                    > drugi czy trzeci,to kto miałby wyprowadzić ich z powrotem na medalowe miejsce?
                    > Polacy i Francuzi nie daliby się dogonić.

Plawgo zasluzyl na becki, ale nie od Niemcow, ktorzy i tak nie miel szans na
                    medal, tylko od wlasnych kolegow z druzyny, bo to ich wysilek zmarnowal.

• Gość: Prado Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.08.02, 20:32
        Niemcy nie mieli szans na medal.Ale za to Polacy mogliby mieć złoto.Różnice na
        mecie nie były wielkie, gdyby Plawgo nie bawił się w przepychanki tylko od
        początkund i Rysiukiewicz i Mackowiak pobiegliby po złoto a tak wiedzieli już
        że będzie dyskwalifikacja.
        • silas Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO 15.08.02, 15:47
          Gość portalu: Prado napisał(a):

> Niemcy nie mieli szans na medal.Ale za to Polacy mogliby mieć złoto.Różnice
          na
          > mecie nie były wielkie, gdyby Plawgo nie bawił się w przepychanki tylko od
          > początkund i Rysiukiewicz i Mackowiak pobiegliby po złoto a tak wiedzieli już
          > że będzie dyskwalifikacja.
          Raczej nie mielibyśmy złota,nie z tym składem.Maćkowiak też nie w pełni sił
          więc skończyłoby się chyba na brązie.
      • Gość: bomba Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.dip.t-dialin.net 13.08.02, 21:28
        pisze juz ostatni raz w tej sprawie. Pomijajac idiotyczny i obrazliwy tytul,
        chialem powiedziec, ze ME w LA ogladalem na ZDF (niemiecka stacja telewizyjna)i
        moge stwierdzic, ze nikt tam nikomu nie grozil ani nie mowil obrazliwie o
        Polakach. Pokazywano jedynie to wydarzenie, gdzie Plawgo ewidentnie sfaulowal
        rywala.
        Moze z raz wymieniono nasza narodowosc w kontekscie tej sytuacji, ale bez
        wyzwisk. Zaraz po sztafecie byl wywiad z niemieckimi biegaczami i zaden z nich
        nie tylko nie wymienil z nazwy naszego kraju ale i nikomu nie ublizal. Podano
        jedynie lakonicznie, ze sedziowoe rozstrzygna kto i czy byl winny.
        Ponadto, ciekawe jak zareagowala by nasza publicznosc, gdyby zawody byly w
        Polsce i nasi byliby poszkodowani. Niemcy byli fair. I to na tyle dla ARTKA.
        • Gość: artek Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.sdl.zwami.pl / 10.0.1.* 13.08.02, 21:41
          może tego nie pokazali w ZDF ale czytałem relacje zaraz po biegu,
          na wp, w której podano to co napisałem na początku.
          Niemcy doslownie rzucili się do niego wykrzykując różne sformułowania
          i tylko przeprosiny i skrucha Plawgo uchroniły go od linczu.
          Napisałem to co podali na wp, nic wiecej.
          Ale z drugiej strony trochę ich rozumiem.
          • Gość: Franz Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.02, 16:19

> może tego nie pokazali w ZDF ale czytałem relacje zaraz po biegu,
            > na wp, w której podano to co napisałem na początku.
            > Niemcy doslownie rzucili się do niego wykrzykując różne sformułowania
            > i tylko przeprosiny i skrucha Plawgo uchroniły go od linczu.
            > Napisałem to co podali na wp, nic wiecej.
            > Ale z drugiej strony trochę ich rozumiem.

Skurwysynu,nie mowi sie Hitlersyny,tylko Niemcy.
            • Gość: artek Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.sdl.zwami.pl / 10.0.1.* 14.08.02, 17:42
              wrzuć sobie na luz palancie pieprzony
              • Gość: Franz Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.02, 17:45

> wrzuć sobie na luz palancie pieprzony

Zanim cos napiszesz,to sie pare razy zastanow co piszesz,
                antyniemiecka,ksenofobiczna padlino!
      • Gość: test Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO IP: *.sigma.com.pl 15.08.02, 00:42
      • miotka7 Re: HITLERSYNY PO BIEGU CHCIELI POBIĆ PLAWGO 15.08.02, 13:50
        Mogło się tak zdarzyć,że użyli obrażliwych słów,ale takie rzeczy się zdarzają
        pod wpływem emocji.Niemcy medalu może by nie zdobyli,ale mieli prawo się
        wkurzyć-Plawgo pomylił biegi z ze sportami walki.Ale te plotki o biciu to już
        lekka przesada.A tak w ogóle to całkiem milutki ten wątek,tyle
        zrozumienia,szacunku sobie okazujecie.Jestem zbudowana taką postawą!;)Tak
        trzymać!;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka