prof.chaos 18.08.02, 19:35 Czy są jeszcze teamy bez Żurawskiego w charakterze kapitana? Kolejny fantastyczny mecz, kolejny hattrick. Żuraw the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelgoly Re: Captain, my captain... 18.08.02, 20:21 Mam nadzieję, że szybko złapie jakąś kontuzje lub Wisła sprzeda go gdzieś na Cypr i twoje szczęście się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.chaos Re: Captain, my captain... 18.08.02, 21:08 A ja mam nadzieję, że wpadniesz pod samochód lub ojciec sprzeda Cię do burdelu np. na Białorusi i Twoje szczęście się zacznie. Gorąco pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pawelgoly Re: Captain, my captain... 18.08.02, 21:10 prof.chaos napisał: > A ja mam nadzieję, że wpadniesz pod samochód lub ojciec sprzeda Cię do burdelu > np. na Białorusi i Twoje szczęście się zacznie. Gorąco pozdrawiam! Z taką kulturą to ty już pewnie od dawna zarobkujesz w takim burdelu!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kck Re: Captain, my captain... IP: *.gniezno.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 20:40 Nie mam Żurawia i go nie kupię. Tak samo jak Kosowskiego. Stawiam na Rasiaka i wierzę, że to on będzie królem strzelców. Odpowiedz Link Zgłoś