Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sławomir Nowak, trener byłego mistrza świata na...

IP: 5.6.1D* / *.cg.shawcable.net 08.08.05, 04:59
    w koncu jakis zyciowy artykul-brawo
    Obserwuj wątek
      • Gość: oz Zgadzam sie IP: 202.147.44.* 08.08.05, 06:33
        Az przyjemnie czytac.
        • Gość: Porter Re: Zgadzam sie IP: *.orion.pl 08.08.05, 09:47
          12.36 Grażyny Rabsztyn było bez koksu? To ja się nazywam Teleskop i możecie do
          mnie mówić Hubble.
      • Gość: Arek_400 Re: Sławomir Nowak, trener byłego mistrza świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:50
        po przeczytani tego artykułu chciałbym żeby pan Nowak został moim trenerem
        hm... chociaż nie koniecznie bo jednak Juzef Lisowski to bardzo dobry trener.
      • Gość: zygmunt z Legii W Re: Sławomir Nowak, trener byłego mistrza świata IP: *.252.204.0.Dial1.Chicago1.Level3.net 09.08.05, 04:52
        Przepraszam p.Nowak,czyzby nie istnial Trener Szczepanski?Przeciez Sukniewicz
        Bednarek,Marszalek Rabsztynowny,itd nie byly chyba u pana w stajni.Bardzo latwo
        jest komos podebrac joz z krystalizowanego seniora,i zaaplikowac mu konski
        trening .Szansa 50/50
        • Gość: Porter Re: Sławomir Nowak, trener byłego mistrza świata IP: *.orion.pl 09.08.05, 08:05
          W przypadku kobiet, trener Nowak stosował inną, niekonwencjonalną metodę, niż
          koński trening.
      • Gość: facio Re: Achilles IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 10:34
        Trochę zdziwiłem się fragmentem o nieudolności treningu prowadzonego przez
        Duńczyków.Przez ich metody Kipketer nabawił się kontuzji Achillesa.Tak mówi
        Nowak.Sam jednak parę wierszy wcześniej mówi, że podczas gdy trenował
        Fredericksa, Frederick też nabawił się kontuzji Achillesa.
        • Gość: ja Nowak IP: *.autocom.pl 10.08.05, 17:48
          Strasznie nieskromny ten trener. Nie lubie takich ludzi.
          • a_s_i_m_o Re: Nowak 12.08.05, 13:29
            A ja wole nieskromnych i z osiagnieciami niz skromnych ktorzy nic nie osiagneli :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka