Gość: jacek IP: 5.6.1D* / *.cg.shawcable.net 08.08.05, 04:59 w koncu jakis zyciowy artykul-brawo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Porter Re: Zgadzam sie IP: *.orion.pl 08.08.05, 09:47 12.36 Grażyny Rabsztyn było bez koksu? To ja się nazywam Teleskop i możecie do mnie mówić Hubble. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek_400 Re: Sławomir Nowak, trener byłego mistrza świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:50 po przeczytani tego artykułu chciałbym żeby pan Nowak został moim trenerem hm... chociaż nie koniecznie bo jednak Juzef Lisowski to bardzo dobry trener. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt z Legii W Re: Sławomir Nowak, trener byłego mistrza świata IP: *.252.204.0.Dial1.Chicago1.Level3.net 09.08.05, 04:52 Przepraszam p.Nowak,czyzby nie istnial Trener Szczepanski?Przeciez Sukniewicz Bednarek,Marszalek Rabsztynowny,itd nie byly chyba u pana w stajni.Bardzo latwo jest komos podebrac joz z krystalizowanego seniora,i zaaplikowac mu konski trening .Szansa 50/50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porter Re: Sławomir Nowak, trener byłego mistrza świata IP: *.orion.pl 09.08.05, 08:05 W przypadku kobiet, trener Nowak stosował inną, niekonwencjonalną metodę, niż koński trening. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: Achilles IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.05, 10:34 Trochę zdziwiłem się fragmentem o nieudolności treningu prowadzonego przez Duńczyków.Przez ich metody Kipketer nabawił się kontuzji Achillesa.Tak mówi Nowak.Sam jednak parę wierszy wcześniej mówi, że podczas gdy trenował Fredericksa, Frederick też nabawił się kontuzji Achillesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Nowak IP: *.autocom.pl 10.08.05, 17:48 Strasznie nieskromny ten trener. Nie lubie takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
a_s_i_m_o Re: Nowak 12.08.05, 13:29 A ja wole nieskromnych i z osiagnieciami niz skromnych ktorzy nic nie osiagneli :) Odpowiedz Link Zgłoś