Gość: miszon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 23:18 Odkrywczy to on nie jest, ale brawo za skruchę. Miejmy nadzieję, że będzie lepiej, chociaż raczej na conajmniej rok ma chłopak kadrę z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jooseff Re: Sebastian Przyrowski: Zjadła mnie trema IP: *.icpnet.pl 19.08.05, 00:13 Ale przynajmniej chłopak nie narzeka na śliską trawę, wybrakowaną piłkę, wiatr w oczy, nagłą kontuzję - zrozumiał, że daleko mu jeszcze do chociażby do Boruca. Faktycznie może za parę lat będzie klasowym bramkarzem - ma zadatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Sebastian Przyrowski: Zjadła mnie trema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 00:20 Nie nadaje się kompletnie na gwiazdę. Zamiast się reklamować w prasie a podczas meczu wykonać kilka efektownych rzutów na piłkę której nie na żadnych szans dojść to on po meczach w których popełnił 1 (JEDEN) bład bije sie w piersi. Taki Majdan nawet jak robi ewidentny błąd to zwala na Kowalczyka a na piłki to rzuca się jakby kręcili film w "holyudzie". Jednak to Drzymała ma lepszego bramkarza a nie Cupiał. Cupiał za to ma FRANKA!!! WISŁA, WISŁA, WISŁA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skywalker Re: Sebastian Przyrowski: Zjadła mnie trema IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.05, 00:53 Ja też sądzę, że to trochęza wcześnie, jeśli chodzi o kadrę. Mam canal+ i oglądam ligowe mecze Groclinu - tam jest doskonały. To tylko kwestia dojrzenia do reprezentacji i dośwaidczenia. Nie pękaj, Sebastian! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Dobrze, że się wytremował. IP: *.osk.enformatic.pl 19.08.05, 00:40 Chłopak ma papiery na granie, bo pokazał to w lidze. Nawet sprzedajna liga umiejętności bramkarzy weryfikuje dość rzetelnie. Nie przejmuj się chłopie. Rób swoje w klubie i czekaj cierpliwie na następną szansę. Tomaszewskiego po debiucie połowa Polski chciała powiesić, a druga połowa - rozstrzelać, ale krótko po tym stał się bramkarzem klasy światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virton Re: Dobrze, że się wytremował. IP: *.compnet.com.pl 19.08.05, 09:29 Nie wiem czy zauważyliście jak celnie podawał piłkę wykopnięciami w okolice połowy boiska. Chyba 100% celnych zagrań. Na 1 bramkarza jeszcze za wcześnie, ale zadatki ma, musi się tylko oswoić z presją i będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibuc Re: Dobrze, że się wytremował. IP: *.wroclaw.mm.pl 19.08.05, 11:49 Fabiański i lepszy, i młodszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Spoko Seba, będzie dobrze... IP: 5.2.* / 217.8.167.* 19.08.05, 09:55 dla nas w Grodzisku jestes i tak bohaterem za to co robisz w lidze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator TRZYMAJ SIE I TRENUJ DWA RAZY WIECEJ!!! IP: *.europe.hp.net 19.08.05, 11:40 po to sa mecze towarzyskie zeby sie 'wytremowac' w nich a nie na "Wembley w meczu o mistrzostwo swiata". tak wiec ciesze sie ze masz to juz za soba. teraz nie pozostaje nic jak jeszcze wiecej trenowac a Janas przeciez glupi nie jest i nie bedzie na podstawie pierwszej tremy skreslal Cie. i brawo za szczerosc. mysle ze 99% ludzi debiutujacych w 'nowym miejscu pracy' ma mniejsza czy wieksza treme! POWODZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Sebastian Przyrowski: Zjadła mnie trema IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.08.05, 11:37 Nie martw się Sebastian nie było tak źle chociaż paru bramek można było uniknąć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Strejlau Re: Sebastian Przyrowski: Zjadła mnie trema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 09:56 Nie zagłaskajcie go! On niestety nigdy nie bedzie dobrym bramkarzem, bo nie ma jaj. Jest za spokojny i nie ma cech przywódczych. To bardzo miły chłopak i nawet utalentowany. Ale reprezentacja Polski dla niego to za wysokie progi Odpowiedz Link Zgłoś